2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

gerçekten çok ilginççç ilk defa böle bişi duyuyorum sen normal doğum düşünüyosun sanırım zaten böle bi durumda sorun olmaz bebek ne zaman gelirse ozaman doğurursunda sezeryanda sakat yanii neyse hayırlısı olsun canım ...:44::44::44:

sağol canım kesinlikle deneyeceğim bir dahakine

Benim doktorumda Sat a göre hesaplıyor. 3 haziran çıkıyor son regli tarihime göre. Ama ultrason hesaplarında şimdiye kadar hep 28 mayıs çıkıyordu. Bu hafta 21 Mayıs çıktı. Doktorum 18 mayısdan sonra bekle dedi. Ayrıca çalışabilir raporumu da sat a göre verdi.

Yaaa çok kötüsün bizide alsana yanına

[SUB][/SUB]
SATı çekmior canım beklenen doğum tarihini öne alıyor.. 22 Haziran Sata göre benim. Ama doktor 11 haziran dedi en son

bugün benimde hakkım doluyor ama maalesef öğlen gidip çalışabilir raporu alıcam, sonrası için bir gün bir gündür diyorum.. gerçi iyiyiym de şükür nazlıyım gibi bilmem sizde benim gibi misiniz

Ya bende ne güzel bu hafta doğum iznine çıkmıştım. Benim yerime aldıkları elemanı gönderdiler. 2 hafta daha çalışıcam şimdi. Sanırım izne çıkma psikolojisini fena alışmışım çalışmak çok zor geliyor şimdi. İnşallah yeni gelecek olan hemen adapte olur da bende çıkarım. Ben formaliteden doğum parasını alabilmek için izinli olucam. Aslında işi tamamen bırakıyorum. Uzun bir sürede çalışmıcam sanırım. Zaman ne gösterirse artık.

Doğum şekli için kesin bir tavrım yok canım. Doktor normal olur derse normal olur.Ama yok normal olmaz sezeryan dersede sesimi çıkarmam.İkiside kabulüm. Yeterki kızım iyi olsun. Ama işte izin mevzusu sıkıntı ya erken veriyorsa

ay ne guzel ya
su donemde bende evde olmanın cok keyıf vercegını dusunuorm
neyse artık napalım benım de kaldı 21 gfunum

Benimde sat a göre 29 haziran dı sonra 26 oldu en son geçen hafta 17 haziran gösterdi ultrason ama doktorum bence 20 sinde falan olur dedi benimse çalışabilir raporumu sat a göre vericek.peki birşey sorucam şun normal gözüküyor doğumum 37.haftaya kadar çalışacağım için 40 haftayı tamam lamazda doktorun verdiği tarihte doğarsa izne çıktıktan 1 hafta sonra doğum oluyor o kalan 2 hafta dopum sonrasına ekleniyormu acaba

ben eklenmıyor dıe bılorm

bildiğim kadarıyla ekleniyor. ne güzel canım yaaa bende çok istiyorum izne çıktığımın ertesi günü doğursamda evde daha çok vakit geçirsem diye.. tabiii zamanında hayırlısıyla gelsin, öyle küvezlere falan kalmasın inşallah

Bir ara burda bu konu konuşulmuştu. Kalan haftada izne ekleniyor denmişti.

Öyle bir durumda doktor zaten tekrar rapor vermek zorunda. Bu rapor izne çıktığın tarihi gösterir. Bununla ilgili bir araştırma yapmadım ama ikinci alacağın rapora göre izin tarihin başlar ve bitişi de ona göre hesaplanır. Bana da 37.haftaya kadar çalışabilir raporu verdi. Ama ben 37.hafta dolmadan bırakıcam. 34. ya da 35. haftamda çıkıcam. Tekrar izne çıktığıma dair gidip rapor alıcam. Raporu alınca daha detaylı yazarım bilgilendiririm sizi.

ay ne guzel ya
su donemde bende evde olmanın cok keyıf vercegını dusunuorm
neyse artık napalım benım de kaldı 21 gfunum

çok çabuk geçiyor hiç merak etme ben de geçen haftalarda şafak saymaya başlamıştım bir de baktım bu pazartesi evdeyim artık..gerçi bu hafta için 1 haftalık rapor aldım üzerine 32. haftayı önümüzdeki cumartesi ekleyeceğiz. evde olmak gerçekten güzelmiş,dün bunun şerefine bütün gün uzandım kalktım, makyaj malzemelerimi ayıkladım, boş oyalanmalık işlerle geçirdim günümü..şimdi ben de aynen çamaşırları attım, bizimkiler bitsin de yarın bebişin eşyalarını yıkamaya başlayayım..dün gece de 3'te bir uyandım 5'e kadar uyku tutmadı ben de başladım geçmişi okumaya,iyi de yapmışım yaklaşık 20 sayfa birikmiş kayınvalidezedeler; eşiniz sizi desteklediği sürece hiç sorun etmeyin, canınızı sıktıkça sıkıntıyı çeken yine siz olacaksınız bu sefer bebişler için endişeleneceksiniz. ya sabır çekip sinirin geçmesini bekleyin.. mesela ben kendi anneciğime öyle yapıyorum: şöyle söyleyeyim; evlendiğimizde anneme yakın ev alalım diye kendimi parçaladım, eşim sağolsun ailesi de çok anlayışlı ve anneme 5 km uzaklıkta oturuyoruz. peki evlendiğimden beriyi geçtim, hamileliğimden beri kaç kez geldi bana? en fazla 4-5. hep ben gidiyorum. annemin ilk torunu kayınvalidemin kızından 2 erkek torunu daha var, bizimki 3. erkek olacak ama ondaki hevesi ve annemdeki hevessizliği kıyaslayamam bile bu durum tabii ki üzüyor beni ama napim işte annem.. he bu arada evlendiğimden beri yeğen yeğen diye başımın etini yiyen üni. öğrencisi iki kız kardeşim var onlardan bahsetmiyorum bile, yüzlerini gören cennetlik- ki bizim aramız çok iyidir..ama hanımları evde yakalayamıyoruz bir türlü.. neyse bu sabah da ben içimi döktüm galiba :))) sorun yok, herşey hala süper

ben butun anneanne ve babaannelerin heyecanlı oldugunu dusunuorm
sadece sımdıden bısı almak ıstemıo bazıları
benım annem bıle daha erken dıo kı o kadar cok meraklı kı torununa anlatamam
hos gormek lazım yaslı ınsanlar

kardeslere ve genclere gelınce zaten onların dunyası bambaska anlamazlar kı senın heyecanını
yasamadılar kı bılsınler bende ablam hamıleyken hıc aramamıstım bıle
ama ılgılenmedıgımden degıl anlamadıgımdan
sımdı yegenım ıcın olurum
kendınıze dert aramayın
ayy bu anneanne ve babaanneler ıcın uzuluorm ben ya yazık ya
hosgorun kızlarr yaslı ınsanlar kusurlarıda olur napalım ama eslerımızıde kendımızıde uzmeyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…