Kızlar bu arada benim beşik 60*120 ben tutmuşum 70*130 almışım uyku setini hangi akla hizmet aman siz öyle bir hata yapmayın
Annem kendi elleriyle kesti içinin elyafını kumaşını yan ve baş korumalıkların ölçtü biçti dikti bu hale getirdi fazla sırıtmıyor değlmi?:26::26:
aaaaa nedne begenmedin ya bence gayet guzel bizimki gibi yarim yamalak kalammisyaTalıaa cibinliği aldım ama beğenmedim sonra değiştirme şansım var mı dedim eşime ama yokmuş malesefÖyle dedi kendisi
Beğendin mi gerçekten.İşte bir rafımız eksin Ikeada raf varmıydı acaba şimdi raf yaptırsam ev sahibi ne der valla bilmiyorum
Annem ütüledi ben yerleştirdim
Evet o çoraplar annemin fikriydi ben mandalla tutturdum oda geldi ahh kızım bunlar olmuş mu dedi düzeltti
aahhhahh benim besikte oyle ayni 60.120 uyku setimi nevresimi neyse o da iste dah önce aldim bska bir besik alcaktim cunku ben oda 70.130 du nevresimide oyle almistim gerci yanlari zaten yariya kadar geliyor gerisi yok burdakilerdeKızlar bu arada benim beşik 60*120 ben tutmuşum 70*130 almışım uyku setini hangi akla hizmet aman siz öyle bir hata yapmayın
Annem kendi elleriyle kesti içinin elyafını kumaşını yan ve baş korumalıkların ölçtü biçti dikti bu hale getirdi fazla sırıtmıyor değlmi?:26::26:
yok canim daha öncede ara ara yasiyordum bu derdi ama hamilelikle birlikte bir cogalma oldu yuzum cok kötu oldu önce hic boyle olmamisti. neyseki suan icin bay abir azalma oldu insallah doguma kdar tamane gecer
he buarada ben o besigi burdaki ikeada hic görmedimyada bu sekildemi cok farkli gözukuyor :26:gercekten cok guzel olmus ben de olsam bunu tercih edebilirdim guzel gulle canim insallah bebisin icinde uyudugu gunleride gör
olsun hayatım ilerde kendi odası da olur ama şu anki bebek köşen çoook güzel
bir sürü de şeyi var maşallah allah ım hepsini ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin canım
ay bizim beşik 70 130 değil miydi yaa
ama ben nevresim takımını filan hep öyle almıştım
aaaaa nedne begenmedin ya bence gayet guzel bizimki gibi yarim yamalak kalammisyane guzel tamm kapatmis ustelik pembe ve beyaz da cok SIK durmus bende aklimdan turkiyeye gitigimizde bende boyle birsey alsam nevresim takimiyla birlikte acaba eism ne der diye dusundum 2 bir masraf olur ama yedek dursun diye kandirabilirimde
ikeada burda bebekler icin raf görmedim canim ben ama diger cocuk yataklarinin üstünde vardi bir kac model bir bak istersen belki orda daha iyisni bulabilriisn. ozaman senin de eline saglik gercekten guzel yerlestirmisinn masallahhee anne fikri olur ancak böyle seylerde bundan sonra bnde oyle yapim ama ya ruzgar cikar ucarsa napcam
aahhhahh benim besikte oyle ayni 60.120 uyku setimi nevresimi neyse o da iste dah önce aldim bska bir besik alcaktim cunku ben oda 70.130 du nevresimide oyle almistim gerci yanlari zaten yariya kadar geliyor gerisi yok burdakilerdeama bas kismi birlesik oldugu icin herhangi bir müdehale yapilmiyor bende oyle biraktim arkadasinda birseylerde ypistirmayi planiyorum sarkmasin diye anneninde eline saglik valla cok guzel becermis hic fark edilmiyor resimde gayet guzel duruyorr
İnşallah geçer canım ya benim cildim kaymak gibi oldu bu haftalarda sebebini anlamadım normalde benimde t bölgem sivilcelidir ama yaradı demekki hamilelik
Canım demekki her ülkede farklı ürünler ya bende çok şaşırdım en yaygın ürünü bu hensvık serisi
Sağol canım amin hepimiz görelim inşallah
Evet tam kapattı ben daha farklı bir şey hayal etmiştim ama şimdi siz beğenince içime sindi gerçektende
Bence seninkide güzel hiç gerek yok ikincisini almana gerçekten inan bana
Sağol canım anne fikri işte daha bir orjinal oluyorSende ruzgarsız bir havada tak o çoraplarını mandala
Oranın tekstil ürünleride bir antika desene anacığım Bak burası o aşıdan bir cennet resmen
,Yok yok ne ararsan var her bütçeye göre
evet bencede icine sinsin seninkide gercekten cok guzel duruyor bayildim valla ilk gözume carpan o oldu be harika dedim hementsk ederim canim napalim artik idare decez bizde ben interneten sipars etmistim ama gelince hic icime sinmedi baska biryerdede daha iyisini bulamdigim icin biraktim artik bana guven olmaz turkiyeye gidince fikrim degisebilir cicisleri görunce:26:
aynen ane fikri baska oluyor en dogrusunu buluiyorlar hemen. aa nerde bulcam ruzgasiz havayi ben burda ne havasinin ne insanlarin huyuna guven olmuyorki sabah baska aksam baska oluveriiyoryagmurdan gözumuz acilmaz ahhhhhhhahhh
ay anacim sorma berbatt tekstil yonunden kaliteli urunler olmaya kaliteli ama SIKLIK yönunden sifir benim icin sinifta kalyior
Bugun uzuldum bizim sirketdevbircok kisi cenazeye gitti keske duymasaydim muhtesem yuzyilin yapimcisi timur beyin kiz kardesi 6 aylik hamileymis zatureden vefat etmis.Aslinda boyle birseyi buraya yazmazdim ozellikle yaziyorum cunku doktoru ilac verdigi halde bebek zarar gormesin diye icmeyen arkadaslar olabiliyor hem bebege hem sizin caniniza daha fazla zarar verebilirsiniz.O yuzden mikrop,bakteri, enfeksiyon daha tehlikeli ilaclarinizi alin lutfen insallah hic kimseye hastalik ugramaz.
Hımm internetten mi sipariş etmiştin.Canım yok ya güzel işte valla bak.
Türkiyeye gelirsen eğer gezme fırsatın olursa bulabilirsin zevkine göre
Ben Ikeadaki cibinliği almadım çünkü kiracıyız tavandan asmalı olduğu için şimdi ev sahibi kızar diye düşündük
Hiç sorma ya kar kalktı mı bari.Peki bebek kıyafetleri nasıl oluyor kalitesi yani
Artık Türkiye bin basıyor valla o konudada eskiden millet ne heveslenirdi Yurtdışı kıyafetlerine
Herkes akrabasına felan sipariş ettirirdi özellikle çocuk kıyafetinde mont bot felan hatırlıyorum çocukken
Talıaa canım eşimede gösterdim kızının beşiğini hellokityleri görünce hah tam senin kafadanmış aşkım bulmuşsun arkadaşını dedi
Mervecim çok güzel olmuş beşiğiniz dolabınız anneciğinin de senin de ellerinize sağlık minik prensesin güle güle sağlıkla kullansın uyusun büyüsün içinde
Anladım canım aynen artık her şeyin her yerde ucuzuda var pahalısıda var dediğin gibievet canim inetrnten siparis vermistim ne yazikkicok tsk ederim cnm saol. gezmez olurmuyum hic turkiyeye gitcegimde gezmyecem hemde kac yil sonra catlarim valla:)iyikide ikeadan almamisin canim ordakiler benim hci hoosuam gitmedi alanlarda uzulmesin tabiki bu zevk meselesi benim zevkime hic uymuyordu. evet cnm kar kalkti coktan ama yinede cok soguk devam ediyor.
bebek kiyafetleri kaliteli yerden alirsan kaliteli canim ucuz yerlerden alim dersen iki gunluk bir ise yaramaz. annem almis gecen birsey ucuz diye patik fln almis evde giydirisin nolcak diyor ama hic guzel degil ustelik cok sert bende attim bir koseye artik brisey diyemedimama turkiyedekiler gercekten cok ilerledi bu konuda hem cok guzel hemde cok kaliteli uretmeye basladi. zaten bende bebisime brisey almadim fazla turkiyeden alirim diye ayyy hic sorma bende cok alip göturmustum genc kizken teyzemin cocuklarina kendi paramla bir bavuldan fazla doldurup göturmustum yeni kizi dogdugunda , sonra benim cocuklarimla turkiyeye gittigimizde onlar benimkilere bir corap bile alip vermediler ya ne kadar zoruma gitmiti ben ne halde alip göturmustum onlara halbuki benim ihtiyacim cok cok fazlaydi teyzem memnun olsun diye almistim, bir corap dahi almayi dusunememisti oysa teyzme benim cocuklarima neyse canlari sagolsun dedik gectik ama icimden hic cikmiyacak buda
Hiii canım benim demen yeter çok çok teşekkür ederim.Sağol vallaayy cok gulddumm yaevet ayni kafadaniz dogru demiss . ccouklar bile alisti artik her gittigimizyerde hello kityli ne varsa getiriyorlar bana gösteriyorlar c&a da okadar cok varki hello kitty kiyafet gittigimizde hepsini tek tek gösteriyorlar sonrada basliyorlar hadi SIKILDIK demeye. canim iclerinden begendigin gercekten varsa sanda alip gönderebilirim istersenn icinde kalmasin ya valla cok uzulurum
Anladım canım aynen artık her şeyin her yerde ucuzuda var pahalısıda var dediğin gibi
Ayy teyzengil niye öyle yapmış ya çok ayıp etmişler gerçektende bakalım bunda hediye felan verecekler mi sana:26:
Sen o kadar emekle götür bir bavul kıyafet.tühh tühh.neyse olan olmuş artık canım başının gözünün sadakası olsun yapacak bişey yok
Hiii canım benim demen yeter çok çok teşekkür ederim.Sağol vallaama kabul edemem böyle bir şeyi
Tekrardan çok çok sağol.Bu arada eşimde çok çok beğendi beşiğini dizaynı felan söylemeden geçemeyeceğim
Çocuklarda illallah etmiş desene.Eşimde öyle bazen almasamda bakmakta mı yasak diyorum
aynen öyle canim artik ucuzuda var pahalisida eskiden cok pahaliydi benim kizimin zamaninda ucuz bulmak mumkun degildi simdi gayet uygun buluna biliyor:)
teyzemin kocasi cok pinti hemde asiri gerci teyzemde de var birazcik pintilik olmasa herseye ragmne bir yolunu bulurdu. :) ben babaligin yaninda almis göturmusum o kocasinami soz geciremiyor iste dusuncesizlik pintilik hepside var ver yiyim ama benden alma asla hesabi uyguluyorlaraman bosverdim zaten gerci bunu annem soyledim teyzeme desin diye o da soylemis napim bundna sonra getirmesin birsey demis yuzsuz zaten bende kurban ederim bundan sonra dedim
cokk tsk ederim esininde begenmesine sevindimm tsklerimi iletirsin artik. canim laf olsun diye demiyorum gercekten soyluyorum istedigin birseyi gönderebilirim. hic sorun olmaz benim icin inanki :)) aynen artik isyan bayragini cektiler gecen cumartesiden sonra bir daha gezmelere gitme yasagi kondu banabende yalniz yakin yerlere kacarim onlar okuldayken aynne bnde oyle diyorum bakmaktami parayla yaa diye. ama birseyi iki saat inceledigim icin yanimdakiler haliyle huzursuzlaniyor:26:
AaaaaAy bide getirmesin birdaha mı demiş annene
Kusura bakma canım çok güldüm ya ne değişik insanlar var mahcup olup üzüleceğine birde zeytinyağı gibi üste çıkmış
Canım bir kadın yapmak istese gider pazar harçlığından kısar alır.Ama teyzende kocasıda o taraflı değil baksana
Buda benim k.v gibi pintiymişSende bundan sonra bir çorap bile vermezsin böyleleri birde salak yerine koyuyor ayol insanları teyzen bile olsa
İyilik yaramıyor demekki bazılarına
tEkrar sağol canım bu nazik teklifin içinTamam teşekkürlerini iletirim
tamam canim bende oyle baya zorlandim bu gece cikalim artik hep gunduz gecmisi okuyanlar sikayet etmesin daha fazlaTalıaacığım canım çıkalımmı geç oldu artık uykumda geldi bebek beni sıkıştırmaya başladı gene her tarafımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?