2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Selam kizlarr
ya benim ayaklarim oyle bi sisiyoki resmen fil ayagina benzedive artik aci veriyo yurudukce bu odemler icin bir oneriniz varmi

Son düzenleme:
ÖFFF YA BENDE ARTIK HULLY GİBİ EVDE OTURMAK İSTİYORUM DEMEYE BAŞLIYCAM.GEÇEN GÜN ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR KONUŞURKEN SESSİZ KALDIM.ÇOCUKLARA HELEKİ 8 LERE KIYAMAADIKLARINI SÖYLEMİŞLERDİ.BEN Mİ KÖTÜ BİR ÖĞRETMENİM YA DAYANAMIYORUM ARTIK.1. SINIFLARLA MASADA OTURARAK DERS FALAN ANLATILMIYOR.YARIM GÜNDE BELİM KOPUYOR TOPUKLARIM SIZLIYOR.ÜSTELİK BUGÜN TENEFÜS SIRASINDA KARNIMA BİR ÖĞRENCİ ÇARPTI.ALLAHTAN ÇOK SERT DEĞİLDİ.
İZNE ÇIKMAYI İSTEME NEDENLERİNDEN BİRİDE BURADA YAZILANLARI AKŞAM GELİNCE OKU OKU BİTMİYOR.30 SAYFA YAZMAYI NASIL BECERDİNİZ KIZLAR
ÇOĞU ŞEYİ OKUYAMADIM AMA SİVİLCE SORUNUM İÇİN CEVAP VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.TALYACIĞIM İNTERNETTEN BAKTIM BİKAÇ MARKA BELİRLEDİM.SAF GÜL SUYU İMİŞ VE ECZANELERDE SATILIYORMUŞ.YURT DIŞINDA BULABİLİRMİSİN BİLEMİYORUM.
DENİZKKIZI SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.BENCE İZİNİ FALAAN DÜŞÜNMEMELİSİN.HERŞEYDEN ÖNCE SENİN SAĞLIĞIN VE BEBEĞİN GELİYOR.YATIP BOL BOL DİNLENMELİSİN BENCE.ALLAHIN İZNİYLE 30 HAFTAYI BİTİRMİŞSİN 3-4 HAFTA DAHA SIK DİŞİNİ HADİ:)

Canim cok gecmis olsun o igne ise yarayacaktir eminim o agrilari cok iyi anliyorum cunku ben 5-6haftadir ayni agrilari yasiyorum malum erken dogum olacak benim ama ilaclarla geciktirmeye calisiyoruz dikkat et kendine com bol su icip yat

baya komik bir üç gen oluşturdukk galiba kız 16 yaşından küçükk , 16 yaşında bile yok yazmıştı gvn1907.

haklarında hayırlısı olsun demekten başka bi çaremiz yok galibaa

Ya Satı bilmiyorsam.Yada biliyorsamdan erken yada geç söylüyorsam..Bence ultrasonda çıkan tarihte baz alınabilir..İllaki Sat diye bişey olduğunu zannetmiyorum

canm zaten yapılan ilk kontrollerde doktorlar sat uyumsuzluğunu hemen anlıyolar senin yanlış hatırladığını yada farklı sölediğini anlayabilirler mesela benim doktorum benimkini değiştirdi geç döllenme olduğu için hemen anlaşılıyo ilk kontrollerde ve sat ona göre ayarlanıyooo..

nisan annelerinden doğuma girerken ve doğum anında okunucak duaların bir listesini aldım koca bir sayfaa saolsunlar güzelce yazmışlşarrr bizimde işimize yarar baya uzun bi liste ama hallederiz..

Canım şuan sen ne desen boş ne yapsan boş bunun farkındasın değil mi?evliliğimin ilk yılında bende çok çok zorlanmıştım çok üzülüp çok ağlamıştım
eşim bu konularda beni çok kırıyordu çünkü.baktım ben kötü oluyorum en iyisi susayım dedim.Zamanla seni anlayacak ve azda olsa objektif bakmaya çalışacak senin ve annesiynle ilgili konulara şimdi ne desen ne etsen fayda değil.zaman onuda olgunlaştıracak senide.Allah yardımcın olsun
Zeynom ne yapalım bizimde kaderimiz böyleymiş
Zorla güzellik olmuyor işte:):) Yaa hiç denk gelemiyoruz bu aradaaa özledim senle iki satır sohbet etmeyi
Doktordan çıktık şimdi 1200 gr olmuş bebeğim 38 cm de boyu. Minik bir bebek olacak dedi
Ayy canım sen buna mı üzüldün bak öbür gittiğindede gelişimi 3-4 gün önde çıkacaktır kuzucuğunun bak gör sen sıkma canını
eminim durumu iyi olmayan ailelerden kimse bişi beklemiyordur ama elde varken de yabancı gibi izlemelerini pek anlayamıyorum açıkçası.
Canımsın yaaa
vaaavvv bütün kızlar toplanmışız herkes burdayken sorayım pamuk bebek yorganı makinede yıkanır mı yıkanırsa kaç derecede ?
30 derecede yünlülürde yıkayabilirsin
Sezenciğim canım ben arabada değilim yapılanlar hoşuma gitmiyor beni salak yerine koyuyor güya ama ben yutmammm
Ben zaten yavruma kavuşmak için maddi manevi neler dökmüşüm ortaya bir arabayımı alamayacağım sanki ama bunların tavırları hoşuma gitmiyor
Bu arada deme yaa Ahh Aseciğim inşallah bi sıkıntısı yoktur azıcık daha sabretsin tatlı oğlişi numarasıda yokki haber alalım sağol kuzum haber verdiğin için
Canım hiçççç endişelenme dün benim minnoş toplasan 3-4 kere anca kımıldamıştır bugünde yerinde durmuyor çıkıyor mideme doğru kafa atıp duruyor
Dışarıdan bugün kaç kere belli oldu

Son düzenleme:
Canım ya okuyunca çok çok üzüldüm ama Şükürki açılman felan yokmuş sen hep diyordun zaten yürürken ağrım oluyor diye
dinlenmen lazım senin Lütfen dikkat et kendine rapor işini ne yapacaksın?yoksa izne mi ayrılacaksın 8-5 mi çalışıyordun bu arada?

Canım benim eşim çocuk şubede çalışıyor Çocuk polisi yani
Nikahları olmadığı için ve kız 18inden küçük olduğu için hastaneye gittiği an kayıtlara geçtiği an polislere haber veriliyormuş
Ama öyle tutuklanma veyahut bebeği ellerinden alıp Çocuk esirgemeye verme durumu olmazmış onlar istemediği sürece Sadece Tutanak tutuluyormuş
Ve polis sorguya alıyormuş o kadar.
Eğer kızın babası şikayetçi olursa ve kuzenini hamile bırakan çocuk 18'inden küçükse gözaltına alınıp savcı karşısına çıkarmış

Geçmişi okumak gene acıktırdı beni hain geçmişşşşş

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun cnm, batticon dan bişey olacağını sanmıyorum sen devam et pansumanınada mikrop kapmasın.

canm sanada geçmiş olsun yaaa üzüldüm valla bende çok sakarlaştım ne olcak bilmiyorum...

çok sağolun fıstıklar... evet sakarlık hat safhada bu aralar :-(

evet canım ne desem boş dediğin gibi zamana bırakmak lazım..neyse ki şimdilik uzatmadı pek eşim ertesi gün kocaman bir buket çiçekle geldi eve..hiçbişey olmamış gibi devam ettik..kırgınlığım var tabi özellikle ailesine ama konuşmayacağım artık dediğin gibi ben kötü olmak istemiyorum ..napalım bu da evliliğin bir parçası elbet..sabır sabır...çok teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun..

kızlar özellikle çalışan anneler bi sorum olacak size? bebişim biraz ele avuca gelince nasipse 1yaşında falan çalışmaya geri dönmek istiyorum.ama bebişime bakacak kimsem yok annem ve k.validem uzakta oturuyorlar. benim durumumda olanlar ne yapmayı düşünüyor acaba?

benmde canım süt istedi çikolatalı gidimde içim bari kimseden ses yok seda yokk herkes geçmiş okuyo galibaaa

bu arada birdgirl cüm ben olayı kaçırmışım geçmişi düzgün okuyamadığım için olaylar için üzüldüm ama halletmişsiniz bile eşinle dilerim herşey dahada iyiye giderr kayınvalideleride bilmiyom napcaz artık takmıcaz herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…