2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bebegin esyalarini yikayip utuleme olayini 35. Haftadan once yapmayi dusunmuyorum yine tozlanir gibi geliyor olurda ekstrem bir durum olursa e bebekte steril acilmamis paket kiyafetler var yada bir tek hastane cikisini yikarim son haftalar yikayim diyorum diger esyalarini.

sende bnm kafadasın bnde öyle yapıcam herşeyi şuan dolabında şifnyerinde onları son ay halledicez kokusu gtmesin kirlenmesin yine nevresim fln onları daha geç sericez erken yıkamak psikolojik olarak erken doğuma iter insanı gibi geliyo o moda girmek istemiyorum 9 hafta kalmış şurda

*bir limonu kabuklarıyla birlikte robottan geçirerek püre yapın,
içine biraz su ekleyerek yüzünüze sürdükten sonra
5 dk bekleyin ve temizleyin böylece gözenekleriniz temizlenerek cildiniz canlanır. .

*cildiniz çok çabuk kuruyosa, 5-6 tane çileği ezerek
sütle karıştırdıktan sonra yüzünüzde 10 dk bekletin ve yıkayın..

*cildi tazelemek için 1ölçek bal,3-4 damla limon suyu ve 1tatlı kaşığı zeytin yağı karıştırıp yüzünüze sürdükten sonra 20 dk bekleyin ve yıkayın

*1 adet muzu biraz sütle püre yaparak yüzünüze sürdüğünüzde yumuşacık bir teniniz olacak

*cildiniz için en ideal koruyucu baldır.1 limonun suyuna,
3 çorba kaşığı bal ve birazda gliserin ekleyin
.yüzünüzde 15dk beklettikten sonra yıkadığınızda cildinizi sağlıklı şekilde nelndirmiş olursunuz.

denediğiniz maske olursa paylaşın bilgimiz olsun tontişlerr

yıkayp paket yap canım sende çünkü baya uğraştırıyor şimdiden ağırlaştık zaten o zman hiç yapamazsın

Ah canım ya ben çileği yedim ve yüzümde alerjik kabarcıklar çıktı. Çiçek bozuğu gibi nokta nokta oldum. Yemeyei kesince geçti. Kırmızı kırmızı çok canım çekiyor ama yemiyorum artık

1 kiloyu çok rahat yerim valla hiç zorlanmadan

ben havuzluhandan aldım. denetmediler. altı biraz dar gibi. daha kilo alırsam ne olur bilmiyorum. ayrıcda sabahlıkla bile içimi belli ediyor

allah allah niye denetmiyorlar.en aşağı katı denetiyordu.ama ben bakırköyden aldım.alırkende etiketi çıkarmıycam üstünden hamilelik sonuna kadar kilo alırsam bir beden büyüğünü almaya gelirim diye söyledim.kabul ettiler.

girişten aldım ben. üçlü set olarak 80 ne aldım. fiyatı uygun diye aldık. dentmedi adam. bol zaten olur dedi ama benim alt tarafım kalın. ordan aldım kiloyu hep. onu evde giyerim sanırım. hastaneye daha rahat bişiler almak istiyorum.

ya bi ara bakırköyde buluşsak ya :) hem eksiklerimizi alırız. bakırköy çok karışık gelior bana. bir bilenle gitmek daha iyi oralara

kızlarr
sabah okula gittim yine herzamanki gibi, gelince temzlkçiler vardı, azcık bende kitaplığı düzelteym dedim
ayaklarımın üzerinde eğildim filan, 2 saat oyalanmışım orda, şmdi de bi yemek yiyip geldik dışarda.
niye anlattım bu kadar...
şuan rahmime yukardan iğne batıyor gibi, arada geliyor
korkuyorum, bu neden olur, çok yorulduğum için mi

bende arkadaşımla gittim canım çok bildiğimden değil.izne çıktığımda gideriz ama istersenama yinede yerini tarif edeyim.çok basit.meydanda.hani tren istasyonunun olduğu caddede gür han var.alt katı bebek eşyaları ve lohusa üzerine.

okul yoruyorrrr. yarım gün çalışıyorsuuz diyenlere artık bir kat daha sinir oluyorum.okuldan geldim yemek bulaşık saat 8 oldu.kuyruk sokumum nasıl ağrıyor aynen tarif ettiğin gibi kasığım nasıl batıyor anlatamam.korkma bu ağrılar hamilelikte çokkk normal.şu topikte ağrıdan bahsetmeyen yok sanırım:)

Canım benimde oluyor bazen, birkaç kez ayağa kalktığımda ve biraz yürüdüğümde oldu, sanırım bebiş bazen baskı yapıyor aşağıya..

ben genel olarak söyledim aslında :) avrupa yakasında buluşma olcaktı ya hani. bakırköyün adı geçmişti. ağırlaşmadan yapsak aslında o buluşmayı :)

ya canım ilk kez böle bişey oluyor, ağrı gbi değil inanılmaz basınç hissediyorum, sanki doğacak iğne batırır gibi ara ara oluor, cızzz diye aynısını yaşayan var mı?

cnm dikkat et ama kendine, böyle eğilerek iş yapmalar artık bize göre değil, ayaklarını yukarı kaldır dinlen sabaha geçer inşallah, ben yattıkça geçmeye başladı ağrılarım.

Herkese merhabalar. Yaklasik 160 sayfa gerideyim, oku oku bitmiyor. Umarim herkes iyidir. Minnak bebeklerimiz de artik minnak degiller masallah. :) Bir dolu problemle ugrasiyorum. En onemlisi ihala istedigimiz gibi bir ev bulamadik, tasinamadik. 2 numaranin henuz dogru duzgun hicbirseyi yok. 2 numara dememden anlayacaginiz uzere bir ismi bile yok tatlimin daha. Bu arada kizim her gecen gun bana daha da duskun oluyor, 2 ay sonra neler olacak dusunmek bile istemiyorum.

Carsamba gunu kontrolumuz vardi. 28+5'te kizim 1.490 gr olmustu. 1 hafta ileride oldugumuz icin sezeryan tarihimiz 1 hafta geri cekildi. Bakalim o tarihe kadar neler olur belli olmaz ama simdilik 7 Haziran gorunuyor dogum tarihi.

Bu arada gebelik diyabeti nedeniyle diyete devam ediyorum elim mecbur. Ve buyuk surpriz... Bu kontrolde hamile kaldigim kiloya gore 250 gr eksik ciktim. Aslinda yaklasik 4,5 kg yag vermisim ama bir yandan da kas yapmisim, suyum artmis vs. totalde -250 gr olmusum. Ama herseye hasretim. Saglikli beslenmekten gina geldi artik. Tatli yemek istiyorum, pogaca, borek yemek istiyorum, daha neler neler. İlk hamileligimde diyabetle ugrasmistim ve ismi lazim degil bir tatli icin esim soz vermisti hastaneye getirmek icin, dogum yaptigim gunun aksami getirmisti, beraber yemistik. Ben yine siparisler vermeye basladim esime simdiden dogum gunu icin. :)

ya canım ilk kez böle bişey oluyor, ağrı gbi değil inanılmaz basınç hissediyorum, sanki doğacak iğne batırır gibi ara ara oluor, cızzz diye aynısını yaşayan var mı?

Cnm ben de aynıyım çok yüklendim kendime bebek aşağı indi bası yapıyo kasığa ondan öyle, sen dediğimi yap ayaklarını yükseğe kaldırarak dinlen yarın da çok rahatsız olursan yarın mutlaka doktora git cnm

ben genel olarak söyledim aslında :) avrupa yakasında buluşma olcaktı ya hani. bakırköyün adı geçmişti. ağırlaşmadan yapsak aslında o buluşmayı :)
millet doğurmak üzere nerdeyse34 35 haftalar olmuş aramızda.ağırlaşması mı kaldı:)olabilir ayarlanırsa buluşma bakırköy benim için ideal.

bol bol su içip ayağına çorabını giy sol yanına doğru yatarak dinlen inşallah geçer.

ya aynen bende sabahlık almadım canım. ama insanlar cok gerektiğini falan söyledikçe alsam mı diye kafam da karışmıyor değil hani. ne yapsak acaba ?

sabahlik bence cok gerekli birsey kizlar merveye yazmayi unutmusum gece sanirim.bizim burda bebekle annenin kaldigi yer ayri oluyor bebegi emzirmeye fln altini degismeye gidiyoruz yanina sabahlik giymek gerekiyor ayrica baska birsey icin baska bir bolume gitmekte gerekebiliyor yine sart biraz disasi cikim hava alim diyorsun gecelikle cikilmiyor uzerine sabahlik giymek gerekiyor, zaten hemsirelerde surekli yatmana izin vermiyor gez dolas diyorlar rahim kendisini daha iyi toplamasi icin bu gerekliymis. bir kez daha dusunun ve oranin hastahen sartlerini bir göz gezdirin

taliaaacm gecelik konusunda internetten bu markayı incele istersen çok güzellerrr , istanbula gelince bulabilrse alır kocan

AQUA Lohusa Gecelik Sabahlık

cok tsk edeirm cnm interneten begenediigm br kac modeli gösterdim markayla olcka is degil bu sanirim bence daha iyisi boyledi cok tsk ederim tekrar :))

Cnm ya diyabet rahatsızlığın için çok geçmiş olsun gerçekten zor bi durum ama nasıl hiç kilo almadın da zayıfladın ve herşey normal gerçekten de çok şaşırdım doktorun ne diyo bu duruma cnm hep diyette olduğun için mi böyle bide maşaallah bebiş de normal yani haftasına göre iyi durumda maaşallah nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…