Kızlar eminimki çoğunuzun miğdesi yanıyordur benim dün gece başladı ne iyi geliyor sizlere paylaşabilirmisiniz?
Bayanlar merhaba,
Ben sessizce tkaip ediyorum sizleri..30 aylık hamileyim haziran annesi olucam inşallah,
Fakat bu sabah göğsümü hafif sıkınca ağız denilen o ilk sütün -koyu sarı- geldini farkettim..normal mi bilgisi olan var mı...
canım varsa mide şurubun gaviscon,rennie mutlaka kullan her yemekten sonra,eğer yoksa doktoruna gittiğinde söyle yazar sana mutlaka ama yazdırmadan da eczaneden alabilirsin ikisinden birini.harici şekersiz sakız,elma,soda iyi gelir ve poğca börek kızartma tarzı yağlılardan ve salçalı baharatlı yemeklerden uzak durmalısın akşam da yatmadan en az iki saat hiçbirşey yeme .. bunlara dikkat et bişeyciğin kalmazben 14 yaşından beri midemle uğraşıyorm çok beter bi meret bulaştı mı bırakmıyo kahretsin ki biraz tecrübem var bu konuda
denizkızı canım sıkıntı nedir geçmiş olsun demiş herkes çok fazla gezemedim ama aradığım kadarıyla bulamadım yazınıbide ben seni rüyamda gördüm saçını sarıya boyatmıştın kendimi biraz iyi hissetmek istedim falan diyodun
sorma canım ya insanlar o kadar düşüncesizki, benimde 2 gün önce tansiyonum düşmüştü komşuya geçtim tansiyonumu ölçsün diye ordada sitedeki bütün bayanlar vardı Kuran öğrenmeye geliyor hepsi, ben zaten kötüyüm yok burnun şişmiş yok dudakların şişmiş morarmış halbuki öyle bişeyim yok olsa zaten hemen doktoruma giderim insanlar gerçekten çok anlayışsızdenizkızı : çok geçmiş olsun. ilaçlarını al, wc harici hiç kalkma. iznini kullanmasaydın çok iyiydi tabi ama sağlık olsun bebişin zamanını beklesin de gerisini sonra düşünürsün tatlım.
sütü gelen arkadaş : sütün gelmesi normal de sen oynama gögüslerinle... sıkma yani...
geridönüşümkutusu : philips avent alacağım ben de. ben istinyede oturuyorum sen de bana çok uzaktın sanki öyle hatırlıyorum. istersen orta noktada bi yerde buluşabiliriz. benim gelebileceğim e-bebek mağazaları marmara forum ve istanbul forum. biri bayrampaşa diğeri bahçelievlerde... istinyeden geldiğim için daha da uzağa gidemem malesef. eğer uyar dersen detayları konuşuruz.
işyerinde birkaç patavatsız var. ben artık hallerine gülüyorum. bir arkadaşımız var mesela 125 kiloydu rejim yapıyor şimdi 95'e falan indi. bi baktım geçen gün bana koca göbiş diye sesleniyor. boyum 1.75 şu andaki kilom da 85. ve kendisiyle aramızdaki önemli bi fark da ben HAMİLEYİM :) diyecektim ki bende bebek var en azından seninki ne???
bir de bu sabah başka bir arkadaşla yaşadığım diyalogu anlatıyorum;
- aaaa yüzün şişmiş
- nerdeyse 8 aylık hamileyim ya ondandır belki
- hımmmm evet haklısın sen normal doğurmak istiyordun di mi?
- evet
- ayyyyyyyyy inanamıyorum nasıl cesaret ediyorsun?
- ?????????
yahu 32 yaşındayım, bu ilk bebeğim ve hamile kalmadan önce hepiniz gibi bir sürü hamile insanla diyalog kurdum. bunlar şimdi edilecek laflar mı? sinirlenmedim hiç yanlış anlamayın güldüm çok bir de sizinle paylaşmak istedim :)))) hey allahım dedi. millet deliye hasret ben burda akıllıya :))
sorma canım ya insanlar o kadar düşüncesizki, benimde 2 gün önce tansiyonum düşmüştü komşuya geçtim tansiyonumu ölçsün diye ordada sitedeki bütün bayanlar vardı Kuran öğrenmeye geliyor hepsi, ben zaten kötüyüm yok burnun şişmiş yok dudakların şişmiş morarmış halbuki öyle bişeyim yok olsa zaten hemen doktoruma giderim insanlar gerçekten çok anlayışsız
sorma canım ya insanlar o kadar düşüncesizki, benimde 2 gün önce tansiyonum düşmüştü komşuya geçtim tansiyonumu ölçsün diye ordada sitedeki bütün bayanlar vardı Kuran öğrenmeye geliyor hepsi, ben zaten kötüyüm yok burnun şişmiş yok dudakların şişmiş morarmış halbuki öyle bişeyim yok olsa zaten hemen doktoruma giderim insanlar gerçekten çok anlayışsız
amann banada sürekli senin burnun büyümüş kızınmı olucak diyolarrr ama burnum hiç büyümediki ayrıca şişcez tabii biz hamileyizzz ve 13 kilo almışım ben şişmiyimde kimler şişsin....
Selam arkadaşlar;
Türkiye'deki aile hekimimiz mail atmış düzenli kontrol için bu bilgileri gönder demiş.
Kilo(sizin bebeğin)
Tansiyon
Her hangi bir sağlık problemi var mı?
Hangi tetkikler yapıldı
Düzenli doktor kontrolü var mı
Siz yada Bebeğin gelişimi ile ilgili bir problem varmı?
Bunların hepsinin cevabı yok olmadı bilmiyorum şeklindeydi. Demiş ki biz burada dağın tepesindeki hastaya bile ulaşıp bu bilgileri ediniyoruz siz Londrada yaşadığınıza emin misiniz?
Trajikomik resmen ya haklı adamcağız :)
kızlar kaç kiloyken hamile kaldınız kaç kilo aldınız ???
cnm adlarını blmiorum ama eminönünde ve nikah davetiyesi basan yerlerde bolca satılıyor.Bende şeker hamurundan yapıcam kısmetse Eki Görüntüle 681487 böyle bişişekerler bebek şekerlerimi kendim yapmak istiyorum ama çok tecrübesizim :) bu kuruçiçeklerden hangisi kullanılıyor bir fıkrınız var mı ve nekadar almak gerek
canım bende bunun la ilgili yazmak için girmiştim sende aynısı söylemişsin zaten
oda aynı şekilde anlattı 16 yaşını doldurduysa mahkeme kararıyla hakim evlenmelerine hükmeder.. en fazla hastaneden akıl sağlıgı yerindedir diye bir rapor ister ki onuda sanmıyorum dedi.. ama doldurmadıysa da ne yaparsa yapsın cinsel istismardan ceza alır eşi dedi..kızıda ailesine teslim ederlermiş ..
çocuğun yaşı 24 kız 15 miş artık ne olur ne biter bilmiorum tatlım haklarında hayırlısı sağolasınCanım benim eşim çocuk şubede çalışıyor Çocuk polisi yani
Nikahları olmadığı için ve kız 18inden küçük olduğu için hastaneye gittiği an kayıtlara geçtiği an polislere haber veriliyormuş
Ama öyle tutuklanma veyahut bebeği ellerinden alıp Çocuk esirgemeye verme durumu olmazmış onlar istemediği sürece Sadece Tutanak tutuluyormuş
Ve polis sorguya alıyormuş o kadar.
Eğer kızın babası şikayetçi olursa ve kuzenini hamile bırakan çocuk 18'inden küçükse gözaltına alınıp savcı karşısına çıkarmış
ay ay başlamış yıkama işlemleri ne heyecanlı dimi ben beklemedeyim henüz son ayımda halledicem abimin eşiyle yardıma gelicek herşeyide çok cici erva hanımın güle güle kirletsin annesi
Eki Görüntüle 681164
ya ne kadar tali bir foto degilmi dogar dogmaz gulumsuyor masallah allah nazrlardan korusun kimin bebisi bilmiyorum ama cok guze bir poz vermis yaa
artık gerisi onlara kalmış tatlım yazdığım gibi arkadaşlara elim kolum bağlandı bnm kızın yaşı 16danda kçk olunca yasa napar bilmiorumslm canım. bence daha geç olmadan bi avukatla görüşün yasal olarak yapılacak bişeyler vardır belki. para falan düşünmeden iyi bi avukat bulsun ailesi. iki can söz konusu neticede...
30 haftalık olucaktı sanırım :) neyse yanlış yazılmış cnm o birçoğumuzda geldi ama sıkmamalıısın erken doğum riski yapar kasılma yapar sıkma bi dahaBayanlar merhaba,
Ben sessizce tkaip ediyorum sizleri..30 aylık hamileyim haziran annesi olucam inşallah,
Fakat bu sabah göğsümü hafif sıkınca ağız denilen o ilk sütün -koyu sarı- geldini farkettim..normal mi bilgisi olan var mı...
bu haziran bebişleri çok yaman canım herkeste aynı sorun :) varlıklarını hssetmek çok güzel ama dediğin gibi bazen zıplatıo uykuda bıcırıklarGünaydınnn kızlarrr 5,30 da uyanıyorum daha doğrusu kızım tarafından uyandırılıyorum bu karnımda böyleyse çıkınca ne yapacağım ben çok merak ediyorum sıpa resmen benim çalar saatim oldu artık o kadar kuvvetli vuruyorkı canımıda yakmıyor değil hanii
bndede 15 gün fln oldu başlayalı doktorum yatmadan 2 saat önce yemek yeme dedi bol su içmeliymişiz mide asiti en üste çıkıyormul ondan olurmuş su asiti yok edermiş önerim bu olabilirKızlar eminimki çoğunuzun miğdesi yanıyordur benim dün gece başladı ne iyi geliyor sizlere paylaşabilirmisiniz?
bnde 3 aylıkken enfeksiyon olmuştum ürosin di sanırım adı ondan kullandım portakallı gibi bi ilaçtı tek kullanımlık ama bnde ishal yapmadı sen patates haşla ye sıvı az tüket bir iki gün iyi gelir ekmek yut ara araselam kızlarrrrr herkesin hazırlıkları bitmiş maşallahhhh hepiniz çok şekersiniz yaaa :))
size ne dicem geçen hafta kontrolde idrar testinde doktor bi iki bakterin var dedi. bir toz verdi.
tozu içtim bi bardak suya karıştırıp daha sonra 2 gün ishal çektim. bugün geçti gibi ama çok korktum. o tozdan içen yada ishal olan var mı? kimi bişey olmaz demiş kimi ciddi problem demiş ama ben geçti diye üzerinde durmaıdm pek
böyleleri diyoki gel beni 1 kaşık suda boğ:) neyse önemli olan kocamın düşüncesi
oda hamileliğin bana çok yakıştığını düşünüyo :))) arada bir göbekli diye takıldığında bende gel göbeklerimizi tokuşturalım diyorum ozaman sesi kesiliyo :)
patavatsız insanların ağızlarını kulaklarına kadar yırtasım geliyor bazen
bir değil iki değil canlar yaa kaç kişi bebeğimin cinsiyetini sorduğunda kız dediğimde cevap olarak 'olsun olsun' dediler
ne demek 'olsun' yaa bu üzülecek bir şey mi allah aşkına...
hani sınava filan girersiniz de kötü geçince olsun bir dahakine iyi geçer derler ya, hah bu da o hesap işte.
kurban olsun onlar benim kızıma çiçeğime
evladın hayırlısı istenir her zaman kızı oğlanı mı olurmuş bunun zihniyete bak salaklar
bana şişko diyenler benim totomu, kızıma olsun diyenler de kızımın totosunu yesinler dimi zeyno
bir değil iki değil canlar yaa kaç kişi bebeğimin cinsiyetini sorduğunda kız dediğimde cevap olarak 'olsun olsun' dediler
hani sınava filan girersiniz de kötü geçince olsun bir dahakine iyi geçer derler ya, hah bu da o hesap işte.
evladın hayırlısı istenir her zaman kızı oğlanı mı olurmuş bunun zihniyete bak salaklar
bana şişko diyenler benim totomu, kızıma olsun diyenler de kızımın totosunu yesinler dimi zeyno
benimde tam tersi oluyo erkek dedğimde olsun ya erkek çocukları da sevimli oluyo erkelere de artık cicili bicili bişiler var artık fln die tepkiler alıyorum. hele kayınvalidem kız olmadı die baya bozulduilk diyoluğumuzda şöyle oldu : (bu arada ilk torun)
ben - cinsiyeti erkek
kv- kız değil yani
ben - hayır
kv - bari ikiz olaydı
ben -
benm kocamda artık bu yatak ikimize dar ya sen gidiceksin yada ben diyooovalla hiç kimse umrumda değilde benm tek taktığım bu ara kendimi bile taşıyamamam ciddi benm kocamda bu hamilelğimde benle beraber kilo aldı öle olunca ne oluyodu kızmı oluyoduuu:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?