2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cinsellik konuşulmuş ya kızlar artık benide korku kapladı.Ben hamile kaldığı öğrendiğim andan beri adamı boş tutmadım yani 2 günde 1 şaşmaz halada öyle ama 3 gündür vajinada sızlama gibi bişi oluyor.Rahmim zonkluyo sanki bebek hareketliyken daha çok oluyor ağrıyo gibi oluyo bazen.Birde bel ağrılarım çok arttı karnımdaki yırtıklarda canımı sıkmaya başladı sol tarafım mor çizgiliydi bu sabah baktım sağımdada oluşmuş içten çatlamış ve yırtılmış karnım içimde nasıl bişi var bende bilmiorum aslında şuan çatlak yırtıklar fln sorun değilde ilişkiyi kessem mi diye düşünüyorum allah korusun bebeğe bişey olsa bende ölürüm bi anlık zevk içinde onu riske atmak istemiyorum ilişkiyi kesenler varmı aranızda yada devam edecek olanlar ?

birde aynı şekilde 3,4 gündür çok ıslanıyorum ben son kontrolümde doktorum suyun çok iyi demişti ama acaba az az suyummu geliyo çok korkuyorum ben ya bana noldu böyle :s erken doğurmak istemiyorum

Son düzenleme:

bana niye öyle dediler ya sen pompa diye sordun mu ayrıca.

canım biz 6.ayda keseriz kocacimlenn kocam pek korkak bana kalsa kesmemdeyaa kendini yii tanırsın bi sorun olduğunu hissediyosan kes şunun şurasında 2 aycık kalmış zatenama sorun olmadığını hissediyosan 32 33 e kadar yolu varr

canım benm bildiğim su olup olmadığını anlamak için pedler varmış onlardan alabilirsin yada onu beklemesen doktorunu ara.. ayrıca su gibimi akıntın renkli mi hafif nasıl:44:

işte kızımın arabası çok hafif çift yönlü katlanması çok pratik ve katlandığında fazla yer kaplamıyor:))

en mantıklısı bu canım yaa o kadar çok alınacak şey varkii daha ben hiç bişey almadadım..eşime pompa alalım desem "herşey tamam bi pompamız mı eksik" der bence

bende doğumdan sonra almayı düşünüyordum ama süt gelmezse sütün gelmesine yardımcı oluyormuş. manuel alsam onlar da baya pahalı. almışken baştan alayım diye karar verdim en son . doğum izni 6 aya çıkarsa belki gerek kalmaz ama bilemiyorum bende. manuelin ucuzları varda onlarla sağmak zor baya

NURGU66
ama o astığın çamaşırların fotosuna koptum yaasüper olmuş
bu heves yokmu insana herbişi yaptırıyoo

valla ona bende bittim bende çekicem fotolarını bende pek heveslendim ayyikinci olmasına rağmen okadar güzel bi telaşları varki özendiriyolar insanı

Bu arada cinsellik konusunda ben adını bile unuttum ne işe yarıyordu o :))) Benim ilk 3 ay düşük tehlikesi vardı o yüzden olmadı sonrasında ben istedim eşim korkudan yaklaşamadı ya bebeğe bişi olursa dedi başka bişi demedi 1 ay önce de plesenta previadan dolayı yine kestik. Yani toplamda ancak 4 kez olmuştur 5 desen yok anam :)))

kaç tane biberon lazım. o kadar araştırma yaptım ama havuzluhanda önüme ilk gelen biberonu aldım nuk un aldım. ağzı kauçuk mu slikon mu nedir ne değildir bilmiyorum

son aya kadar problem yok diye biliyorum yanlış bilmiyosammm..aman doğumdan bigün önce bile bırakmayanlar var yaa...ama tehlikeye atmamak lazım...

sizde durumlar nasıl canım tecrübeli bir anne olarak ?
valla bizde de son 2 aydır neredeyse tık yok
eşim çok şikayetci de şakayla karışık söylüyo, haftasonu bakarız dedim ben de.
yazık umutlanıyo , son kez deneyelim artık napalım
eminim o da rahatsız olcaktır şöyle dur, fazla abanma, ay sıkıştım

valla hayatım 20 günden sonra heyet dediler allah yardımcımız olsun ne diyim bebişler sağlıkla gelsinde...

Canım geçmiş olsun yeni gördüm seninkide tüpişti demi:18:
Dikkat et kendine lütfen dinlen bol bol geçmiş olsun inşallah bebeğin yaramazlık yapmaz
Bu arada sağol canım

tüp canım evet çok sağol teyzesi ben içimi ferah tutuyorum 34 leri falan göreceğiz inşallah...

ssklı özel hastane oluyomuş evet ama benim doktorumun hastane bağlantısı yok.. cuma sorcam bakalım ne dicek...

ay benim kociş de tüp bebek dahil 1 kezle idare ediyor maaşallah kocama....

yaa benimde tam tersine elim yüzüm o kadar kuru ki sinir oluyorum ne krem kullandıysam bi fayda yok
yaşlı tetelerin elleri gibi oldu
ayyy bu arada odanız çok güzel olmuş
ama o astığın çamaşırların fotosuna koptum yaasüper olmuş
bu heves yokmu insana herbişi yaptırıyoo
[/QUOTE]

Bende de aynı sıkıntı var yaa ellerım kollarım bacaklarım hatta ozellıkle karnım kupkuru ve kepek gıbı dokuluyo babannem gıbıyım dıyıp duruyorum bende :) yok mu bunun bı cozumu?!
Esım artık kremlerı saklamak uzere bebegı kımyasallastırdın dıyıp duruyo :))

Ya kızlar hamılelıgımın basından berı hıc ası olmadım ben uc adres degıstı ıst dan agrı ya transfer olunca ancak yerles doktor bul hastane bul derken saglık ocagına hıc ugramaya bıle vakıt olmadı tabı doktor degıstırmek te ıcınde :S sızce doktoruma soylemelı mıyım veya saglık ocagına mı gıdelım ne yapalım olmazsa olmaz mı bu asılar ??

tugok
ay benim kociş de tüp bebek dahil 1 kezle idare ediyor maaşallah kocama....

canım biz 6. aydan sonra bırakırız ikisindede öle oldu benm kocam yaklaşmaz çok korkar göbeğime dokunmaya korkar çocuğa bişi olur diye hatta ben ısrar edince ayıp ama çocuğun karşısında diye bana sömürü yapıyoooama problem yoksa son aya kadar devamö edilebilir son gaz yola devam

bi sağlık ocağına uğra istersen canım,yani olmazsa olmaz değil ama doğum yapacağın yerin hijyen koşulları çok önemli.2 doz aşıyı 1 ay arayla vuruyorlar.

kaç tane biberon lazım. o kadar araştırma yaptım ama havuzluhanda önüme ilk gelen biberonu aldım nuk un aldım. ağzı kauçuk mu slikon mu nedir ne değildir bilmiyorum

canm benm ilk etapta 2 biberon yeterlidir farklı markalar seçersen bebeğin birine alışmassa diğerini denemiş olursun bende sölemesiii

olmazsa olmaz değil tabi canım benm ben ilk gebeliğimde vurulmamıştım mesela belli bir haftadan sonra yapıyolarmı bilmiyorum ama doktoruna bi danış istersen

hadi fotolarımızı ekleyelim bebişlerin son halleriiii
benim bi kat oluştu gerçekten, sehpa gibi, kahveni çikolatını koy ye
geliyoruz birazdan

olmazsa olmaz değil tabi canım benm ben ilk gebeliğimde vurulmamıştım mesela belli bir haftadan sonra yapıyolarmı bilmiyorum ama doktoruna bi danış istersen

bi sağlık ocağına uğra istersen canım,yani olmazsa olmaz değil ama doğum yapacağın yerin hijyen koşulları çok önemli.2 doz aşıyı 1 ay arayla vuruyorlar.

Ahh ahh hıjyen ne arar yarama tuz bastın canım yaa burda adam akıllı ıkı hastane var bırı gayet temız,yenı ve hıjyenık ama doktorları bes para etmez dıgerı son derece eskı ama doktor personel super ılgılı ınsan sımarıyo yanı o derece amaa gelgelelım ben nerede dogum yapacagıma karar veremedım bıle dedıgınız gıbı en ıyısı doktor amcaya bı danısalım bız bu konuyu

Bızım basından berı gayet muntazam bı sekılde hersey yolunda devam edıyordu taa kı son doktorumuz postayı koyana kadar :) 15 gundur yasaklıyız rıskımızden dolayı.zavallı esım melul melul bana bakıyo hasretle :) ıcım gıdıyo valla ama napalım hersey bebeler ıcın :)

fırın makarna yap en kolayından börek gibi,ayranla yersiniz canım
Ohh olsada yesek valla
Teşekkür ederim canım sorma işte hevesleniyor insan elimde değil ne yapayım

Kızlar sebebi bu olsun uyuyamamamızın ama artık ne yöntem denediysem olmuyor. Şimdi uyurken birisi yanımda olsa, gece kaç kere yön değiştirdiğimi saysa ne iyi olur çok merak ediyorum. Acaba bir kolun üzerinde kaç dakika yatıyor olabilirim. Ve kaç dakika yatıyorum ki bu kol bu kadar uyuşuyor. Dün üç yastık vardı yatakta. Bugün bir tane daha ekleyebilirim. yastık yere düşüyor ben uyanıyorum. Kolum uyuşması yetmez gibi bi de yastık uyandırıyor beni. Bu günümüze şükür yine de.

Mervecim odan çok güzel olmuş. Herşeyi güzelce yerleştirmişsin. Darısı bize.

A 101 deki ürünler için sabah erkenden mi orada olmamız gerekiyor. Kaçta açılıyor ki?

Zeynnoo tülden keseyi nereden buldun da aldın. Araştırmacı. Ben de ambalajcıdan poşet alacağım. Kıyafet koyulan poşetlerden onlara yerleştireyim diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…