Birkaç gündür kasıklarımda basınç artmıştı çok ağrıyodu bugün işe giderken de adımlarımı yarım yarım atıyodum ağrıdan, alt tarafa bıçaklar batıyodu sonra öğlene kadar dayandım yemeğimi yedim işyerinde, yemekhaneden çıktım merdivenlerde kala kaldım nasıl ağrı giriyo bacağımı oynatamıyorum, neyse odaya kadar yürüdüm arkadaşlara söyledim hemen ekip arabasıyla beni kendi hastaneme götürdüler sağolsunlar, doktorum muayene etti rahim ağzına baktı ultrasonla açılma yok ama rahim yolu huni şekline gelmiş genişlemeye başlamış bu açılmadan önceki aşamaymış :18:, doktor hemen Proluton depot (erken doğumu engelleyici ) iğne yaptırdı bana bu iğne 1 hafta rahat ettirir seni dedi ve ağrılarımın artması durumunda gelmemi söyledi ağrım olmasa da 10gün sonra gel dedimuayeneler 10ar günde bir olacak yani. pazartesiye kadar rapor aldım, pazartesi duruma göre tekrar doktora gidip raporumu tazeletebilirim Doktorum seni 32. haftada izne ayırmamız gerekebilir dedi korkuyorum kızlar ya erken doğum yaparsam bebişim büyüyemeden:18: Bide erken izne ayrılmak istemıyodum ben doğumdan sonraya iznim kalmıyo ozamn
Slm;
ben senin yorumuna kızımla kayınvalidemin kızım 3 yaşındayken yaşadığı diologla cevap vermek istiyorum:
Kızım babanesine demiş ki hemde durup dururken 'Babaneciğim annem seni sevmiyor diye sakın üzülme ben seni çok seviyorum' demiş.Kadın dumur olmuş resmen ki ben hiç onun yanında onu sevmiyorum falan da dememiştim.Ama o olaydan sonra ne kadar özür dilesem de aramız hep açık oldu kayınvalidemle
hepsini denedim canım fayda etmeyince etmiyor, sonrada düşündüm acaba bu kadar şeyi karıştırdım üst üste içtim ondanmı geçmedi diye düşündümben gündüz kaynana durumlarıma çok kafa yordum sinirlendimya ondan oldu bence bu kadar aşırı,normaldede reflü var bende böyle sinirlendiğimde azıyor o yüzden olmuştur,birde günde 2-3 kez olan kasılmalarım sabaha kadar 10 dk da bir devam etti burdan arkadaşlar sinirli üzüntülü zamanlarda bunları yaşadıkları aklıma geldi ve korkmadım sakin kalmaya çalıştım çok şükür geçti, sinirlenmemek gerekiyor ama napalım bazen kendini tutmak imkansız oluyor
ay ama bıktım artık ben
su an o kdr mızmızım kı
uykum var sıcak basıo delı gıbı mıdem yanıo bacaklarım agrıo
keske evde olsaydım keske
Günaydin kizlar...
Oglusuma böyle birsey almak istiyorum is falan yaparken pratik olur diye fakat karr veremiyorum birtürlü
Sizce hangisi daha iyi..
1. resimdeki sadece titresimli ayni zaman da bir nevi masaj gibi ve büyüdügün de sandalye olarak kullanilabiliyor, 2. ise saga sola salliyor bebegi salincak gibi ikiside elektrikli...
Eki Görüntüle 680535 Eki Görüntüle 680536 . Eki Görüntüle 680537
masallah anneyla bebek ne kadar uyumlu olmuslar ya ikiside cok guzel duruyor..rabbim bizede nasip etsin bunu görmeyi :))
aslında ikisinide içmesek iyiben kolayı hamile kalmadan önce agzıma sürmezdimm :26:
niyeyse açınca böle bir koku geliyor ya sürekli o koku burnumda tütüyorr
önemli bir konuda size danışıcam kızlar sabırla yazımı okursanız sevinirim bilgi sahibi arkadaşlar yorumlasın lütfen.Benm kuzenim var bitane 16 yaşında bile yok şuanda.Teyze kızı olur kendisi.Bu kaçtı ve hamile şmdi aileler barıştı ama kızın yaşı küçük ne muayene olabiliyor ne ilaç kullanıyor.5,5 aylık hamile.Teyzem dün ağlıodu telefonda bnm doktoruma danışmamı istedi doğumunu yaptırır mı diye doktorumu aradım katiyen dedi yasal değil kızın yaşı küçük dedi.Polisler anında gelir götürürler dedi kimlik bilgilerini girince çocuk istismarı söz konusu oluyor yaşı kçk olduğu için dedi.Sizede danışayım var mı bildiğiniz doktor vs.Bu kız evde doğurucak hali yok bi b.. yemiş artık yapıcak bişide yok napabiliriz nasıl bir yol izleyebiliriz artık yasal olmayan yer arar olduk hastaneyi geçtik yani doğursun yeter ki şu bebeği diye kız bir zayıflamış bebeğimi elimden alıcaklar diye ağlıyor ben ona ilk başlarda korun diye tembihledim ama ne anlar çocuk kendi çocuk doğurucak annelik içgüdüsel bişi onuda sarmış olmalı artık bebeğide hareketlenince daha çok bağlanmış şmdi kara kara düşünüyor teyzemler napıcaz diye aile izin verse bile hastanede kocasını gelip tutuklarlar bebeğide alırlar elinden varmı ailesinde fln bu durumu yaşamış olan yakınlarınız napabiliriz sizce?
Birkaç gündür kasıklarımda basınç artmıştı çok ağrıyodu bugün işe giderken de adımlarımı yarım yarım atıyodum ağrıdan, alt tarafa bıçaklar batıyodu sonra öğlene kadar dayandım yemeğimi yedim işyerinde, yemekhaneden çıktım merdivenlerde kala kaldım nasıl ağrı giriyo bacağımı oynatamıyorum, neyse odaya kadar yürüdüm arkadaşlara söyledim hemen ekip arabasıyla beni kendi hastaneme götürdüler sağolsunlar, doktorum muayene etti rahim ağzına baktı ultrasonla açılma yok ama rahim yolu huni şekline gelmiş genişlemeye başlamış bu açılmadan önceki aşamaymış :18:, doktor hemen Proluton depot (erken doğumu engelleyici ) iğne yaptırdı bana bu iğne 1 hafta rahat ettirir seni dedi ve ağrılarımın artması durumunda gelmemi söyledi ağrım olmasa da 10gün sonra gel dedimuayeneler 10ar günde bir olacak yani. pazartesiye kadar rapor aldım, pazartesi duruma göre tekrar doktora gidip raporumu tazeletebilirim Doktorum seni 32. haftada izne ayırmamız gerekebilir dedi korkuyorum kızlar ya erken doğum yaparsam bebişim büyüyemeden:18: Bide erken izne ayrılmak istemıyodum ben doğumdan sonraya iznim kalmıyo ozamn
canım geçmişm olsun bende kendimi pek iyi hissetmiyorum o yüzden kısaca geçmiş olsundiyebiliyorum merak etme herşey yoluna giricektir kendine çok dikkat et canm...
allah korusun ya hiçbişi olmaz önlem bnlar canım hepimize aşağı yukarı aynı şeyleri söylüo doktorlarımız vaktiyle gelsin bebişlr korkma sen korkarsan üzülürsen tetiklersin
o igne işe yarıyor biliyorum bir arkadaşımdan.Allah korusun kötü şeyler de getirme aklına
canım çok geçmiş olsun neyseki önlemler alınmış çok dikkat et kendine de bebişimize de
canım öncelikle geçmiş olsun geçenlerde malsef aynı sorunu bende yasadım ama doktorumun ılgısı sayesınde biraz toparladm serumlar iğneler vs iyi geldi ama sadece iğne yapıp göndermesini anlayamadm sürekli dinlenmem gerektğini söylemişti bana 1 hafta boyunca sdce tvalete kalktm dyeblrm bu sefer gittiğimde dha iyiydim kontorollerim haftada 1 e düştü inşallah hersey yoluna girer bebeğin zamanında gelir
canım geçmişm olsun bende kendimi pek iyi hissetmiyorum o yüzden kısaca geçmiş olsundiyebiliyorum merak etme herşey yoluna giricektir kendine çok dikkat et canm...
Şok içerisinde okudum. 16 yaşında ve hamile miYa eve ebe gelecek ya da kendi başına doğuracak. Doğum olsa bile şikayet halinde eşi dediği adamı ( resmi nikah olduğunu sanmıyorum o yüzden yazdım) tutuklarlar. Teyzenin yerinde olmak istemezdim. Daha da bir şeyler yazmak isterdim ama elim gitmiyor.
slm
kızlar havuzluhanda iyi bir cibinlik bulamadım. uygun fiyatlı güzel bi cibinlik görürseniz bana haber verin olur mu?
herkese günaydınnnn
bugun salı
kaldı cumaya 3 gun
SATı çekmior canım beklenen doğum tarihini öne alıyor.. 22 Haziran Sata göre benim. Ama doktor 11 haziran dedi en son
Kızlar biz bu bodyleri tulumları hep 0 3 ay mı alcaz ilk basta
ayyy ben yine acıktım içimde canavar gibi ya.
hergün sabaha karşı 5 gibi uyanıp resmen kahvaltı yapıyorum sonra güp yatağa tekrar kalk tekrar kahvaltı yap:)
artık daha sık mı acıkıyorum ne ? sizde durumlar nasıl
kucuk anneler
marketten gelıyorum A101 de persembe gunu brosurdekı urunlerde ındırım olacakmışşş
yakınında olanlar eksıklerı kalanlar bır göz atabılırrrrEki Görüntüle 680703 Eki Görüntüle 680704 Eki Görüntüle 680703 Eki Görüntüle 680704
bu arada subat - mart annelerının dogum hıkayelerını okuyorum suan
cookk tırstım yaa
napcaaazzzz
bu arada ayın 20sınde ucakla 1 saat yolculuk yapabılırmıyım acep bıse olurmu korkuyorum 30+5 gunluk olcazzzz
valla kızlar yine coşmuşsunuz geçmişe yetişemedim yineeee yürüyüşten geliyorum acayip yoruldum ve uykum geldiii ölesine okuyabildim yaniiii
rahatsız arkadaşlarımız varmış hepsine geçmiş olsun allah yardımcınız olsun canlarım...
kızlar kaç kiloyken hamile kaldınız kaç kilo aldınız ???
Saolun kızlar iyi dilekleriniz için ama 2 haftadır kasıklarımda ağrı basınç var, bu hafta da rahim ağzı yumuşamış ve huni şeklinde genişlemiş o yüzden korkuyorum:18:
sedaak; cnm doktor serum takalım dedi bende gerek yok dedim iğneden sonra biraz rahatladım ve NST de sancım çıkmayınca raporumu alıp biran önce eve gitmek istedim, doktor ağrıların artarsa acil gel seni hastaneye de yatırabiliriz dedi inşallah artmaz ağrılarım ben bu şekil idare etmeye çalışcam esas derdim erken izne ayrılmamak
kızlar bende dün acil servise gittim ama çok farklı bi nedenden...parmağımı bıçakla bayağı derin kestim.oynak yerinden kesildi dikiş atılmadı.pansuman yaptılar,1hafta ben kendim pansuman yapıcam ama batticon kullanıyorum pansumanda.inş.bebişe zararı olmaz.
CANIM çok üzücü bir durum oda anne bağlanmıştır bebeğine eminim yası kaç olursa olsun suc ondada değil cahil çocuk eşi olucak adamda suç ama bu saatten sonra yapabilcek hiç bişey yok kesınlikle bir hastaneye gitmesi gerekir kucuk yerlere götürün canım tıp merkezi vs durumu anlatınca doktorlarda ınsan eminim halden anlayan bri çıkar allah yardımcınız olsun
canım avukat arkadaşımı aradım,
17 yaşındaysa aile izniyle 16 yaşındaysa mahkeme kararıyla birlikte evlenebilirler dedi..
bende çok anlamış gibi teli kapattım. sonra mahkeme kararıyla nasıl oluyor yaa diye kendi kendime düşünüp tekrar aradımm.. tekrar anlattııı ama ben yine anlamadım :44: tekrar arayıp netleştirim dedim çok sinirlendiiizeynep şuan bi yere yetişmeye çalışıyorum akşam arıcam seni dediiii bu çocuk zaten oldum olası anlatma özürlüüü nasıl avukat oldu anlamadım akşam 9 da arayacak, foruma girer yazarım olur muu :26:
canim ya cok üzüldüm bende okuyunca allah yardimcisi olsun insallah . diger arkadaslarada katiliyorum oglani dusunecem diye kizi ve bebegi tehlikeye atmayin düsenseydi bugunleride hemen yapmasaydi o da( biz cözüm bulunur insallah kiz cagizda rahat raht dogum yapar hastanede :))
kızlar bende dün acil servise gittim ama çok farklı bi nedenden...parmağımı bıçakla bayağı derin kestim.oynak yerinden kesildi dikiş atılmadı.pansuman yaptılar,1hafta ben kendim pansuman yapıcam ama batticon kullanıyorum pansumanda.inş.bebişe zararı olmaz.
hadı eti cin yiyelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?