ama ne olursa olsun izin SAT'a göre veriliyor
:
Ben de buna aynı cevabı vermek için girmiştim:)
Sonuç olarak mahkemeye başvurup anne babanın rızasının varlığı göz önünde bulundurularak alınacak bir mahkeme kararıyla evlenmeleri mümkün.
İnşallah 16yı doldurmuştur aksi halde ana baba rızası olsa dahi işe yaramaz.
Yine gelişmeleri aktarırsan yeni bir şey olursa haberleşiriz.
Selam kizlarr
ya benim ayaklarim oyle bi sisiyoki resmen fil ayagina benzedive artik aci veriyo yurudukce bu odemler icin bir oneriniz varmi
Ya Satı bilmiyorsam.Yada biliyorsamdan erken yada geç söylüyorsam..Bence ultrasonda çıkan tarihte baz alınabilir..İllaki Sat diye bişey olduğunu zannetmiyorum
Canım şuan sen ne desen boş ne yapsan boş bunun farkındasın değil mi?evliliğimin ilk yılında bende çok çok zorlanmıştım çok üzülüp çok ağlamıştımGünaydın annişler! berbat bir gece geçirdim salonda doğru dürüst uyumadanyine malum k.valide mevzusu çözdük tam derken yine başlıyoruz..eşim yurt dışına gidicek bir hafta on gün o kadar...sıkıntımı konuşmama rağmen annem gelsin diye tutturdu hem önce haklısın diyor sonrada sen benim annemi nasıl sevmezsin diyor...baya ağır konuştu bu sefer annemi sevmeyeni ben de sevmem bilmem ne daha neler neler bıktım artık ya...sanki pırlanta annesi bir benim problem...ablası da bana cephe almış daha önceki mevzulardan...ne yapıcam bilmiyorum sabaha kadar ağladım..
Zeynom ne yapalım bizimde kaderimiz böyleymişgünaydın kızlar iyi haftalar
ben bütün pazar evdeydim tembellik yaptık, ama daha yorgun hissettim kendimi nedensebünye dinlenmeye alışık degil galiba
minikus, denizkızı, bdamlagozbebegim, ozgnmn kızlar resimlere bayıldım çok tatlısınızz
talia tatlım bebişinin odasına bayıldım, renkler çok uyumlu, raflara bayıldımmiyi günlerde eskisin inşş
merve02, birdgirl , sahra ve tüm kayınvalidezedeler
allah sizlere de sabır versinboşverin ne halleri varsa görsünler... beni sadece deger verdigim insanların söyledikleri yada yaptıkları incitebiliyor. deger vermiyorsam zaten takmıyorum.. sizde takılmayın lütfen
ysmc inş eşin bebeginle birlikte üzerindeki tüm olumsuzlukları atarak yepyeni bir başlangıç yapar.. hayatın içinde her zaman güzel şeyler olmuyor malesef.. bunlarda bir sınav.. kendini üzme, bu da geçecek...
bizler kötü bir dönemde yaşananlar sadece bizim başımıza geliyor sanıyoruz ama inan hiç öyle degil..
Ayy canım sen buna mı üzüldün bak öbür gittiğindede gelişimi 3-4 gün önde çıkacaktır kuzucuğunun bak gör sen sıkma canınıDoktordan çıktık şimdi 1200 gr olmuş bebeğim 38 cm de boyu. Minik bir bebek olacak dedi
Canımsın yaaaeminim durumu iyi olmayan ailelerden kimse bişi beklemiyordur ama elde varken de yabancı gibi izlemelerini pek anlayamıyorum açıkçası.
30 derecede yünlülürde yıkayabilirsinvaaavvv bütün kızlar toplanmışızherkes burdayken sorayım pamuk bebek yorganı makinede yıkanır mı yıkanırsa kaç derecede ?
Sezenciğim canım ben arabada değilim yapılanlar hoşuma gitmiyor beni salak yerine koyuyor güya ama ben yutmammmsağolun kızlar inanın 3 e kadar döndüm evin içinde olurdu ama bu kadar şiddetlisi hiç olmadı..söylemesi ayıp akşam bulgur pilavı yapmıştım..tirit derler samsunda bilmem duydunuzmu kaz yağıyla yapılıyor..o kadar ağır geldiki..aslında çok yemedim ama ..o kadarcığı bile yetti sanırım:26:
merak etme hully sıra bizede gelecek şurda ne kaldı..mayıs annelerindende doğum yapanlar olmuş bu arada
canım normalde böyle uzun sürmezdi sakız çiğnerdim geçerdi mesela..yada maden suyu içerdim..bu seferki inatçı çıktı..bebeklerimiz için değer napalım:26:
geçmişi oku oku bitiremedim kızlar ben çıkınca kızlar kaynatmışta kaynatöış maşallah
Taliaa canım bayıldım bebeğine aldıklarına..çok güzel olmuş..güle güle yatsın bebişin içinde..
miniklerim bak merakta kaldım şimdi..arkadaş listemdesin sanıyordum ben seni eklememişmiyim..benide eklersin
merve02 canım takma kafana..kayınvalide sonuçta..herşey olur,alınır..bebeklerimiz sağlıklı dosunlarda onların aldıkları eksik kalsın..bu arada haberin varmıydı bilmiyorum..ase yatıyordu kasılmaları vardı,doktor ciğer geliştirici filan vurdu..ne zamandır haber alamıyorum..inşallah iyidir:44:
Canım hiçççç endişelenme dün benim minnoş toplasan 3-4 kere anca kımıldamıştır bugünde yerinde durmuyor çıkıyor mideme doğru kafa atıp duruyorkızlar yaa 2-3 gündür oğlum daha az hareket ediyor sanki gerçi hareket ediyor ama eskisine nazaran daha hafif gibi geliyor bana.. durumumdan dolayıda korkuyorum siz de de oluyor mu ya bazen elini ayağını hissediyorum sanki bazen de uzun süre öyle hareketler yapmıyor.. ay ne bileyim ben mi çok takıyorum bilmiyorum... sizin bebişler de bazı günler tembel oluyor mu?
önemli bir konuda size danışıcam kızlar sabırla yazımı okursanız sevinirim bilgi sahibi arkadaşlar yorumlasın lütfen.Benm kuzenim var bitane 16 yaşında bile yok şuanda.Teyze kızı olur kendisi.Bu kaçtı ve hamile şmdi aileler barıştı ama kızın yaşı küçük ne muayene olabiliyor ne ilaç kullanıyor.5,5 aylık hamile.Teyzem dün ağlıodu telefonda bnm doktoruma danışmamı istedi doğumunu yaptırır mı diye doktorumu aradım katiyen dedi yasal değil kızın yaşı küçük dedi.Polisler anında gelir götürürler dedi kimlik bilgilerini girince çocuk istismarı söz konusu oluyor yaşı kçk olduğu için dedi.Sizede danışayım var mı bildiğiniz doktor vs.Bu kız evde doğurucak hali yok bi b.. yemiş artık yapıcak bişide yok napabiliriz nasıl bir yol izleyebiliriz artık yasal olmayan yer arar olduk hastaneyi geçtik yani doğursun yeter ki şu bebeği diye kız bir zayıflamış bebeğimi elimden alıcaklar diye ağlıyor ben ona ilk başlarda korun diye tembihledim ama ne anlar çocuk kendi çocuk doğurucak annelik içgüdüsel bişi onuda sarmış olmalı artık bebeğide hareketlenince daha çok bağlanmış şmdi kara kara düşünüyor teyzemler napıcaz diye aile izin verse bile hastanede kocasını gelip tutuklarlar bebeğide alırlar elinden varmı ailesinde fln bu durumu yaşamış olan yakınlarınız napabiliriz sizce?
geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun sanada cnm.Allahtan dikiş atılmamış dikiş olsaydı zor olurdu senin için ben 1,5 aylık evliyken kestim bıçaklar çok keskin olduğu için oynak yerinden kesildi bnmde serçe parmaktı bide.Yeni evlisin fln o kdr zor oldu ki 15 günde zor kaynamıştı iyi bak yarana da dikişe gerek görmesinler kapanmazsa baticon iyi gelicektir bnde sürüyodum pansuman ederken bebişe bi zararı olmz sen elini suya sokma
geçmiş olsun cnm, batticon dan bişey olacağını sanmıyorum sen devam et pansumanınada mikrop kapmasın.
canm sanada geçmiş olsun yaaa üzüldüm valla bende çok sakarlaştım ne olcak bilmiyorum...
Canım şuan sen ne desen boş ne yapsan boş bunun farkındasın değil mi?evliliğimin ilk yılında bende çok çok zorlanmıştım çok üzülüp çok ağlamıştım
eşim bu konularda beni çok kırıyordu çünkü.baktım ben kötü oluyorum en iyisi susayım dedim.Zamanla seni anlayacak ve azda olsa objektif bakmaya çalışacak senin ve annesiynle ilgili konulara şimdi ne desen ne etsen fayda değil.zaman onuda olgunlaştıracak senide.Allah yardımcın olsun
Merwe'mm
Hiç pas vermiyorsun artık bana
Ama nedennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?