2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bende magnorm kullanıyorum da gunde bı tane demıstı doktorumuz.bacak agrım falan hıc olmadı tek sıkıntımız kasılma ve bazen artıyo sıklıgı acaba dıyodum arada 2 tane alsam bı sakıncası olur mu??
Ilac manyagı olduk yaa ıse bak

Magnezyumu gunde kac tane alıyosunuz kızlar? Bıde ılacınızın adı ne merak ettım

magnorm kullanıyorum canım ben günde 1 defa. bir de sen tetanoz aşısını sormuştun sanırım benim doktorum kesinlikle vurdurmama gerek olmadığını söylemişti. düşük riski olanlara önermiyorum, zaten gelişmiş ülkelerin hiçbirinde uygulanmıyor böyle bişi demişti. sen yinede doktoruna sor tabi en azından aşı olmadığını bilsin

Benim normalde huzursuz bacak sendromumda var.Alışığım bu ağrılara ama kızımda olunca işin içinde zor oluyor..Birde aşağıya doğru çok baskı oluyor bazen.Kasılma bu değil dimi..Ay ben bu kasılma nasıl bilmiyorum ya
:26:

Ptesı gorus gunumuz soyleyelım bakalım ama kanaması olanlar bıle olmus durum bu kadar cıddıyse bıze de onermez dıye dusunuyorum ama soylemek te fayda var saol canım

Hmm ondan 3 tanedır canım senın kı o zaman Allah kolaylık versın gebelıkle olan hersey artıyor benım de mıde rahatsızlıgım vardı o fena yapıyo benı.
Kasılma aynen su sekıl canım karnının bı tarafı bı anda sertlesıyor ılk zamanlar bebek donuyo falan kendını top yapıyo falan sanıyodum yanı o hıssı verıyor ve o an cok rahatsız edıcı oluyor.karnına dokunsan sankı bebıs yok ta tas var yanı boyle fena bısey.

Aynı sertleşme bendede oluyor çok sıkıntı veriyor bana..O an elimi koyuyorum o sertliğe gidiyor sonra kızım
Ayakta durunca sanki aşağıya doğru iniyor çok rahatsız ediyor

Kızlar ya bir sey sorucam size günde 2 kez buyuk tuvaletime çıkıyorum ben normal mi sizce :44::44::44:

Kızlar ya bir sey sorucam size günde 2 kez buyuk tuvaletime çıkıyorum ben normal mi sizce :44::44::44:

normal mi bilmem ama bence süper bişey

bu arada a101 den kuvet setini aldım ama file yokmuş, kocası küçük gibi geldi biraz onun dışındakiler iyi tavsiye ederim

günaydın annişler,şöyle bakıyorumda çoğu annişler 30 uncu haftalarını çoktan geçmişşş,biz hala küçüğüz neyse tazeliğimizi koruyoruz biyandan olumlu bakıyım bari :)

Valla bu durumun azı zarar cogu yarar bence super mutlu olmalısın gurur duy bagırsaklarınla :) :)

Aynı sertleşme bendede oluyor çok sıkıntı veriyor bana..O an elimi koyuyorum o sertliğe gidiyor sonra kızım
Ayakta durunca sanki aşağıya doğru iniyor çok rahatsız ediyor

Evet ıste o kasılma dedıgımız fena sey canım.
O asagı dogru ınıyo olup rahatsız ettıgını sıkayet eden bebegı dogum pozısyonunu almıs olan anneler.bızım kı ne durumda bılmıyorum ama bende oluyor o sankı az daha hareket etse elı kolu alttan cıkacak sanıyorum :S

Kızlar günaydın yaaa biizm canımız dondurma istiyo ya napsakkii sizce bebiş üşür mü:18:
Ben çok yedim canım bişey olmaz. Çok serinken dışarda yeme yeter.

Nihayet atlet işimi hallettim. İki emzirme atleti ve bir sütyen aldım 55 lira verdim. Akşam kalan eşyaları da ütüledim. Minnak bebeğimin minnak eşyalarını sevesim geldi. Çok şirin görünüyorlar gözüme. Çantaları da bu haftasonu inşallah hazır edeceğim.

Oğluşum tüm gün hareket etse de akşam güzel bir uyku uyudum. Tek sıkıntım ben her daim aç gezer oldum, yiyom yiyom doyamıyon tohtor bey vakası var bende

Hımm benimde kasılmalarım varmış.Bende hep kızım oraya dayanıyor dinleniyor falan diye düşünüyordum

En son gittiğimde doğum pozisyonundaydı benim kızım
Benimde aşağı doğru baskı olunca eşime diyorum şimdi kafası çıkacak bize bakacak

ay benim kociş de tüp bebek dahil 1 kezle idare ediyor maaşallah kocama.... [/QUOTE]

BİZDEDE DURUM AYNI :)) 9 YIL SONRA HELEDE NE ÇABALARLA GELİNCE BEBEĞİMİZ İKİMİZDE KORKUYORUZ.EŞİM DAHA ÇOKKKKK. SEN KAÇINCI HAFTANDASIN? VE NEREDE YAPTIRDIN TRANSFERİNİ?

alıcam zaten canım yaaa valla hiç acımamm arada sırada yapsınlar artık demiii

sana tavsiyem agua canım çok kaliteli ve güzel oluyoo yalnız biraz tuzluuuama kocanda okadar yanlız bırakıcak seni alsın hediyenii

bende günlerdir dondurma diye ölüyordum.eşim yedirmiyordu.ama dün dayanamayıp yedim azcık.inşallah bişey olmaz...

yok kızlar dondurmadan birşey olmaz.ben nerdeyse iki günde bir yiyorum.çokta seviyoruz vaalla oğluşumla.zaten netten bakmıştım yiyebilirsiniz yazıyordu.her gün olsa yerim:))))ama üstüne su için ben öle yapıyorum genelde.

dün durduk yere eşim doğum yaptığında refakatçi olarak yanında annen kalsın dedi.şimdiden bunun derdine mi düştün sen dedim.bide kızdı bana.ben her muayenende yanında geliyorum bundan mı kaçıcam dedi.yuhhhh dedimne lütuf.her muayenede yanımda gelmek.tartıştık tabi ben her zamanki gibi ağladım falangece uyuyamadım.sabah kalktım kahvaltı yapmadım.hiç umrunda değil.gelde şimdi aç karnına bu moral bozukluğu ile işe gitallahım şu izin günleri gelsin artık.

Bende baslarda oyle sanıyodum ama dınlenmeyı gec bızım yaramazlar doguma hazırlıyomus bızı :)
Dogum pozısyonunu aldıysa o baskılar ondan oluyodur canım.aman cıkmasın kafası gozu beklesnler azcık daha sabır bebısler sabır bızı cok sevıyosunuz bılıyoruz ama herseyın vaktı var :)

bende günlerdir dondurma diye ölüyordum.eşim yedirmiyordu.ama dün dayanamayıp yedim azcık.inşallah bişey olmaz...

Ayy canım yaa korkmayın bu kadar ha dondurma yemıssın ha baska bısy yanı dıger tatlılardan bı farkı yokkı bunun.mıdeye gıdene kadar zaten su oluyo erıyo gıdıyo bebıse de belkı sadece kokusu gıdıyodur :) :)
Doktorlar gebelıkte ozellıkle dondurma gıbı sutlu tatlıları onerıyolar dıger karbonhıdratlı tatlılara nazaran hem sekerı yukseltmıyo hem hazmı kolay hem kılo yapmıyo say say bıtmez avantajlı da avantajlı :)

hayatım senin hormonlar seni iyice etkisi altına almışş ya niye takıyosun adam ne güzel annen kalsın demiş ya annem kalsın deseydiiihem annenle daha rahat edersin emin olll hem bebeğe yardımcı olur hemde sana doğumun nasıl gelişeceği ve geçeceğide önemlii en iyi yardımcı annedir yaşayan biri olarak sölüyorum ben kocamdan hiç yardım istemdedim sadece elimi tutup yürüttü akşamları öle sancılar çektim uyuyamadım tuvalet sorunu bunlarda iyiki annem yanımdaymış diyorum kocamın beni öle görmesini istemezdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…