2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Sorma ya bizde kapatıyoruz zaten yorganı felan kaldırdık 1 aydır anlamadım bu neyin yangını:44:
Bence Biran önce al beşiğini
Canım bende seni öpüyorum hayırlı geceler allah rahatlık versin
1 Aydan az kalmış bu arada iznine.izne çıkınca halledersin inşallah hazırlıkları

Bugun uzuldum bizim sirketdevbircok kisi cenazeye gitti keske duymasaydim muhtesem yuzyilin yapimcisi timur beyin kiz kardesi 6 aylik hamileymis zatureden vefat etmis.Aslinda boyle birseyi buraya yazmazdim ozellikle yaziyorum cunku doktoru ilac verdigi halde bebek zarar gormesin diye icmeyen arkadaslar olabiliyor hem bebege hem sizin caniniza daha fazla zarar verebilirsiniz.O yuzden mikrop,bakteri, enfeksiyon daha tehlikeli ilaclarinizi alin lutfen insallah hic kimseye hastalik ugramaz.

ALLAH asilesine ve yakinlara sabir versin, ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah . okuyunca bende cok uzuldum ve cok korktum ya cok zor bir durum allah kimseye bu aciyi yasatmasin
gecen yil bende zatureye yakalandim allahim ne buyuk derttir o ben öyle bir hastalik yasamamisimdir simdiye kadar demistim.
bu yilda hamile kalinca cok endiselendim girip fln olduugmda hemen doktora gidip ilac yazdirdim antibiyotik vermisti duzunce kullandim ve hep aklimdan o geciyordu ya zature olursam yine diyeallahima cok sukurki boyle birsey yasamadim insallahda yasayan olmaz o kadin cagizin esi ve ailesi kim bilir ne kadar uzgundur

bakıcılardan çok korkuyorum napçaz bilmiyorum Allah yardımcımız olsun!

ay geçmişi okuyayım dedim ama yok yetişemedim oku oku bitmiyor canlar inşallah hepiniz iyisinizdir keyifler yerindedir

bu arada denizkızı mıydı erken doğum riski olan tam hatırlamıyorum ama allah yardımcın olsun canım benim şu an düşüneceğin en son şey izin olsun
bebeğinin olabildiğince fazla seninle kalması için ne gerekiyorsa yapmalısın canım boşver izni mizni şimdi...

merver reesim reesim reesim

slm kızlar yeni okudum sizleri benim kızımda haziranda dogock inşallh.bişey soracagm. daha beşik felen almadm oyun parkı yataklarndn alaym diyorm ama ne marka ve ne model alcm bilmitorm yardmcı olurmusunuz

Canım sen bana deseydin ya ben sana özet geçerdim geçmişi taze taze okudum daha yeni fırından çıktı
Ekledim canım resmi nacizane işte elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım kızım için

ben resim resim derken sen eklemişsin bile canım çoook güzel olmuş
ay benimki de böyle güzel olucak mı ki mobilyalarımız aynı ya bana da örnek oldu ne güzel

o çamaşırlıktaki donlarını ısırırım onun

bu arada uyku setin çok şeker hayatım nerden almıştın?

Beğendin mi gerçekten malesef taşınamadık işte kendi odama kurdum bunları
Seninki dahada güzel olur eminim
Teşekkür ederim canım
Uyku setimiz kidboo marka zar zor pazarlıkla 180 tl'ye aldım canım

bayildimmmmm gercekten hepsine bayildimm cok guzel olmuss annesi kizcen güle güle kullansin insallah icinde saglicakla yatsin herseyi cok guzel olmus ve tamamlanmis bir kizcen eksik suan insallah o da gelir saglicakla
anneyinde ellerin saglik ne kadar güzel yerlesttirmis herseyi cok duzgun duruyor.ya cibinlik ve nevresimine bayildim ben burda boylesini bulamadim cok gicik renk ve densenlerde var hep cibinlikte tamm kapatiyor yatagini bizimkiler yarisina gelmiyor cekistire cekistire bir oldum gecen demeden gecemiyecem madalarin üzerindeki coraplarda cok seker durmusslar hic benim aklima oyle asmak gelmemistikesin annein aklidir o da dimi

Talıaa cibinliği aldım ama beğenmedim sonra değiştirme şansım var mı dedim eşime ama yokmuş malesefÖyle dedi kendisi
Beğendin mi gerçekten.İşte bir rafımız eksin Ikeada raf varmıydı acaba şimdi raf yaptırsam ev sahibi ne der valla bilmiyorum
Annem ütüledi ben yerleştirdim
Evet o çoraplar annemin fikriydi ben mandalla tutturdum oda geldi ahh kızım bunlar olmuş mu dedi düzeltti

Kızlar bu arada benim beşik 60*120 ben tutmuşum 70*130 almışım uyku setini hangi akla hizmet aman siz öyle bir hata yapmayın
Annem kendi elleriyle kesti içinin elyafını kumaşını yan ve baş korumalıkların ölçtü biçti dikti bu hale getirdi fazla sırıtmıyor değlmi?:26::26:

Canım sende niye sivilce çıkıyor gebelikle alakalı mı acaba:26:

yok canim daha öncede ara ara yasiyordum bu derdi ama hamilelikle birlikte bir cogalma oldu yuzum cok kötu oldu önce hic boyle olmamisti. neyseki suan icin bay abir azalma oldu insallah doguma kdar tamane gecer
he buarada ben o besigi burdaki ikeada hic görmedim yada bu sekildemi cok farkli gözukuyor :26:gercekten cok guzel olmus ben de olsam bunu tercih edebilirdim guzel gulle canim insallah bebisin icinde uyudugu gunleride gör

Beğendin mi gerçekten malesef taşınamadık işte kendi odama kurdum bunları
Seninki dahada güzel olur eminim
Teşekkür ederim canım
Uyku setimiz kidboo marka zar zor pazarlıkla 180 tl'ye aldım canım

olsun hayatım ilerde kendi odası da olur ama şu anki bebek köşen çoook güzel

bir sürü de şeyi var maşallah allah ım hepsini ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…