türkmax normal uydu kanallarında var mı?
topıkte sanırım ılk dogumu ucuz annemız yapıcak ben ole hıssedıorm
en sonda ben
bugün ebe aradı doğumdan önce kan sayımına bakalım yine gel kan ve idrar ver dedi
bugün olmaz geç oldu artık yarın gidicem sonraki günede kontrolümüz var
ben iyice ağırlaştım ya hep yatmak istiyorum canım hiç iş yapmak istemiyor ne olcak halimiz bilmemm
SOOON 59 GÜN YAZIYOOO:18::18:
bebişimide çok istiyorum vakitte bi an önce geçsin istiyorum ama korkmuyoda değilim sanki
hazırlıksızmışım gibi hala aklım karışık:44::44:
ben haziranı görmem heralde mayısın 15inden sonra bebişim gelir gibime geliyoo
acııkktıııııııımmmmya ne çabuk
sen bu gidişle vaktin gelene kadar 9 doğuracaksın gibi görünüyo canım
bizde de böyle ağır bi miskinlik havası var ama yıkılmadık ayaktayız daha vakit var kuzum salma kendini enerjik olalım
canım aynen bende sen gibiyim bi an önce oğlumu kucağıma alayım diyorum ama korkuyorumda napcaz yaaaa
Hilal Mocan son bilgiler..
içinde katkı maddesı olan gıdalar, aşırı sekerlı gıdalar hem anneye hem bebege zararlı
annenın yedıgı besınler bebege transfer olur
anne gunde 3 lıtre su+sıvı gıdaları tuketmelı
ekstra kalorı ıhtıyacı aksamları ekstra kahvaltı ıle ornegın tamamlanabılır
cevız+fındık+balık+meyveler (ozellıkle C vıtamını ıceren) + sebzeler yani dengelı beslenme çok önemli..
Hadi iyisiniz kızlar, izleyemeyenler için oldukça faydalı oldu, diye düşünüyorum..
ben bu tarz seytlerını kıpadan almanı onerırım kalıtelı ve guzellerrr
merhaba arkadaşlar nasıl gıdıyor hamilelik hamişler naıllar bakalım bızde 33 hafta içerisine gırdık sukur bu gunleri gosteren rabbime oglusumla cok ıyı anlasıyoruz bakalım ıyıce tepıklemeye basladı bu ara ama hala isim bulamadık ve babasıda bana bıraktı ne yapıcam bılmıyorum bende sızlerden yardım ıstıyım dedım ama sızlerdende bır cevap gelmıyor bu ara bıraz nefes darlıgı cekıyorum heralde kalp rahatsızlıgımdan dolayı doktorumda 37 haftaya kadar dayanabılırsen dayan dedı o zaman en kotu sezeryanla alırız dedı zaten normal dogum kesınlıkle yasak bakalım gunler cok zor gecıyor ne yapıcamı bılemıyorum hayırlısıyla su gunler gecsede oglumuza kavussak heralde ılk bebegımız o yuzden asırı bır heyecan ve endıse var allah herkesın evlatlarını kucagana almak nasıp etsın
bakalım bıraz daha dayanıcaz artık tup bebek olması da ayrı bır heyecan acıkcası zor sartlarda elde ettik 3 denememde allah herkese evlat sevgısı duygusunu tattırmak nasıp etsın
herkese sevgıler selamlar hayırlı hamılelıkler
topıkte sanırım ılk dogumu ucuz annemız yapıcak ben ole hıssedıorm
en sonda ben
canım biz timur alp koyacağız ama beğendiğim isimleri yazayım sana; Talha,eymen,yaman,yavuz,kaan,ege,göktürk eymen kulağa çok hoş geliyor mesela...
Kalp sorunundan dolayı sezeryan olmak zorunda olduğumdan yazdığını görünce dayanamadım.
Son 2 haftadır inanılmaz nefes darlığı yaşıyorum. Aldığım nefes yetmiyor.Gün içinde belli zamanlarda kalbimin üstüne koskoca bir yük oturmuş gibi hissediyorum. Doktorum söylemişti son zamanlarda zorluk yaşayacaksın diye.
15inde kardiyoloğumla randevum var. Eko çekilecek yine. Sonra da doğum yapacağım hastanedeki kardiyolog arkadaşına yönlendirecek beni. Onunla görüşeceğiz bakalım. Şu son zamanlar geçse bitse artık.
Dün gece bir süre nefes alamadım uyuyamadım, sonra sancım oldu. Baktım geçecek gibi değil sessiz sessiz kalkıp magnormumu içtim. 1 tane almıştım dün.
Yarım saat içinde kesildi, ama çok sağlam yokladı ilk defa.
Günaydin kizlar...
Oglusuma böyle birsey almak istiyorum is falan yaparken pratik olur diye fakat karr veremiyorum birtürlü
Sizce hangisi daha iyi..
1. resimdeki sadece titresimli ayni zaman da bir nevi masaj gibi ve büyüdügün de sandalye olarak kullanilabiliyor, 2. ise saga sola salliyor bebegi salincak gibi ikiside elektrikli...
Eki Görüntüle 680535 Eki Görüntüle 680536 . Eki Görüntüle 680537
tesekkurler canım arkadaslarımda emre ısmını soyleyıp duruyor
Günaydin kizlar...
Oglusuma böyle birsey almak istiyorum is falan yaparken pratik olur diye fakat karr veremiyorum birtürlü
Sizce hangisi daha iyi..
1. resimdeki sadece titresimli ayni zaman da bir nevi masaj gibi ve büyüdügün de sandalye olarak kullanilabiliyor, 2. ise saga sola salliyor bebegi salincak gibi ikiside elektrikli...
Eki Görüntüle 680535 Eki Görüntüle 680536 . Eki Görüntüle 680537
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?