- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Makaram canım nasılsın görüşmeyeli Kuzucuğun nasıl büyümüştür
Bizimde az kaldı doğuma inşallah yavrumu sağlıcakla kucağıma alırım
Merhaba bayanlar, geçmiş çok birikmiş biraz okudum ama baktım çok fazla yoruldum valla oku oku...
-Merveydi galiba annesi gittiği için ağlıyordu, ağlama arkadaşım nasıl olsa yine gelir, yeterki canları sağ olsun, bak benim annem yok malesef vefat etti 1,5 yıl önce. Annem olsaydı gül gibi bakardı bana da bebeğime de, ama ölüme çare yok bir tek.. Onun dışında herşeyin bir çaresi var canım...
-Ysmc canım, Allah eşine iyi bir iş nasip etsin inş. Üzülme canım, Allah bir kapıyı kapatır, bir kapıyı açar. Allahım zorda olan herkese yardım etsin.
-Taliaa canım beşik ve oda çok güzel olmuş, renkler harika, çok beğendim, güle güle büyüt bebeğini canım...
-Yine bebişlerine yeni ciciler alan arkadaşlarım güle güle giysin bebişleriniz, hepsi çok güzel.. cıvıl cıvıl...
-Bazı arkadaşlar hazırlıklarını tamamlamışlar, çantalarını hazırlamışlar, ne güzel... Benim henüz hazır değil, eksikleri tamamlayınca hastane çantamızı hazırlayacağım inş...
-Buluşmuş olan arkadaşlar güzel zaman geçirdiğinize sevindim, keşke bizde olabilseydik, Minikuş resimleri bende göremiyorum malesefarkadaş listene beni de eklermisin sakıncası yoksa, bu arada benim arkadaş listemde kimse yok ama...
Arkadaş kabul edilir... :)
bu arada birdgirl cüm ben olayı kaçırmışım geçmişi düzgün okuyamadığım için olaylar için üzüldüm ama halletmişsiniz bile eşinle dilerim herşey dahada iyiye giderr kayınvalideleride bilmiyom napcaz artık takmıcaz herhalde...
ahh bebeğim neden pas vermeyim sana.bende senin gibi geçmişi ara ara okumaktan günümüze dönemiyorumki
nasılsın canım iyimisin
İyim bi tanem kızımı emziriyorum..
Bu ayın 20'sinde 4 aylık olacak..
Agulara başlayalı çook oldu..
Kıkır kıkır gülüyor müthiş bir şey..
Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu ve mis kokuyu..
Umarım rahat geçiyordur hamileliğin..
Ben doğum yaptım sen hamile kaldın koptuk iyice ama aklımdasın canım benim..
Allah yawrunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..
Güzel haberlerini bekliyorum..
Ayy canım 4 aylık mı oldu maşallah büyümüş yavrum yaYerime öp lütfen
Eh işte fena değil hamileliğimde başlarda çok zorlandım epey hastanede felan yattım
Ama minnoşum için hepsine değer.Yeterki sağlıcakla gelsin o.Evet iyice koptuk ama seni takipteyim gizliden gizliden merak etme
Öpüyorum seni
İsmi belli mi ?
Sorma canım geçmişi okumaktan imanım gevredi valla
İyi sayılırım benim kız yine çıktı mideme doğru sıkıştırıyor iç organlarımı etim acıyor artık
Sen nasılsın iyi misin.Başladın mı ufak ufak hazırlıklara
inşallah canım çok sağol hepimiz için aynısını diliyorum,napıcaz bu kaynanaları bilmiyorum ben de , dua ediyorum bir sıkıntı daha çıkmasın diye hep umarım güzel olur herşey..
kızlar özellikle çalışan anneler bi sorum olacak size? bebişim biraz ele avuca gelince nasipse 1yaşında falan çalışmaya geri dönmek istiyorum.ama bebişime bakacak kimsem yok annem ve k.validem uzakta oturuyorlar. benim durumumda olanlar ne yapmayı düşünüyor acaba?
sorma ben diyorumki kızım midemin üstünde oturuyor diye.nefes alamıyorum biraz fazla yemek yesem.sanırım son haftalarda iniyormuş aşağıya daha işimiz zor.
son günlerde hamilelik zorlamaya başladı artık.sırt bel ağrıları,mide yanmaları,gece uykusuzlukları arttı.izne çıkmak içinde gün sayıyorum.kızımın beşiği hariç hemen hemen herşeyi hazır sayılır.ama daha eşyaları yıkayıp ütülemedim.izne çıkınca inşallah.
bu arada neden yattın hastanede hamileliğin başında merak ettim canım.
allahım ne olur şu 58 günüm çabuk geçsinkızlar ben artık yatıyorum acayip yoruldum bugün oturduğum yerdede çok rahatsızım şuanda hepinizi öpüyorum ii geceler güzel annişler...
valla canım sabahtan beri pek yii değildim bide yürüyüşe çıktım döndükten sonra elim ayağım kesildi bayılıyodum nerdeyse midem falan bulandıı ağrılarımvar anlamadım neden oldu öleeböreğimi sabah yaptımmmm oldu valla bu seferrr hatta arkadaşları çağırdım yedirdim sizin yerinize galiba bugün kendimi fazla yordumben ondan olduuuu sen naptın canım karşılaşamadık bi türlü malsfff
canim ben turkiyede arkadaslar bulamamis onlar icin demistim sen bunu burda rahatlikla bulabilirsin diye dusnuyorum. ama suan siteyi bulamadim :26:bulunca ilk isim sanada vercem adresiEvet birincisi pilliymis canim birtane büyük pil gerekiyormus ama digerini alan herkes en fazla 6 ay yatirabilmis icinde sonra kaldircaksin kenara haliyle.. Birincisini almaya karar verdim
Ben ilerde birde masa alirim yeni eve gectigimizde odasina bunu da masaj sandelyesi olarak kullanir artik
TALIAA: canim hangi facebook sayfasiymis bana linki yollarmisin bakim bi..
canim sanada cok gecmis olsun insallah bebisleriniz zamaninda gelir uzmez sizleri :))hayatım çok geçmiş olsun ama izni takma yani sonuçta sağlıkla dünyaya gelmesi çok önemli.. bende çalışacaktım ama erklen doğum riskinden bak şimdi rapor hakkım bile yetmıyo iznimden de kullanacağım birde 32.hafta izne çıkacağım hiçte umrumda değil önemli olan oğlumun sağlıkla doğması... moralini hiç bozma bunun için herşey kısmet.. allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasio etsin..
canim tuzlu suda ayagini beklet bir müddet iyi gelir birde ayaginin altina yastik koyup uzan asla yere uzatip uzun sure oturma sallayarak yani surekli yukarda kalsin. tuzlu yemektende uzak dur. ya yine masallah senin ayaklar ne yapsin 3 bebisi tasimak kolaymi birde anneyi tasiyor yine iyi dayaniyor ayaciklarininSelam kizlarr
ya benim ayaklarim oyle bi sisiyoki resmen fil ayagina benzedive artik aci veriyo yurudukce bu odemler icin bir oneriniz varmi
ÖFFF YA BENDE ARTIK HULLY GİBİ EVDE OTURMAK İSTİYORUM DEMEYE BAŞLIYCAM.GEÇEN GÜN ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR KONUŞURKEN SESSİZ KALDIM.ÇOCUKLARA HELEKİ 8 LERE KIYAMAADIKLARINI SÖYLEMİŞLERDİ.BEN Mİ KÖTÜ BİR ÖĞRETMENİM YA DAYANAMIYORUM ARTIK.1. SINIFLARLA MASADA OTURARAK DERS FALAN ANLATILMIYOR.YARIM GÜNDE BELİM KOPUYOR TOPUKLARIM SIZLIYOR.ÜSTELİK BUGÜN TENEFÜS SIRASINDA KARNIMA BİR ÖĞRENCİ ÇARPTI.ALLAHTAN ÇOK SERT DEĞİLDİ.
İZNE ÇIKMAYI İSTEME NEDENLERİNDEN BİRİDE BURADA YAZILANLARI AKŞAM GELİNCE OKU OKU BİTMİYOR.30 SAYFA YAZMAYI NASIL BECERDİNİZ KIZLAR
ÇOĞU ŞEYİ OKUYAMADIM AMA SİVİLCE SORUNUM İÇİN CEVAP VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.TALYACIĞIM İNTERNETTEN BAKTIM BİKAÇ MARKA BELİRLEDİM.SAF GÜL SUYU İMİŞ VE ECZANELERDE SATILIYORMUŞ.YURT DIŞINDA BULABİLİRMİSİN BİLEMİYORUM.
DENİZKKIZI SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.BENCE İZİNİ FALAAN DÜŞÜNMEMELİSİN.HERŞEYDEN ÖNCE SENİN SAĞLIĞIN VE BEBEĞİN GELİYOR.YATIP BOL BOL DİNLENMELİSİN BENCE.ALLAHIN İZNİYLE 30 HAFTAYI BİTİRMİŞSİN 3-4 HAFTA DAHA SIK DİŞİNİ HADİ:)
İzne ne zaman çıkacaksın.Ayy dalin al deterjanını tavsiye ederim öyle güzel kokuyorki kuzum anlatamam
Evimiz bebek koktu resmen.çok masum bir kokusu var
Sorma canım ya bende iner diye bekliyorum ama ne zaman inecenkki bu bebeler:):)
Ya gece terleme felan oluyormu sende ben yanıyorum geceleri resmen soyunasım geliyor
Beşiği Belisten beğenmiştin sanırım
Canım benim ilk aylar baya zorlu geçmişti.Kusmaktan artık ölüyordum
Kaslarım erimeye başlamıştı doktorda hastanede gözetim altında tutuo serum veriyordu bol bol
aman sıkıntı bitmiyoki ben son 1 haftadır sürekli ağlama modundayım kaynanası kocası çocuğu bebeği derken psikolojim bozuldu aayyama napıyoruz takmıyoruz psikolojimizi bozmuyoruzz ben şimdi sana moralmi verdim naptım anlamadım yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?