Dünden beri geçmemişse bugün biraz daha fazlaysa doktora bir görün bence. Dün aynısını ben yaşadım. Belim ve kasıklarım ağrıdı adet olacakmışım gibi. İlk defa da uzun sürdü. Magnorm aldım hemen yarım saat sonra kesildi.
Magnorm kullanıyorsan bir tane içip biraz dinlen hala geçmiyorsa doktora git bence.
aynı ağrı bende de gün aşırı oluyor artık ama ayaklarımı sıcak tuttuğumda geçiyor..benim hamileliğimin başından beri bitmeyen akıntım var.. idrar tahlili de vajen kültürü de alındı birşey çıkmıyor. çok da su içiyorum belki ondan enfeksiyon yok. yani diyeceğim o ki üşütmemeye bak, hala geçmiyorsa kafana takılıyorsa da doktorunu arayıp sorabilirsin
Aa evet canım dün ağrım olunca gece çorap giyip yattım geçti sanırım üşütmekten oluyor.doğum sancısı nasıl birşey bide okadar merak ediyorumki nasıl anlıyacağız hiç fikrim yok.
Bazı yaşanmışlıklar bu kadar iyi niyetli oldurmuyor insana..Birde herkes bazı şeyleri yutamaz..Ama Şöyle bir gerçekte var annenin sevmediğini çocukta sevmez...
Bu arada benim kayınvalidem yok. Eşimin ablasıda yılda birkez gelebiliyor yanımıza.. Problem yok.Ben burda bazı arkadaşların kayınvalideye veya herhangi birine alınganlıklarında kızgınlıklarında haklı olduğunu düşündüğümden yazıyorum.
Aa evet canım dün ağrım olunca gece çorap giyip yattım geçti sanırım üşütmekten oluyor.doğum sancısı nasıl birşey bide okadar merak ediyorumki nasıl anlıyacağız hiç fikrim yok.
Bazı yaşanmışlıklar bu kadar iyi niyetli oldurmuyor insana..Birde herkes bazı şeyleri yutamaz..Ama Şöyle bir gerçekte var annenin sevmediğini çocukta sevmez...
Bu arada benim kayınvalidem yok. Eşimin ablasıda yılda birkez gelebiliyor yanımıza.. Problem yok.Ben burda bazı arkadaşların kayınvalideye veya herhangi birine alınganlıklarında kızgınlıklarında haklı olduğunu düşündüğümden yazıyorum.
adet ağrısı gibi ağrılar bende var günde 2-3 kere oluyor. sanırım yalancı sancı dedikleri şey olsa gerek.
yarın oğluşuma alışverişe gidicem eminonüne meşhur havuzluhana bi gidip bizde görelim şurayı:)
oğlumun daha bi tanecik zıbını var zaten:)
slm anne adayları kızlar ben yaklaşık bir aydır gece gündüz kaşınıyorum doktor çevresel faktördür dedi geçiştirdi ilaç verdi ama hiç faydası olmadı var mı benim gibi olan yada bi önerisi olan:26::26:
slm anne adayları kızlar ben yaklaşık bir aydır gece gündüz kaşınıyorum doktor çevresel faktördür dedi geçiştirdi ilaç verdi ama hiç faydası olmadı var mı benim gibi olan yada bi önerisi olan:26::26:
Kızlarrr, evde olanlar Turkmax'ı açın..
Meşhur doktor Hilal Mocan, yenidoğan bakımını anlatıcak az sonra......
Kaçırmayın..
Jess ve Sena'nın konuğu....
kasıklarımı baldır kısımları ve karnıma kakao kremi sürüyorum ama ellerim yüzüm parmak aralarım ya anlatamam iğrenç bişey uyuz gibi olmuşum özelliklede gece kaşınıyor inan 3 saat uyuyor yada uyumuyorum
Kızlarrr, evde olanlar Turkmax'ı açın..
Meşhur doktor Hilal Mocan, yenidoğan bakımını anlatıcak az sonra......
Kaçırmayın..
Jess ve Sena'nın konuğu....
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben 4 Nisan'da 30+0 haftalıkken doğum iznine ayrıldım, doktorumun izniyle. Malatya'dan annemin yanına Eskişehir'e geldim. Aranızda Eskişehir'de olanlar vardır elbet. Hangi doktorları önerirsiniz?
Bu sabah devlet hastanesine gittim. Açıkçası hiç memnun kalmadım. Moralimiz bozuldu kızımla. Hep olumsuz konusmalar, tavırlar.. Doktorun tecrübesinin yanında hassas davranması da önemli benim için. Tekrar moralim bozulsun istemiyorum.
Bize yardım edin
Ayrıca kahvaltıya giden arkadaşlara çok özendim.. Hepiniz çok tatlısınız. Umarım bu arkadaşlıklar doğum sonrası da devam eder..