2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
son haftalar giriliyor galiba ayın 25 inde kontrolüm var belki girerim bende bilmiyorum:26:

harikasın yaaa ben de bi bitirsem nasıl derin bi nefes alcam da kıpır kıpır olur tabii o çantayı bir dahaki sefer hastanede açacağını bildiğinden insana bi garip heyecan gelir herhalde

ay evet yaa darısı başına o zamann kendimi ilk kez aşık olmuş ergenler gibi hissediyorumm

Slm;
ben senin yorumuna kızımla kayınvalidemin kızım 3 yaşındayken yaşadığı diologla cevap vermek istiyorum:
Kızım babanesine demiş ki hemde durup dururken 'Babaneciğim annem seni sevmiyor diye sakın üzülme ben seni çok seviyorum' demiş.Kadın dumur olmuş resmen ki ben hiç onun yanında onu sevmiyorum falan da dememiştim.Ama o olaydan sonra ne kadar özür dilesem de aramız hep açık oldu kayınvalidemle

gulsem mı aglasam mı bılemedım
ay bu cocuklar ne hosss ya
o sevıo ıste babaannesını

ayyy ben yine acıktım içimde canavar gibi ya.
hergün sabaha karşı 5 gibi uyanıp resmen kahvaltı yapıyorum sonra güp yatağa tekrar kalk tekrar kahvaltı yap:)

artık daha sık mı acıkıyorum ne ? sizde durumlar nasıl

bende daha sık acıkır oldum ama uykudan uyanıcak kadar dil.. benimde canım bugunlerde sürekli kola içmek istiyor..

akşamları 1-2 yudum alıyorum ama kesmiyorrr :84:

Canım benimde 11 sene önce teşhis edilmiş mitral kapak yetmezliğim var. 2 sene öncede ona bağlı triküspit kapakta da yetersizlik başladı. Aynı zamanda taşikardim var oldukça şiddetli. Hamilelik öncesi beloc kullanıyordum. Hamileliğim süresince belli aralıklarla mitral ve triküspit kapaktaki durum kontrol ediliyor. Şu ana kadar korkulacak bir ilerleme olmadı ama önemli olan hamileliğin sonları demişti kardiyoloğum. Kalbin yükü iyice arttığı için kontrol altında olmalısın demişti. 15inde güzel haberler alırım inşallah. Geçmişte yazdığını hatırlıyorum sorununu. Neyse ki zamanında müdahale edilmiş. Umarım sende sorunsuz tamamlarsın hamileliğini.

bende daha sık acıkır oldum ama uykudan uyanıcak kadar dil.. benimde canım bugunlerde sürekli kola içmek istiyor..

akşamları 1-2 yudum alıyorum ama kesmiyorrr :84:

ay benımde ole ıcım yanıo bende ıcmek ıstıorm ıcıorm da artık
hatta dun gazoz aldım ben eve kola zararlı ıde

Nasıl canım yaa 3 6 ay mı alacagız onlar baya büyük
Sana büyük geliyor ama aslında 0-3 ay çok küçük. Bebek sürekli kilo alacak, boyu uzayacak. Yeteri kadar 0-3, yeteri kadar 3-6 ay kıyafet al. Eksiklik hissedersen çarşıdan alabilirsin. Zaten bebek kıyafeti çok hediye gelir. Hoş onlar da ya istediğin gibi olmuyor ya da büyük oluyor ama olsun. Önce bebek doğsun, ona göre alırsın çok fazla şey alma. Hastane çıkışın olsun 2-3 tane, patikli/patiksiz alt ve çitçitlı üst/body olsun. Birkaç da takım alırsın. Ben biraz abartıp fazla almışım biraz. Allahtan genelde ucuza aldığım için çok pişman değilim. Bir de ben boy boy alacağım derken neredeyse 1 yaşına kadar giyecekleri tamam olmuş

Çocukların ne zaman ne söyliyeceği belli olmuyor bazen..Çocuk bu söyler herşey.Heleki şimdikiler ne zaman ne söyliyecekler belli değil..Benimde geçen yeğenim evine gidip annesine demişki halam beni istemiyor kötü davranıyor.Artık oraya gitmiyecem.. (4 yaşında) Anneside yaramazlık yapmış olmayasın demiş..Aklı selim insan çocuğun dediğiyle hareket etmez..

Ama bu örnek benim düşüncemde birşey değiştirmiyor.Çünkü kendimizden pay biçelim annemiz bizi nereye götürdüyse oraya gittik biz..Mesela ben ananeme babannemden daha çok gittim.Ananeme daha alışığım..Halamın çocuklarıda babanneme düşkündürler. Sen kayınvaliden için bişey dememişsindir belki ama ya çocuk hissetti yada bi yerlerden bu tarz bir diyolog duydu bilinmez..

Her zaman istisnalar vardır.Ama tezimin hep arkasındayım annenin sevmediğini çocukta sevmez hisseder çünkü...

ay benımde ole ıcım yanıo bende ıcmek ıstıorm ıcıorm da artık
hatta dun gazoz aldım ben eve kola zararlı ıde

aslında ikisinide içmesek iyi ben kolayı hamile kalmadan önce agzıma sürmezdimm :26:

niyeyse açınca böle bir koku geliyor ya sürekli o koku burnumda tütüyorr

Kızlar kolayı çok canınız çektiyse yarım bardak ya da en fazla bir bardak için. Maden suyuyla giderin susuzluğunuzu. Bir sürü mineral var, yavrucaklara yarasın

Zeynooo sen çok tatlısın yaaa:)))

Ne güzel desene bitti senin işler...
Ben de artık çalışamıyorum, bebişten başka hiçbir şeye konsantre olamıyorum:)))) 37. haftanın sonuna kadar böyle olacak heralde
sabahtan beri de bebişin şeker kutusu için tasarım yapıyorum:))) Adı deniz olacak minnoşumun o yüzden böyle dalgaların üstünde deniz kızı illustrasyonu hazırlıcam...
Hoş ben sadece taslağını yapıcam asıl çizimi kuzene yaptırıcam, sonra onları da etiket şeklinde kutunun üstüne yapıştırıcam...içindeki renklerden de kurdelalarını yapıştırcam kutuların üstüne:)))
Bu akşam ben de bi kısmını yapıcam bunların, o yüzden ben de senin gibi heyecanlıyım Bitince burada paylaşırım:))))

Bu arada ben daha yıkama işine girişmedim ama yıkayıp ütüledikten sonra çantaya koymak istemiyorum kırışır diye:)))

ben buna katılmıorm ıste
annenın sevmedıgını cocuk sevebılıo
arkadasımın yegenı var hala hala dıe delı oluo babaannesını cok sevıo ama gelınlerı hıc sevmıo
soyle kı bence cocuk sevsın zaten onlarıda
nıye sevmıcekmıs kı ben sevmıosam sevmem ama oglumuda kesınlıkle yanlıs yonlendrmem
kotulemem kımseyı
ne yaparlarsa yapsınlar kotu bılsınler ıstemem sonucta babalarının annesı

Nasıl canım yaa 3 6 ay mı alacagız onlar baya büyük

Aynen ben de öyle düşünüyordum ta ki bugün bir arkadaşımın bebeğini facebookta görene kadar. Zaten 40ı ne zaman çıktı anlayamadım da bugün 45 günlük fotoğrafını koymuş annesi, 0-3ler aslaaa olmaz artık o boyuta. Ben de hata ettim çok var 0-3, gerçi 9 aya kadar değişik bedenlerde de aldım ama bodyleri, yine de anladım ki 0-3 geçici bir hevesmiş

Kızlar kolayı çok canınız çektiyse yarım bardak ya da en fazla bir bardak için. Maden suyuyla giderin susuzluğunuzu. Bir sürü mineral var, yavrucaklara yarasın

Hamileliğimden önce kolaya çok düşkünlüğüm vardı benim..Hamile kalınca tamamen bıraktım.Ama okadar mutsuzdumki.Birgün içecem ya 1 bardak dedim.O andaki keyfimi anlatamam..Şimdi arada bazen yarım bardak bazende 1-2 yudum alıp nefsimi köreltiyorum..

İstisnalar herzmaan vardır..

Ben kötülemektende bahsetmiyorum zaten.Hisseder diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…