) benden de geldi hayatım merak etme yalnız dikkat et akmasın o süt önemli ben artık sütyenî hiç çıkarmıyorum
Kızlar az önce fotoğraf gördüm bebek kıyafetleri bi güzel yıkanmış asılmış, bayıldım. Ben doğum çantamı hazırladım öncelikle onları yıkamak istiyorum ama makina da mı yıkayım elimde mi bilemedim. Siz nasıl yapıyorsunuz ya da yapacaksınız? Makina suyu daha sıcak olduğu için daha sağlıklı gibi geliyor ama çeker mi renkler karışır mı? çamaşırlar yumuşaklığını kaybeder mi? Elde yıkasam duruladıktan sonra deterjandan tamamen arındırmış olurmuyum. Elde yıkıyınca çamaşırlar deterjanlı gibi geliyor bana.
canım ya
e-bebek sürekli indirimdeyiz diyor ama ben genel olarak oranın çok da ucuz oldugunu düşünmüyorum zaten..
bazen bebek arabalarında ciddi indirim oluyor gerçekten ama onun dısında tüm ürünleri zaten piyasadan pahalıı..
onun için hiç şaşırmadım açıkçasııı
tamam akmasında iki ay daha beklerken bozulmaz mı o süt..diye geldi aklıma..fakat dediğiniz gibi interneette de baktım biraz olağanmış normalmiş sorun yokmuş..:)
canım ben makinaya attım beyazlar ve renklileri ayırarak.. 30 derece de yıkadım.. hiç bişi olmadııı bozulmadı. hatta şu an hepsii mis gibi kokuyorr
kızlar doğum izninde yeni açıklama: meclis kapanmadan (temmuza kadar) yasayı çıkarıyoruz demişler. Umarım bu sefer haber doğrudur. Lütfen destekleyin, eşlere de söyleyin onlar da katılsın. Bir de arada bakana(Fatma Şahin) tweet atıyoruz, onu da ihmal etmeyin...
Doğum İzni 6 Ay Olsun İmza Kampanyası - imza.la
https://www.facebook.com/dogumizni6ayolsun?fref=ts
canım ben makinaya attım beyazlar ve renklileri ayırarak.. 30 derece de yıkadım.. hiç bişi olmadııı bozulmadı. hatta şu an hepsii mis gibi kokuyorr
netten bi kere alışveriş yaptım ordan. onun dışında bana da pahalı geliyor orası. pompa zaten indirimdeymiş diye yüzde 50 olmuyormuş ondaolsa iyi olurdu ya.
ankaradaki arkadaşa oluyor demişlerdi ama
canım hangi deterjanla yıkamıştın sen?
günaydın kızlar,
ya dün akşam çekirdek yerken fark ettim göbeğimi sehpa yerine kullanabiliyorum :)))) hafif yayılarak oturunca çöpünü atacağım kase resmen göbeğimin üstünde duruyor:)))
30 aylık yazdığını görünce kahkaha attım kendi kendime kızzz çıkar artık çocuğu okula gidecek yetercanım göğsünü sakın sıkma arkadaşlarda söylemiş zaten erken doğuma neden olurmuş ama süt gelmesi normalmiş bu zamanlarda
canım şu an ne kadarmış indirimli olsaydı ne kadara alabiliyordun?
canım ben detarjan olarak omo baby aldım, yumuşatıcı olarak da dalin..
gerçi burada yumuşatıcı kullanmamak lazım diye konuşuldu ama ben öyle düşünmüyorum.. onun için yumuşatıcı da kullandım.. mis gibiii koktuuu
denizkızı canım sıkıntı nedir geçmiş olsun demiş herkes çok fazla gezemedim ama aradığım kadarıyla bulamadım yazınıbide ben seni rüyamda gördüm saçını sarıya boyatmıştın kendimi biraz iyi hissetmek istedim falan diyodun
Ay albenden de okadar benim kvalidede aynı tepkiyi vermişti ' olsun olsun'..... Ve bu tepkiyi verenlere gıcık oluyorum, ya evladın kızı erkeğimi olurpatavatsız insanların ağızlarını kulaklarına kadar yırtasım geliyor bazen
bir değil iki değil canlar yaa kaç kişi bebeğimin cinsiyetini sorduğunda kız dediğimde cevap olarak 'olsun olsun' dediler
ne demek 'olsun' yaa bu üzülecek bir şey mi allah aşkına...
hani sınava filan girersiniz de kötü geçince olsun bir dahakine iyi geçer derler ya, hah bu da o hesap işte.
kurban olsun onlar benim kızıma çiçeğime
evladın hayırlısı istenir her zaman kızı oğlanı mı olurmuş bunun zihniyete bak salaklar
bana şişko diyenler benim totomu, kızıma olsun diyenler de kızımın totosunu yesinler dimi zeyno
Kızlarrr sabun tozuyla yıkayacagım ben bebegimin kıyafetlerimi ama Dalan Roxy mi Hacı şakir mi karar veremedim
ahahaaa bizde eşimle yatağa sığamaz olduk bide bizim kumalarımız var eşimde bende ikinci bi yastığa sarılmadan uyuyamıyoruz. Eşim hala yorganla uyuyor ben üzerime çarşaf örtüyorum gerçi onunla bile terliyorum:) Yani yatakta 1 adam, bir kadın, bir koca göbek,1 yorgan, 1 çarşaf, 4 yastık hepberaber yatıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?