DESTY cm al benden de o kadar , bizim iş yerinde de yaa sen bayaaa tombikleştin diyen mi istersen , yüzün gözün sisti diyen miisinir oluyorum valaaaa hamileyim ben yahuuu diye bağırsam geliyooo , özellikle erkek arkadaşlar yaaa sen çok değiştin demelerrr haydaaaaaaaaa size ne be size neee diyecem diyemiyorumm
Kızlar eminimki çoğunuzun miğdesi yanıyordur benim dün gece başladı ne iyi geliyor sizlere paylaşabilirmisiniz?
selam kızlarrrrr herkesin hazırlıkları bitmiş maşallahhhh hepiniz çok şekersiniz yaaa :))
size ne dicem geçen hafta kontrolde idrar testinde doktor bi iki bakterin var dedi. bir toz verdi.
tozu içtim bi bardak suya karıştırıp daha sonra 2 gün ishal çektim. bugün geçti gibi ama çok korktum. o tozdan içen yada ishal olan var mı? kimi bişey olmaz demiş kimi ciddi problem demiş ama ben geçti diye üzerinde durmaıdm pek
DESTY cm al benden de o kadar , bizim iş yerinde de yaa sen bayaaa tombikleştin diyen mi istersen , yüzün gözün sisti diyen miisinir oluyorum valaaaa hamileyim ben yahuuu diye bağırsam geliyooo , özellikle erkek arkadaşlar yaaa sen çok değiştin demelerrr haydaaaaaaaaa size ne be size neee diyecem diyemiyorumm
Kızlar bu arada benim beşik 60*120 ben tutmuşum 70*130 almışım uyku setini hangi akla hizmet aman siz öyle bir hata yapmayın
Annem kendi elleriyle kesti içinin elyafını kumaşını yan ve baş korumalıkların ölçtü biçti dikti bu hale getirdi fazla sırıtmıyor değlmi?:26::26:
günaydın kızlarbugünü saymazsak izne çıkmama kaldı 5 gün, zaten 2 gün cumartesi-pazar, kaldı mı 3 gün işyerinde bir kaç insan var ki yüzlerini artık görmeyeceğime çok mutluyum. Bir mutluluk daha haftaya annem bize geliyor. Bir kaç gün kalacak. Bebişi de merak ediyorum bakalım nasıl oldu, boyu kilosu..
evet yoksa ben son aya kadar çalışmayı düşünüyordum ama neyse, bunlar böyle yaptığı için inadına heyet raporu fln da alıcam o bir ayın acısını 3 ay olarak çıkarıcam hele de şu doğum izni altı aya çıkarsasorma canım bende izne erken çıkarsam eğer nedeni işyerimdeki o gereksiz insanların yüzlerini daha fazla görmek istemediğimden olacak
ben de aynı dertten muzdaribim.her gün göbeğimin büyüklüğü hakkında yorumlar,gelip göbeğimi elllemeler, ben de sinir oluyorum yani.eşim abartıyorsun diyor ama gerçekten çok rahatsız edici bazen.ben de bol kıyafetler giyip göze batmasını engellemeye çalıyorum kemdimce..
Saol cnm geçmiş olsun sana da sen nasılsın sende ne gibi bi durum oldu cnm gözümden kaçmış valla kusura bakma sen kaç gün rapor kullandın bugüne kadar? benim bu son aldığımla 14 gün olacak raporum
şekerler bebek şekerlerimi kendim yapmak istiyorum ama çok tecrübesizim :) bu kuruçiçeklerden hangisi kullanılıyor bir fıkrınız var mı ve nekadar almak gerek
Selam kizlarr
ya benim ayaklarim oyle bi sisiyoki resmen fil ayagina benzedive artik aci veriyo yurudukce bu odemler icin bir oneriniz varmi
mrhaba kızlar,günaydın...
Umarım bütün anne adayları ve bebişler iyidir:)))dün bebek için alışverişe çıktık annemle.bir mağaza yaz için uzun kollu çıtçıtlı badiler gösterdi bebek için.bebek yazda olsa üşür böyle uzun kollu ama ince zıbın,badi vb.almalısın dedi.o sıcakta gerçekten bebek üşür mü???sizler bebişlerinize neler aldınız???ben 30.haftama girdim son aya kalmadan eşyaları tamamlamak istiyorum.bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
günaydın güzel annişler :80:
geçmişi okuyamadım iki gündür giremedim umarım herkes iyidir.
bende durumlar biraz karışıkbizim dün yine şeker yüklememiz ve kontrolümüz vardı. ama şeker testimi eksik yapmışlar tekrarlanmak zorunda zaten zor dayandım kusmamak için tekrar nasıl içicem o şeyi hiç bir fikrim yok. bebeğim bu arada 1460 gr olmuş tosuncuk herşey normal dedi doktorumuz. ilk defa nstye girdim kasılma felan çıkmadı. onun kalbinin sesini dinlemek okadar güzel bi duygu ki artık 2 haftada bir gidicem zaten benim dr 3 hafta da bir çağırıyodu ama ben dayanamayıp daha erken randevu alıodum herseferinde birde dr sorunumuz var dr ssk lı hasta kabul edemicek artık bu saatten sonra dr değiştirmek istemiorum dr umuda çok seviyorum ama hesap kitap yaptığımda baya bi fiyat farkı çıkıyor o farkla bebeğimin bütün eksiklerini tamamlarım üstünede para artar hatta ne yapacağımı şaşırdım bahtsız bedeviyim resmen bide doktoru değiştirirsem şimdiki dr uma ayıp olcakmış gibi gelior. bana bi akıl verin kızlar ne yapsam ki :44:
sorma canım bana en yakınım abim yapıo bunu en son "bune hal kız diyet yap biraz" dedi(zaten şerkerden dolayı diyetteyim) kendi karısıda hamile 4.5 aylık hiçbişi yok göbeğinde hala 34 beden kıyafetlerini giyiyor hiç hamile gibi değil .başkalarının söyledikleri deilde en yakının söylediklerini takıyo insan kafasına.
hamile dediğinde göbek olucak arkadaş hemde en kocamanındanhiç de bol kıyafet felan giyemem hepsi dapdar kıyafetlerimin
aman boşver onun karısının şiştiği zamanlar sen kilo vermeye başlıycan canım o zaman görsün onlarrr... hayret yanii...
günaydın kızlarbugünü saymazsak izne çıkmama kaldı 5 gün, zaten 2 gün cumartesi-pazar, kaldı mı 3 gün işyerinde bir kaç insan var ki yüzlerini artık görmeyeceğime çok mutluyum. Bir mutluluk daha haftaya annem bize geliyor. Bir kaç gün kalacak. Bebişi de merak ediyorum bakalım nasıl oldu, boyu kilosu..
güzel fikir zeynoo çok iyi düşünmüşsünnn bunu bende yapıyım ben zaten küçük tekerlekli valizimi götürücem böylelikle bebeğin eşyalrıda ayrılmış olurcanım ben herşeyin kutusunu çıkarıp attım, bide herşey yıkandı malum, tekrar aynı kutulara koymak istemedim.
hem çantaya mümkün degil sıgmaz zaten..
onun için tülden keseler aldım .. grup grup ayırıp keselere koyup agzını zımbaladım.. çantaya o şekilde yerleştirdim.. bu şekilde daha az yer kaplıyor ki buna ragmen o kocaman çanta ancak aldı hepsini...ve kapalı oldugu için tozlanmayıp kirlenmiyor
kozmetik ürünlerini de kutularında çıkardım, biberonlarını emziklerini, kremlerini keselere yerleştirdim.. çok güzel oldu tavsiye ederimm
denizkızı : çok geçmiş olsun. ilaçlarını al, wc harici hiç kalkma. iznini kullanmasaydın çok iyiydi tabi ama sağlık olsun bebişin zamanını beklesin de gerisini sonra düşünürsün tatlım.
sütü gelen arkadaş : sütün gelmesi normal de sen oynama gögüslerinle... sıkma yani...
geridönüşümkutusu : philips avent alacağım ben de. ben istinyede oturuyorum sen de bana çok uzaktın sanki öyle hatırlıyorum. istersen orta noktada bi yerde buluşabiliriz. benim gelebileceğim e-bebek mağazaları marmara forum ve istanbul forum. biri bayrampaşa diğeri bahçelievlerde... istinyeden geldiğim için daha da uzağa gidemem malesef. eğer uyar dersen detayları konuşuruz.
işyerinde birkaç patavatsız var. ben artık hallerine gülüyorum. bir arkadaşımız var mesela 125 kiloydu rejim yapıyor şimdi 95'e falan indi. bi baktım geçen gün bana koca göbiş diye sesleniyor. boyum 1.75 şu andaki kilom da 85. ve kendisiyle aramızdaki önemli bi fark da ben HAMİLEYİM :) diyecektim ki bende bebek var en azından seninki ne???
bir de bu sabah başka bir arkadaşla yaşadığım diyalogu anlatıyorum;
- aaaa yüzün şişmiş
- nerdeyse 8 aylık hamileyim ya ondandır belki
- hımmmm evet haklısın sen normal doğurmak istiyordun di mi?
- evet
- ayyyyyyyyy inanamıyorum nasıl cesaret ediyorsun?
- ?????????
yahu 32 yaşındayım, bu ilk bebeğim ve hamile kalmadan önce hepiniz gibi bir sürü hamile insanla diyalog kurdum. bunlar şimdi edilecek laflar mı? sinirlenmedim hiç yanlış anlamayın güldüm çok bir de sizinle paylaşmak istedim :)))) hey allahım dedi. millet deliye hasret ben burda akıllıya :))
kızlar konu açtım, burada toplanalım, doğum izni için-konu ile ilgili haberleri paylaşalım, kampanyalar başlatalım haydi
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/612336-dogum-izni-6-aya-ciksin.html#post29808109
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?