yıkayp paket yap canım sende çünkü baya uğraştırıyor şimdiden ağırlaştık zaten o zman hiç yapamazsın
Cnm ya diyabet rahatsızlığın için çok geçmiş olsun gerçekten zor bi durum ama nasıl hiç kilo almadın da zayıfladın ve herşey normalgerçekten de çok şaşırdım doktorun ne diyo bu duruma cnm hep diyette olduğun için mi böyle bide maşaallah bebiş de normal yani haftasına göre iyi durumda maaşallah nazar değmesin
bumudur yaniii konuştun konuştunnn 2 tane doğurmuşsun bu 3. şaka gibisin hani toto yok bişi maşllhhhhsüpersiniz kızınla ikiniz fit anneee...
2 artı 1 çocuk annesi olarak bu bebişle göbişle gurur duymalısın canım maşallaaaahmillet ilk hamileliğinde bu hale geliyo
ohhh ne güzel görünüyor kızınnn maşallahh
canımm çok fitsin masallah nazar değmesinnn ciicii anneee :)
ay bayıldım göbişlerinize maşallah sizene güzel yuvarlacık göbişler benimki füze gibi duruo
maşallah minnak totolu yavruşuna :) bide bize dion kandırıonuz mu die pes yani canım biz doğumdan snra herhalde 36 38 beden oluruz yine
Canım yAaa inanmıyorum sanaaaa bide kiloluyum diyordun bizle kafa bulmuşsun
Çok hoşsun hiç fazlalığın yok.ve üstelik bu 3. bebeğin.
maaşallah size pek de şekersiniz...
oğluşumun bikaç parça hediye gelen cicileri :)
Eki Görüntüle 684165 Eki Görüntüle 684166 Eki Görüntüle 684167 Eki Görüntüle 684168 Eki Görüntüle 684169 papilerini netten getirtmiştik
beşiğini bi arkadaş sormuştu onuda eklim Eki Görüntüle 684170 Eki Görüntüle 684171 buda cibinliğimiz son 20 gün kala takıcaz tozlanıyormuş çok bunlar bende taktırmadım beşikle hediye geleni taktık şimdilik
cok tsk ederim canim o sizin guzelliginizden egeliyor guzel görmek isteyen guzel görurmus :)Maaşallah cnm sana hiçte kilon fazla değilmiş bide 3.bebek vala bravo sana
cok guzel hepsi canim gule guile kullansin bebisin .:))oğluşumun bikaç parça hediye gelen cicileri :)
Eki Görüntüle 684165 Eki Görüntüle 684166 Eki Görüntüle 684167 Eki Görüntüle 684168 Eki Görüntüle 684169 papilerini netten getirtmiştik
beşiğini bi arkadaş sormuştu onuda eklim Eki Görüntüle 684170 Eki Görüntüle 684171 buda cibinliğimiz son 20 gün kala takıcaz tozlanıyormuş çok bunlar bende taktırmadım beşikle hediye geleni taktık şimdilik
hoşgeldiniiiiiiizzzzzzzzzzzzmaşallah sizdemi erkektiniz canım göbüş minik o yüzden:26:
canım aqua, tuba,haluk&bayram bunlar bildiğim markalar.kaliteli ama giymeden anlaması zor.eşin kalın kumaşlı olanından alsın.çünkü ben kaç tane giydim bazılarında üzerine sabahlık giymeden her tarafın belli oluyor.internetten iyiki almamışım dedim yani.
A
Maşallah göbüşkona ve bebişkona canım.
Eki Görüntüle 684474
şunun güzelliğe bakın ya arada çıkarıp öpüp koklasak geri karnımıza koysak ne varkii yaaa
hosbulduk canim tsk ederiz yok canim kizim olcak benim aslinda cok kucuk degil göbisimiz bana göre cok buyuk geliyor
:))
Cnm valla bravo ama sana gercekten de benim için imkansız gözüküyo sen tek sin topigimizde , peki doğumdan sonra kaç kilo zayıflamiştn. Valla yanlış anlama merak tan soruyorumCanim; zaten 72 kg ile hamile kaldim. Hamile kaldigimda hala emziriyordum ve emzirirken kilo verebilen annelerin aksine ben alanlardandim. Sutun dengeye girmesi yaklasik 3 ay suruyor ve yetti-yetmedi endisesiyle su ve yesillik yetmiyor diyip yedikce yiyor insan. :) Emzirirken kilo vermek zor yani. Neyse demek istedigim hamile kaldigimda hem istedigimi yiyordum hem de depolar saglam durumdaydi. Diyabet diyetini doktor ve diyetisyen kontrolunde yapiyorum. Tamamen saglikli seyler yiyorum. Sebze, salata, et, balik, yogurt, yumurta, peynir, cavdar ekmegi. Bunlari da oyle gani gani patlayana kadar yemiyorum. Porsiyon hesabi. Bunlarin haricinde Elevit, Omega 3 ve Osteocare kullaniyorum.
Haa bir de kizim sagolsun popom yer gormuyor, devamli ayaktayim. :)
Bir de hatirlayanlar hatirlar, daha once anlatmistim, ilk hamileligimde de 1,5 kg alarak doguma girmistim, kizim 3070 gr dogmustu.
ayy canlarim benimm hepinize cok tsk ederim ne guzel moral vermissiziniz bana oyle kendimi bir an 36 beden zannetim
ama bu gördugun koca göbisli hice okadar fit degil maesef tarti 90 kiloyu gösteriyor artik:26::26:keske kilolar hamilelikten olsaydi ozaman vermen daha kolay olurdu ama ben hamilelik kilosu cok az aldim 4 kilocuk kadarcok sevindirdiniz beni cokkk tsk ederim
oğluşumun bikaç parça hediye gelen cicileri :)
Cnm valla bravo ama sana gercekten de benim için imkansız gözüküyo sen tek sin topigimizde , peki doğumdan sonra kaç kilo zayıflamiştn. Valla yanlış anlama merak tan soruyorum
Ben de 90kilo oldum ama ben 4 kilo almadım12 kilo aldım ve hamilelik Öncesi yani o yaz çok kilo almıştım 78 le hamile kaldım ama hamile kaldıgımI öğrenince çok mutlu oldum battı balık yan gider... dedim
Cnm valla bravo ama sana gercekten de benim için imkansız gözüküyo sen tek sin topigimizde , peki doğumdan sonra kaç kilo zayıflamiştn. Valla yanlış anlama merak tan soruyorum
Ben de 90kilo oldum ama ben 4 kilo almadım12 kilo aldım ve hamilelik Öncesi yani o yaz çok kilo almıştım 78 le hamile kaldım ama hamile kaldıgımI öğrenince çok mutlu oldum battı balık yan gider... dedim
masallah cok tatli bakmis gercekten de . malesef tatlim oyle bir secenegimiz yok . gerci bir kere ben ruyamda oyle görmustum ilk aylarinda cikariyorum gösteriyorum bebegimi herkes bakin ki benim bebegim diyorumo zaman cinsiyetini bilmiyorduk daha sonra geri karnima sokmaya ugrasiyorum girmiyor bir turlu
evet caim oyle derler baslarda benim kide sivriydi ama sonralari yanlara dogru yatmay abasladi sanirim yole kiyafet yaniltiyor bir yerde cidden cok sivri cikmis ben bile sasirdim onu glruncehadi yaa burda yaşlı kadınlar karın siviri olursa erkek geniş enli olursa kız derler kıyafet yanılttı galiba:44:
rekor bende tatllum canını sıkma
hadi yaaa ayyy ne güldüüm kocaman kahkahaa attım koca göbeğimle
uyandigimda bende cok gulmüstümmm aklima geldikcede guluyorum girmiyor bir turlu geri ya
Yok cnm kardeşim değil de memlekette ki A 101 den annem aldıcok tsk ederim canim o sizin guzelliginizden egeliyor guzel görmek isteyen guzel görurmus :)
sen nasil oldun insallah daha iyisindir. aldimi kardesin o
Çok güzelmiş oğlunun cicileri güle güle giyinsinoğluşumun bikaç parça hediye gelen cicileri :)
Bende pompa almadım daha cnm, eşim gereksiz olduğunu düşünüyo beni sinir ediyogerekli olursa almak kolaymış 2 günde gelir diyo, buarada benim loğusa tacım kırmızı ama pijama takımlarım pembe ne yapsamki bide pembe taçmı alsam:26:
Hepsi de çok güzelmiş güle güle kullansın oğluşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?