2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar yaa 2-3 gündür oğlum daha az hareket ediyor sanki gerçi hareket ediyor ama eskisine nazaran daha hafif gibi geliyor bana.. durumumdan dolayıda korkuyorum siz de de oluyor mu ya bazen elini ayağını hissediyorum sanki bazen de uzun süre öyle hareketler yapmıyor.. ay ne bileyim ben mi çok takıyorum bilmiyorum... sizin bebişler de bazı günler tembel oluyor mu?

korkmaa
senınle gunlerımız aynı bu ara benımde ole oluo
sadece arada bı surtunuo o kdr ,
dınlensın yavrucaklar zaten hayat zor okuldu ders di

bendede aynı canım ya kötü düşünme nette diyorki;
yediğiniz besinlere görede hareketlerde artmalar yada azalmar olabilirmiş,
mesela benim paşamın sewdiği bi meyve var onu yeyice kuduruyo halay çekiyo resmen
bide artık alanları daraldığı için pek fazla hareket edemezler ama vuruşları kuvvetli olabilir hatta canınıızı bile acıtır diyooo

Canım kipa da cıtcıtlı bodyler falan daha pahalıya geliyor sanki şimdi benim baktıklarım 3lü 7.5 falan geliyor iyi degil mi sence
Ben funnababy markasını seviyorum. Ürünleri çok kaliteli, desenleri de güzel. Kipadaki f&f markası da kaliteli. Zaman zaman %50 indirim yapıyor. O indirimde 5'li bodyler 25-30 tl oluyor. Takip et derim. Haziranda bebişler ilk 15-20 gün hariç (belki bu kadar da süremz, akşam serinlik olursa uzun giydirirsin) hep kısa kollu ve kolsuz giyecek. Ayrıca 0-3 ay çok alma. Bebekler çabuk büyüyor

selam annişler,bebek bakım ürünü takım şeklinde istiyorum şampuanı,bebe yağı,pişik kremi vs. bildiğiniz bir site var mı,hepsi takım şeklinde olan,çanta şart değil

korkmaa
senınle gunlerımız aynı bu ara benımde ole oluo
sadece arada bı surtunuo o kdr ,
dınlensın yavrucaklar zaten hayat zor okuldu ders di

Teşekkürler kızlar içim rahatladı biraz... plasenta ayrılması rahatsızlığım da var ondan da çok korkuyorum da ondan biraz fazla pipirikliyim.. hamdolsun kanamam ağrım sızım yok.. allahıma emanet yavrularımız rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Öğlen yazlık bebek kıyafeti baktım hediyelik. Çok güzel şeyler çıkmış ama sezon başı olduğu için bana çok pahalı geldi. Gezerken başım döndü. Şimdi de karnım taş gibi oldu. Korkuyorum biraz, inşallah hemencecik geçer :18: Şimdi yatıp uyumak vardı

Kızlar unnado'da funnababy satışı var çıtçıtlı body patikli alt almak istiyorum nasıldır sizce??
canım ben unnado dan funnababy hastane çıkışı aldım penyesi de dikişleri de çok kaliteli ben memnun kaldım gönül rahatlığıyla alabilirsin...

canım 3. resimdeki salıncağı gördüm bebek mağazasında baya büyük ebatlarda bişey öyle istediğin yere taşıyamazsın onu en fazla da 7 ay kullanılır senin yer sıkıntın var diye biliyorum onu düşünüp karar ver derim

Bence de ilk seçim daha mantıklı, ben ilk kez gördüm bu modeli;
fiyatı ne kadar? Ben de ev tipi anakucağı bakıyorum bu ara..
İleride sandalye olan harikaymış..

(siteye şimdi baktım, adından da anlasıldıgı uzere Alman markasıymıs,
bız alamıyoruz yanii. )

Hello Baby o mağaza, kesinlikle oraya git bence, aradığın herşeyi böyle geniş bir alanda bulabileceğin başka bir yer yok..

Son düzenleme:

o zaman istikamet hello baby teşekkür ederim

Nasıl canım yaa 3 6 ay mı alacagız onlar baya büyük

ben de geçen gün şunu çok beğendim ama stokta yok,tr'de satışı yok. elektrikli değil,e-bebekte videosu da var bir tarafa çekiyorsun ve mekanik olarak hafif hafif sallıyor süper ama kalmamışş

dün akşam yıkadıgım herşeyi ütüledim böyle özene bözene

bu akşam da çantamızı hazırlıcam sırf bu yüzden çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır delimiyim neyimm

zaman geçmiyorr

harikasın yaaa ben de bi bitirsem nasıl derin bi nefes alcam da kıpır kıpır olur tabii o çantayı bir dahaki sefer hastanede açacağını bildiğinden insana bi garip heyecan gelir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…