2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

medela calma mı bu canım evet bunu öneriyorlar.memeyi bıraktırmıyormuş. bende avent almayı düşünüyorum ama bilmiyorum bundan bulursam bundan da alabilirim

Avent göğüs pompası göğüslere masaj yapan yaprakcıklar içeriyor, bu da daha az acı demek. Göğüs acıması çok fenaymış. Hem masaj sayesinde süt kanalları daha da açılıyormuş.

Biberona gelince Dr. Browns gaz yapmayan biberon çok iyi diyorlar. Özellikle gazlı erkek bebeklerde çok işe yarıyormuş

Canım ya çok ağrım oldu resmen bütün kemiklerim ağrıdı resmen tüm damarlarım tık tık attı belkide psikolojiktir bilemedim
bebeğe bir şey olur diye korktum 2.yi vurunmama kararı aldım

Canım ben o konuda hastaneme güveniyorum yani temiz baya inceledik doğum katını felanda eşimle
İnşallah bir şey olmaz:18:

allah biberon konusunada girdiysek doğum ciddi ciddi yaklaşıyo galiba :) nukun ürünleri hakkında bilgisi olan varmı peki ? nuk markasından memnun kalan çok fazla gibi

Sizlerin güzel sohbetine doyum olmaz ama eşim işe gidecek 1 saat sonra ve ortada yemek yok ne yiyeceğiz biz şimdi
Ahh bu kadınlar kulübü

ya benimde şüphem yok ama insanın içinde makas unutan doktorlar bile varken memlekette. insan tırsmıyo değil hani

Dr. Browns dan aldım ama o da çok ağır geldi cam olanını ve büyük olanını aldım yanlış mı yaptım bilmiyorum süt pompasını da avent alayım bari

Arkadaşlar lütfen imza kampanyasına katılın ve iletebildiğiniz kadar iletin heryere.

arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. ben 30+1 hamileyim ancak şu 1 haftadır bebişimi çok aşağıda hissediyorum bu normalmidir acil cvp verirseniz çok sevinirim.

arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. ben 30+1 hamileyim ancak şu 1 haftadır bebişimi çok aşağıda hissediyorum bu normalmidir acil cvp verirseniz çok sevinirim.

bence normal canım,ben de genelde hep oralarda hissediyorum bebişimi.dr hiçbirşey demedi,tuhaf bi durum olsa bilgilendirirdi beni. telaşlanma

canım bende medela almıştım ilkinde memnun kaldım ayrıca biberonuda çocuğa meme falan bıraktırmıyoo yaniii bırakacak çocuk zaten bırakır arkadaşlarr benm olum 13 ay hem emdi hem biberon kullandııı

canım tetonoz aşısı önemliymiş ben ilkinde vurdurmadım ama ikincide doktorum kesinlikle vurdur hiçbir zararı yok dedi evet ağrı yapıyooo benm ilkinin ağrısı geçmeden ikinciyi vurdurdum ama ikinciyi daha çabuk atlattım neyse zaten yeni hastane koşullarında yenidoğan tetonozu biraz zor bi ihtimall...

buarada bakıyom çoğunuz kocalarınızdan uzak kalmışsınızz ayy yazıkkk beee...bizim fixx 6.ay biter olay biterr...ayyy daha 3 ay var yaa....benmde kocam çok korkar sağolsunnnn

Kızlar göğüs pompası alacak olanlar avent
grupgonide bugün 185 tl normal fiyatı nedir bilmiyorum ama bir bakın isterseniz.

Son düzenleme:
ben doktora sormadım ama cinsellik ne zamandan itibaren yasak acaba?
biz hala devam edioruz valla.
son aya kadar problem yok diye biliyorum yanlış bilmiyosammm..aman doğumdan bigün önce bile bırakmayanlar var yaa...ama tehlikeye atmamak lazım...

Selam kizlarr
ya benim ayaklarim oyle bi sisiyoki resmen fil ayagina benzedive artik aci veriyo yurudukce bu odemler icin bir oneriniz varmi

eğer çalışan anne değilsen yürüyüşler yap bide uzanıp sık sık ayakalrını yuarıya doğru duvara dayakan dolaşımı hızlansın
bide tuuuuzzz kesinlikliklee cııssss

Canım sende niye sivilce çıkıyor gebelikle alakalı mı acaba:26:

yaa benimde tam tersine elim yüzüm o kadar kuru ki sinir oluyorum ne krem kullandıysam bi fayda yok
yaşlı tetelerin elleri gibi oldu
ayyy bu arada odanız çok güzel olmuş
ama o astığın çamaşırların fotosuna koptum yaasüper olmuş
bu heves yokmu insana herbişi yaptırıyoo

Ahh kızlar birde benim eşimi düşünün, hamile kaldım kalalı lokanta kapalı adama, ilk üç ay düşük olur diye olmadı, sonraki üç ayda ara ara kanamalarım oldu, doktor yasakladı, son üç aya girdim sayılır ancak erken doğum riskim var ilişki yine yasak, garibim önemli değil sen ve bebek iyi olun yeter diyor ama içinde ne fırtınalar kopuyor az çok tahmin edebiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…