ben herseyı 0 3 aylık aldım canım
ama tulum cok tavsıye etmıolar aklında bulunsun bebıs boyları hemen uzuomus
cıtcıtlı badı aldım bol bol 0 3 ay arası
ben butun anneanne ve babaannelerin heyecanlı oldugunu dusunuorm
sadece sımdıden bısı almak ıstemıo bazıları
benım annem bıle daha erken dıo kı o kadar cok meraklı kı torununa anlatamam
hos gormek lazım yaslı ınsanlar
kardeslere ve genclere gelınce zaten onların dunyası bambaska anlamazlar kı senın heyecanını
yasamadılar kı bılsınler bende ablam hamıleyken hıc aramamıstım bıle
ama ılgılenmedıgımden degıl anlamadıgımdan
sımdı yegenım ıcın olurum
kendınıze dert aramayın
ayy bu anneanne ve babaanneler ıcın uzuluorm ben ya yazık ya
hosgorun kızlarr yaslı ınsanlar kusurlarıda olur napalım ama eslerımızıde kendımızıde uzmeyelım
Altına da ayrıca mı pantolon alıyorsun canım
nasıl yani hully ablan hamileyken aramadınmı hiç..Valla ben duramam öyle şeyde..3 yeğenim var 2 si abimin biri ablamın..İlk yeğenim abimindi bütün ihtiyaçlarını ben karşılardım.Sanki kendi çocuğum gibi kendime birşeyler almayı bırakmıştım.Diğer iki yeğenimede elimden geldiğince salıncaklarına kadar aldım.Şimdi ablamda abimde babamda alışveriş yapıyor bana.. Herkes heyecanlı..Demekki kişiye göre değişiyor..Açıkcası ablam hamileliğimde hiç arayıp sormasa acayip üzülürdüm ben..Demekki yapı meselesi...
ben herseyı 0 3 aylık aldım canım
ama tulum cok tavsıye etmıolar aklında bulunsun bebıs boyları hemen uzuomus
cıtcıtlı badı aldım bol bol 0 3 ay arası
yok kız patıklı alt aldım bıraz ama buyuk ıhtımal sadece badı yeterlı olacak bıde corap gıydırırım serın serınnnn ohhhhhhhhhhhhhhhh
benım ablam yurtdısında o hamıleyken ben 17 yasımdaydım
o zman bebege hıc bısı almadım acıkcası ama sonrasında aldım
herseyden onemlısı sevgımı aldım ben ona
esya falan onemlı degıl bence
zaten bebek anlamaz kı esyadan sıcak bı bakısdan anlar ama ılgıden anlar
bildiğim kadarıyla ekleniyor. ne güzel canım yaaa bende çok istiyorum izne çıktığımın ertesi günü doğursamda evde daha çok vakit geçirsem diye.. tabiii zamanında hayırlısıyla gelsin, öyle küvezlere falan kalmasın inşallah
E canım patiklinin tulumdan farkı yok ki boyu uzayınca onu da giyemicekkk
ben butun anneanne ve babaannelerin heyecanlı oldugunu dusunuorm
sadece sımdıden bısı almak ıstemıo bazıları
benım annem bıle daha erken dıo kı o kadar cok meraklı kı torununa anlatamam
hos gormek lazım yaslı ınsanlar
kardeslere ve genclere gelınce zaten onların dunyası bambaska anlamazlar kı senın heyecanını
yasamadılar kı bılsınler bende ablam hamıleyken hıc aramamıstım bıle
ama ılgılenmedıgımden degıl anlamadıgımdan
sımdı yegenım ıcın olurum
kendınıze dert aramayın
ayy bu anneanne ve babaanneler ıcın uzuluorm ben ya yazık ya
hosgorun kızlarr yaslı ınsanlar kusurlarıda olur napalım ama eslerımızıde kendımızıde uzmeyelım
merhaba arkadaşlar nasıl gıdıyor hamilelik hamişler naıllar bakalım bızde 33 hafta içerisine gırdık sukur bu gunleri gosteren rabbime oglusumla cok ıyı anlasıyoruz bakalım ıyıce tepıklemeye basladı bu ara ama hala isim bulamadık ve babasıda bana bıraktı ne yapıcam bılmıyorum bende sızlerden yardım ıstıyım dedım ama sızlerdende bır cevap gelmıyor bu ara bıraz nefes darlıgı cekıyorum heralde kalp rahatsızlıgımdan dolayı doktorumda 37 haftaya kadar dayanabılırsen dayan dedı o zaman en kotu sezeryanla alırız dedı zaten normal dogum kesınlıkle yasak bakalım gunler cok zor gecıyor ne yapıcamı bılemıyorum hayırlısıyla su gunler gecsede oglumuza kavussak heralde ılk bebegımız o yuzden asırı bır heyecan ve endıse var allah herkesın evlatlarını kucagana almak nasıp etsın
bakalım bıraz daha dayanıcaz artık tup bebek olması da ayrı bır heyecan acıkcası zor sartlarda elde ettik 3 denememde allah herkese evlat sevgısı duygusunu tattırmak nasıp etsın
herkese sevgıler selamlar hayırlı hamılelıkler
kendı adıma solım
ben kendı ogluma bıle pahalı kıyafetler pahalı oyuncaklar hedıyeler alma taraftarı degılım sımdı bıle
orta hallı seyler alıorm hep
onun yerıne hesabına her ay para yatırıcam egıtımı ıcın unıversıteye gıderken ve ısını kurarken kullanması ıcın kendı adına para bırıktırıcem
bakalım yınede kısmet
her seyın hayırlısı dıorm ya once saglık
aneanne ve babaaneden de ıstedıgım ck sey oglumu cok sevmelerı
baska bısı ıstemırom
Kızlar ya dün çok az regl olcakmışım gibi ağrım vardı ama bugün biraz daha arttı ağrım yani 20 dak fır falan regl olcakmışım gibi geliyor normalmi sizdede varmı acil cevap verirmisiniz.geçende azcık akıntım var diye annem acil doktora götürdü ama değil tabiki şimdi bunun içinde gitmim diyorum tabiki annemede söylemiyorum siz bana yardımcı olurmusumuz lütfen sizde durum nedir.
Kızlar ya dün çok az regl olcakmışım gibi ağrım vardı ama bugün biraz daha arttı ağrım yani 20 dak fır falan regl olcakmışım gibi geliyor normalmi sizdede varmı acil cevap verirmisiniz.geçende azcık akıntım var diye annem acil doktora götürdü ama değil tabiki şimdi bunun içinde gitmim diyorum tabiki annemede söylemiyorum siz bana yardımcı olurmusumuz lütfen sizde durum nedir.
evet hully cim ben de öyle düşünüyorum, annem zaten hiçbir zaman sevgisini belli edemeyen bir insandı, yine ben gidip ona yakın olmaya çalışıyorum çünkü 2 sene önce bir teyzemi geçen sene de dayımı kaybettim, onlarda öyle yandıysam annemi düşünemiyorum, varsın yapmasın Allah yokluklarını göstermesin.
bu arada limangoya bakarken gördüm Gör&Sin maternity diye bir marka çok uygun fiyata kampanyası var bazıları kıro olsa da aralarda var giyilesi şeyler ve hamile kıyafeti olarak da hiç böyle uygununu görmemiştim.. bi bakın isterseniz kızlar
Muhakkak bebek anlamazda anne anlar
Bebeğide anne etkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?