ya kızlar süt pompalarını herkes avent alcak galiba ben medela düşünüyodum ama farkı nedir ben bi de medelanın bu biberonunu alcam memeyi bırakmıyomuş bunu kullanan bebekler bilgisi olan var mı Eki Görüntüle 681855
medela calma mı bu canım evet bunu öneriyorlar.memeyi bıraktırmıyormuş. bende avent almayı düşünüyorum ama bilmiyorum bundan bulursam bundan da alabilirim
Avent göğüs pompası göğüslere masaj yapan yaprakcıklar içeriyor, bu da daha az acı demek. Göğüs acıması çok fenaymış. Hem masaj sayesinde süt kanalları daha da açılıyormuş.
Biberona gelince Dr. Browns gaz yapmayan biberon çok iyi diyorlar. Özellikle gazlı erkek bebeklerde çok işe yarıyormuş
Canım ya çok ağrım oldu resmen bütün kemiklerim ağrıdı resmen tüm damarlarım tık tık attı belkide psikolojiktir bilemedim
bebeğe bir şey olur diye korktum 2.yi vurunmama kararı aldım
sağolasın cnm ya 2. dozu vurdurdum bende ilkini vucut atıyomuş pek bi işe yaramıyomuş.
hastanelerde enfeksiyon kapanı çok duyuyorum cerrahi aletler tam dezenfekte olmadığı için. o yüzden pek riske atmak istemedim ağrıya rağmen vurdurdum
Avent göğüs pompası göğüslere masaj yapan yaprakcıklar içeriyor, bu da daha az acı demek. Göğüs acıması çok fenaymış. Hem masaj sayesinde süt kanalları daha da açılıyormuş.
Biberona gelince Dr. Browns gaz yapmayan biberon çok iyi diyorlar. Özellikle gazlı erkek bebeklerde çok işe yarıyormuş
allah biberon konusunada girdiysek doğum ciddi ciddi yaklaşıyo galiba :) nukun ürünleri hakkında bilgisi olan varmı peki ? nuk markasından memnun kalan çok fazla gibi
Canım ya çok ağrım oldu resmen bütün kemiklerim ağrıdı resmen tüm damarlarım tık tık attı belkide psikolojiktir bilemedim
Canım ben o konuda hastaneme güveniyorum yani temiz baya inceledik doğum katını felanda eşimle
İnşallah bir şey olmaz:18:
kızlar doğum izninde yeni açıklama: meclis kapanmadan (temmuza kadar) yasayı çıkarıyoruz demişler. Umarım bu sefer haber doğrudur. Lütfen destekleyin, eşlere de söyleyin onlar da katılsın. Bir de arada bakana(Fatma Şahin) tweet atıyoruz, onu da ihmal etmeyin...
arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. ben 30+1 hamileyim ancak şu 1 haftadır bebişimi çok aşağıda hissediyorum bu normalmidir acil cvp verirseniz çok sevinirim.
arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. ben 30+1 hamileyim ancak şu 1 haftadır bebişimi çok aşağıda hissediyorum bu normalmidir acil cvp verirseniz çok sevinirim.
canım bende medela almıştım ilkinde memnun kaldım ayrıca biberonuda çocuğa meme falan bıraktırmıyoo yaniii bırakacak çocuk zaten bırakır arkadaşlarr benm olum 13 ay hem emdi hem biberon kullandııı
merve02 kullanıcısından alıntı
canım tetonoz aşısı önemliymiş ben ilkinde vurdurmadım ama ikincide doktorum kesinlikle vurdur hiçbir zararı yok dedi evet ağrı yapıyooo benm ilkinin ağrısı geçmeden ikinciyi vurdurdum ama ikinciyi daha çabuk atlattım neyse zaten yeni hastane koşullarında yenidoğan tetonozu biraz zor bi ihtimall...
buarada bakıyom çoğunuz kocalarınızdan uzak kalmışsınızz ayy yazıkkk beee...bizim fixx 6.ay biter olay biterr...ayyy daha 3 ay var yaa....benmde kocam çok korkar sağolsunnnn
eğer çalışan anne değilsen yürüyüşler yap bide uzanıp sık sık ayakalrını yuarıya doğru duvara dayakan dolaşımı hızlansın
bide tuuuuzzz kesinlikliklee cııssss
yaa benimde tam tersine elim yüzüm o kadar kuru ki sinir oluyorum ne krem kullandıysam bi fayda yok
yaşlı tetelerin elleri gibi oldu
ayyy bu arada odanız çok güzel olmuş
ama o astığın çamaşırların fotosuna koptum yaasüper olmuş
bu heves yokmu insana herbişi yaptırıyoo
sormayın kızlar bizdede durumlar kötü ilk 3 ay zaten yasaktı 2 hafta önce yine yasakladı dr artık ağustos sonuna kadar kapılar kapalı bu vajinusmus olayı benide düşündürüo. bizim ilki de baya zor olmuştu çünkü şimdi komik gelio ama baya takmıştım kafaya bi kaç gün ozaman
Ahh kızlar birde benim eşimi düşünün, hamile kaldım kalalı lokanta kapalı adama, ilk üç ay düşük olur diye olmadı, sonraki üç ayda ara ara kanamalarım oldu, doktor yasakladı, son üç aya girdim sayılır ancak erken doğum riskim var ilişki yine yasak, garibim önemli değil sen ve bebek iyi olun yeter diyor ama içinde ne fırtınalar kopuyor az çok tahmin edebiliyorum..