2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar bir kez daha sorayım. benim ev uzak malum. bu hafta forum istanbula geleceğim bi aksilik olmazsa. e bebekdeki avent süt pompasından birlikte almak isteyen olursa görüşelim. ikili ikili grup olup alalım bence

Kızlar eminimki çoğunuzun miğdesi yanıyordur benim dün gece başladı ne iyi geliyor sizlere paylaşabilirmisiniz?

canım varsa mide şurubun gaviscon,rennie mutlaka kullan her yemekten sonra,eğer yoksa doktoruna gittiğinde söyle yazar sana mutlaka ama yazdırmadan da eczaneden alabilirsin ikisinden birini.harici şekersiz sakız,elma,soda iyi gelir ve poğca börek kızartma tarzı yağlılardan ve salçalı baharatlı yemeklerden uzak durmalısın akşam da yatmadan en az iki saat hiçbirşey yeme .. bunlara dikkat et bişeyciğin kalmaz ben 14 yaşından beri midemle uğraşıyorm çok beter bi meret bulaştı mı bırakmıyo kahretsin ki biraz tecrübem var bu konuda

denizkızı canım sıkıntı nedir geçmiş olsun demiş herkes çok fazla gezemedim ama aradığım kadarıyla bulamadım yazını bide ben seni rüyamda gördüm saçını sarıya boyatmıştın kendimi biraz iyi hissetmek istedim falan diyodun

30 aylık yazdığını görünce kahkaha attım kendi kendime kızzz çıkar artık çocuğu okula gidecek yeter canım göğsünü sakın sıkma arkadaşlarda söylemiş zaten erken doğuma neden olurmuş ama süt gelmesi normalmiş bu zamanlarda

Selam arkadaşlar;
Türkiye'deki aile hekimimiz mail atmış düzenli kontrol için bu bilgileri gönder demiş.

Kilo(sizin bebeğin)
Tansiyon
Her hangi bir sağlık problemi var mı?
Hangi tetkikler yapıldı
Düzenli doktor kontrolü var mı
Siz yada Bebeğin gelişimi ile ilgili bir problem varmı?

Bunların hepsinin cevabı yok olmadı bilmiyorum şeklindeydi. Demiş ki biz burada dağın tepesindeki hastaya bile ulaşıp bu bilgileri ediniyoruz siz Londrada yaşadığınıza emin misiniz?
Trajikomik resmen ya haklı adamcağız :)

Canım çok sağol ilk defa yaşıyorum ne kötüymüş soda içtim şimdi sanki biraz daha iyi geldi

sorma canım ya insanlar o kadar düşüncesizki, benimde 2 gün önce tansiyonum düşmüştü komşuya geçtim tansiyonumu ölçsün diye ordada sitedeki bütün bayanlar vardı Kuran öğrenmeye geliyor hepsi, ben zaten kötüyüm yok burnun şişmiş yok dudakların şişmiş morarmış halbuki öyle bişeyim yok olsa zaten hemen doktoruma giderim insanlar gerçekten çok anlayışsız

forum istanbuldaki e bebek i aradım. pompalarda 2. ye yüzde elli kampanyası yokmuş. zaten indirimdeymiş. 179 tl ymiş. havuzluhanda 160 demişlerdi

amann banada sürekli senin burnun büyümüş kızınmı olucak diyolarrr ama burnum hiç büyümediki ayrıca şişcez tabii biz hamileyizzz ve 13 kilo almışım ben şişmiyimde kimler şişsin....

amann banada sürekli senin burnun büyümüş kızınmı olucak diyolarrr ama burnum hiç büyümediki ayrıca şişcez tabii biz hamileyizzz ve 13 kilo almışım ben şişmiyimde kimler şişsin....

böyleleri diyoki gel beni 1 kaşık suda boğ:) neyse önemli olan kocamın düşüncesi
oda hamileliğin bana çok yakıştığını düşünüyo :))) arada bir göbekli diye takıldığında bende gel göbeklerimizi tokuşturalım diyorum ozaman sesi kesiliyo :)

ya gerçekten bu konuda bilgilendirmiyolarmı doktorlar ? yurtışında hayat var diyen orada şartlar daha iyi diyen halt etmiş.
allah yardımcın olsun yabancı bi yerde hormonlar üst safhada

oy bu geçmiş erken doğurtturacak beni neyse btti allaha şkür bebişlerde annişlerde iyidir inş kendinize dkkt edin babamız işe gtti biz brz iş yapalım yemek yapalım artık oğlum açlığa dayanmıyor yavrucak hay sanada işinede diyodur içerde kalk süt ver yemek ver diye çırpınıyo içerde :) biz gidelim iş yapalım yemek yiyelim gelelim öpüldünz cankuşlar

kızlar kaç kiloyken hamile kaldınız kaç kilo aldınız ???

55 ile hamile kaldım 63 üm şuan cnm ben
şekerler bebek şekerlerimi kendim yapmak istiyorum ama çok tecrübesizim :) bu kuruçiçeklerden hangisi kullanılıyor bir fıkrınız var mı ve nekadar almak gerek
cnm adlarını blmiorum ama eminönünde ve nikah davetiyesi basan yerlerde bolca satılıyor.Bende şeker hamurundan yapıcam kısmetse Eki Görüntüle 681487 böyle bişi bunları hastaneye eve karar vermiş değilim daha onları abim ben yaptırıcam dio ama bakalım

zeyno ve hayat sağolun canlarım ama artık bnde sözün bttiği yerdeyim dün kıza yaşını soruyorum 16 abla diyor dedim söyle bakim doğum tarihini en güzeli netten hesaplama 5 gün snra doğum günü ve 15ine giriyor ddm ki daha ne haliniz varsa görün tükendim yani yaşını bile blmio arkadaş boşverin kafa patlatmaya gerek yok doğurucak evde artık ben sokmadım ya karnına çocuğu kendimi yıprattım kaç gündür bu yzden sağolun sizlerede yardımcı olan arkadaşlara sizide uğraştırdım
çocuğun yaşı 24 kız 15 miş artık ne olur ne biter bilmiorum tatlım haklarında hayırlısı sağolasın
ay ay başlamış yıkama işlemleri ne heyecanlı dimi ben beklemedeyim henüz son ayımda halledicem abimin eşiyle yardıma gelicek herşeyide çok cici erva hanımın güle güle kirletsin annesi

Eki Görüntüle 681164

ya ne kadar tali bir foto degilmi dogar dogmaz gulumsuyor masallah allah nazrlardan korusun kimin bebisi bilmiyorum ama cok guze bir poz vermis yaa

en büyük hayalim normal doğum yapmak ve bebeğimi hemen kucağıma vermeleri resmimizi çekmeleri inş o günleri o anlarıda paylaşıcaz burda rabbim herkese yaşatsın bu mtluluğu

slm canım. bence daha geç olmadan bi avukatla görüşün yasal olarak yapılacak bişeyler vardır belki. para falan düşünmeden iyi bi avukat bulsun ailesi. iki can söz konusu neticede...
artık gerisi onlara kalmış tatlım yazdığım gibi arkadaşlara elim kolum bağlandı bnm kızın yaşı 16danda kçk olunca yasa napar bilmiorum
30 haftalık olucaktı sanırım :) neyse yanlış yazılmış cnm o birçoğumuzda geldi ama sıkmamalıısın erken doğum riski yapar kasılma yapar sıkma bi daha

bu haziran bebişleri çok yaman canım herkeste aynı sorun :) varlıklarını hssetmek çok güzel ama dediğin gibi bazen zıplatıo uykuda bıcırıklar
Kızlar eminimki çoğunuzun miğdesi yanıyordur benim dün gece başladı ne iyi geliyor sizlere paylaşabilirmisiniz?
bndede 15 gün fln oldu başlayalı doktorum yatmadan 2 saat önce yemek yeme dedi bol su içmeliymişiz mide asiti en üste çıkıyormul ondan olurmuş su asiti yok edermiş önerim bu olabilir
bnde 3 aylıkken enfeksiyon olmuştum ürosin di sanırım adı ondan kullandım portakallı gibi bi ilaçtı tek kullanımlık ama bnde ishal yapmadı sen patates haşla ye sıvı az tüket bir iki gün iyi gelir ekmek yut ara ara

benm kocamda artık bu yatak ikimize dar ya sen gidiceksin yada ben diyooovalla hiç kimse umrumda değilde benm tek taktığım bu ara kendimi bile taşıyamamamciddi benm kocamda bu hamilelğimde benle beraber kilo aldı öle olunca ne oluyodu kızmı oluyoduuu:44::44:

patavatsız insanların ağızlarını kulaklarına kadar yırtasım geliyor bazen

bir değil iki değil canlar yaa kaç kişi bebeğimin cinsiyetini sorduğunda kız dediğimde cevap olarak 'olsun olsun' dediler

ne demek 'olsun' yaa bu üzülecek bir şey mi allah aşkına...

hani sınava filan girersiniz de kötü geçince olsun bir dahakine iyi geçer derler ya, hah bu da o hesap işte.

kurban olsun onlar benim kızıma çiçeğime

evladın hayırlısı istenir her zaman kızı oğlanı mı olurmuş bunun zihniyete bak salaklar

bana şişko diyenler benim totomu, kızıma olsun diyenler de kızımın totosunu yesinler dimi zeyno

benimde tam tersi oluyo erkek dedğimde olsun ya erkek çocukları da sevimli oluyo erkelere de artık cicili bicili bişiler var artık fln die tepkiler alıyorum. hele kayınvalidem kız olmadı die baya bozuldu ilk diyoluğumuzda şöyle oldu : (bu arada ilk torun)
ben - cinsiyeti erkek
kv- kız değil yani
ben - hayır
kv - bari ikiz olaydı
ben -

evet o erkek kız olayı zaten ayrı bi mesele...ayyy şişko olmakda ayrı bi zevk kıskançlar işteee

Aynı şeyi ben yazacaktım benden önce davrandınız Benimde oğlum olacak aynı tepkileri alıyorum.Memnuniyetsiz bi yüz ifadesiyle ''neyse sağlıklı olsunda'' diyorlar Bebeğin erkek olsada bu tepkiden kurtulamazdın yani boşver:)

buda bi değişikmiiş :26::26:valla benm kayınvalidem ilkinde ne kız ne erkek
ben-ben hamileyim
kv-aman daha erken değilmiii valla siz bilirsiniz ben bakmıcam ya
ben- tabi canımmmm

ikinciside nötr davrandıı kız dedğimdede ayyy bu bebeğe kanım ayrı bi ısındı dediii neden bilmiyommm adını koyarım diye sanırım...

ahahaaa bizde eşimle yatağa sığamaz olduk bide bizim kumalarımız var eşimde bende ikinci bi yastığa sarılmadan uyuyamıyoruz. Eşim hala yorganla uyuyor ben üzerime çarşaf örtüyorum gerçi onunla bile terliyorum:) Yani yatakta 1 adam, bir kadın, bir koca göbek,1 yorgan, 1 çarşaf, 4 yastık hepberaber yatıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…