ay ne bilim canim ozaman daha cok kücüktü biraz daha buyumesi lazim diyordum galibasende hazır bebişi bulmuşsun geri niye gönderiyosn anacuum yaa
Yok cnm kardeşim değil de memlekette ki A 101 den annem aldıbugün daha iyiyim cnm yatmak iyi geldi yani hep yatmadım ama en azından yol yürümedim ve evde fazlada yormadan oturarak işleri mi yaptım iyi geldi bana rapor
merve hosgeldin nasilsin gecmisimi okuyorsun yoksa hala sende
kizlar konusunya niye susuyorsunuz ki
ben aciktim yine offff ne yesem acaba
insanlar kirmizi gullerin pesinde kosarken ayaklari altinda ezilen papatyalarin farkina bile varmazlar
canım ya bi anlatmadın, rahatlardın ya sen bilirsin tabi ki yine de...
yarın olsun bitter saralle yicem kaşık kaşık
şimdi meyveyle geçiştir canım, yada süt
Ay dilca ALlah iyiliğini versin gece gece güldürdün beni çok tatlısın
okuyorum ama yatmaktan yazamıyorum. :) kayınvalideye sinir oldum geldim
ahhhhhhahhh canim benim icin suan ha meyve yemisim ha nuteller yemisim hic fark etmiyor ikiside sekerimi cikariyorrsüüte artik doyurmuyor kafi gelmiyor yani aclik duygum okadarr ilerlemiski bugun kadinin birinin parfum konusundan karnim aciktiii yaa
ama parfumde vanilyali birseydi cok tati kokuyordu istahimi kabartii:26::26:
ama öyle kuzum ya dertlenip duruyor, anlatsa rahatlıcak, burda anlatmıcak da kime anlatıcakkkk amaaa
ahhhhhhahhh canim benim icin suan ha meyve yemisim ha nuteller yemisim hic fark etmiyor ikiside sekerimi cikariyorrsüüte artik doyurmuyor kafi gelmiyor yani aclik duygum okadarr ilerlemiski bugun kadinin birinin parfum konusundan karnim aciktiii yaa
bizde böyle olacakmıyız bilmiyorum ama ben bu eşimle annesinin abartılı davranışlarına çok sinir oluyorum. bu abartıları yüzünden çok sıkıntı yaşamıştım zaten. eşim hala gelmedi. çıkmış balkonda yolunu gözlüyor. 30 küsür yaşında eşim. çocuk değilki. hani odasında beklesinde balkona kadar çıkmasına ben anlam veremiorum. yat uyu bi işi var demekki.
bizde böyle olacakmıyız bilmiyorum ama ben bu eşimle annesinin abartılı davranışlarına çok sinir oluyorum. bu abartıları yüzünden çok sıkıntı yaşamıştım zaten. eşim hala gelmedi. çıkmış balkonda yolunu gözlüyor. 30 küsür yaşında eşim. çocuk değilki. hani odasında beklesinde balkona kadar çıkmasına ben anlam veremiorum. yat uyu bi işi var demekki.
galeta yok canim malesef ben bir bakim gelim mutfa aartik ne bulursam .bak ne bastırır biliyomusun yoğurtla galeta ye varsa evdetok tuutuyor
Aynen valla garibimin bir derdi var ama anlatmamakta ısrarlı
Rananaaa canım derdini söyle derman bulalım
Seni o kadar iyi anliyorum ki canim...
Aman canım boşver bunu mu dert ettin kadın gecenin bu saatinde balkona çıkmış oğlunu bekliyor
Beklesin 30 yaşındada olsa o onun yavrusu sonuçta boşver git yat mışıl mışıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?