2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben elektrikli olanini aldim modeli farkli sadece ama pilli olanlar cok pil harciyolarmis haberin olsun. elektrikli al bence. tabii sadece 12 ay kullanabiliyorsun elektrikli olani ama sen ihtiyacin neyse ona gore al

Son düzenleyen: Moderatör:
canim senin neyin var gecmis olsun sanada insalah kötu birsey yoktur hem börek yapcaktin ne oldu bakim yapabildinmi bugun :) yoksa börek yapcam diye kendini cokjmu yordun:44:

valla canım sabahtan beri pek yii değildim bide yürüyüşe çıktım döndükten sonra elim ayağım kesildi bayılıyodum nerdeyse midem falan bulandıı ağrılarımvar anlamadım neden oldu öleeböreğimi sabah yaptımmmmoldu valla bu seferrrhatta arkadaşları çağırdım yedirdim sizin yerinizegaliba bugün kendimi fazla yordumben ondan olduuuusen naptın canım karşılaşamadık bi türlü malsfff

kızlar burdan bi arkadaş ankara için sordu bende istanbul için sorayım. avent göğüs pompası alacak olan var mı. e bebekte 2 tane alınca 135 e gelior. birlikte alsak.

Son düzenleyen: Moderatör:
birde cibinlik mümkünse tavandan asılı olmayan olsun istiyorum.

denizkızı sana da geçmiş olsun

canım hergün yürümeye çalışıyorum en az 15 20 dakka sitemin olduğu cadde uzun ve merkeze kadar özel yürüyüş yolu varrr çok rahat çokta güzell havalar iyi gittiğinden beri yürümeye çalışıyorum soğuktada fitnessa iniyodum yürüyüş bandına...

canm sanada geçmiş olsun yaaa üzüldüm valla bende çok sakarlaştım ne olcak bilmiyorum...

ben elektrikli olanini aldim modeli farkli sadece ama pilli olanlar cok pil harciyolarmis haberin olsun. elektrikli al bence. tabii sadece 12 ay kullanabiliyorsun elektrikli olani ama sen ihtiyacin neyse ona gore al

Evet birincisi pilliymis canim birtane büyük pil gerekiyormus ama digerini alan herkes en fazla 6 ay yatirabilmis icinde sonra kaldircaksin kenara haliyle.. Birincisini almaya karar verdim
Ben ilerde birde masa alirim yeni eve gectigimizde odasina bunu da masaj sandelyesi olarak kullanir artik

TALIAA: canim hangi facebook sayfasiymis bana linki yollarmisin bakim bi..

canm hiç üzülmee bebeğinde sende çok iyi olucaksınız kendini kesinlikle yormaaama şu izin meselesinede kafana takma hal olur öptüm seni kendine dikkat et bebeğinede

AH cnm keşke olsa en fazla 32.haftama kadar alabilirmişim ondan sonra aldığım rapor direk doğum iznime işlenirmiş doktor dedi bugün işyerşmdekiler de işimi evden yapsam nasıl olsa sadece günlük bilgi raporu ve görev listesi yazıp internetten şubeye mail atıyorum bunu da evden halledebilirim dedim ama olmaz dediler neolurdu ki sanki olsa zaten başka bi işe yaramıyorum artık ha büroda oturmuşum ha evden yazıp yollamışım ama anlayış yok git rapor al diyolar bana sanki ben bilmiyorum rapor alıp izne erken ayrılmayı, of sinirlerim çok bozuk bugün hep doğum sonrasına iznim azıcık kalıcak diye üzülüp duruyoruminşallah ağrılarım geçer de en azından erken izne ayrılmam

Evet cnm o gün çok yürüdüm ya o günden başlamıştı sinyaller vermeye bana ama en azından evin içinde dolanıyodum bukadar kötü değildi bugün ayağa kalkınca zonklamaya başlıyo sanki kasıklarımdan bıçak saplanır gibi inşallah bu ağrılar azalır canım inşallah dediğin gibi olur pazartesiye düzelmiş olurum inşallah
inşallah cnm , hem zamanında hem sağlıkla doğar bebişlerimiz ve benim bu sancım geçer de 37 ye kadar devam ederim.

geçmiş olsun cnm, batticon dan bişey olacağını sanmıyorum sen devam et pansumanınada mikrop kapmasın.

Canim cok cok gecmis olsun kendine artik daha fazla dikkat et.. Umarim düsündügün gibi birsey olmadan hersey yolun da gider.. Benzer agrilar son siralar bende de oluyor özellikle adet sancisi gibi anlik giren sancilarim var bende korkuyorum buaralar

çok çok geçmiş olsun kötü düşünmemeye çalış sen pazartesiye kadar dinlenmene bak.. sabah kalk kadın programları izle filan kafanı dağıt onlarda çok action var iznini de düşünme inşallah tam zamanına kadar bekler bebişin dualarımız seninle

canım ben de avukatım 16 yaşını doldurduysa nikah için mahkemeye başvuracaklar hakim hamile olduğunu gözeterek ve birlikte yaşadıkları için nikah kararı verecektir mahkeme ilamını nüfus müdürlüğüne götürüp karar tarihiyle evli olmuş olacaklar başka çaresi de yok istediğiniz kadar para verin hiçbir dr doğumu yapmaz hapis ve meslekten men cezası var bizim bi tanıdığın da başına gelmişti evde doğum yaptı o yaşını iyi hesaplayın 16 ya girmiş değil doldurmuş olması lazım yani bugün itibarıyle 09.04.1997 ya da öncesi doğmuş olmalı

hayatım çok geçmiş olsun ama izni takma yani sonuçta sağlıkla dünyaya gelmesi çok önemli.. bende çalışacaktım ama erklen doğum riskinden bak şimdi rapor hakkım bile yetmıyo iznimden de kullanacağım birde 32.hafta izne çıkacağım hiçte umrumda değil önemli olan oğlumun sağlıkla doğması... moralini hiç bozma bunun için herşey kısmet.. allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasio etsin..

canım ya çok geçmiş olsun, düşünme şimdi izni filan Rabbim sağlıkla , zamanında kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah, dinlen birazz lütfen, bebişi de kendini de yormaaaaa

artıkım öyle yapıcam ne yapayım başka kadın programları değil de ben yemek programlarını izleyip izleyip acı çektiriyom kendime

Saol cnm sen de dikkat kendine cnm

Saol cnm geçmiş olsun sana da sen nasılsın sende ne gibi bi durum oldu cnm gözümden kaçmış valla kusura bakma sen kaç gün rapor kullandın bugüne kadar? benim bu son aldığımla 14 gün olacak raporum

şekerler bebek şekerlerimi kendim yapmak istiyorum ama çok tecrübesizim :) bu kuruçiçeklerden hangisi kullanılıyor bir fıkrınız var mı ve nekadar almak gerek

artıkım öyle yapıcam ne yapayım başka kadın programları değil de ben yemek programlarını izleyip izleyip acı çektiriyom kendime

Saol cnm sen de dikkat kendine cnm

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol sıvı alıp dinlen iş falan yapma izin konusunada fazla takılma canım hallolur bir şekilde yeter ki bebeğin sağlıkla zamanında doğsun bakarsın şu yasa çıkarda rahat edersiniz

canım bende bunun la ilgili yazmak için girmiştim sende aynısı söylemişsin zaten

oda aynı şekilde anlattı 16 yaşını doldurduysa mahkeme kararıyla hakim evlenmelerine hükmeder.. en fazla hastaneden akıl sağlıgı yerindedir diye bir rapor ister ki onuda sanmıyorum dedi.. ama doldurmadıysa da ne yaparsa yapsın cinsel istismardan ceza alır eşi dedi.. kızıda ailesine teslim ederlermiş ..

Ben de buna aynı cevabı vermek için girmiştim:)
Sonuç olarak mahkemeye başvurup anne babanın rızasının varlığı göz önünde bulundurularak alınacak bir mahkeme kararıyla evlenmeleri mümkün.
İnşallah 16yı doldurmuştur aksi halde ana baba rızası olsa dahi işe yaramaz.
Yine gelişmeleri aktarırsan yeni bir şey olursa haberleşiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…