2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Makaram canım nasılsın görüşmeyeli Kuzucuğun nasıl büyümüştür
Bizimde az kaldı doğuma inşallah yavrumu sağlıcakla kucağıma alırım

İyim bi tanem kızımı emziriyorum..
Bu ayın 20'sinde 4 aylık olacak..
Agulara başlayalı çook oldu..
Kıkır kıkır gülüyor müthiş bir şey..
Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu ve mis kokuyu..

Umarım rahat geçiyordur hamileliğin..
Ben doğum yaptım sen hamile kaldın koptuk iyice ama aklımdasın canım benim..
Allah yawrunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..
Güzel haberlerini bekliyorum..

Canım yeni gördüm yazdığını Ben böyle yazmışım ama sizleri üzdüm galiba Hakkınızı helal edin
O anki hüzünle ve gözyaşlarıyla nereye sığınacağımı bilemedim kusura bakma lütfen
Elbet çok zordur annesizlik.anlıyorum seni anlamaz olurmuyum hiç.Anneciğinin mekanı cennet olsun
Nurlar içinde yatsın.seninde başın sağolsun

inşallah canım çok sağol hepimiz için aynısını diliyorum,napıcaz bu kaynanaları bilmiyorum ben de , dua ediyorum bir sıkıntı daha çıkmasın diye hep umarım güzel olur herşey..

ahh bebeğim neden pas vermeyim sana.bende senin gibi geçmişi ara ara okumaktan günümüze dönemiyorumki
nasılsın canım iyimisin

Sorma canım geçmişi okumaktan imanım gevredi valla
İyi sayılırım benim kız yine çıktı mideme doğru sıkıştırıyor iç organlarımı etim acıyor artık
Sen nasılsın iyi misin.Başladın mı ufak ufak hazırlıklara

Ayy canım 4 aylık mı oldu maşallah büyümüş yavrum yaYerime öp lütfen
Eh işte fena değil hamileliğimde başlarda çok zorlandım epey hastanede felan yattım
Ama minnoşum için hepsine değer.Yeterki sağlıcakla gelsin o.Evet iyice koptuk ama seni takipteyim gizliden gizliden merak etme
Öpüyorum seni

İsmi belli mi ?

sorma ben diyorumki kızım midemin üstünde oturuyor diye.nefes alamıyorum biraz fazla yemek yesem.sanırım son haftalarda iniyormuş aşağıya daha işimiz zor.
son günlerde hamilelik zorlamaya başladı artık.sırt bel ağrıları,mide yanmaları,gece uykusuzlukları arttı.izne çıkmak içinde gün sayıyorum.kızımın beşiği hariç hemen hemen herşeyi hazır sayılır.ama daha eşyaları yıkayıp ütülemedim.izne çıkınca inşallah.

bu arada neden yattın hastanede hamileliğin başında merak ettim canım.

inşallah canım çok sağol hepimiz için aynısını diliyorum,napıcaz bu kaynanaları bilmiyorum ben de , dua ediyorum bir sıkıntı daha çıkmasın diye hep umarım güzel olur herşey..

aman sıkıntı bitmiyoki ben son 1 haftadır sürekli ağlama modundayım kaynanası kocası çocuğu bebeği derken psikolojim bozuldu aayyama napıyoruz takmıyoruz psikolojimizi bozmuyoruzz ben şimdi sana moralmi verdim naptım anlamadım yanii

Ben izin sonrası dönecem işe.Yada iş yerine evden çalışmayı önerecem en azından birkaç ay..Benim annemde kayınvalidemde hayatta değil..2 yaşına kadar bakıcı olabilir.Sonrada kreş..Ama tam ne yapacağımı bilemiyorum.

İzne ne zaman çıkacaksın.Ayy dalin al deterjanını tavsiye ederim öyle güzel kokuyorki kuzum anlatamam
Evimiz bebek koktu resmen.çok masum bir kokusu var
Sorma canım ya bende iner diye bekliyorum ama ne zaman inecenkki bu bebeler:):)
Ya gece terleme felan oluyormu sende ben yanıyorum geceleri resmen soyunasım geliyor
Beşiği Belisten beğenmiştin sanırım
Canım benim ilk aylar baya zorlu geçmişti.Kusmaktan artık ölüyordum
Kaslarım erimeye başlamıştı doktorda hastanede gözetim altında tutuo serum veriyordu bol bol

allahım ne olur şu 58 günüm çabuk geçsinkızlar ben artık yatıyorum acayip yoruldum bugün oturduğum yerdede çok rahatsızım şuanda hepinizi öpüyorumii geceler güzel annişler...

allahım ne olur şu 58 günüm çabuk geçsinkızlar ben artık yatıyorum acayip yoruldum bugün oturduğum yerdede çok rahatsızım şuanda hepinizi öpüyorumii geceler güzel annişler...

İyi geceler canım git yat dinlen sen

gecmis olsun canim yorma kendini bukadar bosver hazirla idare etmeye calis yoksa bas edilmiyor bu halde :)) afiyet seker olsun canim bebisine yarasin eminim cok guzel olmustur . zaten ilk yapilan seyler daha guzel oluyor nedense

canim ben turkiyede arkadaslar bulamamis onlar icin demistim sen bunu burda rahatlikla bulabilirsin diye dusnuyorum. ama suan siteyi bulamadim :26:bulunca ilk isim sanada vercem adresi

canim sanada cok gecmis olsun insallah bebisleriniz zamaninda gelir uzmez sizleri :))

Selam kizlarr
ya benim ayaklarim oyle bi sisiyoki resmen fil ayagina benzedive artik aci veriyo yurudukce bu odemler icin bir oneriniz varmi
canim tuzlu suda ayagini beklet bir müddet iyi gelir birde ayaginin altina yastik koyup uzan asla yere uzatip uzun sure oturma sallayarak yani surekli yukarda kalsin. tuzlu yemektende uzak dur. ya yine masallah senin ayaklar ne yapsin 3 bebisi tasimak kolaymi birde anneyi tasiyor yine iyi dayaniyor ayaciklarinin

ayy ben evde oldugum halde artik bende bir an önce zaman gecsin ve dogsun istiyorum yaa hele migdem kaburgamla karistiigi zaman ne buyuk aci cekiyorum her sabah dua ediyorum ne olur cabuk gecsin gunler diye
canim cok tsk ederim cevabin icin eczanelere sorum bende belki vardir ama hic sanmyiorum burda kolaykolay hersey bulunmyor
bugun bende dedigim gibi tatliya fln katilana gulsuyundan kullandim aslinda oda saf yani katkisiz bir urun icergini tmm olarak anlayamadim cunku arapca yaziyor sanirim arap ulkelerindne gelme ay ben bunu bile bulamamistim bu yila kadar gecne ramazanda buldum

denizkizi canim o zaman sen izni fln dusunmeden bebisini dusun dinlen guzelce hersey olacagina varir napalim üzme kendini yinede cok iyi durumdasin suan doktorlarin her dedigi olmuyor biliyorsun bende yasadim ayni seyi ve benim oglum tam zamaninda dogdu insallah senin bebisinde zamaninda dogar annesini uzmez :))))

canım 3 mayısa kadar çalışıcam.gün saayıyorum artık.çok zorlanıyorum.
dalini daha bugün bir arkadaşım daha önermişti.dolabı açıp açıp kokluyorum diyor.bende alıyım bari.
36-37de anca iniyormuş sıpalar.o zamanda yürümek baya zorlaşıyormuş ama
terleme oluyor.menapozlu kadınlar gibiyim.gece kaloriferi kapatıyoruz son 1 aydır falan.
beşiği önce belisten beğendim sonra baby hope beşikleride hoşuma gitti.mayıs ayında alıcam artık şimdi alsam odaya kurmak zorunda kalıcam.şimdiden odayı darltmayım bari dedim.
ayyy mide bulantısı çok fena.ama allah beterinden saklasın.yavrularımız için herşeye katlanıcaz çaresiz.
birde yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim diyesim geldi
son olarak bende yatıyorum artık.herkese iyi geceler.öptüm mevecim

selam kizlar nasilsiniz bakalim bu aksam insallah hic kimsede bir sorun yoktur. gunduz girip gecmisi okudugm halde aksama kadar ne cok birikmis yine oku oku bitiremedim bende birgun girmesem herhalde hic okuyamam gecmisi

hkn yinemi cikiyorsun sen ya ben geliyorum sen cikyiorun neyse tatlim iyi geceler allah rahatlik versin agrisiz sizisiz tatli ruyalar

hormonlar canım benim:) çoğumuz aynı moddayız , şurda bir iki cümleyle destek oluyoruz ya birbirimize nasıl iyi geliyor sağlık en önemlisi daha geniş bakmaya çalışalım herşeye bir iki insanın fesatlığıyla hayatımızı söndürmeyelim..inanırsak iyi olucak diye düşünüyorum Allahın izniyle..

canım yemeğe koyduğun gül suyunu yüzüne kullanabiliyormuşsun.internette okumuştum.

Minnoşumun beşiğinin kurulmuş halini ekleyeyim bende Talıaacığım sana söz vermiştim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…