ayne canim dogru diyorsun yapmak istese yapardi birde benim sadece teyzem degildi biz kucukken beraber buyuk aramizda cok yas farkki yok ablam gibiydi ama evlenince degismis naparsin bende artik kim nasil davraniyorsa oyle davraniyorum :)) aynen senin kayinvalide gibi oda verirsen almam demez ama yapmaya gelince hic elinde olmaz
tamam canim bende oyle baya zorlandim bu gece cikalim artik hep gunduz gecmisi okuyanlar sikayet etmesin daha fazlabende bir yaziyorumki uzatiyorumda uzatiyorum sonra farkina variyorum yine ayni seyi yapiyorum ya.
neyse canim ici geceler allah rahatlik versin tatli ruyalar kizceni ve seni öpüyoruzz hoscakall diger arkadaslarada iyi gceler cikan olmadiysa tabiki :))
Ayy bu gece çok mutluyum beğenmiş olmanıza çok çok sevindim gidip rahat rahat uyuyayım
Delimiyim ne bende ya ama ne yapayım çok hevesleniyorum minnoşumun eşyalarına gidip yine seveceğim şimdi:):)
Melinnaz sanada hayırlı geceler canım öpüyorum seni kızçenle
önemli bir konuda size danışıcam kızlar sabırla yazımı okursanız sevinirim bilgi sahibi arkadaşlar yorumlasın lütfen.Benm kuzenim var bitane 16 yaşında bile yok şuanda.Teyze kızı olur kendisi.Bu kaçtı ve hamile şmdi aileler barıştı ama kızın yaşı küçük ne muayene olabiliyor ne ilaç kullanıyor.5,5 aylık hamile.Teyzem dün ağlıodu telefonda bnm doktoruma danışmamı istedi doğumunu yaptırır mı diye doktorumu aradım katiyen dedi yasal değil kızın yaşı küçük dedi.Polisler anında gelir götürürler dedi kimlik bilgilerini girince çocuk istismarı söz konusu oluyor yaşı kçk olduğu için dedi.Sizede danışayım var mı bildiğiniz doktor vs.Bu kız evde doğurucak hali yok bi b.. yemiş artık yapıcak bişide yok napabiliriz nasıl bir yol izleyebiliriz artık yasal olmayan yer arar olduk hastaneyi geçtik yani doğursun yeter ki şu bebeği diye kız bir zayıflamış bebeğimi elimden alıcaklar diye ağlıyor ben ona ilk başlarda korun diye tembihledim ama ne anlar çocuk kendi çocuk doğurucak annelik içgüdüsel bişi onuda sarmış olmalı artık bebeğide hareketlenince daha çok bağlanmış şmdi kara kara düşünüyor teyzemler napıcaz diye aile izin verse bile hastanede kocasını gelip tutuklarlar bebeğide alırlar elinden varmı ailesinde fln bu durumu yaşamış olan yakınlarınız napabiliriz sizce?
Bayanlar merhaba,
Ben sessizce tkaip ediyorum sizleri..30 aylık hamileyim haziran annesi olucam inşallah,
Fakat bu sabah göğsümü hafif sıkınca ağız denilen o ilk sütün -koyu sarı- geldini farkettim..normal mi bilgisi olan var mı...
inanmıyooorrruuummm çocuktan al haberi diye buna derlerpeki kayınvalideni severmisin belki onunla ilgili konuşurken falan kızın gördüyse aklında kalmıştır, malum çocuklar hiiç olmayacak şeyleri akıllarından çıkarmazlar
Bayanlar merhaba,
Ben sessizce tkaip ediyorum sizleri..30 aylık hamileyim haziran annesi olucam inşallah,
Fakat bu sabah göğsümü hafif sıkınca ağız denilen o ilk sütün -koyu sarı- geldini farkettim..normal mi bilgisi olan var mı...
Zorla güzellik olmuyor işte:):) Yaa hiç denk gelemiyoruz bu aradaaa özledim senle iki satır sohbet etmeyi
Canımsın yaaa
mrhaba kızlar,günaydın...
Umarım bütün anne adayları ve bebişler iyidir:)))dün bebek için alışverişe çıktık annemle.bir mağaza yaz için uzun kollu çıtçıtlı badiler gösterdi bebek için.bebek yazda olsa üşür böyle uzun kollu ama ince zıbın,badi vb.almalısın dedi.o sıcakta gerçekten bebek üşür mü???sizler bebişlerinize neler aldınız???ben 30.haftama girdim son aya kalmadan eşyaları tamamlamak istiyorum.bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
merveee çok güzel olmş canım kız cicileride bir başka güzel oluyor tabi annelerde ayrı zevkli, güle güle kullan canımm
valla canım nerde oturduğuna bağlı bebeğin üşümesii ben niğdede oturuyorum ve buranın yazı bile çok sıcak olmaz o yüzden ben aldım uzun kollu badiler ama ne olursa olsun bebek 40 gün alır derler onu söliyimmm...turnurmrhaba kızlar,günaydın...
Umarım bütün anne adayları ve bebişler iyidir:)))dün bebek için alışverişe çıktık annemle.bir mağaza yaz için uzun kollu çıtçıtlı badiler gösterdi bebek için.bebek yazda olsa üşür böyle uzun kollu ama ince zıbın,badi vb.almalısın dedi.o sıcakta gerçekten bebek üşür mü???sizler bebişlerinize neler aldınız???ben 30.haftama girdim son aya kalmadan eşyaları tamamlamak istiyorum.bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
salomeceBayanlar merhaba,
zeynooo , merveee negüzel hazırlıklar tamamlanmış yaaa bende tamamlamak istyorum ama sıra gelmiyooo bitürlüü offf bende de dert oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?