2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ay canım sorcam ama kese ne kesesiii ben kaçırdımmmı ne kadar güzel hevesli hevesli herşeylerinizi hazırlamışsınız ben kendimden utanıyorum cidden ya çok canım sıkıldı kızım bi garip kaldı sankiiiii

kızlar şimdi bir sitede okudum son zamanlar yataklarınızda su geçirmeyen alez kullanın diyo.aklınızda bulunsun derim.

canım ben herşeyin kutusunu çıkarıp attım, bide herşey yıkandı malum, tekrar aynı kutulara koymak istemedim.
hem çantaya mümkün degil sıgmaz zaten..

onun için tülden keseler aldım .. grup grup ayırıp keselere koyup agzını zımbaladım.. çantaya o şekilde yerleştirdim.. bu şekilde daha az yer kaplıyor ki buna ragmen o kocaman çanta ancak aldı hepsini...ve kapalı oldugu için tozlanmayıp kirlenmiyor

kozmetik ürünlerini de kutularında çıkardım, biberonlarını emziklerini, kremlerini keselere yerleştirdim.. çok güzel oldu tavsiye ederimm

denizkızı dün yazdıklarını okudum ama bir türlü fırsat olmadı yazmak. Eltim cuma günü doğum yapıyor, onun son hazırlıklarına koşturuyoruz.

Cuma günü doğum yapacak eltimin 28. haftasında minik bir kanaması oldu. Doktora gittiğinde rahim ağzında yumuşama ve hunileşme vardı. Gerçi onun aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonu da vardı.

28 haftadan bu yana nidilat kullanıyordu ve istirahat hiç etmedi. Cuma günü 38 buçuk haftalık doğum yapacak.
Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz bebeğine seninde.

günaydın güzel annişler :80:
geçmişi okuyamadım iki gündür giremedim umarım herkes iyidir.
bende durumlar biraz karışık bizim dün yine şeker yüklememiz ve kontrolümüz vardı. ama şeker testimi eksik yapmışlar tekrarlanmak zorunda zaten zor dayandım kusmamak için tekrar nasıl içicem o şeyi hiç bir fikrim yok. bebeğim bu arada 1460 gr olmuş tosuncuk herşey normal dedi doktorumuz. ilk defa nstye girdim kasılma felan çıkmadı. onun kalbinin sesini dinlemek okadar güzel bi duygu ki artık 2 haftada bir gidicem zaten benim dr 3 hafta da bir çağırıyodu ama ben dayanamayıp daha erken randevu alıodum herseferinde birde dr sorunumuz var dr ssk lı hasta kabul edemicek artık bu saatten sonra dr değiştirmek istemiorum dr umuda çok seviyorum ama hesap kitap yaptığımda baya bi fiyat farkı çıkıyor o farkla bebeğimin bütün eksiklerini tamamlarım üstünede para artar hatta ne yapacağımı şaşırdım bahtsız bedeviyim resmen bide doktoru değiştirirsem şimdiki dr uma ayıp olcakmış gibi gelior. bana bi akıl verin kızlar ne yapsam ki :44:

Günaydınnn kızlarrr 5,30 da uyanıyorum daha doğrusu kızım tarafından uyandırılıyorum bu karnımda böyleyse çıkınca ne yapacağım ben çok merak ediyorum sıpa resmen benim çalar saatim oldu artık o kadar kuvvetli vuruyorkı canımıda yakmıyor değil hanii

MERVACİM bebişinin herşeyine bayıldım bayıldım :) Hepsi çok güzzel birsey sorucam sana bende beşiğine bu tarz cibinlik arıyorum nereden bulabilirim acaba yardımcı olurmusun

kızlar benim son iki gecedir inanılmaz sancım oluor, aynı adet sancısı gibi bacaklarıma ve belime kadar vuruyor ağrısı.:26:
doktorumu aradım, yorgunluktan olabilir yada enfeksiyona bağlı olabilir, dinlen eğer geçmezse gel grafi çekelim dedi.
sabahları da biraz oluor ama öğlene doğru geçior.
sizde de hiç bu tarz bişey oldu mu? korkuyorum :18:

günaydın kızlar
denızkızı
cok gecmıs olsun calısma kesınlıkle hıcbısı saglıktan onemlı degıl

Kızlar eminimki çoğunuzun miğdesi yanıyordur benim dün gece başladı ne iyi geliyor sizlere paylaşabilirmisiniz?

denizkızı : çok geçmiş olsun. ilaçlarını al, wc harici hiç kalkma. iznini kullanmasaydın çok iyiydi tabi ama sağlık olsun bebişin zamanını beklesin de gerisini sonra düşünürsün tatlım.

sütü gelen arkadaş : sütün gelmesi normal de sen oynama gögüslerinle... sıkma yani...

geridönüşümkutusu : philips avent alacağım ben de. ben istinyede oturuyorum sen de bana çok uzaktın sanki öyle hatırlıyorum. istersen orta noktada bi yerde buluşabiliriz. benim gelebileceğim e-bebek mağazaları marmara forum ve istanbul forum. biri bayrampaşa diğeri bahçelievlerde... istinyeden geldiğim için daha da uzağa gidemem malesef. eğer uyar dersen detayları konuşuruz.

işyerinde birkaç patavatsız var. ben artık hallerine gülüyorum. bir arkadaşımız var mesela 125 kiloydu rejim yapıyor şimdi 95'e falan indi. bi baktım geçen gün bana koca göbiş diye sesleniyor. boyum 1.75 şu andaki kilom da 85. ve kendisiyle aramızdaki önemli bi fark da ben HAMİLEYİM :) diyecektim ki bende bebek var en azından seninki ne???

bir de bu sabah başka bir arkadaşla yaşadığım diyalogu anlatıyorum;

- aaaa yüzün şişmiş
- nerdeyse 8 aylık hamileyim ya ondandır belki
- hımmmm evet haklısın sen normal doğurmak istiyordun di mi?
- evet
- ayyyyyyyyy inanamıyorum nasıl cesaret ediyorsun?
- ?????????

yahu 32 yaşındayım, bu ilk bebeğim ve hamile kalmadan önce hepiniz gibi bir sürü hamile insanla diyalog kurdum. bunlar şimdi edilecek laflar mı? sinirlenmedim hiç yanlış anlamayın güldüm çok bir de sizinle paylaşmak istedim :)))) hey allahım dedi. millet deliye hasret ben burda akıllıya :))

selam kızlarrrrr herkesin hazırlıkları bitmiş maşallahhhh hepiniz çok şekersiniz yaaa :))

size ne dicem geçen hafta kontrolde idrar testinde doktor bi iki bakterin var dedi. bir toz verdi.
tozu içtim bi bardak suya karıştırıp daha sonra 2 gün ishal çektim. bugün geçti gibi ama çok korktum. o tozdan içen yada ishal olan var mı? kimi bişey olmaz demiş kimi ciddi problem demiş ama ben geçti diye üzerinde durmaıdm pek

DESTY cm al benden de o kadar , bizim iş yerinde de yaa sen bayaaa tombikleştin diyen mi istersen , yüzün gözün sisti diyen mii sinir oluyorum valaaaa hamileyim ben yahuuu diye bağırsam geliyooo , özellikle erkek arkadaşlar yaaa sen çok değiştin demelerrr haydaaaaaaaaa size ne be size neee diyecem diyemiyorumm

ben kendi kendime diyorum ki dönüşüm muhteşem olacak göreceksiniz :)) bebişim bi doğsun hayırlısıyla sütüm falan da gelsin sonrası kolay. beni daha da hırslandırıyorlar doğumdan sonra kilo verme konusunda :)) sen de hiç takma, canını falan sıkmıyorsun di mi? aman sakın ha... gerekirse de inceden sok lafını...

canım çok geçmiş olsun. güzelce dinlen ve moralini yüksek tut inş annesine tutunacak bebişin . bütün önlemler alınmış zaten iznide kafana takma önemli olan bebebişinin anne karnındaki gelişimi sonuçta

günaydın kızlar bugünü saymazsak izne çıkmama kaldı 5 gün, zaten 2 gün cumartesi-pazar, kaldı mı 3 gün işyerinde bir kaç insan var ki yüzlerini artık görmeyeceğime çok mutluyum. Bir mutluluk daha haftaya annem bize geliyor. Bir kaç gün kalacak. Bebişi de merak ediyorum bakalım nasıl oldu, boyu kilosu..

dün bebişi olan bir arkadaş bana şöyle bir tembihte bulundu; doğum için gecelikleri bol ve dizinin altında kalacak şekilde uzun al. Neyse ki ikisi öyleydi, sabahlık da öyle. Amma şunu da ekledi, öyle münasebetsiz durumlarda kalacaksın ki hayatında ilk defa gördüğün insanların seni çıplak görmesi normal gelecek

ayyyyyyyyyyyyy ne guzell
benım daha 20 gun var ızne cıkmama yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…