2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım öncelikle geçmiş olsun geçenlerde malsef aynı sorunu bende yasadım ama doktorumun ılgısı sayesınde biraz toparladm serumlar iğneler vs iyi geldi ama sadece iğne yapıp göndermesini anlayamadm sürekli dinlenmem gerektğini söylemişti bana 1 hafta boyunca sdce tvalete kalktm dyeblrm bu sefer gittiğimde dha iyiydim kontorollerim haftada 1 e düştü inşallah hersey yoluna girer bebeğin zamanında gelir

arkadaşlar benim bugün göbek deliğin yan tarafı içten çok ağrıdı sanki bıçak değer gibi..ayağa kalkınca kaslar gerilince daha çok ağrıdı.otururken çok az.rahim büyümesi mi yoksa kasılma mı bu?yaşayan var mı?

inanmıyooorrruuummm çocuktan al haberi diye buna derler peki kayınvalideni severmisin belki onunla ilgili konuşurken falan kızın gördüyse aklında kalmıştır, malum çocuklar hiiç olmayacak şeyleri akıllarından çıkarmazlar

zate demistim canim cok siddetlob olunca hic birsey fayda etmiyor diye. sende üzülüp sinrilenmemeye dikkat et maden ondna kaynaklandigini anladin bosyere uzup kendni migdeni bozma canim.:))

ay ama bıktım artık ben
su an o kdr mızmızım kı
uykum var sıcak basıo delı gıbı mıdem yanıo bacaklarım agrıo
keske evde olsaydım keske

sabret canim birazcik daha cok az kaldi seninde yakinda evde huzurla gecirirsin sende insallahh o zamanda SIKILDIM diyee sikayet etme de

bencede 1 resimdeki hem sandalye oldugu icin ilerde raht rahat kullanir aldigin bosa gitmis olmaz :))

arzu mu ydu sanirim bulamayan bunu ben facebookta bir sayfda görmustum satis yapiyorlardi turkiyeden fiyatida iyi gibiydi istersersen yada diger isteyen arkadaslara adresini verebilirim :)))
Eki Görüntüle 680550

kızlar nasıl güzel bir foto dimi rabbim bize de nasip etsin inşallah...
masallah anneyla bebek ne kadar uyumlu olmuslar ya ikiside cok guzel duruyor..rabbim bizede nasip etsin bunu görmeyi :))

aslında ikisinide içmesek iyi ben kolayı hamile kalmadan önce agzıma sürmezdimm :26:

niyeyse açınca böle bir koku geliyor ya sürekli o koku burnumda tütüyorr

ahhh ya sorma ben 2 yildan fazladir kolayi agzima surmuyordum bu son zamanlarda nasil canim cektii en son dayanamdim gecen cocuklarla yemek yerken aldim ictim :26:

canim ya cok üzüldüm bende okuyunca allah yardimcisi olsun insallah . diger arkadaslarada katiliyorum oglani dusunecem diye kizi ve bebegi tehlikeye atmayin düsenseydi bugunleride hemen yapmasaydi o da ( biz cözüm bulunur insallah kiz cagizda rahat raht dogum yapar hastanede :))

canım geçmişm olsun bende kendimi pek iyi hissetmiyorum o yüzden kısaca geçmiş olsundiyebiliyorum merak etme herşey yoluna giricektir kendine çok dikkat et canm...

cokkkkkk gecmis olsun canimmm benimm insallah korktugun gibi erken dogum olmaz. ben daha öncede demistim senin icin bol bol dinlenmen gerek senin hic birsey yapmaman lazim yoksa surekli yasarsin bu endiseyi ve agrilarerken izne ayrilmaktansa surekli raporla gecirmeye calisan bu son gunleri olmazmi acaba :44:bzim burda oyle oluyor, herhangi bir rahatsizlik durumunda uzun sureli rapaorla gecistiriliyor izine sayilmiyor bu raporda :) insallah oyle bir secenegin vardir seninde. senin yapcagin tek sey dinlenmek dinlenmek dinlenmekk( ignede insallah ise yarar uzun sure erteler dogumu . haftaya tekrar yapilsa igne sakincalimiysmis bu acaba yani her gittiginde igneyle ertelense olmazmiymis :44:RABBIM yardimcin olsun canim senin icin bol bol dua edecegim insallah erken dogum olmaz acelecilik yapmaz bebiisin. moralinide bozmadan yuksek tutmaya calis en buyuk etkenlerdne biriside bu biliyorsun

canım geçmişm olsun bende kendimi pek iyi hissetmiyorum o yüzden kısaca geçmiş olsundiyebiliyorum merak etme herşey yoluna giricektir kendine çok dikkat et canm...

canim senin neyin var gecmis olsun sanada insalah kötu birsey yoktur hem börek yapcaktin ne oldu bakim yapabildinmi bugun :) yoksa börek yapcam diye kendini cokjmu yordun:44:

allah korusun ya hiçbişi olmaz önlem bnlar canım hepimize aşağı yukarı aynı şeyleri söylüo doktorlarımız vaktiyle gelsin bebişlr korkma sen korkarsan üzülürsen tetiklersin

o igne işe yarıyor biliyorum bir arkadaşımdan.Allah korusun kötü şeyler de getirme aklına

canım çok geçmiş olsun neyseki önlemler alınmış çok dikkat et kendine de bebişimize de

Saolun kızlar iyi dilekleriniz için ama 2 haftadır kasıklarımda ağrı basınç var, bu hafta da rahim ağzı yumuşamış ve huni şeklinde genişlemiş o yüzden korkuyorum:18:
sedaak; cnm doktor serum takalım dedi bende gerek yok dedim iğneden sonra biraz rahatladım ve NST de sancım çıkmayınca raporumu alıp biran önce eve gitmek istedim, doktor ağrıların artarsa acil gel seni hastaneye de yatırabiliriz dedi inşallah artmaz ağrılarım ben bu şekil idare etmeye çalışcam esas derdim erken izne ayrılmamak

Ben bu konuda seninle aynı fikirdeyim canım..
Bence sırf birlikte olduğu adam ceza almasın diye kızı merdiven altı, bu tür doğum işlerini kaçak yapan yerlere götürmeyin, başına her şey gelebilir..
Ve bazen zor durumdan kurtulmak için çaba sarf etmekle beraber, yaşadıklarının sorumluluğunu almaları da gerekir..
Yine de insan yakını olunca kıyamıyor..

slm

kızlar havuzluhanda iyi bir cibinlik bulamadım. uygun fiyatlı güzel bi cibinlik görürseniz bana haber verin olur mu?

English Home'da gayet güzel cibinlik var 25 TL idi ben buradakinde bakmıştım değişik renkleri de var. İkea'da var oradaki de renkli renkli güzel bir şey 30 Tl civarı

kızlar selamlar... geçmiş olsun bazı annişler telaşlanmış,sancılanmış ve dr.a gidenler olmuş...Allah tüm bebişlerin zamanı dolunca gelmesini nasip etsin inşallah.

herkese günaydınnnn
bugun salı
kaldı cumaya 3 gun

eveeetttttt ben sana katılanlardanım canım

SATı çekmior canım beklenen doğum tarihini öne alıyor.. 22 Haziran Sata göre benim. Ama doktor 11 haziran dedi en son

ama ne olursa olsun izin SAT'a göre veriliyor

Kızlar biz bu bodyleri tulumları hep 0 3 ay mı alcaz ilk basta

canım çabuk büyüyor diyor herkes, aldıklarını giyemez bide, fazla alma derim ben, 3-6 ay al, hele ki tombiş bi bebek olursa 40 ı çıkana kadar giyer en fazla 0-3 aylıkları

benm de iştahım tavan yapmış durumdaaa yapıcak bişey yok ya bebişler için napalıımm

canım doktorundan rapor alman lazım uçman için, yoksa havaalanında sorun yaşayabilirsin
çok acil ve önemli değilse tavsiye etmem ben açıkcası...

canım hergün yürüyomusun?
kaç dakika?

kızlar kaç kiloyken hamile kaldınız kaç kilo aldınız ???

48 le hamile kaldım
şuan 59 um

kızlar bende dün acil servise gittim ama çok farklı bi nedenden...parmağımı bıçakla bayağı derin kestim.oynak yerinden kesildi dikiş atılmadı.pansuman yaptılar,1hafta ben kendim pansuman yapıcam ama batticon kullanıyorum pansumanda.inş.bebişe zararı olmaz.

üzülme canım moralını yüksek tutmalısın napıcan bebeğinin sağlığı için mecbur kalınca inşallah artmaz hersey ıstediğin sekilde olur ama dınlenmeyı ıhmal etme bu donemde en çok gereken sey bu canm

Okuyunca şok oldum, çok geçmiş olsun canım, o gün de alt tarafta ağrılarım var demiştin zaten..
Şimdi iyi misin?
Bence izinle ilgili şimdiden stres yapma zamana bırak, belki de erken gelmeyecek Allah sağlık versin de zamanında gelsin bebeğin..
Canım benim sakın habersiz bırakma bizi..

geçmiş olsun canım

canımm öncelikle sakin ol, çok çok geçmiş olsun, doktorun önlemini almış ilaç vermiş sen dinlenmene bak, izin olayını sorun etme öncelikli hedefimiz bebişlerimizin zamanında sağlıkla doğması izin olayını hiiiç takma bol bol dinlen erken doğmayacak bebeğin

bakalım araştırıyoruz tatlım şuanda sağol iyi dileklerin için inş hayırlısıyla doğurur

alemsin senide yordum aradın uğraştın tonla sağl canım valla helal et takip ederim yazılarını tşkrler tkrar

amin tatlım oğlanın allah cezasını versin inş en son çare hastaneye götürürler artık atıolarsa da atsınlar kocasını içeri

çok geçmiş olsun sanada cnm.Allahtan dikiş atılmamış dikiş olsaydı zor olurdu senin için ben 1,5 aylık evliyken kestim bıçaklar çok keskin olduğu için oynak yerinden kesildi bnmde serçe parmaktı bide.Yeni evlisin fln o kdr zor oldu ki 15 günde zor kaynamıştı iyi bak yarana da dikişe gerek görmesinler kapanmazsa baticon iyi gelicektir bnde sürüyodum pansuman ederken bebişe bi zararı olmz sen elini suya sokma

hadı eti cin yiyelimmm

ahhh o sacma sapan eti ve ulker mamulleri icin neler vermezdim. burdaki aburcuburlar o kadar igrenc ve o kadar kotu kokuyolarki anlatamam. birde asiri tatli oluyolar seker kullanmadiklari icin. insanin bogazi yaniyor yerken. genellikle internetten turk marketinden aliyorum aburcuburlari yoksada hic yemiyorum((

kızlar başkalarının doğum hıkayeleriyle kendimizi korkutmayalım herseyy güzel olucakkkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…