2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canim ben hukukcuyum. Malesef bu tur olaylara cok rastkaniyor ve yasa bu konuda biraz agirlastirildi. Normalde TCK 104e gore dogrudan resit olmayanla cinsel iliski sucu olusmus. Erkegin yasi kac bu arada?
Ben simdi disaridayim ama eve gidince esime de danisayim o daha hakim bu konulara bir caresi var mi bakalim canim.
Allah yardimciniz olsun zor bir durum ama onemli olan bir can dunyaya gelecek onun ve annenin sagligi..

sana zahmet be canım çok makbule geçer bi öğreniver bakalım
ne özel ne devlet cnm bu kızın yaşı 16 bile dolmamış özelde de doğuramaz özel daha da araştırıo bu durumları ancak özel muayenehaneler fln bulmak gerek herhalde parayı bastırıcan doğurtacak kızı bu olur herhalde ancak yada zeynomun dediği gibi 15 yaş sınırı varsa hemen nikah kıyılabilir

evet ağırlaştı bnde arkadaşlara bndan bahsettim artık elini kolunu sallayarak hastaneye ble gidemiyosun tc kimlik no bile yetmio yanında olucak kimlik sorun çıkarıolar.Mutlaka sizden msj bekliyorum ben sizi eklim arkadaş lsteme beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

valla kızlar yine coşmuşsunuz geçmişe yetişemedim yineeee yürüyüşten geliyorum acayip yoruldum ve uykum geldiii ölesine okuyabildim yaniiii

rahatsız arkadaşlarımız varmış hepsine geçmiş olsun allah yardımcınız olsun canlarım...

2 tane 50cm yeni doğan kısa kol çıtçıtlı body
3 tane 0-3 kısa kol çıtcıtlı body
2 tane 3-6 kısa kol çıtçıtlı body

4 patikli alt 1 patiksiz alt ( yenidoğan ve 0-3 karışık)
1 patiksiz alt 0-3 ay
2 patiksiz 3-6 ay

1 kısa kol t-shirt 0-3 ay

4 uzun kol üst yandan ve önden çıtçıtlı 0-3 ay

1 0-3 ay uzun kollu tulum
1 3-6 ay kısa kol şortlu tulum
1 yenidoğan uzun kol tulum

1 penye yelek

2 çift çorap

3 şapka

4 önlük

1 eldiven

Çeşitli örgü yelek ve hırkalar

Kızlarrrrrr şimdi benim eksiğim neler kıyafet konusunda noooluuurrrr yardım edinnnn

slm

kızlar havuzluhanda iyi bir cibinlik bulamadım. uygun fiyatlı güzel bi cibinlik görürseniz bana haber verin olur mu?

Gvn1907 o bebeğe o kadar üzüldüm ki şu an babayı hapse atmalarını, annenin de aklı başına gelene nikah kıyılacak yaşa gelene kadar bebeği elinden almalarını istiyorum. Çok acımazsız oldum galiba ama bu kadar da sorumsuzluk olmaz ki. Sen kaçmayı, ilişki kurmayı akıl et, korunmayı akıl etme. Bu çocuk nüfusa da kaydolamayacak. Ya o kız doğumda çok ciddi problemlerle karşılaşırsa vebali kimin boynuna olacak. Kusuruma bakmıyorsun inşallah, cidden çok sinirlendim. Bu iki akılsıza akıllarını başlarına getirecek bir ceza lazım cidden.

Bu gittiğimde benden avuç izimi aldılar. Nisan ayından itibaren zorunluymuş bu hasta tanıma sistemi. Devlette de uygulanacakmış. Bu şekilde sahte reçete yazma olayları önlenecekmiş

Birkaç gündür kasıklarımda basınç artmıştı çok ağrıyodu bugün işe giderken de adımlarımı yarım yarım atıyodum ağrıdan, alt tarafa bıçaklar batıyodu sonra öğlene kadar dayandım yemeğimi yedim işyerinde, yemekhaneden çıktım merdivenlerde kala kaldım nasıl ağrı giriyo bacağımı oynatamıyorum, neyse odaya kadar yürüdüm arkadaşlara söyledim hemen ekip arabasıyla beni kendi hastaneme götürdüler sağolsunlar, doktorum muayene etti rahim ağzına baktı ultrasonla açılma yok ama rahim yolu huni şekline gelmiş genişlemeye başlamış bu açılmadan önceki aşamaymış :18:, doktor hemen Proluton depot (erken doğumu engelleyici ) iğne yaptırdı bana bu iğne 1 hafta rahat ettirir seni dedi ve ağrılarımın artması durumunda gelmemi söyledi ağrım olmasa da 10gün sonra gel dedi muayeneler 10ar günde bir olacak yani. pazartesiye kadar rapor aldım, pazartesi duruma göre tekrar doktora gidip raporumu tazeletebilirim Doktorum seni 32. haftada izne ayırmamız gerekebilir dedi korkuyorum kızlar ya erken doğum yaparsam bebişim büyüyemeden:18: Bide erken izne ayrılmak istemıyodum ben doğumdan sonraya iznim kalmıyo ozamn

Canım çok üzüldüm allah yardımcıları olsun dediğin gibi biz her şeye evham yapıp doktor güzel resim vermedi diye üzülürken o kızcağız bebeğinin sağlıklı olup olmadığını bile bilmiyor çok zor bir durum,olan olmuş artık geri dönüşü de yok bir şekilde doğacak o masum bebek evde doğumdan başka çaresi yok gibi gözüküyor tecrübeli bir ebe bulabilirseniz belki yardımcı olur sonuçta hala ücra köylerde insanlar evde doğum yapıyorlar tek temennim herhangi bir komplikasyon gelişmeden bebeğini kucağına alır inşallah allah yardımcısı olsun bu yaşında yaşadıkları çok ağır gerçekten....

slm

kızlar havuzluhanda iyi bir cibinlik bulamadım. uygun fiyatlı güzel bi cibinlik görürseniz bana haber verin olur mu?

IKEA FABLER CİBİNLİK ÇOK RENKLİ KARGO BEDAVA GittiGidiyor'da 78854699
ikea Bryne cibinlik Bebek odası süsü GittiGidiyor'da 80064397

1.si bizim cibinliğimizden cnm kızada erkeğede gider bence beyazda asil güzel duruyor bi bak kullanışlıda bnm abim oğluna da almıştı renkliden iyi çıktı tavandan monte ediliyor

yok cnm estağfirullah ya kızmıyorum cidden haklısın ben ilk öğrendiğimde ağzımı bile bozdum ona o kdr anlattım bak böyle yap şöyle yap sana hap yollim düzenli iç kocanada söyleme dedim abla yok bizde istemiyoruz fln demişlerdi bi öğrendik kız gebe çocuk şerfsz ayrı sorumsuz ne çalışıo ne bişi vasıfsızın teki allah hayırlısını insana versin ya kız nasıl güzel çocuk sıfatsızın teki allahın kaderi işte bnları brbrne yazmış çocuk hiç olmasaydı kşke dediğin gibi alsalar 1 sene en azından çocuğu elinden yaşı dolsa bununda ama işte annelik bırakamaz ki hem üzülüyorum hem kızıyorum allah yardımcıları olsun

aman ya kızlar valla sizleride gerdim istemeden galiba 2 canınızla insan ister istemez sinirlenio ksura bakmayın ne bilim ben kalabalık bi platform belki fikir veren olur diye

Penye yelek bir kaç tane daha almalısın bence. Çocuk uyanunca hemen üstüne giydirmek için hem pratik olur hemde yazın penyeler daha kullanışlı olur. Hastene çıkışı dışında bir tane eldiven aldıysan yeterli gibi ama hastane çıkışının içindekini sayıyorsan bir tane daha al. Başlangıç için bunlar yeterli. Zaten her yer bebek mağazası lazım oldukça, çocugun bedenine göre eksikleri alabilirsin.

allah korusun ya hiçbişi olmaz önlem bnlar canım hepimize aşağı yukarı aynı şeyleri söylüo doktorlarımız vaktiyle gelsin bebişlr korkma sen korkarsan üzülürsen tetiklersin
amin diyelim canım bakalım zaman geçiyor hızla 5,5 aylık 9 ayına bişi kalmadı onunda hayırlısı olsun hakkında artık dua etmekten başka bişi gelmio elimden yetişemiyoruz bizi bile aşan bi durum çnkü bu doktoruma söyledim katiyen dedi kadın bana beni bile tutuklarlar dedi kendimide düşürdüm boşuna doktorumun karşısında çağ dışı olan bu şeyler yzünden

oğlum iç organlarımı deşti kızın derdine düştüm çocuğumuda aç bırakdım 4 saattir bişi yememişim gidelim yemek yiyelim biz brz kalsiyum alalım büyüyelim gelelim teteleri yardımcı olan olmayan fikir veren vermeyen herkese tşkr ederim

o igne işe yarıyor biliyorum bir arkadaşımdan.Allah korusun kötü şeyler de getirme aklına

CANIM çok üzücü bir durum oda anne bağlanmıştır bebeğine eminim yası kaç olursa olsun suc ondada değil cahil çocuk eşi olucak adamda suç ama bu saatten sonra yapabilcek hiç bişey yok kesınlikle bir hastaneye gitmesi gerekir kucuk yerlere götürün canım tıp merkezi vs durumu anlatınca doktorlarda ınsan eminim halden anlayan bri çıkar allah yardımcınız olsun

canım avukat arkadaşımı aradım,

17 yaşındaysa aile izniyle 16 yaşındaysa mahkeme kararıyla birlikte evlenebilirler dedi..

bende çok anlamış gibi teli kapattım. sonra mahkeme kararıyla nasıl oluyor yaa diye kendi kendime düşünüp tekrar aradımm.. tekrar anlattııı ama ben yine anlamadım :44: tekrar arayıp netleştirim dedim çok sinirlendiii zeynep şuan bi yere yetişmeye çalışıyorum akşam arıcam seni dediiii bu çocuk zaten oldum olası anlatma özürlüüü nasıl avukat oldu anlamadım akşam 9 da arayacak, foruma girer yazarım olur muu :26:

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun neyseki önlemler alınmış çok dikkat et kendine de bebişimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…