hayat200719kizlar 3 hafta once yaptiklari kan testinin sonucunu gondermisler bugun ve hemoglabin 9.9 sanirim bu cok dusuk bir deger zaten very low midwife git sana ilac yazsin demisler boyle bir durumda bile ebeye yonlendiriyorlar. Pazartesi randevum vardi zaten.
Bu kan degeri oldukca dusuk sanirim.
Kansizlik yasayan var mi?
Ne yapmaliyim sizce?
canım ben ikisinide kullandım hatta dalininkinide kullandım hepside çok güzell için rahat kullanabilirsin...keremcikKızlarrr sabun tozuyla yıkayacagım ben bebegimin kıyafetlerimi ama Dalan Roxy mi Hacı şakir mi karar veremedim
kizlar 3 hafta once yaptiklari kan testinin sonucunu gondermisler bugun ve hemoglabin 9.9 sanirim bu cok dusuk bir deger zaten very low midwife git sana ilac yazsin demisler boyle bir durumda bile ebeye yonlendiriyorlar. Pazartesi randevum vardi zaten.
Bu kan degeri oldukca dusuk sanirim.
Kansizlik yasayan var mi?
Ne yapmaliyim sizce?
Uff...
Kızlarrr sabun tozuyla yıkayacagım ben bebegimin kıyafetlerimi ama Dalan Roxy mi Hacı şakir mi karar veremedim
Cnm dün kasıklarıma bıçaklar batıyo gibi oldu zaten öyleydim ama dün şiddetlendi ve adım atamadım işyerinde olduğum yerde kala kaldım çok kötü oldum hemen hastaneye götürdüler beni arkadaşlarım sağolsun. muayene oldum rahim ağzım eskiden kapalı düz çubuk gibiydi ultrasonda şimdi bebek kafayı iyice dayadığı için huni şeklini almış genişlemeye başlamış açılmadan önce bu şekil oluyomuş doktorda hemen erken doğumu engellemek için iğne yaptı ve yatak istirahati verdi evde raporluyum yatıyorum bugün biraz daha iyiyim ayağa kalkmadığım sürece sorun yok...
Buarada rüyan da hayırlara çıksın inşallahben geçen sene sarıya boyatmıştım kuaförde güzel bi renk tutturamamıştı nataşalara dönmüştüm eşimin zoruyla kısa sürede koyu kestaneye geri döndüm, birdaha sarı saç istemıyorum diye söz verdirtti ama ilerde iyi güvendiğim bi kuaför bulursam neden olmasın
Ay albenden de okadar benim kvalidede aynı tepkiyi vermişti ' olsun olsun'..... Ve bu tepkiyi verenlere gıcık oluyorum, ya evladın kızı erkeğimi oluraynen kızımın totosunu yesinler onlar hıh
cnm ben Dalan roxy aldım , ben de bugün yıkayacağım 30derecede , yumuşatıcı almadım...
bide bizim oğlumuz var canım 4 yaşında kardeşi olucağını öğrendiğinden beri yatakta bide ovarrr ayyy bazen çıldırıcak gibi oluyorum yaaa...
canım şu an ne kadarmış indirimli olsaydı ne kadara alabiliyordun?
canım ben detarjan olarak omo baby aldım, yumuşatıcı olarak da dalin..
gerçi burada yumuşatıcı kullanmamak lazım diye konuşuldu ama ben öyle düşünmüyorum.. onun için yumuşatıcı da kullandım.. mis gibiii koktuuu
ahahaaa bizde eşimle yatağa sığamaz olduk bide bizim kumalarımız var eşimde bende ikinci bi yastığa sarılmadan uyuyamıyoruz. Eşim hala yorganla uyuyor ben üzerime çarşaf örtüyorum gerçi onunla bile terliyorum:) Yani yatakta 1 adam, bir kadın, bir koca göbek,1 yorgan, 1 çarşaf, 4 yastık hepberaber yatıyoruz[/QUOTE
:) bu şekilde iyi sığıyorsunuz valla yatağa, sanırım yatak çok geniş, bizde evlendik evleneli eşim yatakta çapraz yatar, dönerkende yorganın hepsini sürükleyerek döner, bense yatağın ucunda kıvrılmış yatarım, hala değişmedi aynı şekil yatıyoruz, böyle olunca da beyefendinin hiçbir şikayeti yok.. gayet rahat yatıyor ama yakında onu kovalayacağım yataktan.. çünkü artık benim kalçalarım, kasıklarım çok ağrıyor, bir sağa bir sola dönüyorum rahat edemiyorum, birazda ben çapraz yatmak istiyorum...
Ben ankaradaki e-bebeki arayıp sordum. İkincisinde %50 uygularız, ayrı ödeme alırız dediler bana. Yani birini daha bulsam çok daha uygun fiyatlı alacağım ama kimseden ses çıkmadı. Yok mu Ankarada avent pompa alacakforum istanbuldaki e bebek i aradım. pompalarda 2. ye yüzde elli kampanyası yokmuş.zaten indirimdeymiş. 179 tl ymiş. havuzluhanda 160 demişlerdi
Ben ankaradaki e-bebeki arayıp sordum. İkincisinde %50 uygularız, ayrı ödeme alırız dediler bana. Yani birini daha bulsam çok daha uygun fiyatlı alacağım ama kimseden ses çıkmadı. Yok mu Ankarada avent pompa alacak
Yavrum benim. Böyle küçücük abla abi olanlara kıyamıyorum şuan aklından neler kuruyor kimbilir inşallah kardeşini kıskanmaz. Ablam ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Hastaneye gittik yiğenimide annesini görsün diye götürdük. Bi baktı annesi başka bi bebekle yavrum kahrolmuştu çocuk. Bütün gün herşeye ağladı, eve döndükten sonra sürekli elinde telefon annesini aramaya çalıştı. Terkedildiğini düşünmüştü galiba.Senin için daha zor oğlunda kardeşine gösterilen ilgiyi bekleyecek bebekleşecek:)
yaa bişey sorcamm süt pompasına niye gerek duyuyorsunuz..ben çevremde hiç kullanan görmedimde..gerekli bişey mi acaba
e bebekte şuanki indirimi 179 tl . benim hesapladığım gbi olsaydı 135 olacaktı. havuzluhanda da 160 demişlerdi
canım göğsünde süt biriktiğinde yada bebeğine süt bırakmak istediğinde özellikle çalışan anneler için gerekli ama şart değil tabi bence...
bizimkide öle olucak büyük ihtimal.zaten karnım büyüdükçe daha da kıskanmaya başladıı bide doğunca düşünemiyorum neyse atlatıcaz artık sabah kreşe göndericem akşam çıktığında yanıma gelsin istiyorumm bilmiyorum neler yapmalıyız bakınıyoruz araştırıyoruz en az sorunla atlatmak için ama bilmiyorum...
Benim etrafımdaki tüm taze anneler kullanıyor. İlk başta süt gelmediğinde, sonra da sütü sağıp bebeği beslemekte, bebek emmediğinde sütü göğüsten çekmekte, süt miktarını artırmakta kullanıyorlar. Çok tavsiye ettiler. O yüzden alacağım ben de.yaa bişey sorcamm süt pompasına niye gerek duyuyorsunuz..ben çevremde hiç kullanan görmedimde..gerekli bişey mi acaba
zeyno ve hayat sağolun canlarım ama artık bnde sözün bttiği yerdeyim dün kıza yaşını soruyorum 16 abla diyor dedim söyle bakim doğum tarihini en güzeli netten hesaplama 5 gün snra doğum günü ve 15ine giriyor ddm ki daha ne haliniz varsa görün tükendim yani yaşını bile blmio arkadaş boşverin kafa patlatmaya gerek yok doğurucak evde artık ben sokmadım ya karnına çocuğu kendimi yıprattım kaç gündür bu yzden sağolun sizlerede yardımcı olan arkadaşlara sizide uğraştırdım
çocuğun yaşı 24 kız 15 miş artık ne olur ne biter bilmiorum tatlım haklarında hayırlısı sağolasın
artık gerisi onlara kalmış tatlım yazdığım gibi arkadaşlara elim kolum bağlandı bnm kızın yaşı 16danda kçk olunca yasa napar bilmiorum
Canım şu yaşı küçük olanla ilgili bende bilgimi paylaşmak istiyorum, kız hamile kaldığında yada ilk cinsel ilişki yaşadığındaki yaşı göz önüne alınarak çocuğun cinsel istismarından dolayı dava açılır, yani ilk cinsel ilişkiye girdiklerinde kız 15 yaşından küçükse onunla birlikte olan kişi ve buna yardımcı olan kişiler hakkında dava açılır ve suç sabit olduğunda ceza alır, bunu söyleyeyim öncelikle...Kız diyelim ki evde doğum yaptı, yaşı küçük olduğu için evde doğum yapması sakıncalı olabilir, hastaneye gittiğinde ise mutlaka hastane durumu polise bildirir, poliste gerekli işlemleri yaparak dosyayı savcılığa intikal ettirir.. Ondan sonra yargı süreci başlar, kızın tam olarak kaç yaşında olduğu doğumdan sonra hastane raporu ile de sabitlenir.. Bazıları nüfusta yaşı küçük oluyor ama gerçekte yaşı büyük oluyor, hastane raporu ile bu durum ispatlanırsa o zaman dava düşüyor...
Canım bende yatak odama kurdum bir köşesine elimden ancak bu kadar geldi ne yapalım ev aradık ama bulamadık iştevalla süpersin hepsi harika görünüyo yaaa bayıldım özendim hepsi oldu şimdi bir arada bebeşinle güle güle kullanın inşallah canım benmmm benm kızımın bi dolabı bile olmıcakkk daha ama olsun ilerde daha güzzeli olucak inşallh...
Çok teşekkür ederim canımayyyy ne güzel bunlar yaaaa.maşallah.çok güzeller hepsi.allah hepimizin bebişlerini sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Çok şükür hazırlıklar bitti sağ salim gelsin bebeklerimiz inşallahgünaydın kızlarrrrrrrr ayyy yoruldum valaa geçmişi okumaktanne çok sey olmuş öyleeee dünden beriii
gvn1907 cnm çok üzüldüm durumuna ama bilgisi olan arkadaşlar yazmışlar inş tam 16 yaşındadır da mahkeme kararıyla evlenir kızcağız , hayır bu saatten sonra elden hiçbisey gelmez oğlana kızsakta boşuna cidden , genclik,cahillik ne dersen de kanı kaynıyoo bunların gercektenallah yardımcıları olsun
denizkızı tatlım çok geçmiş olsun , daha önce de rahatsızlandın sen yoksa kendine dikkat etmiyomusun bakim sen, yorma kendini bol bol dinlenmeye bak , izini de düşünüp stres yapma nolur yeterki bebiş iyi olsun
geridönüşümkutusu ciciimmmm ben ikeadan aldım 25-27 tl biseydi , ama tavana asmalı sen öyle istemiyosun sanırım , ama başka nerde vardır bilmem
sedashhh elin için geçmiş olsun cnm , doğumsonrası bakım konusuda da bence annen yada kayınvalidenle bisüre idare et derim benimkilerde uzak ama aynı evde bile olsa yaşamaya razıyım , bakıcıya güvenemem başlarda sonra allah büyük
zeynooo , merveee negüzel hazırlıklar tamamlanmış yaaa bende tamamlamak istyorum ama sıra gelmiyooo bitürlüü offf bende de dert oldu
Canım benim bende seni takipteyim aynen sen gündüz ben gece nöbetindeyimay canım benim evet bende seni çok özledimmama ben gündüz sen gece nöbetçisi gibiyiz
bir türlü denk gelemiyoruz :44: yinede her yazdıgını okuyorum merak etme takipteyimm
canım yaz bebekleri olacak ama sen yinede bir kaç tane uzun kollu mutlaka bulundurmalısın.. çünkü bebekler ilk dogduklarında kendi vücut ısılarını ayarlayamazlar..
mesela ilk dogdugunda giydirebilmek için mutlaka 2 ad. iç dış zıbın takımı almalısın. göbegi düşene kadar giydiriliyormuş. alttan çıtçıtlı badiler, 2-3 tane de ayaklı tulum alabilirsin.. tulumları daha sonra ayaksız olarak alabilirsin. bir kaç takım da 2 li pijama takımı olabilir..
daha fazla bişi alma bence duruma göre bakar alırsın.. tabi bu benim düşüncemm, şahsem oğluşuma bu söylediklerim dısında öyle ekstradan pek bişi almadımm
Sağol canım daha güzelleri senin oğlişinemerveee çok güzel olmş canım kız cicileride bir başka güzel oluyor tabi annelerde ayrı zevkli, güle güle kullan canımm
Canım o zaman Rabbim sana ikinci çocuğunu kız nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde tabi Allah gönlüne göre versindenizkızı ve sedashhh geçmiş olsun.
Merve kızının odasına ve kıyafetlerine bayıldım. Bu pembelerde beni çeken bir şey var. Bendeki bu kız bebek aşkı ne olacak Allahım
Bugün hava yağmurlu Ankarada. Bebeğim de erken başladı faaliyetlere. Bugün karnımın orta bölgesinde ittirme kaktırma çalışmaları yapıyor yavrucak
Akşam bebeğimin yıkadığım kıyafetlerinin yarısını ütüledim. Minik minik kıyafetler insanı bu kadar mı mutlu eder
Canım ben bunu havuzluhandan aldım başta hoşuma gitmemişti ama annem ütüledi bir güzel.sizlerde beğenince daha çok içime sindiMERVACİM bebişinin herşeyine bayıldım bayıldım :) Hepsi çok güzzel birsey sorucam sana bende beşiğine bu tarz cibinlik arıyorum nereden bulabilirim acaba yardımcı olurmusun
Aynen valla ben popomu kaldırmaya üşeniyorumohhhh ne güzel olmuş.anneciğin yapmış bnütün işini gitmiş.bebeğin mışıl mışıl yatsın yatağında inşallah.iyi günlerde kullan canım.
Çok teşekkür ederim canımmervecim odanıza bayıldım
talıaa senin kızının odasına da bayıldım negüzel olmuşlar kız anneleri bu konuda çok şanslı cicili bicili herşeyleri çıtır çıtır. ben de oğlumun odasını hazırlamak için sabırsızlanıorum böle güzel odaları görünce
biraz geç yazdım ama geçmişi daha yeni okuyabiliorum
Benim etrafımdaki tüm taze anneler kullanıyor. İlk başta süt gelmediğinde, sonra da sütü sağıp bebeği beslemekte, bebek emmediğinde sütü göğüsten çekmekte, süt miktarını artırmakta kullanıyorlar. Çok tavsiye ettiler. O yüzden alacağım ben de.
yaa bişey sorcamm süt pompasına niye gerek duyuyorsunuz..ben çevremde hiç kullanan görmedimde..gerekli bişey mi acaba
Ben de ilk başta almak istemiyordum. Sütüm gelmezse alırım diyordum ama çok kullanışlı oluyormuş. O kadar hararetle tavsiye edilince alayım dedimbende bakayım o zaman..ben 1 yıl ücretsiz iznimi kullanacağım gibi gözüküyor diye dikkat etmemiştim pompa falan nedir diye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?