2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım ya

e-bebek sürekli indirimdeyiz diyor ama ben genel olarak oranın çok da ucuz oldugunu düşünmüyorum zaten..

bazen bebek arabalarında ciddi indirim oluyor gerçekten ama onun dısında tüm ürünleri zaten piyasadan pahalıı..

onun için hiç şaşırmadım açıkçasııı

evet canm bende onlardan hastanede dağıtmak için yaptırmayı dusunuyorum çok cici oluyolar :) karar verdin mi bebişinin adına bu arada

bu insanlar cidden psikopat yahu erkeğe ayrı kulp takıyorlar demek kıza ayrı

insan ne güzel hayırlı olsun filan der ne biçim tepkiler veriyorlar yaa manyaklar

Kızlar az önce fotoğraf gördüm bebek kıyafetleri bi güzel yıkanmış asılmış, bayıldım. Ben doğum çantamı hazırladım öncelikle onları yıkamak istiyorum ama makina da mı yıkayım elimde mi bilemedim. Siz nasıl yapıyorsunuz ya da yapacaksınız? Makina suyu daha sıcak olduğu için daha sağlıklı gibi geliyor ama çeker mi renkler karışır mı? çamaşırlar yumuşaklığını kaybeder mi? Elde yıkasam duruladıktan sonra deterjandan tamamen arındırmış olurmuyum. Elde yıkıyınca çamaşırlar deterjanlı gibi geliyor bana.

) benden de geldi hayatım merak etme yalnız dikkat et akmasın o süt önemli ben artık sütyenî hiç çıkarmıyorum

tamam akmasında iki ay daha beklerken bozulmaz mı o süt..diye geldi aklıma..fakat dediğiniz gibi interneette de baktım biraz olağanmış normalmiş sorun yokmuş..:)

canım ben makinaya attım beyazlar ve renklileri ayırarak.. 30 derece de yıkadım.. hiç bişi olmadııı bozulmadı. hatta şu an hepsii mis gibi kokuyorr

netten bi kere alışveriş yaptım ordan. onun dışında bana da pahalı geliyor orası. pompa zaten indirimdeymiş diye yüzde 50 olmuyormuş onda olsa iyi olurdu ya.

ankaradaki arkadaşa oluyor demişlerdi ama

tamam akmasında iki ay daha beklerken bozulmaz mı o süt..diye geldi aklıma..fakat dediğiniz gibi interneette de baktım biraz olağanmış normalmiş sorun yokmuş..:)

Allah canını almasın e mi hiç gülesim yoktu buzdolabına koyalım memeleri

canım ben makinaya attım beyazlar ve renklileri ayırarak.. 30 derece de yıkadım.. hiç bişi olmadııı bozulmadı. hatta şu an hepsii mis gibi kokuyorr

Ben de öyle düşündüm ama emin olamamıştım teşekkür ederim şimdi renklilerini atıyım oğlumun yavaş yavaş hazır olsunlar:)

okudum, faceden beğendim, paylaştım, retweetledimm
umarım işe yarar...

netten bi kere alışveriş yaptım ordan. onun dışında bana da pahalı geliyor orası. pompa zaten indirimdeymiş diye yüzde 50 olmuyormuş onda olsa iyi olurdu ya.

ankaradaki arkadaşa oluyor demişlerdi ama

canım şu an ne kadarmış indirimli olsaydı ne kadara alabiliyordun?

canım hangi deterjanla yıkamıştın sen?

canım ben detarjan olarak omo baby aldım, yumuşatıcı olarak da dalin..

gerçi burada yumuşatıcı kullanmamak lazım diye konuşuldu ama ben öyle düşünmüyorum.. onun için yumuşatıcı da kullandım.. mis gibiii koktuuu

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
ya dün akşam çekirdek yerken fark ettim göbeğimi sehpa yerine kullanabiliyorum :)))) hafif yayılarak oturunca çöpünü atacağım kase resmen göbeğimin üstünde duruyor:)))

Bende kullanabiliyorum fakat alttan dalga vuran kayık gibi hareket ediyor kase:)) Benim oğlan hiç gelemio göbeğimde bişiler durmasına:)

Sen yazınca farkettim ancak:)) aylar haftalar birbirine girdi:))

bende dalininin deterjanını ve yumuşatıcısını almayı düşünüyordum. karasızdım neyle yıkamalı diye :26: ilk önce yumuşatıcısız yıkıcam hoşuma gitmesse yumuştıcıyla tekrar durulatıcam bende

kizlar 3 hafta once yaptiklari kan testinin sonucunu gondermisler bugun ve hemoglabin 9.9 sanirim bu cok dusuk bir deger zaten very low midwife git sana ilac yazsin demisler boyle bir durumda bile ebeye yonlendiriyorlar. Pazartesi randevum vardi zaten.
Bu kan degeri oldukca dusuk sanirim.
Kansizlik yasayan var mi?
Ne yapmaliyim sizce?
Uff...

Son düzenleme:

Cnm dün kasıklarıma bıçaklar batıyo gibi oldu zaten öyleydim ama dün şiddetlendi ve adım atamadım işyerinde olduğum yerde kala kaldım çok kötü oldum hemen hastaneye götürdüler beni arkadaşlarım sağolsun. muayene oldum rahim ağzım eskiden kapalı düz çubuk gibiydi ultrasonda şimdi bebek kafayı iyice dayadığı için huni şeklini almış genişlemeye başlamış açılmadan önce bu şekil oluyomuş doktorda hemen erken doğumu engellemek için iğne yaptı ve yatak istirahati verdi evde raporluyum yatıyorum bugün biraz daha iyiyim ayağa kalkmadığım sürece sorun yok...
Buarada rüyan da hayırlara çıksın inşallah ben geçen sene sarıya boyatmıştım kuaförde güzel bi renk tutturamamıştı nataşalara dönmüştüm eşimin zoruyla kısa sürede koyu kestaneye geri döndüm, birdaha sarı saç istemıyorum diye söz verdirtti ama ilerde iyi güvendiğim bi kuaför bulursam neden olmasın

Ay albenden de okadar benim kvalidede aynı tepkiyi vermişti ' olsun olsun'..... Ve bu tepkiyi verenlere gıcık oluyorum, ya evladın kızı erkeğimi oluraynen kızımın totosunu yesinler onlar hıh

Kızlarrr sabun tozuyla yıkayacagım ben bebegimin kıyafetlerimi ama Dalan Roxy mi Hacı şakir mi karar veremedim

cnm ben Dalan roxy aldım , ben de bugün yıkayacağım 30derecede , yumuşatıcı almadım...

bide bizim oğlumuz var canım 4 yaşında kardeşi olucağını öğrendiğinden beri yatakta bide ovarrr ayyy bazen çıldırıcak gibi oluyorum yaaa...

Merhaba bayanlar, umarım herkes iyidir, bebişler nasıllar? Dün bilgisayarımız bozuldu, giremedim nete,, çok büyük eksiklik hissettim, neyseki yapıldı. Geçmiş birikmiştir ama biraz okumak istiyorum...görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…