mervecim bende aynı şeyi düşündüm fiyatı çok cazip değil bi beşiği nerdeyse 1.000 lira
zaten verdikleri yatağında kaliteli bişey olacağını sanmıyorum
ama nette o kadar güzel göründü ki gözüme size bi sorayım dedim
Canım nette öyle olduğuna bakma mesela o çiçek desenleri bildiğimiz stıcker
Ben netten bakıp desen zannetmiştimHani şu bir milyoncularda satılan stıckerlar varya onlardan işte
Ben büyüyen beşiği pek mantıklı bulmadığım içinde öyle bir şey tercih etmedim tabiki senin kararın senin zevkin
Kızlar geçen şu emzirme sütyenini deniyordum çok seksi bir şeymiş
O çıt çıtlı yeri açılıyor göğüsün ucu denk geliyor oraya epey giydim aynanın karşında kendimi inceliyordum
Eşimde kapıdan beni seyrediyormuş.Sapık sapık sırıtıyor bir baktım valla elinden zor kaçtım
Yazık adama 8 aydır iyi sabrediyor valla
merhaba çıtır anneler :))
ben internette baktım ve çileğin baby flower bebek odası takımını çok beğendim
burdaki mağazaya canlı görmek için gittim ellerinde yokmuş onu siparişle getiriyorlarmış
oysaki çok beğenmiştim ayrıca ayın 15 ne kadar alırsak beşiğin yatağı ve büyüyen karyolanın
yatağı ayrıca nevresim takımı hediyeymiş
yaklaşık 1.500 liraya geliyor büyüyen karyola ve 2 kapılı dolap
aranızda bu takımı görme şansı olan oldu mu acaba
çilek mobilyalarını görmedim ama eğer istanbulda isen yenibosnada hakan bebe diye bi yer varmış int sitesi bebekodamiz.com oraya bi bak derim
merhaba çıtır anneler :))
ben internette baktım ve çileğin baby flower bebek odası takımını çok beğendim
burdaki mağazaya canlı görmek için gittim ellerinde yokmuş onu siparişle getiriyorlarmış
oysaki çok beğenmiştim ayrıca ayın 15 ne kadar alırsak beşiğin yatağı ve büyüyen karyolanın
yatağı ayrıca nevresim takımı hediyeymiş
yaklaşık 1.500 liraya geliyor büyüyen karyola ve 2 kapılı dolap
aranızda bu takımı görme şansı olan oldu mu acaba
bi akıl verin bana alsam mı acaba
Canım valla Allah yardımcın olsun o zaman aslında içine sinmesi en önemlisi benceevet satan adamda söyledi sticker diye ama kaliteli bi şeydir diye düşünmüştüm :111:
oyy kararsız kaldım şimdi napcam zaten küçücük bi yerde yaşıyorum doğru düzgün mağaza da yok
gidip istikbal ya da bellonya bakcam artıkım çaresizzzzzzz((((
bizde de durum aynı daha 2 kez falan oldu
doğum sonrası acısı kötü çıkacak gibi
O çıt çıtlı yeri açılıyor göğüsün ucu denk geliyor oraya epey giydim aynanın karşında kendimi inceliyordum
Eşimde kapıdan beni seyrediyormuş.Sapık sapık sırıtıyor bir baktım valla elinden zor kaçtım
8 aydır tık yokmu yanlış mı anladım :) maşşallah demek lazım kocana walla :)
bizde de durum aynı daha 2 kez falan oldu
doğum sonrası acısı kötü çıkacak gibi
ayyy tetenoz aşısı oldum kolum çok ağrıyo yagerçi bu aşının acısı yarın çıkacak yarın felç geçirmiş gibi kalırım artık
sormayın kızlar bizdede durumlar kötü ilk 3 ay zaten yasaktı 2 hafta önce yine yasakladı dr artık ağustos sonuna kadar kapılar kapalıbu vajinusmus olayı benide düşündürüo. bizim ilki de baya zor olmuştu çünkü şimdi komik gelio ama baya takmıştım kafaya bi kaç gün ozaman
Aynen canım bebeğe bir şey olur diye korkuyoruz ikimizde
Bende zaten hiç istek felan kalmadı anlamadım neden böyle oldu
Hormonlar tersine çalışıyor galiba :S
Maşallah eşime
Ben vajınusmustan ziyade aslında isteksiz olmaktan korkuyorum inşallah lohusalığımdan sonra geçer bu durum
İlk gece kimin kolay olmuş ki zaten
niye 2.yi vurulmadın canım?bana doğumdan sonra 3.için de gün verdiler. 2. bebeğine hamileyken bi daha vurulmazsın tam koruma sağlayalım dedi hemşire.Geçmiş olsun canım ya ben ikinci dozu vurunmadım o yüzden yan etkisi çok oldu bana:S
geçmiş olsun canım. 2.dozun mu? 2.dozda ağrı daha az oluyor inşallah çabuk geçerayyy tetenoz aşısı oldum kolum çok ağrıyo yagerçi bu aşının acısı yarın çıkacak yarın felç geçirmiş gibi kalırım artık
Geçmiş olsun canım ya ben ikinci dozu vurunmadım o yüzden yan etkisi çok oldu bana:S
ya kızlar süt pompalarını herkes avent alcak galiba ben medela düşünüyodum ama farkı nedirben bi de medelanın bu biberonunu alcam memeyi bırakmıyomuş bunu kullanan bebekler bilgisi olan var mı Eki Görüntüle 681855
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?