2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kuzum nevresim pike sorun olmuyor sadece yan ve baş korumalıklarsa sorun oluyor fazla geldi o kadar saçma olduki anlatamam
Pişman olma ama çok çok kaliteli valla bu ürün taş gibi

Canım geçmiş olsun yeni gördüm seninkide tüpişti demi:18:
Dikkat et kendine lütfen dinlen bol bol geçmiş olsun inşallah bebeğin yaramazlık yapmaz
Bu arada sağol canım
Canım ağrılarının geçmiş olmasına çok çok sevindim.
Dikkat et kendine dün yazmıştım sana görmedin galiba
Canım ben havuzluhandan aldım bu cibinliği fiyatıda çok çok uygundu ya 35 yada 40 tl diye hatırlıyorum
Ütüleyince güzel durdu.Uyku setide Kidboo aldım oda havuzluhandan.yan ve baş korumalıklarını annem kesti biçti beşiğe göre yaptı
Orjinal gibi oldu valla.60*120 bulmak zor yagenelde 70*130 var.bu aldığım uyku seti çok çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim.kanserojen madde içermiyormuş
Fiyatıda uygun dediğim gibi 180 tlye aldım:) ama annen gelip tamir ederse yada güvendiğin bir terzi felan varsa olur yoksa kesip biçmeden taktık çok biçimsiz durdu yan ve baş korumalıkları.ıkedaki tekstil ürünlerinide ben beğenmedim kalitesiz geldi bana
Yoksa tam uygun kendi beşiklerine göre üretmişler

Ben de ilk başta almak istemiyordum. Sütüm gelmezse alırım diyordum ama çok kullanışlı oluyormuş. O kadar hararetle tavsiye edilince alayım dedim

ben ne alacağıma karar verdim de bütçe ayıramadım doğrusu , ama sanırım doğumdan sonra alıcam birazcık borçlarım hafiflesin :)
ama kesinlikle paraya kıyıp medela alacam

MERVEEEEEEEE hoşgeldinn kuzummmm

kızçenin eşyalarına da kocaman maşallahhhh pembiş pembiş

Teşekkür ederiz teyzesi Daha güzelleri senin bal oğluşuna
Canım o kadar şeyi elde nasıl yıkayacaksın 4 makina çıktı bizimkisi dolu dolu
Dalin sıvı deterjan aldım ve dalinin yumuşatıcısını aldım
Çok memnun kaldım mis gibi koktu 30 derecede Hassas/İpek programında yıkadık
Canım benimkide 10'du kan değerim biraz pekmez içtim kan şurubu yazdı doktorum zar zor 10.8'e çıkardık
Şimdi bu değerde devam ediyor.

MERVEEEEEEEE hoşgeldinn kuzummmm

kızçenin eşyalarına da kocaman maşallahhhh pembiş pembiş

Hoşbulduk bebeğimmmm Haftalar sonra ilk kez karşılaştık
Teşekkür ederim canım beğenmene çok çok sevindim:87::87::87::87::87:

Hoşbulduk bebeğimmmm Haftalar sonra ilk kez karşılaştık
Teşekkür ederim canım beğenmene çok çok sevindim:87::87::87::87::87:

ya evet hasretime daha fazla dayanamadın dimiii hadii itiraf ettt

Aynen zeynom bende okudum burada arkadaşlar kullanma dediler
Ben kullanmayacaktım aslında ama annem amaann dök gitsin kızım bişey olmaz dedi
Allahtan koymuşusz yoksa kazık gibi olurdu yavrumun çamaşırları yumuşacık oldu

merhaba çıtır anneler :))
ben internette baktım ve çileğin baby flower bebek odası takımını çok beğendim
burdaki mağazaya canlı görmek için gittim ellerinde yokmuş onu siparişle getiriyorlarmış
oysaki çok beğenmiştim ayrıca ayın 15 ne kadar alırsak beşiğin yatağı ve büyüyen karyolanın
yatağı ayrıca nevresim takımı hediyeymiş
yaklaşık 1.500 liraya geliyor büyüyen karyola ve 2 kapılı dolap
aranızda bu takımı görme şansı olan oldu mu acaba

bi akıl verin bana alsam mı acaba

Canım ben yaklaşık 3-3,5 aylık raporluyum, ben özel hastaneye gidiyorum.. Doktorum hep 30 gün olarak verdi raporumu, 20 günden sonrası heyet raporuna giriyor, devlet hastanelerinde nasıl oluyor bilmiyorum ama özel hastanede doktorum veriyor raporu, başhekimin sekreteri var ona veriyoruz, biz oturuyoruz, o doktorlara ve en son başhekime imzalatıp getiriyor bize veriyor, biz doktorları dolaşmıyoruz yani imza için.. ben hiç sorun yaşamadım bu konuda.. Ama şunu iyi biliyorum ki 20 gün ve sonrası mutlaka heyet raporu oluyor...

canım zaten o yumuşatıcı bebekler için üretilmiş.. yani zararlı olduguna hiç inanmıyorum..

doktorum bile aynı şeyi söyledi.. ilk hevesle kullanılıyor ama bir süre sonra bunlardan vazgeçildiginde normal olan detarjanlar bu kez

bebekte alerji yapabiliyor dedi.. benim annemde aynı şekilde kızım ben sizin kıyafetlerinizi kendi kıyafetlerimizle atıyordum o kadar

abartmayın dedi... ben yinede bebiş için olanlardan aldım yanii.. bu bebek dogduktan sonra her gün makina açılacak nerdeyse her zaman onun için özel detarjan yada sabun kullanamayız maleseff hele elde hiç yıkayamam o kadar kıyafetii

gerçekçi olalım birazz

yinede sadece sabunla yıkayanlara tabiki saygı duyuyorum, siz niye sabunla yıkıyorsunuz demiyorum. bu benim düşüncem sadece

Canım ben bizzat gittim mağazasında inceledim ama Çileğin ürünleri hoşuma gitmedi
O kaliteye o fiyat çok geldi bana
Aynen o büyüyen beşiği göstermişti personel büyümüş halindekine uygun yatağıda hediyeymiş
Ama zannetmiyorumki o beşik o kadar sene dayansın

bende bakayım o zaman..ben 1 yıl ücretsiz iznimi kullanacağım gibi gözüküyor diye dikkat etmemiştim pompa falan nedir diye canım

ben de doğumdan sonra karar vericem, alıp hiç kullanmamak istemem sonuçta, ücretsiz izin ben de kullanmak istiyorum pek ihtiyacım olmaz gibi geliyor, belli de olmaz tabii de o zaman kaarar veririz işte

Kuzum nevresim pike sorun olmuyor sadece yan ve baş korumalıklarsa sorun oluyor fazla geldi

Canım ağrılarının geçmiş olmasına çok çok sevindim.
Dikkat et kendine dün yazmıştım sana görmedin galiba
Cnm valla görmedim sabah geç kalktım öğlen girdim nete ve onu yapim bunu yapi derken aslında çok da odaklanıp geçmişi okuyamadım hala bakıom, kuzenim de geldi sohbet ediyoruz kıza ayıp oluyo o yüzden de okuyamadım ama yavaş yavaş bakıom geçmişe... Teşekkürederim yine de cnm buarada bebişin cicilerine bayıldım, odası mobilyaları çok cici olmuş, yıkamışsın ne güzel minicik minicik asmışsın, ben de senin resimleri görünce özendim şimdi ayırdım renkli az renkli diye makineye attım yıkanıyolar

mervecim bende aynı şeyi düşündüm fiyatı çok cazip değil bi beşiği nerdeyse 1.000 lira
zaten verdikleri yatağında kaliteli bişey olacağını sanmıyorum
ama nette o kadar güzel göründü ki gözüme size bi sorayım dedim

Sabun tozu makinayı tıkıyormuş öyle dediler.bende kıyamadım makinaya valla
Bende kirli sepeti almıştım bebek için annem antik kuntik işler çıkarmışsın dedi
Aynen senin annenin dediğini söyledi bana sonrada

ben de doğumdan sonra karar vericem, alıp hiç kullanmamak istemem sonuçta, ücretsiz izin ben de kullanmak istiyorum pek ihtiyacım olmaz gibi geliyor, belli de olmaz tabii de o zaman kaarar veririz işte

en mantıklısı bu canım yaa o kadar çok alınacak şey varkii daha ben hiç bişey almadadım..eşime pompa alalım desem "herşey tamam bi pompamız mı eksik" der bence

Önemli değil canım benim.Şİmdi nasılsın iyi misin yorma kendini fazla sakın tamam mı?
Zaten hep krem rengi pembe almışım beno yüzden renk ayıklama zahmetim olmadı
Ayy heyecanlandım şimdi bak sen makinaya attım diyince evin birazdan bebek kokacak ona göre
Kıyafetleri 2 makina battaneyileri bir makina oldu o uyku setide bir makina oldu
İŞte benimkilerde bir makina oldu lohusa geceliğim pijamam felan
Teşekkür ederim bu arada beğenmişolmana çok sevindim

kızlar ben ilk oğluşumda almıştım medelanın
ama inanın çalışmıyorsanız ya da hemen işe dönmeyecekseniz hiç gerek yok
bebekler o kadar çok emmek istiyolar ki ona gerek kalmıyor :))
ben el pompasından da almıştım korna gibi olanlar var ya
hem çok güçlü hem acil olunca daha pratik
eğer ola ki çokk ihtiyacınız oldu ben doğumun 2. günü siparişş etmiştim 2 gün sonra elimdeydi

yani bence bunu doğum sonrasına bırakıp duruma göre değerlendirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…