2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Yok anacım ben şunu öğrendim kadir kıymet bilmeyenlere yapmayacaksın iyilik
Estagfurullah olur mu öyle şey ee bende yazdıkça yazıyorum sohbet tatlı ne yapalım demi
Bu gece yinede çok bişey yazmadık ya
Bende tekrar öptüm cnaım hayırlı geceler

Ayy bu gece çok mutluyum beğenmiş olmanıza çok çok sevindim gidip rahat rahat uyuyayım
Delimiyim ne bende ya ama ne yapayım çok hevesleniyorum minnoşumun eşyalarına gidip yine seveceğim şimdi:):)

Melinnaz sanada hayırlı geceler canım öpüyorum seni kızçenle

iyi geceler canım bizde kızımla sizi kocaman öpüyoruz

slm canım. bence daha geç olmadan bi avukatla görüşün yasal olarak yapılacak bişeyler vardır belki. para falan düşünmeden iyi bi avukat bulsun ailesi. iki can söz konusu neticede...

konuyaa baaam güüm diye dalmışım :26:

hepinize bebişlerinizle muuusmutlu, sağlıklı bi gün dileriiim

Bayanlar merhaba,
Ben sessizce tkaip ediyorum sizleri..30 aylık hamileyim haziran annesi olucam inşallah,
Fakat bu sabah göğsümü hafif sıkınca ağız denilen o ilk sütün -koyu sarı- geldini farkettim..normal mi bilgisi olan var mı...

Günaydın
Ben normal diye biliyorum salgılanan hormon seviyesine göre daha erken gelebiliyor diye okudum dün hatta bazıları erken doğum belirtisi diyor fakat çoğu doktor böyle olmadıpını söylüyor tamamen kişinin hormon seviyesinden diyorlar bence de normal panik yapma derim.

mrhaba kızlar,günaydın...

Umarım bütün anne adayları ve bebişler iyidir:)))dün bebek için alışverişe çıktık annemle.bir mağaza yaz için uzun kollu çıtçıtlı badiler gösterdi bebek için.bebek yazda olsa üşür böyle uzun kollu ama ince zıbın,badi vb.almalısın dedi.o sıcakta gerçekten bebek üşür mü???sizler bebişlerinize neler aldınız???ben 30.haftama girdim son aya kalmadan eşyaları tamamlamak istiyorum.bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...

Günaydın canlarım güzel ve sorunsuz sağlıklı bir gün bizim ve bebişlerimizin olsun inşallah. Hepinizi çok sebiyorum iyi ki varsınız, her zaman olurdunuz inşallah. Kocaman öpücükler

valla süpersin hepsi harika görünüyo yaaa bayıldım özendim hepsi oldu şimdi bir arada bebeşinle güle güle kullanın inşallah canım benmmm benm kızımın bi dolabı bile olmıcakkk daha ama olsun ilerde daha güzzeli olucak inşallh...

Çıkarmıyolarmış evet anladım ama acı bir tecrübeyle oldu.Onun yanında sevmiyorum asla demedim ama yaptığı hareketlere sölendiğim olmuştur elbet :))

) benden de geldi hayatım merak etme yalnız dikkat et akmasın o süt önemli ben artık sütyenî hiç çıkarmıyorum

günaydın kızlarrrrrrrr ayyy yoruldum valaa geçmişi okumaktan ne çok sey olmuş öyleeee dünden beriii

gvn1907 cnm çok üzüldüm durumuna ama bilgisi olan arkadaşlar yazmışlar inş tam 16 yaşındadır da mahkeme kararıyla evlenir kızcağız , hayır bu saatten sonra elden hiçbisey gelmez oğlana kızsakta boşuna cidden , genclik,cahillik ne dersen de kanı kaynıyoo bunların gercekten allah yardımcıları olsun

denizkızı tatlım çok geçmiş olsun , daha önce de rahatsızlandın sen yoksa kendine dikkat etmiyomusun bakim sen , yorma kendini bol bol dinlenmeye bak , izini de düşünüp stres yapma nolur yeterki bebiş iyi olsun

geridönüşümkutusu ciciimmmm ben ikeadan aldım 25-27 tl biseydi , ama tavana asmalı sen öyle istemiyosun sanırım , ama başka nerde vardır bilmem

sedashhh elin için geçmiş olsun cnm , doğumsonrası bakım konusuda da bence annen yada kayınvalidenle bisüre idare et derim benimkilerde uzak ama aynı evde bile olsa yaşamaya razıyım , bakıcıya güvenemem başlarda sonra allah büyük

zeynooo , merveee negüzel hazırlıklar tamamlanmış yaaa bende tamamlamak istyorum ama sıra gelmiyooo bitürlüü offf bende de dert oldu

Zorla güzellik olmuyor işte:):) Yaa hiç denk gelemiyoruz bu aradaaa özledim senle iki satır sohbet etmeyi
Canımsın yaaa

ay canım benim evet bende seni çok özledimm ama ben gündüz sen gece nöbetçisi gibiyiz

bir türlü denk gelemiyoruz :44: yinede her yazdıgını okuyorum merak etme takipteyimm

canım yaz bebekleri olacak ama sen yinede bir kaç tane uzun kollu mutlaka bulundurmalısın.. çünkü bebekler ilk dogduklarında kendi vücut ısılarını ayarlayamazlar..

mesela ilk dogdugunda giydirebilmek için mutlaka 2 ad. iç dış zıbın takımı almalısın. göbegi düşene kadar giydiriliyormuş. alttan çıtçıtlı badiler, 2-3 tane de ayaklı tulum alabilirsin.. tulumları daha sonra ayaksız olarak alabilirsin. bir kaç takım da 2 li pijama takımı olabilir..
daha fazla bişi alma bence duruma göre bakar alırsın.. tabi bu benim düşüncemm, şahsem oğluşuma bu söylediklerim dısında öyle ekstradan pek bişi almadımm

günaydın kızlarrr bugün burda hava yağmurlu ve ben uyumak istiyorum ama uyumamalıyımmm işim varrr sizler nasılsınız bebişlerinizle iyisinizdir inşallahhh.... çalışan arkadaşlar bugün çarşamba kaldı 2 günn......

talıaa cım bugün daha iyiym teşekkür ederim börekde güzel oldu haaaayrıca düngece bekledim bekledim sen geçmişi okuyana kadar uykum geldi yaaa

valla canım nerde oturduğuna bağlı bebeğin üşümesii ben niğdede oturuyorum ve buranın yazı bile çok sıcak olmaz o yüzden ben aldım uzun kollu badiler ama ne olursa olsun bebek 40 gün alır derler onu söliyimmm...

canım o sütün gelmesi normal yalnız onu sıkma benmde farkettim geçen gün gelmeye başlamışş özellikle sıkmadığın sürece sorun değil doğal bir süreç zaten...

zeynooo , merveee negüzel hazırlıklar tamamlanmış yaaa bende tamamlamak istyorum ama sıra gelmiyooo bitürlüü offf bende de dert oldu

canım benim artık sende totonu kaldırıp başlaaa
her akşam bir ucundan tutsan çok yorulmadan helletmiş olursun gözünü korkutmak için söylemiyorum ama sırf bir çantayı hazırlamak bile ciddi zulummüşş :111:

en sonunda kociş maç izliyordu keseleri koydum önüne şunları düzgün düzgün içine koyup zımbala dedim,, maç izlerken mi diye isyan ettii ama kusura bakma bu çocugu sadece kendime yapmıyorum diye resti çektimm çok işe yaradıı vallaa

sonunda bitti şükürler olsun çok ama çok mutluyummm

denizkızı ve sedashhh geçmiş olsun.

Merve kızının odasına ve kıyafetlerine bayıldım. Bu pembelerde beni çeken bir şey var. Bendeki bu kız bebek aşkı ne olacak Allahım

Bugün hava yağmurlu Ankarada. Bebeğim de erken başladı faaliyetlere. Bugün karnımın orta bölgesinde ittirme kaktırma çalışmaları yapıyor yavrucak

Akşam bebeğimin yıkadığım kıyafetlerinin yarısını ütüledim. Minik minik kıyafetler insanı bu kadar mı mutlu eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…