Benim doktorum ultrasonda gördüğünü söylüyor..
22.06 ile bşladık.
18.06 olduk
sonra 17.06
en son 11.06
Hep öne atıyor..22.06 ya göre 31+0 olmam lazım ve be izin için çağrıldım.Bakalım konuşacam olmadı 1 hafta sonra alırım izini.Bir hafta bir haftadır. Bu arada izin almıycam çalışabilir raporu alacam
günaydıın kızlar geçmişi okudummm cevapları verdim az çokkk vee geldimmm bi yandanda temizliğe başlıcammm hayırlısı bakalımmm herzamanki gibi herkes uyuyamamaktan şikayetçii bende aynı dertten muzderibim sahracımmm sana tavsiyemmm miden kötü olduğunda çay bardağının yarısı kadar soğuk süt doldur ve üç yudumda iççç bunu bana annnem sölemişti dalga geçmiştim ama gerçekten çok işe yarıyo söliyim bi tavsiyee...
Ah hully ciğim evde olmak gerçekten harika dün gidip 20 gün rapor aldım eve geldim inada yattım uyudum şimdi temizliklerin var temizliği de bitireceğim sonra yarın arkadaşlarla kahvaltı ertesi gün bebişin şeylerini yıkamaya başlayacağım okul eeeeeeeee ev cicilerin cicisiiiiiiii darısı başına inşallah:))
kızlar sizin sat ımı öne çekti yoksa doğumumu anlayamadım bebekleriniz ne kadar ilerdede ben ilk başta bebekle satım uymadığı için ilk 8 haftada satım değiştirlimişti şimdi 10 gün ilerde ama normal zaten buda sizinki kaç gün ilerdede doktor doğum tarihini değiştiriyooo :44::44:
Alayım hayatım seve seve gezeriz birlikte bebeklere alışveriş yaparız :)Yaaaçok kötüsün bizide alsana yanına
gerçekten çok ilginççç ilk defa böle bişi duyuyorum sen normal doğum düşünüyosun sanırım zaten böle bi durumda sorun olmaz bebek ne zaman gelirse ozaman doğurursunda sezeryanda sakat yanii neyse hayırlısı olsun canım ...:44::44::44:
Ah hully ciğim evde olmak gerçekten harika dün gidip 20 gün rapor aldım eve geldim inada yattım uyudum şimdi temizliklerin var temizliği de bitireceğim sonra yarın arkadaşlarla kahvaltı ertesi gün bebişin şeylerini yıkamaya başlayacağım okul eeeeeeeee ev cicilerin cicisiiiiiiii darısı başına inşallah:))
Benim doktorumda Sat a göre hesaplıyor. 3 haziran çıkıyor son regli tarihime göre. Ama ultrason hesaplarında şimdiye kadar hep 28 mayıs çıkıyordu. Bu hafta 21 Mayıs çıktı. Doktorum 18 mayısdan sonra bekle dedi. Ayrıca çalışabilir raporumu da sat a göre verdi.
Benimde sat a göre 29 haziran dı sonra 26 oldu en son geçen hafta 17 haziran gösterdi ultrason ama doktorum bence 20 sinde falan olur dedi benimse çalışabilir raporumu sat a göre vericek.peki birşey sorucam şun normal gözüküyor doğumum 37.haftaya kadar çalışacağım için 40 haftayı tamam lamazda doktorun verdiği tarihte doğarsa izne çıktıktan 1 hafta sonra doğum oluyor o kalan 2 hafta dopum sonrasına ekleniyormu acaba
Benimde sat a göre 29 haziran dı sonra 26 oldu en son geçen hafta 17 haziran gösterdi ultrason ama doktorum bence 20 sinde falan olur dedi benimse çalışabilir raporumu sat a göre vericek.peki birşey sorucam şun normal gözüküyor doğumum 37.haftaya kadar çalışacağım için 40 haftayı tamam lamazda doktorun verdiği tarihte doğarsa izne çıktıktan 1 hafta sonra doğum oluyor o kalan 2 hafta dopum sonrasına ekleniyormu acaba
ay ne guzel ya
su donemde bende evde olmanın cok keyıf vercegını dusunuorm
neyse artık napalım benım de kaldı 21 gfunum
çok çabuk geçiyor hiç merak etme ben de geçen haftalarda şafak saymaya başlamıştım bir de baktım bu pazartesi evdeyim artık..gerçi bu hafta için 1 haftalık rapor aldım üzerine 32. haftayı önümüzdeki cumartesi ekleyeceğiz. evde olmak gerçekten güzelmiş,dün bunun şerefine bütün gün uzandım kalktım, makyaj malzemelerimi ayıkladım, boş oyalanmalık işlerle geçirdim günümü..şimdi ben de aynen çamaşırları attım, bizimkiler bitsin de yarın bebişin eşyalarını yıkamaya başlayayım..dün gece de 3'te bir uyandım 5'e kadar uyku tutmadı ben de başladım geçmişi okumaya,iyi de yapmışım yaklaşık 20 sayfa birikmişkayınvalidezedeler; eşiniz sizi desteklediği sürece hiç sorun etmeyin, canınızı sıktıkça sıkıntıyı çeken yine siz olacaksınız bu sefer bebişler için endişeleneceksiniz. ya sabır çekip sinirin geçmesini bekleyin.. mesela ben kendi anneciğime öyle yapıyorum: şöyle söyleyeyim; evlendiğimizde anneme yakın ev alalım diye kendimi parçaladım, eşim sağolsun ailesi de çok anlayışlı ve anneme 5 km uzaklıkta oturuyoruz. peki evlendiğimden beriyi geçtim, hamileliğimden beri kaç kez geldi bana? en fazla 4-5. hep ben gidiyorum. annemin ilk torunu kayınvalidemin kızından 2 erkek torunu daha var, bizimki 3. erkek olacak ama ondaki hevesi ve annemdeki hevessizliği kıyaslayamam bile bu durum tabii ki üzüyor beni ama napim işte annem.. he bu arada evlendiğimden beri yeğen yeğen diye başımın etini yiyen üni. öğrencisi iki kız kardeşim var onlardan bahsetmiyorum bile, yüzlerini gören cennetlik- ki bizim aramız çok iyidir..ama hanımları evde yakalayamıyoruz bir türlü.. neyse bu sabah da ben içimi döktüm galiba :))) sorun yok, herşey hala süper
Kızlar biz bu bodyleri tulumları hep 0 3 ay mı alcaz ilk basta
Kızlar biz bu bodyleri tulumları hep 0 3 ay mı alcaz ilk basta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?