Kuzum nevresim pike sorun olmuyor sadece yan ve baş korumalıklarsa sorun oluyor fazla geldi o kadar saçma olduki anlatamamaynı hatayı bende yaptım biliyosunkidboo 70 e 140 ölçüleri ben daha beşiği almadım ama 70-130 alıcam.anlıyacağın 10 cm yine büyük gelecek.artık aynen annem yapacak bişeyler.seninki hiç göze falan batmamış.ben gittim bide aynı takımın nevresim ve pike takımını aldım farklı mağazalardan.artık istesemde değiştiremem.
Canım geçmiş olsun yeni gördüm seninkide tüpişti demi:18:az kanamam oldu hayatım plesanta ayrılmasıymış riskli olduğu için yatıyorum.. 10 gün rapor verdi bi 10 gün daha verecek üstüste alınan raporlarda 20 günden sonra heyet gerekiyor onun içinde tanıdık yok devlet hastanelerinde bu durumumla uğraşamayaccağım için 32.haftam dolana kadar kalan 10 günü iznimden kullanacam yani doğumdan sonraya bişey kalmıyo maalesef...olsun oğlum sağlıkla doğsunda artık kredi falan ücretsiz izin 1-2 ay en çok alabilirim ah şu 6 ay çıksa....
canım lavanta güzel olur...
canım bol bol su iç en iyi ödemi su attırır.
çok güzel yaaa maaşallah....
benim annemde yeni doğan bebek 15-20 gün uzun kollu giyer diyo bizde aldık canım..
dr una ayıp olmaz sonuçta sskdan bakamayacakmış maddi durum bu yani.. ama maddi olarak biraz imkanınız varsa dr undan ayrılma derim önemli olan içinin rahat olması sen bilirsin tabi canım.. hakkınızda hayırlısı olsun..
Canım ağrılarının geçmiş olmasına çok çok sevindim.kızlar günaydın biz bebişimle yeni kalktık, dün ölü gibi uyumuşum iyi geldi yani kalktığımda sancım azdı sadece totom acıyo iğne yerim, günlerdir rahar uyku bile uyuyamıyodum sancıdan ağrodan... Şimdi geçmişi okuyup geliyorum kızlar...
Canım ben havuzluhandan aldım bu cibinliği fiyatıda çok çok uygundu ya 35 yada 40 tl diye hatırlıyorummerve beşiğimiz aynı. bende böyle bir cibinlik istiyorum. nerden aldın. birde içine yorgan olarak ne aldın. ben uyku seti alcaktım ama uyku setlerinin koruyucuları uzun gibi geldi. vazgeçtim bi yorgan bi yastık aldım . ama elyaf diye de sonradan pişman oldum
Ben de ilk başta almak istemiyordum. Sütüm gelmezse alırım diyordum ama çok kullanışlı oluyormuş. O kadar hararetle tavsiye edilince alayım dedim
Ben de ilk başta almak istemiyordum. Sütüm gelmezse alırım diyordum ama çok kullanışlı oluyormuş. O kadar hararetle tavsiye edilince alayım dedim
Teşekkür ederiz teyzesioy bu geçmiş erken doğurtturacak benineyse btti allaha şkür bebişlerde annişlerde iyidir inş kendinize dkkt edin babamız işe gtti biz brz iş yapalım yemek yapalım artık oğlum açlığa dayanmıyor yavrucak hay sanada işinede diyodur içerde kalk süt ver yemek ver diye çırpınıyo içerde :) biz gidelim iş yapalım yemek yiyelim gelelim öpüldünz cankuşlar
55 ile hamile kaldım 63 üm şuan cnm ben
cnm adlarını blmiorum ama eminönünde ve nikah davetiyesi basan yerlerde bolca satılıyor.Bende şeker hamurundan yapıcam kısmetse Eki Görüntüle 681487 böyle bişibunları hastaneye eve karar vermiş değilim daha onları abim ben yaptırıcam dio ama bakalım
zeyno ve hayat sağolun canlarım ama artık bnde sözün bttiği yerdeyim dün kıza yaşını soruyorum 16 abla diyor dedim söyle bakim doğum tarihini en güzeli netten hesaplama 5 gün snra doğum günü ve 15ine giriyor ddm ki daha ne haliniz varsa görün tükendim yani yaşını bile blmio arkadaş boşverin kafa patlatmaya gerek yok doğurucak evde artık ben sokmadım ya karnına çocuğu kendimi yıprattım kaç gündür bu yzden sağolun sizlerede yardımcı olan arkadaşlara sizide uğraştırdım
çocuğun yaşı 24 kız 15 miş artık ne olur ne biter bilmiorum tatlım haklarında hayırlısı sağolasın
ay ay başlamış yıkama işlemleri ne heyecanlı dimi ben beklemedeyim henüz son ayımda halledicem abimin eşiyle yardıma gelicek herşeyide çok cici erva hanımın güle güle kirletsin annesi
en büyük hayalim normal doğum yapmak ve bebeğimi hemen kucağıma vermeleri resmimizi çekmeleri inş o günleri o anlarıda paylaşıcaz burda rabbim herkese yaşatsın bu mtluluğu
artık gerisi onlara kalmış tatlım yazdığım gibi arkadaşlara elim kolum bağlandı bnm kızın yaşı 16danda kçk olunca yasa napar bilmiorum
30 haftalık olucaktı sanırım :) neyse yanlış yazılmış cnm o birçoğumuzda geldi ama sıkmamalıısın erken doğum riski yapar kasılma yapar sıkma bi daha
bu haziran bebişleri çok yaman canım herkeste aynı sorun :) varlıklarını hssetmek çok güzel ama dediğin gibi bazen zıplatıo uykuda bıcırıklar
bndede 15 gün fln oldu başlayalı doktorum yatmadan 2 saat önce yemek yeme dedi bol su içmeliymişiz mide asiti en üste çıkıyormul ondan olurmuş su asiti yok edermiş önerim bu olabilir
bnde 3 aylıkken enfeksiyon olmuştum ürosin di sanırım adı ondan kullandım portakallı gibi bi ilaçtı tek kullanımlık ama bnde ishal yapmadı sen patates haşla ye sıvı az tüket bir iki gün iyi gelir ekmek yut ara ara
Canım o kadar şeyi elde nasıl yıkayacaksın 4 makina çıktı bizimkisi dolu doluKızlar az önce fotoğraf gördüm bebek kıyafetleri bi güzel yıkanmış asılmış, bayıldım. Ben doğum çantamı hazırladım öncelikle onları yıkamak istiyorum ama makina da mı yıkayım elimde mi bilemedim. Siz nasıl yapıyorsunuz ya da yapacaksınız? Makina suyu daha sıcak olduğu için daha sağlıklı gibi geliyor ama çeker mi renkler karışır mı? çamaşırlar yumuşaklığını kaybeder mi? Elde yıkasam duruladıktan sonra deterjandan tamamen arındırmış olurmuyum. Elde yıkıyınca çamaşırlar deterjanlı gibi geliyor bana.
Canım benimkide 10'du kan değerim biraz pekmez içtim kan şurubu yazdı doktorum zar zor 10.8'e çıkardıkkizlar 3 hafta once yaptiklari kan testinin sonucunu gondermisler bugun ve hemoglabin 9.9 sanirim bu cok dusuk bir deger zaten very low midwife git sana ilac yazsin demisler boyle bir durumda bile ebeye yonlendiriyorlar. Pazartesi randevum vardi zaten.
Bu kan degeri oldukca dusuk sanirim.
Kansizlik yasayan var mi?
Ne yapmaliyim sizce?
Uff...
MERVEEEEEEEE hoşgeldinn kuzummmm
kızçenin eşyalarına da kocaman maşallahhhh pembiş pembiş
Hoşbulduk bebeğimmmmHaftalar sonra ilk kez karşılaştık
Teşekkür ederim canım beğenmene çok çok sevindim:87::87::87::87::87:
canım şu an ne kadarmış indirimli olsaydı ne kadara alabiliyordun?
canım ben detarjan olarak omo baby aldım, yumuşatıcı olarak da dalin..
gerçi burada yumuşatıcı kullanmamak lazım diye konuşuldu ama ben öyle düşünmüyorum.. onun için yumuşatıcı da kullandım.. mis gibiii koktuuu
ya evet hasretime daha fazla dayanamadın dimiii hadii itiraf ettt
tugok;az kanamam oldu hayatım plesanta ayrılmasıymış riskli olduğu için yatıyorum.. 10 gün rapor verdi bi 10 gün daha verecek üstüste alınan raporlarda 20 günden sonra heyet gerekiyor onun içinde tanıdık yok devlet hastanelerinde bu durumumla uğraşamayaccağım için 32.haftam dolana kadar kalan 10 günü iznimden kullanacam yani doğumdan sonraya bişey kalmıyo maalesef...olsun oğlum sağlıkla doğsunda artık kredi falan ücretsiz izin 1-2 ay en çok alabilirim ah şu 6 ay çıksa....
cANIM çok geçmiş olsun bence yine de dene şansını rapor almak için sanki 40 güne kadar rapor hakkımız var diye biliyorum ben, geçen işyerimde bir memur arkadaşım var o dedi bana da 40 güne kadar rapor alırsın sakın dertetme kendine demişti bana ... bi devlet hastanesine de götürsün eşin seni çünkü durumun ciddi bence verirler rapor , cnm benim yaa üzüldüm şimdi sen de benim gibi doğum sonrasını düşünüyosun inşallah Allahım ne olur şu 6 ay kabul edilip bir an önce yürürlüğe girsin yaaa .... Ben doğumdan sonra bi tanıdık bişey araştırcam devlet hastanesinden heyet raporu ile uzatmaya çalışacam iznimi ama o da tabi kesin değil bir ihtimal yapabilirsek. Benim de ücretsiz izne ayrılmam imkansız ev kredim var çok ağır gelir bize ödeyemeyiz.
Aynen zeynom bende okudum burada arkadaşlar kullanma dediler
Ben kullanmayacaktım aslında ama annem amaann dök gitsin kızım bişey olmaz dedi
Allahtan koymuşusz yoksa kazık gibi olurdu yavrumun çamaşırları yumuşacık oldu
merhaba çıtır anneler :))
ben internette baktım ve çileğin baby flower bebek odası takımını çok beğendim
burdaki mağazaya canlı görmek için gittim ellerinde yokmuş onu siparişle getiriyorlarmış
oysaki çok beğenmiştim ayrıca ayın 15 ne kadar alırsak beşiğin yatağı ve büyüyen karyolanın
yatağı ayrıca nevresim takımı hediyeymiş
yaklaşık 1.500 liraya geliyor büyüyen karyola ve 2 kapılı dolap
aranızda bu takımı görme şansı olan oldu mu acaba
bi akıl verin bana alsam mı acaba
bende bakayım o zaman..ben 1 yıl ücretsiz iznimi kullanacağım gibi gözüküyor diye dikkat etmemiştim pompa falan nedir diye canım
Cnm valla görmedim sabah geç kalktım öğlen girdim nete ve onu yapim bunu yapi derken aslında çok da odaklanıp geçmişi okuyamadım hala bakıom, kuzenim de geldi sohbet ediyoruz kıza ayıp oluyo o yüzden de okuyamadım ama yavaş yavaş bakıom geçmişe... Teşekkürederim yine de cnm buarada bebişin cicilerine bayıldım, odası mobilyaları çok cici olmuş, yıkamışsın ne güzel minicik minicik asmışsın, ben de senin resimleri görünce özendim şimdi ayırdım renkli az renkli diye makineye attım yıkanıyolarKuzum nevresim pike sorun olmuyor sadece yan ve baş korumalıklarsa sorun oluyor fazla geldi
Canım ağrılarının geçmiş olmasına çok çok sevindim.
Dikkat et kendine dün yazmıştım sana görmedin galiba
Canım ben bizzat gittim mağazasında inceledim ama Çileğin ürünleri hoşuma gitmedi
O kaliteye o fiyat çok geldi bana
Aynen o büyüyen beşiği göstermişti personel büyümüş halindekine uygun yatağıda hediyeymiş
Ama zannetmiyorumki o beşik o kadar sene dayansın
canım zaten o yumuşatıcı bebekler için üretilmiş.. yani zararlı olduguna hiç inanmıyorum..
doktorum bile aynı şeyi söyledi.. ilk hevesle kullanılıyor ama bir süre sonra bunlardan vazgeçildiginde normal olan detarjanlar bu kez
bebekte alerji yapabiliyor dedi.. benim annemde aynı şekilde kızım ben sizin kıyafetlerinizi kendi kıyafetlerimizle atıyordum o kadar
abartmayın dedi... ben yinede bebiş için olanlardan aldım yanii.. bu bebek dogduktan sonra her gün makina açılacak nerdeyse her zaman onun için özel detarjan yada sabun kullanamayız maleseffhele elde hiç yıkayamam o kadar kıyafetii
gerçekçi olalım birazz
yinede sadece sabunla yıkayanlara tabiki saygı duyuyorum, siz niye sabunla yıkıyorsunuz demiyorum. bu benim düşüncem sadece
ben de doğumdan sonra karar vericem, alıp hiç kullanmamak istemem sonuçta, ücretsiz izin ben de kullanmak istiyorum pek ihtiyacım olmaz gibi geliyor, belli de olmaz tabii de o zaman kaarar veririz işte
Cnm valla görmedim sabah geç kalktım öğlen girdim nete ve onu yapim bunu yapi derken aslında çok da odaklanıp geçmişi okuyamadım hala bakıom, kuzenim de geldi sohbet ediyoruz kıza ayıp oluyo o yüzden de okuyamadım ama yavaş yavaş bakıom geçmişe... Teşekkürederim yine de cnm buarada bebişin cicilerine bayıldım, odası mobilyaları çok cici olmuş, yıkamışsın ne güzel minicik minicik asmışsın, ben de senin resimleri görünce özendim şimdi ayırdım renkli az renkli diye makineye attım yıkanıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?