- 2 Eylül 2012
- 349
- 0
- 66
önemli bir konuda size danışıcam kızlar sabırla yazımı okursanız sevinirim bilgi sahibi arkadaşlar yorumlasın lütfen.Benm kuzenim var bitane 16 yaşında bile yok şuanda.Teyze kızı olur kendisi.Bu kaçtı ve hamile şmdi aileler barıştı ama kızın yaşı küçük ne muayene olabiliyor ne ilaç kullanıyor.5,5 aylık hamile.Teyzem dün ağlıodu telefonda bnm doktoruma danışmamı istedi doğumunu yaptırır mı diye doktorumu aradım katiyen dedi yasal değil kızın yaşı küçük dedi.Polisler anında gelir götürürler dedi kimlik bilgilerini girince çocuk istismarı söz konusu oluyor yaşı kçk olduğu için dedi.Sizede danışayım var mı bildiğiniz doktor vs.Bu kız evde doğurucak hali yok bi b.. yemiş artık yapıcak bişide yok napabiliriz nasıl bir yol izleyebiliriz artık yasal olmayan yer arar olduk hastaneyi geçtik yani doğursun yeter ki şu bebeği diye kız bir zayıflamış bebeğimi elimden alıcaklar diye ağlıyor ben ona ilk başlarda korun diye tembihledim ama ne anlar çocuk kendi çocuk doğurucak annelik içgüdüsel bişi onuda sarmış olmalı artık bebeğide hareketlenince daha çok bağlanmış şmdi kara kara düşünüyor teyzemler napıcaz diye aile izin verse bile hastanede kocasını gelip tutuklarlar bebeğide alırlar elinden varmı ailesinde fln bu durumu yaşamış olan yakınlarınız napabiliriz sizce?
canım zor bir durum gerçekten.. benim dayımın eşide hastaneye yetiştirilemedigi için evde ebe yardımıyla dogum yapmıştı ama bundan 5 yıl önce sonra bebekle anneyi yine hastaneye götürdüler ambulansla.. yani bundan kaçış yokk maleseff..
iki tarafın ailesi nikah için imza verirlerse nikah kıyılabilir aslındaa.. 15 yaş sınırı yokmuyduu öyle okumuştum bi yerde :44:yanlış mı hatırlıyorum acaba...
dur bir avukat tanıdıgımız vardı onu arayıp sorayım:26:
ne özel ne devlet cnm bu kızın yaşı 16 bile dolmamış özelde de doğuramaz özel daha da araştırıo bu durumları ancak özel muayenehaneler fln bulmak gerek herhalde parayı bastırıcan doğurtacak kızı bu olur herhalde ancak yada zeynomun dediği gibi 15 yaş sınırı varsa hemen nikah kıyılabilirya canım bu çok ciddi bi durum ama istanbulda böle doğuran çok yaa nasıl hastanelerde doğum yapamıyoo özel hastaneye gitsinnn bu çok riskli oğlanı düşünceksiniz diye bebeği anneyi riske atmayın derim benn...çok üzüldüm yazıkk neyse dilerim çaresini bulursunuz canım...
evet ağırlaştı bnde arkadaşlara bndan bahsettim artık elini kolunu sallayarak hastaneye ble gidemiyosun tc kimlik no bile yetmio yanında olucak kimlik sorun çıkarıolar.Mutlaka sizden msj bekliyorum ben sizi eklim arkadaş lsteme beni bilgilendirirseniz çok sevinirimCanim ben hukukcuyum. Malesef bu tur olaylara cok rastkaniyor ve yasa bu konuda biraz agirlastirildi. Normalde TCK 104e gore dogrudan resit olmayanla cinsel iliski sucu olusmus. Erkegin yasi kac bu arada?
Ben simdi disaridayim ama eve gidince esime de danisayim o daha hakim bu konulara bir caresi var mi bakalim canim.
Allah yardimciniz olsun zor bir durum ama onemli olan bir can dunyaya gelecek onun ve annenin sagligi..
bende daha sık acıkır oldum ama uykudan uyanıcak kadar dil.. benimde canım bugunlerde sürekli kola içmek istiyor..
akşamları 1-2 yudum alıyorum ama kesmiyorrr :84:
Bu gittiğimde benden avuç izimi aldılar. Nisan ayından itibaren zorunluymuş bu hasta tanıma sistemi. Devlette de uygulanacakmış. Bu şekilde sahte reçete yazma olayları önlenecekmişevet ağırlaştı bnde arkadaşlara bndan bahsettim artık elini kolunu sallayarak hastaneye ble gidemiyosun tc kimlik no bile yetmio yanında olucak kimlik sorun çıkarıolar.Mutlaka sizden msj bekliyorum ben sizi eklim arkadaş lsteme beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
bu durumları yaşayan kuzenim olunca aklıma burda sorunlarımızı yazıoduk onlar geldi biliyor musun kimimiz kaynanayla kimimiz kocayla sorun yaşıo vs durumlar ama sonuç olarak baktığın zaman karnımızda bi can taşıyoruz doktora gidiyoruz 2 ağrımız olsa ortalığı yıkıyoruz hareketi az olsa evham yapıyoruz allah hepimizi bi avazda kurtarsın kuzenimin yerinde olmak istemezdim yaşadıklarımız sorun değilmiş diyorum bnları görünce eve ebe getirildi diyelim ebeyi nerden bulucaz bu zamanda kmse sorumluluk almaz ki kçk yaşya doğumda tehlikeli normal doğum yaptı diyelim bebek ya ters ise bunu bilemezler sezaryen için steril değil ev ortamı biz bak kaç doz tetanoz vurulduk onun tetanoz iğnesi bile yok ölür gider körü körüne kız
slm
kızlar havuzluhanda iyi bir cibinlik bulamadım. uygun fiyatlı güzel bi cibinlik görürseniz bana haber verin olur mu?
Gvn1907 o bebeğe o kadar üzüldüm ki şu an babayı hapse atmalarını, annenin de aklı başına gelene nikah kıyılacak yaşa gelene kadar bebeği elinden almalarını istiyorum. Çok acımazsız oldum galiba ama bu kadar da sorumsuzluk olmaz ki. Sen kaçmayı, ilişki kurmayı akıl et, korunmayı akıl etme. Bu çocuk nüfusa da kaydolamayacak. Ya o kız doğumda çok ciddi problemlerle karşılaşırsa vebali kimin boynuna olacak. Kusuruma bakmıyorsun inşallah, cidden çok sinirlendim. Bu iki akılsıza akıllarını başlarına getirecek bir ceza lazım cidden.
2 tane 50cm yeni doğan kısa kol çıtçıtlı body
3 tane 0-3 kısa kol çıtcıtlı body
2 tane 3-6 kısa kol çıtçıtlı body
4 patikli alt 1 patiksiz alt ( yenidoğan ve 0-3 karışık)
1 patiksiz alt 0-3 ay
2 patiksiz 3-6 ay
1 kısa kol t-shirt 0-3 ay
4 uzun kol üst yandan ve önden çıtçıtlı 0-3 ay
1 0-3 ay uzun kollu tulum
1 3-6 ay kısa kol şortlu tulum
1 yenidoğan uzun kol tulum
1 penye yelek
2 çift çorap
3 şapka
4 önlük
1 eldiven
Çeşitli örgü yelek ve hırkalar
Kızlarrrrrr şimdi benim eksiğim neler kıyafet konusunda noooluuurrrr yardım edinnnn
Birkaç gündür kasıklarımda basınç artmıştı çok ağrıyodu bugün işe giderken de adımlarımı yarım yarım atıyodum ağrıdan, alt tarafa bıçaklar batıyodu sonra öğlene kadar dayandım yemeğimi yedim işyerinde, yemekhaneden çıktım merdivenlerde kala kaldım nasıl ağrı giriyo bacağımı oynatamıyorum, neyse odaya kadar yürüdüm arkadaşlara söyledim hemen ekip arabasıyla beni kendi hastaneme götürdüler sağolsunlar, doktorum muayene etti rahim ağzına baktı ultrasonla açılma yok ama rahim yolu huni şekline gelmiş genişlemeye başlamış bu açılmadan önceki aşamaymış :18:, doktor hemen Proluton depot (erken doğumu engelleyici ) iğne yaptırdı bana bu iğne 1 hafta rahat ettirir seni dedi ve ağrılarımın artması durumunda gelmemi söyledi ağrım olmasa da 10gün sonra gel dedimuayeneler 10ar günde bir olacak yani. pazartesiye kadar rapor aldım, pazartesi duruma göre tekrar doktora gidip raporumu tazeletebilirim Doktorum seni 32. haftada izne ayırmamız gerekebilir dedi korkuyorum kızlar ya erken doğum yaparsam bebişim büyüyemeden:18: Bide erken izne ayrılmak istemıyodum ben doğumdan sonraya iznim kalmıyo ozamn
amin diyelim canım bakalım zaman geçiyor hızla 5,5 aylık 9 ayına bişi kalmadı onunda hayırlısı olsun hakkında artık dua etmekten başka bişi gelmio elimden yetişemiyoruz bizi bile aşan bi durum çnkü bu doktoruma söyledim katiyen dedi kadın bana beni bile tutuklarlar dedi kendimide düşürdüm boşuna doktorumun karşısında çağ dışı olan bu şeyler yzündenCanım çok üzüldüm allah yardımcıları olsun dediğin gibi biz her şeye evham yapıp doktor güzel resim vermedi diye üzülürken o kızcağız bebeğinin sağlıklı olup olmadığını bile bilmiyorçok zor bir durum,olan olmuş artık geri dönüşü de yok bir şekilde doğacak o masum bebek evde doğumdan başka çaresi yok gibi gözüküyor tecrübeli bir ebe bulabilirseniz belki yardımcı olur sonuçta hala ücra köylerde insanlar evde doğum yapıyorlar tek temennim herhangi bir komplikasyon gelişmeden bebeğini kucağına alır inşallah allah yardımcısı olsun bu yaşında yaşadıkları çok ağır gerçekten....
Birkaç gündür kasıklarımda basınç artmıştı çok ağrıyodu bugün işe giderken de adımlarımı yarım yarım atıyodum ağrıdan, alt tarafa bıçaklar batıyodu sonra öğlene kadar dayandım yemeğimi yedim işyerinde, yemekhaneden çıktım merdivenlerde kala kaldım nasıl ağrı giriyo bacağımı oynatamıyorum, neyse odaya kadar yürüdüm arkadaşlara söyledim hemen ekip arabasıyla beni kendi hastaneme götürdüler sağolsunlar, doktorum muayene etti rahim ağzına baktı ultrasonla açılma yok ama rahim yolu huni şekline gelmiş genişlemeye başlamış bu açılmadan önceki aşamaymış :18:, doktor hemen Proluton depot (erken doğumu engelleyici ) iğne yaptırdı bana bu iğne 1 hafta rahat ettirir seni dedi ve ağrılarımın artması durumunda gelmemi söyledi ağrım olmasa da 10gün sonra gel dedimuayeneler 10ar günde bir olacak yani. pazartesiye kadar rapor aldım, pazartesi duruma göre tekrar doktora gidip raporumu tazeletebilirim Doktorum seni 32. haftada izne ayırmamız gerekebilir dedi korkuyorum kızlar ya erken doğum yaparsam bebişim büyüyemeden:18: Bide erken izne ayrılmak istemıyodum ben doğumdan sonraya iznim kalmıyo ozamn
önemli bir konuda size danışıcam kızlar sabırla yazımı okursanız sevinirim bilgi sahibi arkadaşlar yorumlasın lütfen.Benm kuzenim var bitane 16 yaşında bile yok şuanda.Teyze kızı olur kendisi.Bu kaçtı ve hamile şmdi aileler barıştı ama kızın yaşı küçük ne muayene olabiliyor ne ilaç kullanıyor.5,5 aylık hamile.Teyzem dün ağlıodu telefonda bnm doktoruma danışmamı istedi doğumunu yaptırır mı diye doktorumu aradım katiyen dedi yasal değil kızın yaşı küçük dedi.Polisler anında gelir götürürler dedi kimlik bilgilerini girince çocuk istismarı söz konusu oluyor yaşı kçk olduğu için dedi.Sizede danışayım var mı bildiğiniz doktor vs.Bu kız evde doğurucak hali yok bi b.. yemiş artık yapıcak bişide yok napabiliriz nasıl bir yol izleyebiliriz artık yasal olmayan yer arar olduk hastaneyi geçtik yani doğursun yeter ki şu bebeği diye kız bir zayıflamış bebeğimi elimden alıcaklar diye ağlıyor ben ona ilk başlarda korun diye tembihledim ama ne anlar çocuk kendi çocuk doğurucak annelik içgüdüsel bişi onuda sarmış olmalı artık bebeğide hareketlenince daha çok bağlanmış şmdi kara kara düşünüyor teyzemler napıcaz diye aile izin verse bile hastanede kocasını gelip tutuklarlar bebeğide alırlar elinden varmı ailesinde fln bu durumu yaşamış olan yakınlarınız napabiliriz sizce?
slm
kızlar havuzluhanda iyi bir cibinlik bulamadım. uygun fiyatlı güzel bi cibinlik görürseniz bana haber verin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?