2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sende hazır bebişi bulmuşsun geri niye gönderiyosn anacuum yaa
ay ne bilim canim ozaman daha cok kücüktü biraz daha buyumesi lazim diyordum galiba

Yok cnm kardeşim değil de memlekette ki A 101 den annem aldı bugün daha iyiyim cnm yatmak iyi geldi yani hep yatmadım ama en azından yol yürümedim ve evde fazlada yormadan oturarak işleri mi yaptım iyi geldi bana rapor

himm daha iyi olmus annen daha iyilerini almistir kesin kardesin birini alsa digerini belki beceremez alamazdi cok sevindim ciin rahatlamistir :)) iyi olmanada cok mutlu oldum canim okadarcik kalkman sorun degil degil yeterli kendini yorma cok fazla is yapcam diye. ben bugun yuruyerek diyabet doktoruma gittim baya yurume mesafesi var uzak kaliyor sonrada alisverise gittim eve geldigimde bird evin islerini halletim. cocuklarin ögretmeni gelmisti onlar ders yaaprken bende yatak odasian girdim yattim yarim saat pestilim cikmis resmen bugunsuan inanirmisin hala vajinam agriyor hemde afedersiniz dudaklari bile sizliyor ne bicim agri bu ya unutmusmuyum ben acaba bu agrilari :26:aman ben boyle olyuosam eger senin cok cok dikkat etmen gerek kendine :))

merve hosgeldin nasilsin gecmisimi okuyorsun yoksa hala sende

kizlar konusunya niye susuyorsunuz ki

ben aciktim yine offff ne yesem acaba

okuyorum ama yatmaktan yazamıyorum. :) kayınvalideye sinir oldum geldim

Hoşbulduk bebişkom evet geçmişi okudum yeni bitirdim
Gene üstüme bir uyuzluk çöktü mayıştım ya
Meyve ye canım:26: oda kesmezki şimdi

bizde böyle olacakmıyız bilmiyorum ama ben bu eşimle annesinin abartılı davranışlarına çok sinir oluyorum. bu abartıları yüzünden çok sıkıntı yaşamıştım zaten. eşim hala gelmedi. çıkmış balkonda yolunu gözlüyor. 30 küsür yaşında eşim. çocuk değilki. hani odasında beklesinde balkona kadar çıkmasına ben anlam veremiorum. yat uyu bi işi var demekki.

yarın olsun bitter saralle yicem kaşık kaşık
şimdi meyveyle geçiştir canım, yada süt

ahhhhhhahhh canim benim icin suan ha meyve yemisim ha nuteller yemisim hic fark etmiyor ikiside sekerimi cikariyorr süüte artik doyurmuyor kafi gelmiyor yani aclik duygum okadarr ilerlemiski bugun kadinin birinin parfum konusundan karnim aciktiii yaa
ama parfumde vanilyali birseydi cok tati kokuyordu istahimi kabartii:26::26:

bak ne bastırır biliyomusun yoğurtla galeta ye varsa evde tok tuutuyor

ama öyle kuzum ya dertlenip duruyor, anlatsa rahatlıcak, burda anlatmıcak da kime anlatıcakkkk amaaa

Aynen valla garibimin bir derdi var ama anlatmamakta ısrarlı
Rananaaa canım derdini söyle derman bulalım

Seni o kadar iyi anliyorum ki canim...

canimya öyle deme anne annedir herzaman her yasta mutlaka merak eder ne olursa olsun iste balkona cikinca sanki daha cabuk görcekmis gelir ozaman rahatliyacak gibi hissediyordur takilma bunlara canim anlayisli ol yasli kadin sonucta :)

Uff senin birde şeker şeysin var demi?
Eee kuzum sen neyle besleniyorsun
hepte sebze olmazkiii

canım ya bunu mu dert ediyosun bırak beklesinn yaa uyu sen

Aman canım boşver bunu mu dert ettin kadın gecenin bu saatinde balkona çıkmış oğlunu bekliyor
Beklesin 30 yaşındada olsa o onun yavrusu sonuçta boşver git yat mışıl mışıl

bak ne bastırır biliyomusun yoğurtla galeta ye varsa evde tok tuutuyor
galeta yok canim malesef ben bir bakim gelim mutfa aartik ne bulursam .

Aynen valla garibimin bir derdi var ama anlatmamakta ısrarlı
Rananaaa canım derdini söyle derman bulalım

nesi varki ranananin bende konusmak istemyiro sanirim diye seslenmemistim ya noldu acaba bende merak ettim
Seni o kadar iyi anliyorum ki canim...

sende de mi var seker sorunu canim insallah cok ilerlememistir. ben bguun gittim zaten herhafta gunluk yaziyorum sekerimi 4 kez yazip faksliyorum doktora . gayet iyi durumda dedi bazen kacamalarim oluyor ama onlarda gayet normal dedi kizmadi birsey demdi cunku bebegin gelisimi gayet iyi dedi ama doguma kadar dikkat etmek zorundayim ettikcede sekerlerli seylere dalmias buluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…