2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben de aynı dertten muzdaribim.her gün göbeğimin büyüklüğü hakkında yorumlar,gelip göbeğimi elllemeler, ben de sinir oluyorum yani.eşim abartıyorsun diyor ama gerçekten çok rahatsız edici bazen.ben de bol kıyafetler giyip göze batmasını engellemeye çalıyorum kemdimce..

Kızlar eminimki çoğunuzun miğdesi yanıyordur benim dün gece başladı ne iyi geliyor sizlere paylaşabilirmisiniz?

Canım en çabuk etki edeni bildiğin şekersiz sakız çiğnemek..
O asitler için çok faydalı oluyor, tavsiye ederim..
Bir de portakal gibi, salçalı yiyecekler gibi ekşime yapacak yiyeceklerden uzak durmalısın;
yemekten sonra uzunca bir süre uzanmamalısın.
Geçmiş olsun..

Canım monurol vermiştir; düşük düzeyde idrar yolları iltihaplarında genellıkle o toz kullanılıyor;
Güvenli sayılan bir ilaç..
Geçmiş olsun..

Aynen katılıyorum sana.. O kadar abuk yorumlar oluyor ki; insan gülümseyerek başladığı muhabbette asık suratla bitiriyor.
Biz zaten hassasız, insan biraz dikkat eder di mi. Yok yahu, ille can sıkıcak birşey buluyorlar..
Benimki daha komik, adı ne olacak dedi biri; "Can" olucak inşallah dedim; Anlamı ne, dedi?
Yahu insan bi hayırlı olsun güzel isimmiş vs der, Can koyucam dedim öyle anormal bilinmeyen bir isim söylemedim ki anlamını soruyorsun. Hasta etti beniiiii..........

Son düzenleme:

mervecim odanıza bayıldım
talıaa senin kızının odasına da bayıldım negüzel olmuşlar kız anneleri bu konuda çok şanslı cicili bicili herşeyleri çıtır çıtır. ben de oğlumun odasını hazırlamak için sabırsızlanıorum böle güzel odaları görünce
biraz geç yazdım ama geçmişi daha yeni okuyabiliorum

aynı hatayı bende yaptım biliyosunkidboo 70 e 140 ölçüleri ben daha beşiği almadım ama 70-130 alıcam.anlıyacağın 10 cm yine büyük gelecek.artık aynen annem yapacak bişeyler.seninki hiç göze falan batmamış.ben gittim bide aynı takımın nevresim ve pike takımını aldım farklı mağazalardan.artık istesemde değiştiremem.

sorma canım bende izne erken çıkarsam eğer nedeni işyerimdeki o gereksiz insanların yüzlerini daha fazla görmek istemediğimden olacak

sorma canım bende izne erken çıkarsam eğer nedeni işyerimdeki o gereksiz insanların yüzlerini daha fazla görmek istemediğimden olacak
evet yoksa ben son aya kadar çalışmayı düşünüyordum ama neyse, bunlar böyle yaptığı için inadına heyet raporu fln da alıcam o bir ayın acısını 3 ay olarak çıkarıcam hele de şu doğum izni altı aya çıkarsa

sorma canım bana en yakınım abim yapıo bunu en son "bune hal kız diyet yap biraz" dedi (zaten şerkerden dolayı diyetteyim) kendi karısıda hamile 4.5 aylık hiçbişi yok göbeğinde hala 34 beden kıyafetlerini giyiyor hiç hamile gibi değil .başkalarının söyledikleri deilde en yakının söylediklerini takıyo insan kafasına.
hamile dediğinde göbek olucak arkadaş hemde en kocamanından hiç de bol kıyafet felan giyemem hepsi dapdar kıyafetlerimin

Saol cnm geçmiş olsun sana da sen nasılsın sende ne gibi bi durum oldu cnm gözümden kaçmış valla kusura bakma sen kaç gün rapor kullandın bugüne kadar? benim bu son aldığımla 14 gün olacak raporum

az kanamam oldu hayatım plesanta ayrılmasıymış riskli olduğu için yatıyorum.. 10 gün rapor verdi bi 10 gün daha verecek üstüste alınan raporlarda 20 günden sonra heyet gerekiyor onun içinde tanıdık yok devlet hastanelerinde bu durumumla uğraşamayaccağım için 32.haftam dolana kadar kalan 10 günü iznimden kullanacam yani doğumdan sonraya bişey kalmıyo maalesef...olsun oğlum sağlıkla doğsunda artık kredi falan ücretsiz izin 1-2 ay en çok alabilirim ah şu 6 ay çıksa....

şekerler bebek şekerlerimi kendim yapmak istiyorum ama çok tecrübesizim :) bu kuruçiçeklerden hangisi kullanılıyor bir fıkrınız var mı ve nekadar almak gerek

canım lavanta güzel olur...

Selam kizlarr
ya benim ayaklarim oyle bi sisiyoki resmen fil ayagina benzedive artik aci veriyo yurudukce bu odemler icin bir oneriniz varmi

canım bol bol su iç en iyi ödemi su attırır.

çok güzel yaaa maaşallah....

benim annemde yeni doğan bebek 15-20 gün uzun kollu giyer diyo bizde aldık canım..

dr una ayıp olmaz sonuçta sskdan bakamayacakmış maddi durum bu yani.. ama maddi olarak biraz imkanınız varsa dr undan ayrılma derim önemli olan içinin rahat olması sen bilirsin tabi canım.. hakkınızda hayırlısı olsun..

aman boşver onun karısının şiştiği zamanlar sen kilo vermeye başlıycan canım o zaman görsün onlarrr... hayret yanii...

kızlar günaydın biz bebişimle yeni kalktık, dün ölü gibi uyumuşum iyi geldi yani kalktığımda sancım azdı sadece totom acıyo iğne yerim, günlerdir rahar uyku bile uyuyamıyodum sancıdan ağrodan... Şimdi geçmişi okuyup geliyorum kızlar...

canım yaa sat tarihin neydi senin bide 32.haftalık raprunu ne zman aldın

merve beşiğimiz aynı. bende böyle bir cibinlik istiyorum. nerden aldın. birde içine yorgan olarak ne aldın. ben uyku seti alcaktım ama uyku setlerinin koruyucuları uzun gibi geldi. vazgeçtim bi yorgan bi yastık aldım . ama elyaf diye de sonradan pişman oldum

tugok;az kanamam oldu hayatım plesanta ayrılmasıymış riskli olduğu için yatıyorum.. 10 gün rapor verdi bi 10 gün daha verecek üstüste alınan raporlarda 20 günden sonra heyet gerekiyor onun içinde tanıdık yok devlet hastanelerinde bu durumumla uğraşamayaccağım için 32.haftam dolana kadar kalan 10 günü iznimden kullanacam yani doğumdan sonraya bişey kalmıyo maalesef...olsun oğlum sağlıkla doğsunda artık kredi falan ücretsiz izin 1-2 ay en çok alabilirim ah şu 6 ay çıksa....

cANIM çok geçmiş olsun bence yine de dene şansını rapor almak için sanki 40 güne kadar rapor hakkımız var diye biliyorum ben, geçen işyerimde bir memur arkadaşım var o dedi bana da 40 güne kadar rapor alırsın sakın dertetme kendine demişti bana ... bi devlet hastanesine de götürsün eşin seni çünkü durumun ciddi bence verirler rapor , cnm benim yaa üzüldüm şimdi sen de benim gibi doğum sonrasını düşünüyosun inşallah Allahım ne olur şu 6 ay kabul edilip bir an önce yürürlüğe girsin yaaa .... Ben doğumdan sonra bi tanıdık bişey araştırcam devlet hastanesinden heyet raporu ile uzatmaya çalışacam iznimi ama o da tabi kesin değil bir ihtimal yapabilirsek. Benim de ücretsiz izne ayrılmam imkansız ev kredim var çok ağır gelir bize ödeyemeyiz .

günaydın kızlar,
ya dün akşam çekirdek yerken fark ettim göbeğimi sehpa yerine kullanabiliyorum :)))) hafif yayılarak oturunca çöpünü atacağım kase resmen göbeğimin üstünde duruyor:)))

güzel fikir zeynoo çok iyi düşünmüşsünnn bunu bende yapıyım ben zaten küçük tekerlekli valizimi götürücem böylelikle bebeğin eşyalrıda ayrılmış olur

ben bu hafta forum istanbula gideceğim. ortak alan arkadaşa da o şekilde teklif edecektim. birlikte gideriz alırız diye. sana uyuyorsa forum istanbul ordan alabiliriz. birde kampanyayı ben burdan duydum. tel açıp netleştirelim istersen. ben kesin forum istanbula gideceğim ama seni boşuna getirmiş olmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…