2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kansızlık için pekmez öneriyolar sabah aç karnına bide geçen şu karatay varya o bas bas bağırıyoduuu kansızlık ve demir için bol bol et yiyin diyeee kansızlık için demir çok önemli yaa et yiyin diyodu...bide kuru üzüm..

keremcik
Kızlarrr sabun tozuyla yıkayacagım ben bebegimin kıyafetlerimi ama Dalan Roxy mi Hacı şakir mi karar veremedim​
canım ben ikisinide kullandım hatta dalininkinide kullandım hepside çok güzell için rahat kullanabilirsin...​

canım düşük evet, dikkat et beslenmene de, çayı kahveyi almamaya çalış, kuru hurma, kuru üzüm vs yemeye çalış, bol bol yeşillik bide

Kızlarrr sabun tozuyla yıkayacagım ben bebegimin kıyafetlerimi ama Dalan Roxy mi Hacı şakir mi karar veremedim

ah ah bulamadım ben hacışakir aldım canım henüz yıkamadım da, bulabilirsen kesinlkle Dalan Roxy al canım
kızlar yazık bebişlere ya yumuşatıcııı kullanmayın bence en azından ilk kıyafetlerinde kullanmayın
çoook inanılmaz zararlı biliyosunuz, kokusuna aldanmayın, bebişlerimizin kokusu yeter bizee yaa

-Geçmiş olsun canım, hamileliğin her aşamasında farklı bir sorun yaşıyoruz, Allah bütün hamişlere kolaylıklar versin..
-Kız evladı öz evladı derler, bende kızım olmasını çok isterdim ama Allah erkek evladı nasip etmiş, öncelikle bebişlerimiz hayırlı evlat olsunlar, sağlıklı olsunlar inş... Cinsiyetin bir önemi yok, önemli olan hayırlı bir evlat olması..
-Bende Dalan roxy aldım, kullandım, yumuşatıcı kullanmadım, gayet güzel oldu bebişimin eşyaları.. Çok güzelde kokuyordu.. ben memnunum...

bide bizim oğlumuz var canım 4 yaşında kardeşi olucağını öğrendiğinden beri yatakta bide ovarrr ayyy bazen çıldırıcak gibi oluyorum yaaa...

Yavrum benim. Böyle küçücük abla abi olanlara kıyamıyorum şuan aklından neler kuruyor kimbilir inşallah kardeşini kıskanmaz. Ablam ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Hastaneye gittik yiğenimide annesini görsün diye götürdük. Bi baktı annesi başka bi bebekle yavrum kahrolmuştu çocuk. Bütün gün herşeye ağladı, eve döndükten sonra sürekli elinde telefon annesini aramaya çalıştı. Terkedildiğini düşünmüştü galiba.Senin için daha zor oğlunda kardeşine gösterilen ilgiyi bekleyecek bebekleşecek:)

e bebekte şuanki indirimi 179 tl . benim hesapladığım gbi olsaydı 135 olacaktı. havuzluhanda da 160 demişlerdi

kızlar böyle bütün hazırlıklarınızın bittiğini görünce çok hevesleniyorum :) bende kıyafetlerimizi yıkamaya baslıycam yarın hacısakır sabun tozu almıstım yumsatıcıda dalın alım bu aksam bu arada cantalarını hazırlayan arkadaslar neler koydunuğunuzu yazarsanız bizde fikir edinmiş oluruz

forum istanbuldaki e bebek i aradım. pompalarda 2. ye yüzde elli kampanyası yokmuş. zaten indirimdeymiş. 179 tl ymiş. havuzluhanda 160 demişlerdi
Ben ankaradaki e-bebeki arayıp sordum. İkincisinde %50 uygularız, ayrı ödeme alırız dediler bana. Yani birini daha bulsam çok daha uygun fiyatlı alacağım ama kimseden ses çıkmadı. Yok mu Ankarada avent pompa alacak

yaa bişey sorcamm süt pompasına niye gerek duyuyorsunuz..ben çevremde hiç kullanan görmedimde..gerekli bişey mi acaba

bizimkide öle olucak büyük ihtimal.zaten karnım büyüdükçe daha da kıskanmaya başladıı bide doğunca düşünemiyorum neyse atlatıcaz artık sabah kreşe göndericem akşam çıktığında yanıma gelsin istiyorumm bilmiyorum neler yapmalıyız bakınıyoruz araştırıyoruz en az sorunla atlatmak için ama bilmiyorum...

yaa bişey sorcamm süt pompasına niye gerek duyuyorsunuz..ben çevremde hiç kullanan görmedimde..gerekli bişey mi acaba

canım göğsünde süt biriktiğinde yada bebeğine süt bırakmak istediğinde özellikle çalışan anneler için gerekli ama şart değil tabi bence...

Şuan kreşe gidiyor mu ? bebek doğmadan başlatsanız daha iyi olur biyerde okumuştum. Bebekten sonra başlarsa bebek yüzünden evde istenmediklerini o yüzden okula gönderildiklerini düşünüyorlarmış...

Benim etrafımdaki tüm taze anneler kullanıyor. İlk başta süt gelmediğinde, sonra da sütü sağıp bebeği beslemekte, bebek emmediğinde sütü göğüsten çekmekte, süt miktarını artırmakta kullanıyorlar. Çok tavsiye ettiler. O yüzden alacağım ben de.

Canım bende yatak odama kurdum bir köşesine elimden ancak bu kadar geldi ne yapalım ev aradık ama bulamadık işte
Bide hamile halimle ev taşımak nasıl olur bilemedim bir bardak suyu içmeye üşeniyorum
ayyyy ne güzel bunlar yaaaa.maşallah.çok güzeller hepsi.allah hepimizin bebişlerini sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederim canım
Çok şükür hazırlıklar bitti sağ salim gelsin bebeklerimiz inşallah
Canım benim bende seni takipteyim aynen sen gündüz ben gece nöbetindeyim
merveee çok güzel olmş canım kız cicileride bir başka güzel oluyor tabi annelerde ayrı zevkli, güle güle kullan canımm
Sağol canım daha güzelleri senin oğlişine
Canım o zaman Rabbim sana ikinci çocuğunu kız nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde tabi Allah gönlüne göre versin
Teşekkür ederim bu arada beğenmiş olman beni mutlu etti
MERVACİM bebişinin herşeyine bayıldım bayıldım :) Hepsi çok güzzel birsey sorucam sana bende beşiğine bu tarz cibinlik arıyorum nereden bulabilirim acaba yardımcı olurmusun
Canım ben bunu havuzluhandan aldım başta hoşuma gitmemişti ama annem ütüledi bir güzel.sizlerde beğenince daha çok içime sindi
ohhhh ne güzel olmuş.anneciğin yapmış bnütün işini gitmiş.bebeğin mışıl mışıl yatsın yatağında inşallah.iyi günlerde kullan canım.
Aynen valla ben popomu kaldırmaya üşeniyorum Bide bu kadar işi nasıl yapacaktım bilmiyorum

Çok teşekkür ederim canım

bende bakayım o zaman..ben 1 yıl ücretsiz iznimi kullanacağım gibi gözüküyor diye dikkat etmemiştim pompa falan nedir diye canım

bende bakayım o zaman..ben 1 yıl ücretsiz iznimi kullanacağım gibi gözüküyor diye dikkat etmemiştim pompa falan nedir diye canım
Ben de ilk başta almak istemiyordum. Sütüm gelmezse alırım diyordum ama çok kullanışlı oluyormuş. O kadar hararetle tavsiye edilince alayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…