kızlar yaa 2-3 gündür oğlum daha az hareket ediyor sanki gerçi hareket ediyor ama eskisine nazaran daha hafif gibi geliyor bana.. durumumdan dolayıda korkuyorum siz de de oluyor mu ya bazen elini ayağını hissediyorum sanki bazen de uzun süre öyle hareketler yapmıyor.. ay ne bileyim ben mi çok takıyorum bilmiyorum... sizin bebişler de bazı günler tembel oluyor mu?
kızlar yaa 2-3 gündür oğlum daha az hareket ediyor sanki gerçi hareket ediyor ama eskisine nazaran daha hafif gibi geliyor bana.. durumumdan dolayıda korkuyorum siz de de oluyor mu ya bazen elini ayağını hissediyorum sanki bazen de uzun süre öyle hareketler yapmıyor.. ay ne bileyim ben mi çok takıyorum bilmiyorum... sizin bebişler de bazı günler tembel oluyor mu?
Ben funnababy markasını seviyorum. Ürünleri çok kaliteli, desenleri de güzel. Kipadaki f&f markası da kaliteli. Zaman zaman %50 indirim yapıyor. O indirimde 5'li bodyler 25-30 tl oluyor. Takip et derim. Haziranda bebişler ilk 15-20 gün hariç (belki bu kadar da süremz, akşam serinlik olursa uzun giydirirsin) hep kısa kollu ve kolsuz giyecek. Ayrıca 0-3 ay çok alma. Bebekler çabuk büyüyorCanım kipa da cıtcıtlı bodyler falan daha pahalıya geliyor sanki şimdi benim baktıklarım 3lü 7.5 falan geliyor iyi degil mi sence
korkmaa
senınle gunlerımız aynı bu ara benımde ole oluo
sadece arada bı surtunuo o kdr ,
dınlensın yavrucaklar zaten hayat zor okuldu ders di
bendede aynı canım ya kötü düşünme nette diyorki;
yediğiniz besinlere görede hareketlerde artmalar yada azalmar olabilirmiş,
mesela benim paşamın sewdiği bi meyve var onu yeyice kuduruyo halay çekiyo resmen
bide artık alanları daraldığı için pek fazla hareket edemezler ama vuruşları kuvvetli olabilir hatta canınıızı bile acıtır diyooo
Alayım hayatım seve seve gezeriz birlikte bebeklere alışveriş yaparız :)
canım ben unnado dan funnababy hastane çıkışı aldım penyesi de dikişleri de çok kaliteli ben memnun kaldım gönül rahatlığıyla alabilirsin...Kızlar unnado'da funnababy satışı var çıtçıtlı body patikli alt almak istiyorum nasıldır sizce??
Günaydin kizlar...
Oglusuma böyle birsey almak istiyorum is falan yaparken pratik olur diye fakat karr veremiyorum birtürlü
Sizce hangisi daha iyi..
1. resimdeki sadece titresimli ayni zaman da bir nevi masaj gibi ve büyüdügün de sandalye olarak kullanilabiliyor, 2. ise saga sola salliyor bebegi salincak gibi ikiside elektrikli...
Eki Görüntüle 680535 Eki Görüntüle 680536 . Eki Görüntüle 680537
Günaydin kizlar...
Oglusuma böyle birsey almak istiyorum is falan yaparken pratik olur diye fakat karr veremiyorum birtürlü
Sizce hangisi daha iyi..
1. resimdeki sadece titresimli ayni zaman da bir nevi masaj gibi ve büyüdügün de sandalye olarak kullanilabiliyor, 2. ise saga sola salliyor bebegi salincak gibi ikiside elektrikli...
.
kızlaaar; az sonra kayınvalidem gelecekmiş alışverişe çıkmak için, anadolu yakasındayım nereye gitsek? kalan ihtiyaçlarım şunlar: yatak, beşik, yorgan, yastık, bebek temizlik malzemeleri(yağ,şampuan,bez,vs), ev tipi ana kucağı, anne malzeme çantası.. kalanlar bunlar, hepsini bir arada şu bostancı e-5 teki yerde bulabilir miyim acaba? avrupanın en büyük bebek mağazası diyorlar ama vaktimiz kısıtlı boşuna da oraya gitmek istemem
tesekkurler canım arkadaslarımda emre ısmını soyleyıp duruyor
ilk ve 2.si daha uzun süre kullsnırsın ve kullanışlı görünüyor 3. foto bebek hareketlenmeye başlayınca tehlikeli olabilir
ben de oyumu 1-2 den yana kullanıyorum, öbürü çok uzun ömürlü olmayacak gibi geliyor hatta chicconun da vardı öyle tipte, güzeldi de ama uzun süreli kullanım için bence diğeri...
canım ben unnado dan funnababy hastane çıkışı aldım penyesi de dikişleri de çok kaliteli ben memnun kaldım gönül rahatlığıyla alabilirsin...
canım 3. resimdeki salıncağı gördüm bebek mağazasında baya büyük ebatlarda bişey öyle istediğin yere taşıyamazsın onu en fazla da 7 ay kullanılır senin yer sıkıntın var diye biliyorum onu düşünüp karar ver derim
Bence de ilk seçim daha mantıklı, ben ilk kez gördüm bu modeli;
fiyatı ne kadar? Ben de ev tipi anakucağı bakıyorum bu ara..
İleride sandalye olan harikaymış..
(siteye şimdi baktım, adından da anlasıldıgı uzere Alman markasıymıs,
bız alamıyoruz yanii.)
benim de icime sinen 1. aslin da yer sorunum da var malesef evet digeri cok yer kapliyor... sadece tereddüt ettigim bebek sallandigi zaman uyutmak istedigim de hafif bir titresimle uyurmu veya tipki sallaniyormus gibi etki etkisini gösterirmi.. zaten 1 ile 2 arasinda fiyat farkinda cok 1 suan indirim de 80 euro digeri 150 civari
alman markasi evet ben alman sitesinden siparis veriyorum genelde ama markasini yinede yazayim belki bulunur oralarda da FISHER PRICE Baby Gear Wunderwelt
bız alamıyoruz yanii.)
Hello Baby o mağaza, kesinlikle oraya git bence, aradığın herşeyi böyle geniş bir alanda bulabileceğin başka bir yer yok..
Ben funnababy markasını seviyorum. Ürünleri çok kaliteli, desenleri de güzel. Kipadaki f&f markası da kaliteli. Zaman zaman %50 indirim yapıyor. O indirimde 5'li bodyler 25-30 tl oluyor. Takip et derim. Haziranda bebişler ilk 15-20 gün hariç (belki bu kadar da süremz, akşam serinlik olursa uzun giydirirsin) hep kısa kollu ve kolsuz giyecek. Ayrıca 0-3 ay çok alma. Bebekler çabuk büyüyor
bız alamıyoruz yanii.)
Hello Baby o mağaza, kesinlikle oraya git bence, aradığın herşeyi böyle geniş bir alanda bulabileceğin başka bir yer yok..
dün akşam yıkadıgım herşeyi ütüledim böyle özene bözene
bu akşam da çantamızı hazırlıcam sırf bu yüzden çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır delimiyim neyimm
zaman geçmiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?