- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Günaydin kizlar...
Oglusuma böyle birsey almak istiyorum is falan yaparken pratik olur diye fakat karr veremiyorum birtürlü
Sizce hangisi daha iyi..
1. resimdeki sadece titresimli ayni zaman da bir nevi masaj gibi ve büyüdügün de sandalye olarak kullanilabiliyor, 2. ise saga sola salliyor bebegi salincak gibi ikiside elektrikli...
Eki Görüntüle 680535 Eki Görüntüle 680536 . Eki Görüntüle 680537
canim senin neyin var gecmis olsun sanada insalah kötu birsey yokturhem börek yapcaktin ne oldu bakim yapabildinmi bugun :) yoksa börek yapcam diye kendini cokjmu yordun:44:
kızlar bende dün acil servise gittim ama çok farklı bi nedenden...parmağımı bıçakla bayağı derin kestim.oynak yerinden kesildi dikiş atılmadı.pansuman yaptılar,1hafta ben kendim pansuman yapıcam ama batticon kullanıyorum pansumanda.inş.bebişe zararı olmaz.
ben elektrikli olanini aldim modeli farkli sadece ama pilli olanlar cok pil harciyolarmis haberin olsun. elektrikli al bence. tabii sadece 12 ay kullanabiliyorsun elektrikli olani ama sen ihtiyacin neyse ona gore al
AH cnm keşke olsa en fazla 32.haftama kadar alabilirmişim ondan sonra aldığım rapor direk doğum iznime işlenirmiş doktor dedi bugüncokkkkkk gecmis olsun canimmm benimm insallah korktugun gibi erken dogum olmaz. ben daha öncede demistim senin icin bol bol dinlenmen gerek senin hic birsey yapmaman lazim yoksa surekli yasarsin bu endiseyi ve agrilarerken izne ayrilmaktansa surekli raporla gecirmeye calisan bu son gunleri olmazmi acaba :44:bzim burda oyle oluyor, herhangi bir rahatsizlik durumunda uzun sureli rapaorla gecistiriliyor izine sayilmiyor bu raporda :) insallah oyle bir secenegin vardir seninde. senin yapcagin tek sey dinlenmek dinlenmek dinlenmekk ( ignede insallah ise yarar uzun sure erteler dogumu . haftaya tekrar yapilsa igne sakincalimiysmis bu acaba yani her gittiginde igneyle ertelense olmazmiymis :44:RABBIM yardimcin olsun canim senin icin bol bol dua edecegim insallah erken dogum olmaz acelecilik yapmaz bebiisin. moralinide bozmadan yuksek tutmaya calis en buyuk etkenlerdne biriside bu biliyorsun
Evet cnm o gün çok yürüdüm ya o günden başlamıştı sinyaller vermeye bana ama en azından evin içinde dolanıyodum bukadar kötü değildi bugün ayağa kalkınca zonklamaya başlıyo sanki kasıklarımdan bıçak saplanır gibiOkuyunca şok oldum, çok geçmiş olsun canım, o gün de alt tarafta ağrılarım var demiştin zaten..
Şimdi iyi misin?
Bence izinle ilgili şimdiden stres yapma zamana bırak, belki de erken gelmeyecek Allah sağlık versin de zamanında gelsin bebeğin..
Canım benim sakın habersiz bırakma bizi..
inşallah cnm , hem zamanında hem sağlıkla doğar bebişlerimiz ve benim bu sancım geçer de 37 ye kadar devam ederim.canımm öncelikle sakin ol, çok çok geçmiş olsun, doktorun önlemini almış ilaç vermiş sen dinlenmene bak, izin olayını sorun etme öncelikli hedefimiz bebişlerimizin zamanında sağlıkla doğması izin olayını hiiiç takma bol bol dinlen erken doğmayacak bebeğin
kızlar bende dün acil servise gittim ama çok farklı bi nedenden...parmağımı bıçakla bayağı derin kestim.oynak yerinden kesildi dikiş atılmadı.pansuman yaptılar,1hafta ben kendim pansuman yapıcam ama batticon kullanıyorum pansumanda.inş.bebişe zararı olmaz.
canım avukat arkadaşımı aradım,
17 yaşındaysa aile izniyle 16 yaşındaysa mahkeme kararıyla birlikte evlenebilirler dedi..
bende çok anlamış gibi teli kapattım. sonra mahkeme kararıyla nasıl oluyor yaa diye kendi kendime düşünüp tekrar aradımm.. tekrar anlattııı ama ben yine anlamadım :44: tekrar arayıp netleştirim dedim çok sinirlendiiizeynep şuan bi yere yetişmeye çalışıyorum akşam arıcam seni dediiii bu çocuk zaten oldum olası anlatma özürlüüü nasıl avukat oldu anlamadım akşam 9 da arayacak, foruma girer yazarım olur muu :26:
Birkaç gündür kasıklarımda basınç artmıştı çok ağrıyodu bugün işe giderken de adımlarımı yarım yarım atıyodum ağrıdan, alt tarafa bıçaklar batıyodu sonra öğlene kadar dayandım yemeğimi yedim işyerinde, yemekhaneden çıktım merdivenlerde kala kaldım nasıl ağrı giriyo bacağımı oynatamıyorum, neyse odaya kadar yürüdüm arkadaşlara söyledim hemen ekip arabasıyla beni kendi hastaneme götürdüler sağolsunlar, doktorum muayene etti rahim ağzına baktı ultrasonla açılma yok ama rahim yolu huni şekline gelmiş genişlemeye başlamış bu açılmadan önceki aşamaymış :18:, doktor hemen Proluton depot (erken doğumu engelleyici ) iğne yaptırdı bana bu iğne 1 hafta rahat ettirir seni dedi ve ağrılarımın artması durumunda gelmemi söyledi ağrım olmasa da 10gün sonra gel dedimuayeneler 10ar günde bir olacak yani. pazartesiye kadar rapor aldım, pazartesi duruma göre tekrar doktora gidip raporumu tazeletebilirim Doktorum seni 32. haftada izne ayırmamız gerekebilir dedi korkuyorum kızlar ya erken doğum yaparsam bebişim büyüyemeden:18: Bide erken izne ayrılmak istemıyodum ben doğumdan sonraya iznim kalmıyo ozamn
canım ya çok geçmiş olsun, düşünme şimdi izni filan Rabbim sağlıkla , zamanında kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah, dinlen birazz lütfen, bebişi de kendini de yormaaaaaSaolun kızlar iyi dilekleriniz için ama 2 haftadır kasıklarımda ağrı basınç var, bu hafta da rahim ağzı yumuşamış ve huni şeklinde genişlemiş o yüzden korkuyorum:18:
sedaak; cnm doktor serum takalım dedi bende gerek yok dedim iğneden sonra biraz rahatladım ve NST de sancım çıkmayınca raporumu alıp biran önce eve gitmek istedim, doktor ağrıların artarsa acil gel seni hastaneye de yatırabiliriz dedi inşallah artmaz ağrılarım ben bu şekil idare etmeye çalışcam esas derdim erken izne ayrılmamak
çok çok geçmiş olsun kötü düşünmemeye çalış sen pazartesiye kadar dinlenmene bak.. sabah kalk kadın programları izle filan kafanı dağıt onlarda çok action variznini de düşünme inşallah tam zamanına kadar bekler bebişin dualarımız seninle
Saol cnm sen de dikkat kendine cnmCanim cok cok gecmis olsun kendine artik daha fazla dikkat et.. Umarim düsündügün gibi birsey olmadan hersey yolun da gider.. Benzer agrilar son siralar bende de oluyor özellikle adet sancisi gibi anlik giren sancilarim var bende korkuyorum buaralar
hayatım çok geçmiş olsun ama izni takma yani sonuçta sağlıkla dünyaya gelmesi çok önemli.. bende çalışacaktım ama erklen doğum riskinden bak şimdi rapor hakkım bile yetmıyo iznimden de kullanacağım birde 32.hafta izne çıkacağım hiçte umrumda değil önemli olan oğlumun sağlıkla doğması... moralini hiç bozma bunun için herşey kısmet.. allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasio etsin..
artıkım öyle yapıcam ne yapayım başka kadın programları değil de ben yemek programlarını izleyip izleyip acı çektiriyom kendime
Saol cnm sen de dikkat kendine cnm
canım ben de avukatım 16 yaşını doldurduysa nikah için mahkemeye başvuracaklar hakim hamile olduğunu gözeterek ve birlikte yaşadıkları için nikah kararı verecektir mahkeme ilamını nüfus müdürlüğüne götürüp karar tarihiyle evli olmuş olacaklar başka çaresi de yok istediğiniz kadar para verin hiçbir dr doğumu yapmaz hapis ve meslekten men cezası var bizim bi tanıdığın da başına gelmişti evde doğum yaptı oyaşını iyi hesaplayın 16 ya girmiş değil doldurmuş olması lazım yani bugün itibarıyle 09.04.1997 ya da öncesi doğmuş olmalı
canım bende bunun la ilgili yazmak için girmiştim sende aynısı söylemişsin zaten
oda aynı şekilde anlattı 16 yaşını doldurduysa mahkeme kararıyla hakim evlenmelerine hükmeder.. en fazla hastaneden akıl sağlıgı yerindedir diye bir rapor ister ki onuda sanmıyorum dedi.. ama doldurmadıysa da ne yaparsa yapsın cinsel istismardan ceza alır eşi dedi..kızıda ailesine teslim ederlermiş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?