2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım nette öyle olduğuna bakma mesela o çiçek desenleri bildiğimiz stıcker
Ben netten bakıp desen zannetmiştimHani şu bir milyoncularda satılan stıckerlar varya onlardan işte
Ben büyüyen beşiği pek mantıklı bulmadığım içinde öyle bir şey tercih etmedim tabiki senin kararın senin zevkin

Kızlar geçen şu emzirme sütyenini deniyordum çok seksi bir şeymiş
O çıt çıtlı yeri açılıyor göğüsün ucu denk geliyor oraya epey giydim aynanın karşında kendimi inceliyordum
Eşimde kapıdan beni seyrediyormuş.Sapık sapık sırıtıyor bir baktım valla elinden zor kaçtım
Yazık adama 8 aydır iyi sabrediyor valla

evet satan adamda söyledi sticker diye ama kaliteli bi şeydir diye düşünmüştüm :111:
oyy kararsız kaldım şimdi napcam zaten küçücük bi yerde yaşıyorum doğru düzgün mağaza da yok
gidip istikbal ya da bellonya bakcam artıkım çaresizzzzzzz ((((

bizde de durum aynı daha 2 kez falan oldu
doğum sonrası acısı kötü çıkacak gibi

canım ben inceledim bu takımı mervenin dediği gibi desenler sticker, mobilyası suntalem malzemeden. pek dayanıkılı gibi gelmedi. dolabının içini çok şık dizayn etmişler spot ışıklı oval kenarlı rafları felan var. ama bana çok küçük geldi dolabı. ben belisin bi takımını aldım indirimdeydi mdf den ve 3 kapılı dolabı var. görme şansın varsa başka şubesinde felan görüp öyle al bence

Canım valla Allah yardımcın olsun o zaman aslında içine sinmesi en önemlisi bence
Ha bende aman aman pahalı bir şey almadım Ikeadan aldık beşiğini dolabını
Masif ağacından yapıldığı için ve ebatı küçük olduğu için tercih ettik
İyikide almışız diyoruz eşimle.İnşallah sende zevkine ve gönlüne göre bulursun

Öyle valla vajınusmus olmaktan korkuyorum:26:
Yandık valla

ayyy tetenoz aşısı oldum kolum çok ağrıyo ya gerçi bu aşının acısı yarın çıkacak yarın felç geçirmiş gibi kalırım artık

8 aydır tık yokmu yanlış mı anladım :) maşşallah demek lazım kocana walla :)

8 aydır tık yokmu yanlış mı anladım :) maşşallah demek lazım kocana walla :)

Aynen canım bebeğe bir şey olur diye korkuyoruz ikimizde
Bende zaten hiç istek felan kalmadı anlamadım neden böyle oldu
Hormonlar tersine çalışıyor galiba :S
Maşallah eşime

sormayın kızlar bizdede durumlar kötü ilk 3 ay zaten yasaktı 2 hafta önce yine yasakladı dr artık ağustos sonuna kadar kapılar kapalı bu vajinusmus olayı benide düşündürüo. bizim ilki de baya zor olmuştu çünkü şimdi komik gelio ama baya takmıştım kafaya bi kaç gün ozaman

ayyy tetenoz aşısı oldum kolum çok ağrıyo ya gerçi bu aşının acısı yarın çıkacak yarın felç geçirmiş gibi kalırım artık

Geçmiş olsun canım ya ben ikinci dozu vurunmadım o yüzden yan etkisi çok oldu bana:S

Ben vajınusmustan ziyade aslında isteksiz olmaktan korkuyorum inşallah lohusalığımdan sonra geçer bu durum
İlk gece kimin kolay olmuş ki zaten

Aynen canım bebeğe bir şey olur diye korkuyoruz ikimizde
Bende zaten hiç istek felan kalmadı anlamadım neden böyle oldu
Hormonlar tersine çalışıyor galiba :S
Maşallah eşime

çok güldüm canım ya,durum bizde de aynı olduğu için

aynen ibenimde steğim hiç kalmadı,kocişime de acıyorum istemeye istemeye teklif ettim ona,ama sağolsun o da istemedi.bebişe bişi olacak korkusuyla aylardır yapmıyoruz bizde hiçbirşey.ilk 3 ay içinde 1 kere yaptık en başta,dr bi sorun yok yapabilirsiniz demişti çünkü.ama onda bile "ayy dur üstüme abanma",o da "ayy aşkım beline yastık mı koysak" falan derken gümbürtüye gitti bişi anlamadık
maşallah kocişlerimizeee

ya kızlar süt pompalarını herkes avent alcak galiba ben medela düşünüyodum ama farkı nedir ben bi de medelanın bu biberonunu alcam memeyi bırakmıyomuş bunu kullanan bebekler bilgisi olan var mı

Son düzenleme:
[video=youtube;g2efC2vQvOw]http://www.youtube.com/watch?v=g2efC2vQvOw[/video]

Geçmiş olsun canım ya ben ikinci dozu vurunmadım o yüzden yan etkisi çok oldu bana:S
niye 2.yi vurulmadın canım?bana doğumdan sonra 3.için de gün verdiler. 2. bebeğine hamileyken bi daha vurulmazsın tam koruma sağlayalım dedi hemşire.

geçmiş olsun canım. 2.dozun mu? 2.dozda ağrı daha az oluyor inşallah çabuk geçer

sağolasın cnm ya 2. dozu vurdurdum bende ilkini vucut atıyomuş pek bi işe yaramıyomuş.
hastanelerde enfeksiyon kapanı çok duyuyorum cerrahi aletler tam dezenfekte olmadığı için. o yüzden pek riske atmak istemedim ağrıya rağmen vurdurdum

bEN biberonda chicconun kauçuk ağızlı olanını tercih ettim
Gaz deliği de var oda önemliymiş en önemlisi o kauçuk olanlar sağlıklıymış
Biraz tuhaf bir görüntüsü var ama bebeklerimizin sağlığı daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…