2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Dün bi ara oldu geçti.şimdi bitaz dinleniyorum bakalım geçecekmi sağol canım

Aa evet canım dün ağrım olunca gece çorap giyip yattım geçti sanırım üşütmekten oluyor.doğum sancısı nasıl birşey bide okadar merak ediyorumki nasıl anlıyacağız hiç fikrim yok.

annede etkılemesın ıste

cocuk sevsın hepsını bence ben karısmam
kendı kararlarını kendi versın oglum

Bazı yaşanmışlıklar bu kadar iyi niyetli oldurmuyor insana..Birde herkes bazı şeyleri yutamaz..Ama Şöyle bir gerçekte var annenin sevmediğini çocukta sevmez...

Bu arada benim kayınvalidem yok. Eşimin ablasıda yılda birkez gelebiliyor yanımıza.. Problem yok.Ben burda bazı arkadaşların kayınvalideye veya herhangi birine alınganlıklarında kızgınlıklarında haklı olduğunu düşündüğümden yazıyorum.

Aa evet canım dün ağrım olunca gece çorap giyip yattım geçti sanırım üşütmekten oluyor.doğum sancısı nasıl birşey bide okadar merak ediyorumki nasıl anlıyacağız hiç fikrim yok.

işte o konuda benim de hiçbir fikrim yok, ama belli aralıklarla gelirse anca o zaman anlayacağız herhalde :44:

bende hak verıorm ozellıkle bıcogu haklı ama kımse yuzunden kendı huzurumuzu kacırmaya degmez dıorm sadece

adet ağrısı gibi ağrılar bende var günde 2-3 kere oluyor. sanırım yalancı sancı dedikleri şey olsa gerek.
yarın oğluşuma alışverişe gidicem eminonüne meşhur havuzluhana bi gidip bizde görelim şurayı:)
oğlumun daha bi tanecik zıbını var zaten:)

slm anne adayları kızlar ben yaklaşık bir aydır gece gündüz kaşınıyorum doktor çevresel faktördür dedi geçiştirdi ilaç verdi ama hiç faydası olmadı var mı benim gibi olan yada bi önerisi olan:26::26:

yagla ıstersen kendını
catladıgın ıcın kasınıyor olabılırsın

Kızlarrr, evde olanlar Turkmax'ı açın..
Meşhur doktor Hilal Mocan, yenidoğan bakımını anlatıcak az sonra......
Kaçırmayın..
Jess ve Sena'nın konuğu....

yagla ıstersen kendını
catladıgın ıcın kasınıyor olabılırsın

kasıklarımı baldır kısımları ve karnıma kakao kremi sürüyorum ama ellerim yüzüm parmak aralarım ya anlatamam iğrenç bişey uyuz gibi olmuşum özelliklede gece kaşınıyor inan 3 saat uyuyor yada uyumuyorum

canım izne çıkınca yapacagın hazırlıklardan bahsetsene birazzzz listen hazır mı neler alacaksınn

hmmm sen benı oyalamaya calısıosn anlasılan
hemen solım
besık uyku setı nevresım takımı yastık yorgan bır kac carsaf yatak koruyucu
oda susleme malzemelerı
hastane sekerlerı mevlut sekerlerı
zıbındı havluydu gecelıkdı terlıkdı pıjamaydı
evı temızletıcem
araba alıcam
ne bılım sımdılık aklımda bunnar var

Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben 4 Nisan'da 30+0 haftalıkken doğum iznine ayrıldım, doktorumun izniyle. Malatya'dan annemin yanına Eskişehir'e geldim. Aranızda Eskişehir'de olanlar vardır elbet. Hangi doktorları önerirsiniz?
Bu sabah devlet hastanesine gittim. Açıkçası hiç memnun kalmadım. Moralimiz bozuldu kızımla. Hep olumsuz konusmalar, tavırlar.. Doktorun tecrübesinin yanında hassas davranması da önemli benim için. Tekrar moralim bozulsun istemiyorum.
Bize yardım edin

Ayrıca kahvaltıya giden arkadaşlara çok özendim.. Hepiniz çok tatlısınız. Umarım bu arkadaşlıklar doğum sonrası da devam eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…