- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
fotoğrafını eklesene canım, eminim göstermiyorsundur sen de ya, kimse göstermiyorr maşallah
Bende bi bebiş kaybettim evet ondan sonra bi garip oldum kilo almaya başladım inşallah doğumdan sonra benim de senin gibi kalmaz bişey dikkat edicem çünkü bu kiloda kalmak asla istemıyorum.evet caim oyle derler baslarda benim kide sivriydi ama sonralari yanlara dogru yatmay abasladi sanirim yole kiyafet yaniltiyor bir yerde cidden cok sivri cikmis ben bile sasirdim onu glrunce
bende senin hamile kaldigin rakamin tam tersiyle kaldim istebende aslinda kilolu degildim ama son zamanalrda bay almaya basladim sigayari fln birakmistim sonra trioit cikti ameliyat fln oldum bunlar baya kilo almama sebeb oldular birde düsük yasadim onun ustune hemen hamile kaldim kilolu toplayamadan daha fzala almis olmustum neyseki hamilelikte fazla almadan gecirdik insallah bundan sonrada cok almam bende o kadar kiloyu keske hamileyken alsaydim cnm hemn veriyorum cunku ben dogumdan sorna kalmiyor hic:44:
Evet cnm annem bir nevresim takımı, bir yastık yorgan takımı, bir de alez almışay ne bilim canim ozaman daha cok kücüktü biraz daha buyumesi lazim diyordum galiba
himm daha iyi olmus annen daha iyilerini almistir kesin kardesin birini alsa digerini belki beceremez alamazdi cok sevindim ciin rahatlamistir :)) iyi olmanada cok mutlu oldum canim okadarcik kalkman sorun degil degil yeterli kendini yorma cok fazla is yapcam diye. ben bugun yuruyerek diyabet doktoruma gittim baya yurume mesafesi var uzak kaliyor sonrada alisverise gittim eve geldigimde bird evin islerini halletim. cocuklarin ögretmeni gelmisti onlar ders yaaprken bende yatak odasian girdim yattim yarim saat pestilim cikmis resmen bugunsuan inanirmisin hala vajinam agriyor hemde afedersiniz dudaklari bile sizliyor ne bicim agri bu ya unutmusmuyum ben acaba bu agrilari :26: aman ben boyle olyuosam eger senin cok cok dikkat etmen gerek kendine :))
hahahahane kadar benzer yorumlar yapmışız canım ya
Uff senin birde şeker şeysin var demi?
Eee kuzum sen neyle besleniyorsun
hepte sebze olmazkiii
Cnm hem kendi profilimde var resmim hem de minikusun profilinde var geçen haftasonu çekinmiştik ordan bak istersen ama önce arkadaşlık isteği göndercem kabul et tamammı.
Bende bi bebiş kaybettim evet ondan sonra bi garip oldum kilo almaya başladım inşallah doğumdan sonra benim de senin gibi kalmaz bişey dikkat edicem çünkü bu kiloda kalmak asla istemıyorum.
Evet cnm annem bir nevresim takımı, bir yastık yorgan takımı, bir de alez almışama o almasaydı kardeşime para verip yollamıştım ki annem almış aradı ben de kardeşimi yarı yoldan çevirdim Cnm sende zorlama kendini ben de böyle yürüye yürüye böyle yordum kendimi bebiş aşağı indi aynen dediğin herşey bende de oluyo vajinam ağrıyo ve dediğin gibi dudakları sızlıyo darbe yemiş gibi :18: o yüzden bidaha bu kadar çok yorma kendini doğuma kadar bizden geçti
önceden çok şey yaşadım ya şimdi hafif artçılar da büyük deprem gibi geliyor insana
Cnm hem kendi profilimde var resmim hem de minikusun profilinde var geçen haftasonu çekinmiştik ordan bak istersen ama önce arkadaşlık isteği göndercem kabul et tamammı.
Bende bi bebiş kaybettim evet ondan sonra bi garip oldum kilo almaya başladım inşallah doğumdan sonra benim de senin gibi kalmaz bişey dikkat edicem çünkü bu kiloda kalmak asla istemıyorum.
Evet cnm annem bir nevresim takımı, bir yastık yorgan takımı, bir de alez almışama o almasaydı kardeşime para verip yollamıştım ki annem almış aradı ben de kardeşimi yarı yoldan çevirdim Cnm sende zorlama kendini ben de böyle yürüye yürüye böyle yordum kendimi bebiş aşağı indi aynen dediğin herşey bende de oluyo vajinam ağrıyo ve dediğin gibi dudakları sızlıyo darbe yemiş gibi :18: o yüzden bidaha bu kadar çok yorma kendini doğuma kadar bizden geçti
bebek arabasını getirmiş eşim. patronu vercekti ya vermiş. yeni duruyor baya. yada akşam karanlığından öle geldi bana bilmiyorum. yalnız çift yönlü mü anlamadım. markası kraft. modeli yazmıyor.
anakucağı yok. anakucağı yerine hasır sepet mi alsam acaba. nasıl olsa arabamız yok. o ağır şeyi taşımakla uğraşmayayım
Güle güle kullanın arabanızı cnm Kraft iyi marka sağlam oluyo arabaları, ben portbebe aldım anakucağı almadım ama daha sonra evde kullanmak için bişey alırmıyım bilmiyorum şimdilik düşünmüyorum. Ama hastaneden çıkarken veya kontrole götürürken lazım olur diye portbebe aldım.bebek arabasını getirmiş eşim. patronu vercekti ya vermiş. yeni duruyor baya. yada akşam karanlığından öle geldi bana bilmiyorum. yalnız çift yönlü mü anlamadım. markası kraft. modeli yazmıyor.
anakucağı yok. anakucağı yerine hasır sepet mi alsam acaba. nasıl olsa arabamız yok. o ağır şeyi taşımakla uğraşmayayım
10.10.2010 da evlendim cnm tam 2 buçuk yıl olduDenizkızı kaç yıllık evlisin şekerim
a 101 den bebek yorgan seti alanlar beşiktemi kullancaksınız bana çok büyük geldide bizim beşiğimiz oyun parkı 70*110 ölçülerinde yorgan bayağı büyük sizede büyük geldimi yoksa normalmi
Güle güle kullanın arabanızı cnm Kraft iyi marka sağlam oluyo arabaları, ben portbebe aldım anakucağı almadım ama daha sonra evde kullanmak için bişey alırmıyım bilmiyorum şimdilik düşünmüyorum. Ama hastaneden çıkarken veya kontrole götürürken lazım olur diye portbebe aldım.
10.10.2010 da evlendim cnm tam 2 buçuk yıl oldu, sen kaç yıllık evlisin
cnm ben daha göremedim annem doğuma gelirken getirecek ama büyükse de yapacak bişey yok artık iki kat yapıp sereriz
kızlar azance karnıma bir sancı girdi sandm oğlum geliyo odum patladı
Portbebe ne canım:26:
3 yıllık evliyiz bizde
Waoww tarih süper amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?