canım 3 mayısa kadar çalışıcam.gün saayıyorum artık.çok zorlanıyorum.
dalini daha bugün bir arkadaşım daha önermişti.dolabı açıp açıp kokluyorum diyor.bende alıyım bari.
36-37de anca iniyormuş sıpalar.o zamanda yürümek baya zorlaşıyormuş ama
terleme oluyor.menapozlu kadınlar gibiyim.gece kaloriferi kapatıyoruz son 1 aydır falan.
beşiği önce belisten beğendim sonra baby hope beşikleride hoşuma gitti.mayıs ayında alıcam artık şimdi alsam odaya kurmak zorunda kalıcam.şimdiden odayı darltmayım bari dedim.
ayyy mide bulantısı çok fena.ama allah beterinden saklasın.yavrularımız için herşeye katlanıcaz çaresiz.
birde yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim diyesim geldi
son olarak bende yatıyorum artık.herkese iyi geceler.öptüm mevecim
canım yemeğe koyduğun gül suyunu yüzüne kullanabiliyormuşsun.internette okumuştum.
Minnoşumun beşiğinin kurulmuş halini ekleyeyim bende Talıaacığım sana söz vermiştim canım
Bugun uzuldum bizim sirketdevbircok kisi cenazeye gitti keske duymasaydim muhtesem yuzyilin yapimcisi timur beyin kiz kardesi 6 aylik hamileymis zatureden vefat etmis.Aslinda boyle birseyi buraya yazmazdim ozellikle yaziyorum cunku doktoru ilac verdigi halde bebek zarar gormesin diye icmeyen arkadaslar olabiliyor hem bebege hem sizin caniniza daha fazla zarar verebilirsiniz.O yuzden mikrop,bakteri, enfeksiyon daha tehlikeli ilaclarinizi alin lutfen insallah hic kimseye hastalik ugramaz.
Ben izin sonrası dönecem işe.Yada iş yerine evden çalışmayı önerecem en azından birkaç ay..Benim annemde kayınvalidemde hayatta değil..2 yaşına kadar bakıcı olabilir.Sonrada kreş..Ama tam ne yapacağımı bilemiyorum.
tsk ederim canim kullanmaya baslamdi zaten bugun kizimada kullandim malum ondada basladi ergenlik sivilceleri insalah faydasi olur
ay geçmişi okuyayım dedim ama yok yetişemedim oku oku bitmiyor canlar inşallah hepiniz iyisinizdir keyifler yerindedir
bu arada denizkızı mıydı erken doğum riski olan tam hatırlamıyorum ama allah yardımcın olsun canım benim şu an düşüneceğin en son şey izin olsun
bebeğinin olabildiğince fazla seninle kalması için ne gerekiyorsa yapmalısın canım boşver izni mizni şimdi...
merver reesim reesim reesim
ben resim resim derken sen eklemişsin bile canım çoook güzel olmuş
ay benimki de böyle güzel olucak mı ki mobilyalarımız aynı ya bana da örnek oldu ne güzel
o çamaşırlıktaki donlarını ısırırım onun
bu arada uyku setin çok şeker hayatım nerden almıştın?
Canım çok teşekkür ederim kendi odama kurdum beğenmiş olman beni çok mutlu etti daha güzelleri size olsun inşallahne kadar güzel olmuş bebişinin odası sağlıkla kullansın inşallah
bayildimmmmm gercekten hepsine bayildimm cok guzel olmuss annesi kizcen güle güle kullansin insallah icinde saglicakla yatsin herseyi cok guzel olmus ve tamamlanmis bir kizcen eksik suan insallah o da gelir saglicakla
anneyinde ellerin saglik ne kadar güzel yerlesttirmis herseyi cok duzgun duruyor.ya cibinlik ve nevresimine bayildim ben burda boylesini bulamadim cok gicik renk ve densenlerde var hepcibinlikte tamm kapatiyor yatagini bizimkiler yarisina gelmiyor cekistire cekistire bir oldum gecen demeden gecemiyecem madalarin üzerindeki coraplarda cok seker durmusslar hic benim aklima oyle asmak gelmemisti kesin annein aklidir o da dimi
Canım sende niye sivilce çıkıyor gebelikle alakalı mı acaba:26:
Beğendin mi gerçekten malesef taşınamadık işte kendi odama kurdum bunları
Seninki dahada güzel olur eminim
Teşekkür ederim canım
Uyku setimiz kidboo marka zar zor pazarlıkla 180 tl'ye aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?