Günaydın kızlar...
Akşam nefes darlığıydı.Kızımın hareketli olması mahfetti beni.Ama bunada şükür.Hareket olmasada korkardım bişeymi var diye...
Ahsen
Ben Magnorm kullanıyorum günde 3 kez.Ama bacak ağrılarım mahfediyor yinede beni.Doktorum muz iyi gelir demişti.Birde düzenli muz yiyeyim bari..
Magnezyumu gunde kac tane alıyosunuz kızlar? Bıde ılacınızın adı ne merak ettım
Bende magnorm kullanıyorum da gunde bı tane demıstı doktorumuz.bacak agrım falan hıc olmadı tek sıkıntımız kasılma ve bazen artıyo sıklıgı acaba dıyodum arada 2 tane alsam bı sakıncası olur mu??
Ilac manyagı olduk yaa ıse bak
magnorm kullanıyorum canım ben günde 1 defa. bir de sen tetanoz aşısını sormuştun sanırım benim doktorum kesinlikle vurdurmama gerek olmadığını söylemişti. düşük riski olanlara önermiyorum, zaten gelişmiş ülkelerin hiçbirinde uygulanmıyor böyle bişi demişti. sen yinede doktoruna sor tabi en azından aşı olmadığını bilsin
Benim normalde huzursuz bacak sendromumda var.Alışığım bu ağrılara ama kızımda olunca işin içinde zor oluyor..Birde aşağıya doğru çok baskı oluyor bazen.Kasılma bu değil dimi..Ay ben bu kasılma nasıl bilmiyorum ya:26:
Hmm ondan 3 tanedır canım senın kı o zaman Allah kolaylık versın gebelıkle olan hersey artıyor benım de mıde rahatsızlıgım vardı o fena yapıyo benı.
Kasılma aynen su sekıl canım karnının bı tarafı bı anda sertlesıyor ılk zamanlar bebek donuyo falan kendını top yapıyo falan sanıyodum yanı o hıssı verıyor ve o an cok rahatsız edıcı oluyor.karnına dokunsan sankı bebıs yok ta tas var yanı boyle fena bısey.
Kızlar ya bir sey sorucam size günde 2 kez buyuk tuvaletime çıkıyorum ben normal mi sizce :44::44::44:
Kızlar ya bir sey sorucam size günde 2 kez buyuk tuvaletime çıkıyorum ben normal mi sizce :44::44::44:
Aynı sertleşme bendede oluyor çok sıkıntı veriyor bana..O an elimi koyuyorum o sertliğe gidiyor sonra kızım
Ayakta durunca sanki aşağıya doğru iniyor çok rahatsız ediyor
Ben çok yedim canım bişey olmaz. Çok serinken dışarda yeme yeter.Kızlar günaydın yaaa biizm canımız dondurma istiyo ya napsakkii sizce bebiş üşür mü:18:
Valla bu durumun azı zarar cogu yarar bence super mutlu olmalısın gurur duy bagırsaklarınla :) :)
Evet ıste o kasılma dedıgımız fena sey canım.
O asagı dogru ınıyo olup rahatsız ettıgını sıkayet eden bebegı dogum pozısyonunu almıs olan anneler.bızım kı ne durumda bılmıyorum ama bende oluyor o sankı az daha hareket etse elı kolu alttan cıkacak sanıyorum :S
Kızlar günaydın yaaa biizm canımız dondurma istiyo ya napsakkii sizce bebiş üşür mü:18:
İstanbul Kanatlarımın Altında - Tuluyhan Uğurlu - YouTube
kızlar dinleyin bebeklerimiz huzur bulsun
hkn kayınvaliden alıcaksa al kız aquadan.benimki daha bir çorap almadı torununa.hatta 4 yıllık evliyim bana bile 1 çorap hediye etmedi
nurgu hastanede normal doğum olursa 1 sezaryen olursa 2 gece yatıyorsunh sanırım.hasta bezleri işe ne kadaar yarıyor bilemiyorum.bünyeye görede değişir benim adet zamanında bile ömrümde ya 1 ya 2 kere dışına çıkmıştır.
kizlar esim haftaya sanirim turkiyeye gitmek durumunda kalcak o gitmisken bende bir kac siparis vercem tabiki
en cok istedigim birseyde lohusa geceligi takim olarak tabiki yalniz hangi marka ve hangi modeli istemeliyim bilemedim bana bu konuda yardimci olacak birilri varmi :26:
bende günlerdir dondurma diye ölüyordum.eşim yedirmiyordu.ama dün dayanamayıp yedim azcık.inşallah bişey olmaz...
Hımm benimde kasılmalarım varmış.Bende hep kızım oraya dayanıyor dinleniyor falan diye düşünüyordum
En son gittiğimde doğum pozisyonundaydı benim kızım
Benimde aşağı doğru baskı olunca eşime diyorum şimdi kafası çıkacak bize bakacak
bende günlerdir dondurma diye ölüyordum.eşim yedirmiyordu.ama dün dayanamayıp yedim azcık.inşallah bişey olmaz...
dün durduk yere eşim doğum yaptığında refakatçi olarak yanında annen kalsın dedi.şimdiden bunun derdine mi düştün sen dedim.bide kızdı bana.ben her muayenende yanında geliyorum bundan mı kaçıcam dedi.yuhhhh dedimne lütuf.her muayenede yanımda gelmek.tartıştık tabi ben her zamanki gibi ağladım falan gece uyuyamadım.sabah kalktım kahvaltı yapmadım.hiç umrunda değil.gelde şimdi aç karnına bu moral bozukluğu ile işe git allahım şu izin günleri gelsin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?