harikasın yaaa ben de bi bitirsem nasıl derin bi nefes alcam dakıpır kıpır olur tabii o çantayı bir dahaki sefer hastanede açacağını bildiğinden insana bi garip heyecan gelir herhalde
Bazı yaşanmışlıklar bu kadar iyi niyetli oldurmuyor insana..Birde herkes bazı şeyleri yutamaz..Ama Şöyle bir gerçekte var annenin sevmediğini çocukta sevmez...
Bu arada benim kayınvalidem yok. Eşimin ablasıda yılda birkez gelebiliyor yanımıza.. Problem yok.Ben burda bazı arkadaşların kayınvalideye veya herhangi birine alınganlıklarında kızgınlıklarında haklı olduğunu düşündüğümden yazıyorum.
Slm;
ben senin yorumuna kızımla kayınvalidemin kızım 3 yaşındayken yaşadığı diologla cevap vermek istiyorum:
Kızım babanesine demiş ki hemde durup dururken 'Babaneciğim annem seni sevmiyor diye sakın üzülme ben seni çok seviyorum' demiş.Kadın dumur olmuş resmen ki ben hiç onun yanında onu sevmiyorum falan da dememiştim.Ama o olaydan sonra ne kadar özür dilesem de aramız hep açık oldu kayınvalidemle
ayyy ben yine acıktım içimde canavar gibi ya.
hergün sabaha karşı 5 gibi uyanıp resmen kahvaltı yapıyorum sonra güp yatağa tekrar kalk tekrar kahvaltı yap:)
artık daha sık mı acıkıyorum ne ? sizde durumlar nasıl
canım benımkı cok farklıydı benı 4 ayında nefes darlıgından hastaneye kontrole gıttım akcıgerler su topladı dendı ve acılen sıyamı ersege gıtmemı soyleıler orada eko cekıldı ve mıtral kapak darlıgı oldugu ortaya cıktı ne merdıven cıkabılıyordum neden dogru duzgun yuruyebılıyordum nefesım tıkanıyordu ve devamlı oturuyordum gecelerı hıc nefes alamaz hale geldı 5 ayında florance naıtıngel hastanesınde nuran hocam sagolsun balonla kalp kapakcıgımı actı ve sımdı sukurler olsun eskısıne gore ıyıyım akcıgerlerımle su toplanmasıda gıttı benım durumum cok farklıydı anlıycam allah kımseye vermesın boyle bır durum hamıleyken dahada zor
bende daha sık acıkır oldum ama uykudan uyanıcak kadar dil.. benimde canım bugunlerde sürekli kola içmek istiyor..
akşamları 1-2 yudum alıyorum ama kesmiyorrr :84:
Sana büyük geliyor ama aslında 0-3 ay çok küçük. Bebek sürekli kilo alacak, boyu uzayacak. Yeteri kadar 0-3, yeteri kadar 3-6 ay kıyafet al. Eksiklik hissedersen çarşıdan alabilirsin. Zaten bebek kıyafeti çok hediye gelir. Hoş onlar da ya istediğin gibi olmuyor ya da büyük oluyor ama olsun. Önce bebek doğsun, ona göre alırsın çok fazla şey alma. Hastane çıkışın olsun 2-3 tane, patikli/patiksiz alt ve çitçitlı üst/body olsun. Birkaç da takım alırsın. Ben biraz abartıp fazla almışım biraz. Allahtan genelde ucuza aldığım için çok pişman değilim. Bir de ben boy boy alacağım derken neredeyse 1 yaşına kadar giyecekleri tamam olmuşNasıl canım yaa 3 6 ay mı alacagız onlar baya büyük
Slm;
ben senin yorumuna kızımla kayınvalidemin kızım 3 yaşındayken yaşadığı diologla cevap vermek istiyorum:
Kızım babanesine demiş ki hemde durup dururken 'Babaneciğim annem seni sevmiyor diye sakın üzülme ben seni çok seviyorum' demiş.Kadın dumur olmuş resmen ki ben hiç onun yanında onu sevmiyorum falan da dememiştim.Ama o olaydan sonra ne kadar özür dilesem de aramız hep açık oldu kayınvalidemle
ay benımde ole ıcım yanıo bende ıcmek ıstıorm ıcıorm da artık
hatta dun gazoz aldım ben eve kola zararlı ıde
dün akşam yıkadıgım herşeyi ütüledim böyle özene bözene
bu akşam da çantamızı hazırlıcam sırf bu yüzden çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır delimiyim neyimm
zaman geçmiyorr
Çocukların ne zaman ne söyliyeceği belli olmuyor bazen..Çocuk bu söyler herşey.Heleki şimdikiler ne zaman ne söyliyecekler belli değil..Benimde geçen yeğenim evine gidip annesine demişki halam beni istemiyor kötü davranıyor.Artık oraya gitmiyecem.. (4 yaşında) Anneside yaramazlık yapmış olmayasın demiş..Aklı selim insan çocuğun dediğiyle hareket etmez..
Ama bu örnek benim düşüncemde birşey değiştirmiyor.Çünkü kendimizden pay biçelim annemiz bizi nereye götürdüyse oraya gittik biz..Mesela ben ananeme babannemden daha çok gittim.Ananeme daha alışığım..Halamın çocuklarıda babanneme düşkündürler. Sen kayınvaliden için bişey dememişsindir belki ama ya çocuk hissetti yada bi yerlerden bu tarz bir diyolog duydu bilinmez..
Her zaman istisnalar vardır.Ama tezimin hep arkasındayım annenin sevmediğini çocukta sevmez hisseder çünkü...
Nasıl canım yaa 3 6 ay mı alacagız onlar baya büyük
Kızlar kolayı çok canınız çektiyse yarım bardak ya da en fazla bir bardak için. Maden suyuyla giderin susuzluğunuzu. Bir sürü mineral var, yavrucaklara yarasın
ben buna katılmıorm ıste
annenın sevmedıgını cocuk sevebılıo
arkadasımın yegenı var hala hala dıe delı oluo babaannesını cok sevıo ama gelınlerı hıc sevmıo
soyle kı bence cocuk sevsın zaten onlarıda
nıye sevmıcekmıs kı ben sevmıosam sevmem ama oglumuda kesınlıkle yanlıs yonlendrmem
kotulemem kımseyı
ne yaparlarsa yapsınlar kotu bılsınler ıstemem sonucta babalarının annesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?