2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
fotoğrafını eklesene canım, eminim göstermiyorsundur sen de ya, kimse göstermiyorr maşallah

Cnm hem kendi profilimde var resmim hem de minikusun profilinde var geçen haftasonu çekinmiştik ordan bak istersen ama önce arkadaşlık isteği göndercem kabul et tamammı.
Bende bi bebiş kaybettim evet ondan sonra bi garip oldum kilo almaya başladım inşallah doğumdan sonra benim de senin gibi kalmaz bişey dikkat edicem çünkü bu kiloda kalmak asla istemıyorum.

Evet cnm annem bir nevresim takımı, bir yastık yorgan takımı, bir de alez almış ama o almasaydı kardeşime para verip yollamıştım ki annem almış aradı ben de kardeşimi yarı yoldan çevirdim Cnm sende zorlama kendini ben de böyle yürüye yürüye böyle yordum kendimi bebiş aşağı indi aynen dediğin herşey bende de oluyo vajinam ağrıyo ve dediğin gibi dudakları sızlıyo darbe yemiş gibi :18: o yüzden bidaha bu kadar çok yorma kendini doğuma kadar bizden geçti

önceden çok şey yaşadım ya şimdi hafif artçılar da büyük deprem gibi geliyor insana

bebek arabasını getirmiş eşim. patronu vercekti ya vermiş. yeni duruyor baya. yada akşam karanlığından öle geldi bana bilmiyorum. yalnız çift yönlü mü anlamadım. markası kraft. modeli yazmıyor.

anakucağı yok. anakucağı yerine hasır sepet mi alsam acaba. nasıl olsa arabamız yok. o ağır şeyi taşımakla uğraşmayayım

Uff senin birde şeker şeysin var demi?
Eee kuzum sen neyle besleniyorsun
hepte sebze olmazkiii

evet malesef birde seker sorunu varr yok canim hep sebzeyle beslenmiyorm zaten bu mumkun olmuyor evde cocuklar varken imkansiuzlasyior cunku bizde herkes ne yiyorsa o yenmek zorunda secim yapilamaz ben kendime ayri pisirsem hemen basliyacakalr bende bunu istiyorum diye her isetdigimi yiyorum aslinda ama az ve öz yiyorum birde zaamninda yemek cok muhim gece bu saate yedigim sabah aclik sekerimi yukseltiyor kahvaltida taltli yemem cikartiyor ama ara ögunlerde yediklerim cok etkilemiyor ana ögunlere dikkat etmem yetiyor yani

ayy ben de k..ımı kaldırıp mutfağa kadar gidebilsem gaviskonu kafama dikicem, midem de yangınlarrrr...

önceden çok şey yaşadım ya şimdi hafif artçılar da büyük deprem gibi geliyor insana

Bende tam tersi oldu o kadar çok sorun olay yaşadımki bazı şahsiyetlerle
Artık umrumda bile değil hiçbir şey sorun yine ufak tefek oluyor ama ben takmıyorum
Bunu nasıl başarıyorum kendime hayret ediyorum maşallah diyeyim

verirsin canim merak etme ve sen sanslisin senin boyunda var hic takilma kilona gayet iyisin sen suan onlarin buyuk kismi dogumla gider zaten sen bile sasirsin kendine :)
ooo ne guzel iyiki kardesin almadna aramis bari yoksa cift cift kullanirdin dermisim oyle dikat etmem gerekir artik benimde cok zorluyor doktora dedim agrilar enfeksiyondan oluyor dedi fitil yazdi iki kutu gercekten faydasinida gördum biraz artik cok fazla agrimiyor ama cidden bugun cok yordum kendimi napim otobuse binip gitsem ters istikamette kaliyor 20 varcagim yere 45 dk varmis olurdum iki vasita degiserek bende yuruyum dedim .

kızımın cicilerini ütüledim canlar ama resmen pestilim çıktı
herkes yardım edelim dedi ama ben kendim yapmak istedim sanki kimse benim kadar özenmeyecekmiş gibi geldi
şimdi ayaklarım resmen sızlıyor
bir de kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum çok şiştim sanki :26:
karnım resmen kocaman oldu ve semsert
bebeğin ne tarafa yaslandığı filan her hareketi rahat rahat görülüyor dışarıdan
zaten 2 kilo daha almışım sinirimden oturdum bu saatte neler yedim
şunun şurasında kalmış 2 ay
dişini sık da çok kilo alma işte ama nerdee
hep annemlerin yüzünden ben buradayım diye neler yapıyorlar gel de yeme ama bu da can yani
hüüüp diye yutuyorum ne varsa hiç affetmiyorum ama kontrolde doktor da beni affetmeyecek
şekerim de sınırdaydı zaten ama bende en ufak dikkat yok
ay böyle anlatınca içim daraldı deli miyim neyim :26:
diyabetli ve doymak bilmez şişkonun tekiyim orası kesin

Pdnk hoşgeldin o gerlme ve sertleşme bendede oluyor
Ya resmen karnım patlayacakmış gibi hissediyorum karnımı sallıyorum pozisyonunu değiştirsin diye
Ama nafile hanımefendi keyfini bozmuyor
Ohh ellerine sağlık bu arada canım mis gibi olmuştur bebeğin kıyafetleri
Güle güle kirtletsin yavruşlar

a 101 den bebek yorgan seti alanlar beşiktemi kullancaksınız bana çok büyük geldide bizim beşiğimiz oyun parkı 70*110 ölçülerinde yorgan bayağı büyük sizede büyük geldimi yoksa normalmi

Milletin profilini kurtluyorum resim var mı yok mu diye ona dalmışım

güle güle kullan canim insallah tam istedigin gibi cikar gündüz aydinlikta daha iyi anlarsin bencede :) sepet mi anakucagimi ben bilemiyecem bizimde araba yok ama bende ana kucagi aldim. ya bizim burda biraz mecbur gibi ana kucagi hastaneden cikarken fln onla cikartiliyor hic baska birseyle cikartani glrmedim ben evin icindede onu kullaniyorum otoruyor icinde biz yemek yerken fln raaht ediyoruz yinede tercih senin tercihin :))

HAA buarada migdesi yanan arkadaslar migdeninizi bos birakmayin acikinca cok fena eskime yapyior bunu kac kez denedim onayladim hep buraya yazim diyorum unutuyorum:26: acikiyorsunuz ama aclik hissetmiyorsunuz migde yemek istiyor besleyin migdeleri diyene bak daha kalkip bakcam mutfaga

Güle güle kullanın arabanızı cnm Kraft iyi marka sağlam oluyo arabaları, ben portbebe aldım anakucağı almadım ama daha sonra evde kullanmak için bişey alırmıyım bilmiyorum şimdilik düşünmüyorum. Ama hastaneden çıkarken veya kontrole götürürken lazım olur diye portbebe aldım.

Denizkızı kaç yıllık evlisin şekerim
10.10.2010 da evlendim cnm tam 2 buçuk yıl oldu , sen kaç yıllık evlisin

a 101 den bebek yorgan seti alanlar beşiktemi kullancaksınız bana çok büyük geldide bizim beşiğimiz oyun parkı 70*110 ölçülerinde yorgan bayağı büyük sizede büyük geldimi yoksa normalmi

cnm ben daha göremedim annem doğuma gelirken getirecek ama büyükse de yapacak bişey yok artık iki kat yapıp sereriz

Portbebe ne canım:26:
3 yıllık evliyiz bizde
Waoww tarih süper amaa

bi şekilde kullancağız artık 2 kat yapar örteriz dediğin gibi ben pembe renk aldım görsen o kadar tatlıki sanki pamuk şekeri :)))

Portbebe ne canım:26:
3 yıllık evliyiz bizde
Waoww tarih süper amaa

Portbebe benim eskiden puset diye bildiğim şey cnm hani bebeği içine koyuyosun çanta gibi elinde taşıyosun anlatabilmişimdir inşallah
evet cnm o tarihi özel olarak istedik Şansımıza da ayrlayabildik malum yoğundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…