- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Ben ankaradaki e-bebeki arayıp sordum. İkincisinde %50 uygularız, ayrı ödeme alırız dediler bana. Yani birini daha bulsam çok daha uygun fiyatlı alacağım ama kimseden ses çıkmadı. Yok mu Ankarada avent pompa alacak
cinsellik konuşulmuş ya kızlar artık benide korku kapladı.Ben hamile kaldığı öğrendiğim andan beri adamı boş tutmadım yani 2 günde 1 şaşmaz halada öyle ama 3 gündür vajinada sızlama gibi bişi oluyor.Rahmim zonkluyo sanki bebek hareketliyken daha çok oluyor ağrıyo gibi oluyo bazen.Birde bel ağrılarım çok arttı karnımdaki yırtıklarda canımı sıkmaya başladı sol tarafım mor çizgiliydi bu sabah baktım sağımdada oluşmuş içten çatlamış ve yırtılmış karnım içimde nasıl bişi var bende bilmiorum aslında şuan çatlak yırtıklar fln sorun değilde ilişkiyi kessem mi diye düşünüyorum allah korusun bebeğe bişey olsa bende ölürüm bi anlık zevk içinde onu riske atmak istemiyorum ilişkiyi kesenler varmı aranızda yada devam edecek olanlar ?
birde aynı şekilde 3,4 gündür çok ıslanıyorum ben son kontrolümde doktorum suyun çok iyi demişti ama acaba az az suyummu geliyo çok korkuyorum ben ya bana noldu böyle :s erken doğurmak istemiyorum
en mantıklısı bu canım yaa o kadar çok alınacak şey varkii daha ben hiç bişey almadadım..eşime pompa alalım desem "herşey tamam bi pompamız mı eksik" der bence
NURGU66
ama o astığın çamaşırların fotosuna koptum yaasüper olmuş
bu heves yokmu insana herbişi yaptırıyoo
Eki Görüntüle 681921 işte kızımın arabası çok hafif çift yönlü katlanması çok pratik ve katlandığında fazla yer kaplamıyor:))
Avent göğüs pompası göğüslere masaj yapan yaprakcıklar içeriyor, bu da daha az acı demek. Göğüs acıması çok fenaymış. Hem masaj sayesinde süt kanalları daha da açılıyormuş.
Biberona gelince Dr. Browns gaz yapmayan biberon çok iyi diyorlar. Özellikle gazlı erkek bebeklerde çok işe yarıyormuş
son aya kadar problem yok diye biliyorum yanlış bilmiyosammm..aman doğumdan bigün önce bile bırakmayanlar var yaa... ama tehlikeye atmamak lazım...
tugok;az kanamam oldu hayatım plesanta ayrılmasıymış riskli olduğu için yatıyorum.. 10 gün rapor verdi bi 10 gün daha verecek üstüste alınan raporlarda 20 günden sonra heyet gerekiyor onun içinde tanıdık yok devlet hastanelerinde bu durumumla uğraşamayaccağım için 32.haftam dolana kadar kalan 10 günü iznimden kullanacam yani doğumdan sonraya bişey kalmıyo maalesef...olsun oğlum sağlıkla doğsunda artık kredi falan ücretsiz izin 1-2 ay en çok alabilirim ah şu 6 ay çıksa....
cANIM çok geçmiş olsun bence yine de dene şansını rapor almak için sanki 40 güne kadar rapor hakkımız var diye biliyorum ben, geçen işyerimde bir memur arkadaşım var o dedi bana da 40 güne kadar rapor alırsın sakın dertetme kendine demişti bana ... bi devlet hastanesine de götürsün eşin seni çünkü durumun ciddi bence verirler rapor , cnm benim yaa üzüldüm şimdi sen de benim gibi doğum sonrasını düşünüyosun inşallah Allahım ne olur şu 6 ay kabul edilip bir an önce yürürlüğe girsin yaaa .... Ben doğumdan sonra bi tanıdık bişey araştırcam devlet hastanesinden heyet raporu ile uzatmaya çalışacam iznimi ama o da tabi kesin değil bir ihtimal yapabilirsek. Benim de ücretsiz izne ayrılmam imkansız ev kredim var çok ağır gelir bize ödeyemeyiz.
Canım geçmiş olsun yeni gördüm seninkide tüpişti demi:18:
Dikkat et kendine lütfen dinlen bol bol geçmiş olsun inşallah bebeğin yaramazlık yapmaz
Bu arada sağol canım
Canım ben yaklaşık 3-3,5 aylık raporluyum, ben özel hastaneye gidiyorum.. Doktorum hep 30 gün olarak verdi raporumu, 20 günden sonrası heyet raporuna giriyor, devlet hastanelerinde nasıl oluyor bilmiyorum ama özel hastanede doktorum veriyor raporu, başhekimin sekreteri var ona veriyoruz, biz oturuyoruz, o doktorlara ve en son başhekime imzalatıp getiriyor bize veriyor, biz doktorları dolaşmıyoruz yani imza için.. ben hiç sorun yaşamadım bu konuda.. Ama şunu iyi biliyorum ki 20 gün ve sonrası mutlaka heyet raporu oluyor...
Kızlar geçen şu emzirme sütyenini deniyordum çok seksi bir şeymiş
O çıt çıtlı yeri açılıyor göğüsün ucu denk geliyor oraya epey giydim aynanın karşında kendimi inceliyordum
Eşimde kapıdan beni seyrediyormuş.Sapık sapık sırıtıyor bir baktım valla elinden zor kaçtım
Yazık adama 8 aydır iyi sabrediyor valla
niye 2.yi vurulmadın canım?bana doğumdan sonra 3.için de gün verdiler. 2. bebeğine hamileyken bi daha vurulmazsın tam koruma sağlayalım dedi hemşire.
geçmiş olsun canım. 2.dozun mu? 2.dozda ağrı daha az oluyor inşallah çabuk geçer
kralkayaBu arada cinsellik konusunda ben adını bile unuttum ne işe yarıyordu o :))) Benim ilk 3 ay düşük tehlikesi vardı o yüzden olmadı sonrasında ben istedim eşim korkudan yaklaşamadı ya bebeğe bişi olursa dedi başka bişi demedi 1 ay önce de plesenta previadan dolayı yine kestik. Yani toplamda ancak 4 kez olmuştur 5 desen yok anam :)))
dilca
sizde durumlar nasıl canım tecrübeli bir anne olarak ?
valla bizde de son 2 aydır neredeyse tık yok
eşim çok şikayetci de şakayla karışık söylüyo, haftasonu bakarız dedim ben de.
yazık umutlanıyo , son kez deneyelim artık napalım
eminim o da rahatsız olcaktır şöyle dur, fazla abanma, ay sıkıştım
tugok
ay benim kociş de tüp bebek dahil 1 kezle idare ediyor maaşallah kocama....
Ya kızlar hamılelıgımın basından berı hıc ası olmadım ben uc adres degıstı ıst dan agrı ya transfer olunca ancak yerles doktor bul hastane bul derken saglık ocagına hıc ugramaya bıle vakıt olmadı tabı doktor degıstırmek te ıcınde :S sızce doktoruma soylemelı mıyım veya saglık ocagına mı gıdelım ne yapalım olmazsa olmaz mı bu asılar ??
kaç tane biberon lazım. o kadar araştırma yaptım ama havuzluhanda önüme ilk gelen biberonu aldımnuk un aldım. ağzı kauçuk mu slikon mu nedir ne değildir bilmiyorum
Ahsennnn kullanıcısından alıntı
Ya kızlar hamılelıgımın basından berı hıc ası olmadım ben uc adres degıstı ıst dan agrı ya transfer olunca ancak yerles doktor bul hastane bul derken saglık ocagına hıc ugramaya bıle vakıt olmadı tabı doktor degıstırmek te ıcınde :S sızce doktoruma soylemelı mıyım veya saglık ocagına mı gıdelım ne yapalım olmazsa olmaz mı bu asılar ??
olmazsa olmaz değil tabi canım benm ben ilk gebeliğimde vurulmamıştım mesela belli bir haftadan sonra yapıyolarmı bilmiyorum ama doktoruna bi danış istersen
bi sağlık ocağına uğra istersen canım,yani olmazsa olmaz değil ama doğum yapacağın yerin hijyen koşulları çok önemli.2 doz aşıyı 1 ay arayla vuruyorlar.
canım biz 6. aydan sonra bırakırız ikisindede öle oldu benm kocam yaklaşmaz çok korkar göbeğime dokunmaya korkar çocuğa bişi olur diye hatta ben ısrar edince ayıp ama çocuğun karşısında diye bana sömürü yapıyoooama problem yoksa son aya kadar devamö edilebilir son gaz yola devam
Ohh olsada yesek vallafırın makarna yap en kolayından börek gibi,ayranla yersiniz canım
Teşekkür ederim canım sorma işte hevesleniyor insan elimde değil ne yapayımeğer çalışan anne değilsen yürüyüşler yap bide uzanıp sık sık ayakalrını yuarıya doğru duvara dayakan dolaşımı hızlansın
bide tuuuuzzz kesinlikliklee cııssss
yaa benimde tam tersine elim yüzüm o kadar kuru ki sinir oluyorum ne krem kullandıysam bi fayda yok
yaşlı tetelerin elleri gibi oldu
ayyy bu arada odanız çok güzel olmuş
ama o astığın çamaşırların fotosuna koptum yaasüper olmuş
bu heves yokmu insana herbişi yaptırıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?