Zeynooo sen çok tatlısın yaaa:)))
Ne güzel desene bitti senin işler...
Ben de artık çalışamıyorum, bebişten başka hiçbir şeye konsantre olamıyorum:)))) 37. haftanın sonuna kadar böyle olacak heralde
sabahtan beri de bebişin şeker kutusu için tasarım yapıyorum:))) Adı deniz olacak minnoşumun o yüzden böyle dalgaların üstünde deniz kızı illustrasyonu hazırlıcam...
Hoş ben sadece taslağını yapıcam asıl çizimi kuzene yaptırıcam, sonra onları da etiket şeklinde kutunun üstüne yapıştırıcam...içindeki renklerden de kurdelalarını yapıştırcam kutuların üstüne:)))
Bu akşam ben de bi kısmını yapıcam bunların, o yüzden ben de senin gibi heyecanlıyımBitince burada paylaşırım:))))
Bu arada ben daha yıkama işine girişmedim ama yıkayıp ütüledikten sonra çantaya koymak istemiyorum kırışır diye:)))
gazoz faydalıymıs sanki
evet canım koladan daha faydalııbende gazoza geçiş yapmayı düşünüyorumm
Yanlız hiç içmeyelim demek yok geçiş yapılıyor
bende snei merak etmistim bir daha bebisin ayagini görebildinmi diye okuyunca cok sasirmistim. masallah boylu poslu bir erkek olcak desenekeske bende ayagini disardan görebilsem ya ne guzel bir duygudur bu kim bilir. ama bu imkansiz benim kkarin duvarimda okada rkalinki birde bir ton yag olunca görmek imkansiz oluyor :26::26:
Canlarım iyi ki varsınız . Içim azıcık rahatladı. 5 gün de geriden geliyormuşne yapalım sağlıklı olsun da. Yine de bebişi tombiş olanlara sorayım en çok ne yiyorsunuz
ah hormonlar :) cnm bnde de aynı model abiden 2 tane var mrk etme onlarda bnle dalga geçio oturup kalkarken desteksiz kalkamıorum ayaklarım havaya kalkıo bazen ters dönmüş kaplumbağa seni fln die dalga geçiolar aman geçsinler napim 2 ay snra görücekler bizi ne çıtır hatunlar olucaz gerçi yine çıtırız da da da daabimden nefret ediyorum
mutfaktayız, yemek yemişiz, ben bulaşıkları toparlıyorum o da arkamdan geçerken şişko dedi bana uyuz
zaten bugün inanılmaz sıkıcı bir gündü, hava kapalı benim moralim sıfır kocam yok hamilelik hormonları vs...
o an belli etmedim bir şey çünkü aklı sıra şaka yapıyor sarılıp öpüyor filan...
sonra geçti benim kalktığım sandalyeye oturcak, diyor ki şişkoluğundan kırılmış mıdır acaba otursam mı
gülüyor bir de salak salak
o kadar kötü oldum ki o an ağlicaktım zor tuttum kendimi
yengem babam filan da vardı çünkü nefret ederim başkalarının yanında ağlamaktan
sonra gittim banyoya kapıyı kitledim oturdum ağladım da ağladım
ne kadar düşüncesiz bir abim var yaa ne kadar öküz
kardeşin hamile yani karnı burnuna çıkmış edilcek laf mı onlar şimdi
ben kocamı özledim canlar kocamı istiyorum evime gitmek istiyorum artık
Sevgili Haziran Anneleri, beni sadece siz anlarsınız.
2 gündür oğlumun hareketlerinde azalma var ve hareketler daha yumuşak gibi, o sert ani hareketler yerine daha yumuşak ve daha seyrek hareketlenmeler var.Dün geceden beri moralim çok bozuk, aklıma neler neler geliyor. Suyu mu azaldı, kordon mu dolandı ....Bugün işten sonra doktora gittim ve saat 4.30-5 civarıydı.Doktorum bir kanser ameliyatında olduğundan ne zaman çıkacağı belli değildi. Durumu anlatınca bankodaki kız böyle acil durumlarda hastalarını başka bir doktora yönlendirdiklerini söylediler ben de içimi rahatlatmak için ona gittim.Kilo ve tansiyon ölçümünden sonra ultrasonla kontrol etti. Benim yanımda asistanı azarladı, telefon edin giriş yapın, tetkik girişi yapın,nst açın vs. dedi daha muayene etmeden. İtici,gergin bir kadın. Ultrasonda şöyle bir iki baktı , birkaç saniyeliğine kalp atışlarını dinletti tamam herşey normal acıkmışsındır, stres yapıp birşeye üzülmüşsündür, bol su iç deyip tüp bebek mi(evet) , hı ondan böyle herşeye telaşlanıyorsunuz dedi. Bir doktor böyle söyler mi, umursamamak mı lazım ya da normal yolla hamile kalan biri böyle bir durumu ciddiye almaz mı? Ardından beni asistanıyla birlikte nst ödemesi yapmak için bankoya gönderdi.Nst neden gerekli diye sorduğumda bebeğin kalp atışlarının kaydını almak ve erken doğum riski var mı diye bakmak için sonra tekrar geleceksin dedi. Ben hiç hoşlanmadım bu tavırdan ve daha muayene etmeden nstye karar vermesinden. Açıkçası ağına düşürmüşken bir tetkik yapmadan yollamak istemedi gibi geldi. Bir süre düşünüp bankoda nst yaptırmak istemediğimi, daha sonra kendi doktoruma gideceğimi söyledim ve ayrıldım. Yine de acaba nst lik bir durum var mı diye içimde kaldı. Ama kendi dedi herşey normal diye bir de boşuna evham yapıyorsun imalarıyla.Eşim, doktor, arkadaşlarım herkes evham yaptığımı düşünüyor ama ben ya ciddi bir durum varsa, ya acil müdahele gerekiyorsa diye düşünmeden edemiyorum. Siz de endişelenmiyor musunuz böyle durumlarda? NST çektirdiniz mi , hangi durumlarda gerekiyor gerçekten? Nolur paylaşın, iyi mi ettim kötü mü???
kocam 10 gün sonra gelicek inşallah canım 18 nisan da
gideli de 5 gün oldu ama bir de bana sor sanki 5 hafta gibi geçti
ya kızlar cildim şu son 1-2 haftada felaket bozuldu.ergenlikte bile bu kadar sivilce çıkarmamıştım.allahtan leke falan oluşmadı.ama şu buluşan bayanlar maşallah baktım hepinizin cildi pırıl pırılşaka bir yana var mı benim gibi sivilce problemi olan.varsa kullndığınız bişey var mı?eczaneye sordum krem falan veremiyorlarmış hamilelikte.annem elma sirkesi ile yüzünü temizle dedi.o da içime sinmedi.bir sakıncası olur mu acaba?
o oynayan yer elleri emin ol :) ben hep kafası sanardım doktorum dedi bak elleri durmuo dirsek atıo dedi :) kaşındırıo bazende ince ince dokunuşlar yapıp içi bi hoş oluo insanın yakızlar bebsım kasıklarımda oynuyo anlamadm neresı orda acaba :)
maşallah kuzuya :) kilosuda iyi 2000 leri görmeyi umuyorum bnde öbr kontrolümde inş :) iyi senin aklına gelmiş soru sormak ben bebeği görünce unutuyorum eve gelince dank edio zaten balık gibi hafızam olmaya başladı hamile kaldıktan snraDoktor kontrolum guzel gecti. Sukurler olsun pasam gayet saglikliymis. Kendini yine gostermedi. Artik bundan sonra basi asagida oldugu icin guzel goruntu yakalamamiz zor dedi doktorKilosu 2100 gram olmus boyu da 49 cm Benim pasa selvi boylu olacak
32. hafta raporumu da aldim
Butun sorularimi siraladim doktora. Kaburgaya baski, adet agrisi gibi kasik agrisi, vajinada sanci gibi agri, vucuttta ben sayisinin artmasi, killanmanin artmasi hepsi normalmis. Kasilmalar daha da artabilirmis bu donemden sonra. Hastane cantasina listemdeki herseyi koyacagim. Sadece ilk basta hasta bezi veriyorlarmis ve kanama kontrolu icin ped veriyorlarmis. Gerisini ben getiricem.
Sunnet meselesini de urologla konustuk. 6 aydan once onermedi. Sarilik olursa bebek, yogun bakima kaldirmak zorunda kaliyorlarmis. Isterseniz yapilabilir ama idrar yolu enfeksiyonu olmaz dedi. 1 yasa kadar yapilan sunnetlerin hepsinde yara cabuk kapanirmis. Simdilik vazgectik sunnet yaptirmaktan
Biden haberler boyle teyzeler
Bugun kizimi gorduk :) doktorun odasina girene kadar tembihledim kizim yuzunu don diye peki noldu tam ondan yuzunu donmustu ancak buseferde iyice plezentaya yuzunu dayadigi icin goruntu cok bozuktu hic anlasilmiyordu :).
1 kilo 700 gram olmus 10 gun ilerdeydi 2 yada 3 gun daha eklenerek yine ileriye gitmis 4 kiloyu bulmasin normal dogum yapmak cok istiyorum poff İyice diyet yapicam sekeri nerdeyse sifirlamam gerekiyor.Cok mu tombik olacak acaba
2 ay cabuk gecsin sagsalim bebisleri doguralim insallah
Günaydın kızlar. Artık geceleri uyumak çok zor ya. Sağıma ve düz yatamıyorum sancı oluyor. Sürekli soluma da yatınca bel ağrısı başlıyor. Bir de benim sürekli midem ağrıyor. Hala doğru düzgün yiyemiyorum, mide sorunlarım geçmedi. Zor bir döneme girdim sanırım.
Sabah sabah ne çok problemden bahsetmişimAma benim minik nazlı kızım iyi çok şükür. Ben hep 2 kg doğururum diye düşünüyordum. Bu kadarcık yemeyle küçük olur diyordum ama kızım maşallah çok azimli daha şimdiden 2100 gr.
Bu arada benim bambu beşiğim geldi. Geçenlerde birisi içine tekrar yatak yapmak lazım mı diye sormuştu. Kendi yatağı çok ince yapmak lazım. Annemde yapmak lazım dedi. O bir şeyler ayarlıcak.
sıkıntıya bnde gelemiorum yansıtmayın ya diorum herkese bnm derdim bana yetio yeterince 2 canımızla bide oturup mlleti takıoruz kafamıza biz sıkıntıdayken kmse olmaz ama yanımızdaDünkü muayeneye göre takvimimi değiştirdim yineBugün acayip yorgun ve uykusuzum. Bebeğim sabaha kadar tekmeledi, oynadı durdu içerde. Eşimin ailesi de sağolsun sıkıntılarıyla gecemizi berbat etti. Bir şeyi de kendiniz halledin, her şeye dahil olmak zorunda mıyız biz ya Haa da yağmurlu ve kapalı. Bugün çabuk geçer inşallah
daha ona cici mici yok :) tonla tulumu var mothercare den 10 12 tane hep hediye geldi 3-6 ay arası yazın giydiriirm hep daha çok bişi almayı düşünmüyorum annem yengem vs kişilerdende tonla şeyi gelicek sığmıycak odaya bu gidişle büyüdükçe alırız artık yeni cicilerkızlarrr limangoda mothercare indirime girmiş haberiniz olsun...
ıyıde renk yok kızlar a101 de
ben yesıl almm kı oglumaa
3 kurus fazla olsun mavı yada beyaz olsun
bnce herşeyi 0-3 ay alma canım hızlı büyüolar mesela 5,5 tane tulum 5 takım küçük çamaşır çorap hastane çıkışı 3 takım gerekli vs az al belli aydan snra daha yavaş büyüolar uzun süre giyiyorlar alınanları ben sana diorum gerçi ama bnde de tonla var herşeyden giyemiycek bile ben aldım ailem flnda kendiliğinden almışlar bayağı oldu 3 çocuk büyütürüm herhalde bu gidişle 1 yaş grubu aldım ben snraki şeylerini hepKızlar biz bu bodyleri tulumları hep 0 3 ay mı alcaz ilk basta
giyecekler tabi cnm ince olan tulumlar takımları mecbur gydiricez temmuz sonu belki cıbıl cıbıl giydirirz ilk zamanlar üşüyebilirler bnm bura bide köy havası gibi bnm ki kesin üşür haziranda evlenmiştim gece üstümüzü örtüoduk bizBir deee uzun kollu giyer mi haziran da bizim bebekler ya
allah kurtarsın vaktiyle hepimizi ama bana doktorum 24ü son adet tarihine göre ama temmuz başıda olabilir 24ünden öncede dedi şuan gelişimi önde ama bu sana bağlı dedi iyi beslersen erkende doğabilir 3200 3300 doğsun yeter banatopıkte sanırım ılk dogumu ucuz annemız yapıcak ben ole hıssedıorm
en sonda ben
kızlaaar; az sonra kayınvalidem gelecekmiş alışverişe çıkmak için, anadolu yakasındayım nereye gitsek? kalan ihtiyaçlarım şunlar: yatak, beşik, yorgan, yastık, bebek temizlik malzemeleri(yağ,şampuan,bez,vs), ev tipi ana kucağı, anne malzeme çantası.. kalanlar bunlar, hepsini bir arada şu bostancı e-5 teki yerde bulabilir miyim acaba? avrupanın en büyük bebek mağazası diyorlar ama vaktimiz kısıtlı boşuna da oraya gitmek istemem
oyhh yirim rabbim bizede nasip etsin ya
bi arkadaşa daha yazdım büyüyolar yerleri daraldığından oluyor pata küte girişemicekler artık bize :)endişelenme cnmkızlar yaa 2-3 gündür oğlum daha az hareket ediyor sanki gerçi hareket ediyor ama eskisine nazaran daha hafif gibi geliyor bana.. durumumdan dolayıda korkuyorum siz de de oluyor mu ya bazen elini ayağını hissediyorum sanki bazen de uzun süre öyle hareketler yapmıyor.. ay ne bileyim ben mi çok takıyorum bilmiyorum... sizin bebişler de bazı günler tembel oluyor mu?
insan sevio okşuo o cicilerini patiklerini ay nasıl bi heyecandır bu adama diom ki senle evlenirken evet derken sana bile bu kdr heyecanlanmamıştım diorum suratını ekşitio bnm kidün akşam yıkadıgım herşeyi ütüledim böyle özene bözene
bu akşam da çantamızı hazırlıcam sırf bu yüzden çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır delimiyim neyimm
zaman geçmiyorr
valla ben canım çekince bir bardak içiyorum bazen cnm çekio içim yanıyor resmen herşeyn fazlası zarardır içtikten snra bol su alıyorum ki asiti yok etsin diye herşeyden de kısmamak gerekli benceaslında ikisinide içmesek iyiben kolayı hamile kalmadan önce agzıma sürmezdimm :26:
niyeyse açınca böle bir koku geliyor ya sürekli o koku burnumda tütüyorr
kızlar ben daha bebişe bir çorap almadım, annem bir iki badi almış ama daha hiç hazırlıklara başlamadık.. bu ayın sonuna kadar da çalışacağım, evde tadilat işleri var boya vs temizlik çok sıkışacağım sanırım
hey millet kimse nstye girmedi ya? ayrı ücret verdiniz yoksa muayene ücretine dahilmi
Şok içerisinde okudum. 16 yaşında ve hamile miYa eve ebe gelecek ya da kendi başına doğuracak. Doğum olsa bile şikayet halinde eşi dediği adamı ( resmi nikah olduğunu sanmıyorum o yüzden yazdım) tutuklarlar. Teyzenin yerinde olmak istemezdim. Daha da bir şeyler yazmak isterdim ama elim gitmiyor.
önemli bir konuda size danışıcam kızlar sabırla yazımı okursanız sevinirim bilgi sahibi arkadaşlar yorumlasın lütfen.Benm kuzenim var bitane 16 yaşında bile yok şuanda.Teyze kızı olur kendisi.Bu kaçtı ve hamile şmdi aileler barıştı ama kızın yaşı küçük ne muayene olabiliyor ne ilaç kullanıyor.5,5 aylık hamile.Teyzem dün ağlıodu telefonda bnm doktoruma danışmamı istedi doğumunu yaptırır mı diye doktorumu aradım katiyen dedi yasal değil kızın yaşı küçük dedi.Polisler anında gelir götürürler dedi kimlik bilgilerini girince çocuk istismarı söz konusu oluyor yaşı kçk olduğu için dedi.Sizede danışayım var mı bildiğiniz doktor vs.Bu kız evde doğurucak hali yok bi b.. yemiş artık yapıcak bişide yok napabiliriz nasıl bir yol izleyebiliriz artık yasal olmayan yer arar olduk hastaneyi geçtik yani doğursun yeter ki şu bebeği diye kız bir zayıflamış bebeğimi elimden alıcaklar diye ağlıyor ben ona ilk başlarda korun diye tembihledim ama ne anlar çocuk kendi çocuk doğurucak annelik içgüdüsel bişi onuda sarmış olmalı artık bebeğide hareketlenince daha çok bağlanmış şmdi kara kara düşünüyor teyzemler napıcaz diye aile izin verse bile hastanede kocasını gelip tutuklarlar bebeğide alırlar elinden varmı ailesinde fln bu durumu yaşamış olan yakınlarınız napabiliriz sizce?
Ayyy ben de öyle yapayım o zaman.... Saol tatlım... Düşünmesi bile heyecanlı:)))))canım tşk ederim o senin tatlılıgınn
evet benim işlerim bittii şükürler olsun, sadece evimin temizligi yapılıp bebişin odası açılcak işte.. onun içinde izne çıkmayı bekliyorum..
bende işe geliyorum ama benimkine pek çalışıyorum denemezzbütün gün burada fink atıyorum, nette dekarasyon sitelerinde geziyorum..
bebek şekeri tasarımına bayıldımmmmutlaka resim isterizz
benim bebek şekerleri bitmişti, mevlüt şekerlerim yarım kaldı güpürüm bitti çünküü
ütüledigim herşeyi kapalı kutuda kendi gardırobuma koydum.. malum bebişin dolabı temizligi bekliyorçantaya girecek olanları dışarıda bıraktım. onlarıda güzel güzel keseler aldım onların içine koyup koyucam çantaya,, hiç bişi olmaz kırışmaz merak etmee içinede kokulu minik toplar atıcamm
bu durumları yaşayan kuzenim olunca aklıma burda sorunlarımızı yazıoduk onlar geldi biliyor musun kimimiz kaynanayla kimimiz kocayla sorun yaşıo vs durumlar ama sonuç olarak baktığın zaman karnımızda bi can taşıyoruz doktora gidiyoruz 2 ağrımız olsa ortalığı yıkıyoruz hareketi az olsa evham yapıyoruz allah hepimizi bi avazda kurtarsın kuzenimin yerinde olmak istemezdim yaşadıklarımız sorun değilmiş diyorum bnları görünce eve ebe getirildi diyelim ebeyi nerden bulucaz bu zamanda kmse sorumluluk almaz ki kçk yaşya doğumda tehlikeli normal doğum yaptı diyelim bebek ya ters ise bunu bilemezler sezaryen için steril değil ev ortamı biz bak kaç doz tetanoz vurulduk onun tetanoz iğnesi bile yok ölür gider körü körüne kızcanım hiç bir fikrim yok,, allah yardımcıları olsun ama bu zamanda hiç bir hastane böyle bir sorumlulugun altına girmek istemicektir..
bir ebe yardımıyla evde dogumdan başka şansı yok, ama ya işler ters giderse müdahale gerekirse o zaman nolcakk :26: bilemiyorumm :44:
Cnm benim bildiğim kadarıyla 15 yaşını doldurmuşsa anne baba izni ile resmi nikah da yapılıyor yani bence resmi nikahını yaptırsınlar bu durumda 16 yaşında zaten çocuk istismarına girmez diye biliyorum 15 yaş sınır bu konuda.... Ama yine de bir avukata danışın onlar çok daha iyi bilirler ben eğer değişmediyse kanun bu şekilde diye biliyorum...önemli bir konuda size danışıcam kızlar sabırla yazımı okursanız sevinirim bilgi sahibi arkadaşlar yorumlasın lütfen.Benm kuzenim var bitane 16 yaşında bile yok şuanda.Teyze kızı olur kendisi.Bu kaçtı ve hamile şmdi aileler barıştı ama kızın yaşı küçük ne muayene olabiliyor ne ilaç kullanıyor.5,5 aylık hamile.Teyzem dün ağlıodu telefonda bnm doktoruma danışmamı istedi doğumunu yaptırır mı diye doktorumu aradım katiyen dedi yasal değil kızın yaşı küçük dedi.Polisler anında gelir götürürler dedi kimlik bilgilerini girince çocuk istismarı söz konusu oluyor yaşı kçk olduğu için dedi.Sizede danışayım var mı bildiğiniz doktor vs.Bu kız evde doğurucak hali yok bi b.. yemiş artık yapıcak bişide yok napabiliriz nasıl bir yol izleyebiliriz artık yasal olmayan yer arar olduk hastaneyi geçtik yani doğursun yeter ki şu bebeği diye kız bir zayıflamış bebeğimi elimden alıcaklar diye ağlıyor ben ona ilk başlarda korun diye tembihledim ama ne anlar çocuk kendi çocuk doğurucak annelik içgüdüsel bişi onuda sarmış olmalı artık bebeğide hareketlenince daha çok bağlanmış şmdi kara kara düşünüyor teyzemler napıcaz diye aile izin verse bile hastanede kocasını gelip tutuklarlar bebeğide alırlar elinden varmı ailesinde fln bu durumu yaşamış olan yakınlarınız napabiliriz sizce?
bu durumları yaşayan kuzenim olunca aklıma burda sorunlarımızı yazıoduk onlar geldi biliyor musun kimimiz kaynanayla kimimiz kocayla sorun yaşıo vs durumlar ama sonuç olarak baktığın zaman karnımızda bi can taşıyoruz doktora gidiyoruz 2 ağrımız olsa ortalığı yıkıyoruz hareketi az olsa evham yapıyoruz allah hepimizi bi avazda kurtarsın kuzenimin yerinde olmak istemezdim yaşadıklarımız sorun değilmiş diyorum bnları görünce eve ebe getirildi diyelim ebeyi nerden bulucaz bu zamanda kmse sorumluluk almaz ki kçk yaşya doğumda tehlikeli normal doğum yaptı diyelim bebek ya ters ise bunu bilemezler sezaryen için steril değil ev ortamı biz bak kaç doz tetanoz vurulduk onun tetanoz iğnesi bile yok ölür gider körü körüne kız
Cnm benim bildiğim kadarıyla 15 yaşını doldurmuşsa anne baba izni ile resmi nikah da yapılıyor yani bence resmi nikahını yaptırsınlar bu durumda 16 yaşında zaten çocuk istismarına girmez diye biliyorum 15 yaş sınır bu konuda.... Ama yine de bir avukata danışın onlar çok daha iyi bilirler ben eğer değişmediyse kanun bu şekilde diye biliyorum...
hayatım herşeyi göze alıp hastaneye götürülmesi şart allah korusun herşey olur... allah yardımcınız olsun...
bu durumları yaşayan kuzenim olunca aklıma burda sorunlarımızı yazıoduk onlar geldi biliyor musun kimimiz kaynanayla kimimiz kocayla sorun yaşıo vs durumlar ama sonuç olarak baktığın zaman karnımızda bi can taşıyoruz doktora gidiyoruz 2 ağrımız olsa ortalığı yıkıyoruz hareketi az olsa evham yapıyoruz allah hepimizi bi avazda kurtarsın kuzenimin yerinde olmak istemezdim yaşadıklarımız sorun değilmiş diyorum bnları görünce eve ebe getirildi diyelim ebeyi nerden bulucaz bu zamanda kmse sorumluluk almaz ki kçk yaşya doğumda tehlikeli normal doğum yaptı diyelim bebek ya ters ise bunu bilemezler sezaryen için steril değil ev ortamı biz bak kaç doz tetanoz vurulduk onun tetanoz iğnesi bile yok ölür gider körü körüne kız
önemli bir konuda size danışıcam kızlar sabırla yazımı okursanız sevinirim bilgi sahibi arkadaşlar yorumlasın lütfen.Benm kuzenim var bitane 16 yaşında bile yok şuanda.Teyze kızı olur kendisi.Bu kaçtı ve hamile şmdi aileler barıştı ama kızın yaşı küçük ne muayene olabiliyor ne ilaç kullanıyor.5,5 aylık hamile.Teyzem dün ağlıodu telefonda bnm doktoruma danışmamı istedi doğumunu yaptırır mı diye doktorumu aradım katiyen dedi yasal değil kızın yaşı küçük dedi.Polisler anında gelir götürürler dedi kimlik bilgilerini girince çocuk istismarı söz konusu oluyor yaşı kçk olduğu için dedi.Sizede danışayım var mı bildiğiniz doktor vs.Bu kız evde doğurucak hali yok bi b.. yemiş artık yapıcak bişide yok napabiliriz nasıl bir yol izleyebiliriz artık yasal olmayan yer arar olduk hastaneyi geçtik yani doğursun yeter ki şu bebeği diye kız bir zayıflamış bebeğimi elimden alıcaklar diye ağlıyor ben ona ilk başlarda korun diye tembihledim ama ne anlar çocuk kendi çocuk doğurucak annelik içgüdüsel bişi onuda sarmış olmalı artık bebeğide hareketlenince daha çok bağlanmış şmdi kara kara düşünüyor teyzemler napıcaz diye aile izin verse bile hastanede kocasını gelip tutuklarlar bebeğide alırlar elinden varmı ailesinde fln bu durumu yaşamış olan yakınlarınız napabiliriz sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?