2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yıkayp paket yap canım sende çünkü baya uğraştırıyor şimdiden ağırlaştık zaten o zman hiç yapamazsın

Zaten evde butun gun sikilirim tum kiyafetlerini yikamicam battaniyeler,nevresim birde ilk zaman giyineceklerini onlarda 2 parca birsey yikar oturur utulerim en olmadi birilerine yaptiririm ki ben 37. Haftaya kadar calismayi dusunuyorum.Hayirlisi bakalim ama paketlemekte iyi fikir yaninda kimse olmayacaklar icin

Canim; zaten 72 kg ile hamile kaldim. Hamile kaldigimda hala emziriyordum ve emzirirken kilo verebilen annelerin aksine ben alanlardandim. Sutun dengeye girmesi yaklasik 3 ay suruyor ve yetti-yetmedi endisesiyle su ve yesillik yetmiyor diyip yedikce yiyor insan. :) Emzirirken kilo vermek zor yani. Neyse demek istedigim hamile kaldigimda hem istedigimi yiyordum hem de depolar saglam durumdaydi. Diyabet diyetini doktor ve diyetisyen kontrolunde yapiyorum. Tamamen saglikli seyler yiyorum. Sebze, salata, et, balik, yogurt, yumurta, peynir, cavdar ekmegi. Bunlari da oyle gani gani patlayana kadar yemiyorum. Porsiyon hesabi. Bunlarin haricinde Elevit, Omega 3 ve Osteocare kullaniyorum.
Haa bir de kizim sagolsun popom yer gormuyor, devamli ayaktayim. :)
Bir de hatirlayanlar hatirlar, daha once anlatmistim, ilk hamileligimde de 1,5 kg alarak doguma girmistim, kizim 3070 gr dogmustu.

bumudur yaniii konuştun konuştunnn 2 tane doğurmuşsun bu 3. şaka gibisin hani toto yok bişi maşllhhhhsüpersiniz kızınla ikiniz fit anneee...

2 artı 1 çocuk annesi olarak bu bebişle göbişle gurur duymalısın canım maşallaaaah millet ilk hamileliğinde bu hale geliyo

ohhh ne güzel görünüyor kızınnn maşallahh

canımm çok fitsin masallah nazar değmesinnn ciicii anneee :)

ay bayıldım göbişlerinize maşallah size ne güzel yuvarlacık göbişler benimki füze gibi duruo

maşallah minnak totolu yavruşuna :) bide bize dion kandırıonuz mu die pes yani canım biz doğumdan snra herhalde 36 38 beden oluruz yine

Canım yAaa inanmıyorum sanaaaa bide kiloluyum diyordun bizle kafa bulmuşsun
Çok hoşsun hiç fazlalığın yok.ve üstelik bu 3. bebeğin.

maaşallah size pek de şekersiniz...

ayy canlarim benimm hepinize cok tsk ederim ne guzel moral vermissiziniz bana oyle kendimi bir an 36 beden zannetim
ama bu gördugun koca göbisli hice okadar fit degil maesef tarti 90 kiloyu gösteriyor artik:26::26:keske kilolar hamilelikten olsaydi ozaman vermen daha kolay olurdu ama ben hamilelik kilosu cok az aldim 4 kilocuk kadar cok sevindirdiniz beni cokkk tsk ederim

ayy canm bayildm odaniza allah iyi gunletde kullanmyi nasp etsn trenlernzde cok cici olms bi oglus eksik

Maaşallah cnm sana hiçte kilon fazla değilmiş bide 3.bebek vala bravo sana
cok tsk ederim canim o sizin guzelliginizden egeliyor guzel görmek isteyen guzel görurmus :)
sen nasil oldun insallah daha iyisindir. aldimi kardesin ogun isetdikleiri:))

cok guzel hepsi canim gule guile kullansin bebisin .:))

hoşgeldiniiiiiiizzzzzzzzzzzzmaşallah sizdemi erkektiniz canım göbüş minik o yüzden:26:

hosbulduk canim tsk ederiz yok canim kizim olcak benim aslinda cok kucuk degil göbisimiz bana göre cok buyuk geliyor

cnm cok tsk ederimmmm inceliyecem verdigin markalari. uyarin icinde cok tskler esime soyleim bende dikkat etsin zaten kaliteli nolmayan birsey alma dedim insallah guzel birsey alir artik :)

A
Maşallah göbüşkona ve bebişkona canım.

cok tsk ederiz canim. herkesin guzel yorumlari icin cok tsk ederim sizinde bebislerinize ve göbislerinize masallah diyorum rabbim kucagimizada almayi nasip etsin insallah bebislerimizi. cok mutlu ettiniz beni arkadaslar cok saolun :))

Eki Görüntüle 684474
şunun güzelliğe bakın ya arada çıkarıp öpüp koklasak geri karnımıza koysak ne varkii yaaa

masallah cok tatli bakmis gercekten de . malesef tatlim oyle bir secenegimiz yok . gerci bir kere ben ruyamda oyle görmustum ilk aylarinda cikariyorum gösteriyorum bebegimi herkes bakin ki benim bebegim diyorum o zaman cinsiyetini bilmiyorduk daha sonra geri karnima sokmaya ugrasiyorum girmiyor bir turlu

Cnm valla bravo ama sana gercekten de benim için imkansız gözüküyo sen tek sin topigimizde , peki doğumdan sonra kaç kilo zayıflamiştn. Valla yanlış anlama merak tan soruyorum

Ben de 90kilo oldum ama ben 4 kilo almadım 12 kilo aldım ve hamilelik Öncesi yani o yaz çok kilo almıştım 78 le hamile kaldım ama hamile kaldıgımI öğrenince çok mutlu oldum battı balık yan gider... dedim

ayy canm bayildm odaniza allah iyi gunletde kullanmyi nasp etsn trenlernzde cok cici olms bi oglus eksik

fotoğrafını eklesene canım, eminim göstermiyorsundur sen de ya, kimse göstermiyorr maşallah

rekor bende tatllum canını sıkma

hadi yaaa ayyy ne güldüüm kocaman kahkahaa attım koca göbeğimle

hadi yaa burda yaşlı kadınlar karın siviri olursa erkek geniş enli olursa kız derler kıyafet yanılttı galiba:44:
evet caim oyle derler baslarda benim kide sivriydi ama sonralari yanlara dogru yatmay abasladi sanirim yole kiyafet yaniltiyor bir yerde cidden cok sivri cikmis ben bile sasirdim onu glrunce

bende senin hamile kaldigin rakamin tam tersiyle kaldim iste bende aslinda kilolu degildim ama son zamanalrda bay almaya basladim sigayari fln birakmistim sonra trioit cikti ameliyat fln oldum bunlar baya kilo almama sebeb oldular birde düsük yasadim onun ustune hemen hamile kaldim kilolu toplayamadan daha fzala almis olmustum neyseki hamilelikte fazla almadan gecirdik insallah bundan sonrada cok almam bende o kadar kiloyu keske hamileyken alsaydim cnm hemn veriyorum cunku ben dogumdan sorna kalmiyor hic:44:

cok tsk ederim canim o sizin guzelliginizden egeliyor guzel görmek isteyen guzel görurmus :)
sen nasil oldun insallah daha iyisindir. aldimi kardesin o
Yok cnm kardeşim değil de memlekette ki A 101 den annem aldı bugün daha iyiyim cnm yatmak iyi geldi yani hep yatmadım ama en azından yol yürümedim ve evde fazlada yormadan oturarak işleri mi yaptım iyi geldi bana rapor

Çok güzelmiş oğlunun cicileri güle güle giyinsin

Beyaz yada pembiş alsaydın keşke tacını
Ama senin dinlenmeye ihtiyacın var zaten bide bunlarla uğraşma canım

neysee teteler biz kaçar hepinizi öpüyoruuuss hayırlı geceler bebişli rüyalar inşallah hepimiz bebişlerimizi görürüz bu gece
çokmu şey istiyorum

Son düzenleme:

Yok canim, niye yanlis anlayayim. O zaman da 72 kg ile hamile kalmistim. Tup bebek tedavileri nedeniyle. Doguma 73,5 girdim. Kizim 3 kg dogdu. 20. gun bir tartildigimi hatirliyorum, 66 kg'ydum. Ama iste sonra anlattigim gibi yerlestire yerlestire o 6 kg'yu yeniden aldim. :)

insanlar kirmizi gullerin pesinde kosarken ayaklari altinda ezilen papatyalarin farkina bile varmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…