uykunmu geldii ya benimde hem var hem yok suan acizik dahmi dursak acaba birza önce asagida esranin isminimi gördum banami oyle geldi coktan beri gözukmuyor o da yine
uykunmu geldii ya benimde hem var hem yok suan acizik dahmi dursak acaba birza önce asagida esranin isminimi gördum banami oyle geldi coktan beri gözukmuyor o da yine
tmm canim bencede ugrasam artik bu saate yarin yaparsin insallah belki resim boyutu fln buyuk gelyiordur hep birlikte cikalim o halde merveninde uykusu gelmis bende yorgunum bu gecede bukadar yeter
evet galiba oyle olmus neyse grs insallah yine hadi cikalim ozaman artik hep birlikte, iyi geceler diliyorum ikinizede allah rahatlik versin bebislere iyi bakin tatli ruyaalr benim kizda tekmeleye basladi kari doyunca nasil uyuacaksak simdi öptüm sizleri ve bebislerinizi hoscakalinn
Hadi bacılar Talıaa pdnk deniz kızı hep birlikte topiği terkedelim ışıkları kapatmayı unutmayın
Sabahçılar gelince açar nasıl olsa
Kapıyıda Talıaa kapatsın bu görevi ona veriyorum
ohh iyi etmisin anneninde yardimi olmustur sana aradan cikmis olmus gercektende guzel yapmisin ellerine saglik
ay canim az kalmis senin masallahh cabucak gecer 5 gunde insallah ozaman benimkinede 5 gun kalmis olur
10 gunlugune gidiyor cunku bizimkide yok canim cok uzulmem ama yoklugunu cok ariyacagim kesin esim evlendikten sonra ayri kaldigimiz iki yildan sonra ilk defa evden uzak kalmis olcak napcaz bilmiyorum bakalim artik insallah cabukcak gecer gunler
Talıaa cnm Allah tez zamanda kavuştursun seni, inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer o günler...
Meve02 ; cnm çok tatlısın ve çok güzelsin, zaten bu 2013 haziran annelerinin hepsi güzel ve çıtır, maaşallah hepimize
Kızlar benim de çok uykum geldi çıkıyorum hepinize iyigeceler, tatlı bebişli rüyalar diliyorum....
Talıaa cnm Allah tez zamanda kavuştursun seni, inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer o günler...
Meve02 ; cnm çok tatlısın ve çok güzelsin, zaten bu 2013 haziran annelerinin hepsi güzel ve çıtır, maaşallah hepimize
Kızlar benim de çok uykum geldi çıkıyorum hepinize iyigeceler, tatlı bebişli rüyalar diliyorum....
Hadi bacılar Talıaa pdnk deniz kızı hep birlikte topiği terkedelim ışıkları kapatmayı unutmayın
Sabahçılar gelince açar nasıl olsa
Kapıyıda Talıaa kapatsın bu görevi ona veriyorum
saol canim aminn insallah cabuk gecer hemde dogum yaklasmis olur iste ohh ne guzel
cnm ben seni cikti sanmistim göremedim asagida ismini uzun sure:26: sanada llah rahatlik versin yarin gezmelere fln gidim deme sakin yat dinlen oke iyi bak bebisine ve kendine zamanini beklesin bebisinde raaht rahat insallahhh hayilir geceler öpüyorum sizleri kizcemle hoscakalinn
zaten suyunu fazla kaciriyor demek istemistim bende valla orasini bilmiyorum acikcasi suyumu fazla yutuyor yoksa karni doyuncami yapiyor ama genelde ben yemek yedikten bir muddet sonra basliyor hickirmaya o yuzden dedim
zaten suyunu fazla kaciriyor demek istemistim bende valla orasini bilmiyorum acikcasi suyumu fazla yutuyor yoksa karni doyuncami yapiyor ama genelde ben yemek yedikten bir muddet sonra basliyor hickirmaya o yuzden dedim
hehehe bendemi yatip cepten girsem acaba ama cepten girincede ne raaht yazabiliyorum ne begen yapabiliyorum bos bos bakyourm ancak neyse son yaziyorum bende iyi gecelerrrrrrr
günaydın arkadaşlarrr gececiler yine feneri burda söndürmüşlerrr valla süper enerjileri varrr bende kalktım bi bakım dedimmm şimdi kalkım oğluşuma ve kızışıma güzel bir kahvaltı hazırlıyım sonra evi toplıyım ozamana kadar toplanırız herharlde...
Günaydın tontişler:))) hava güzel gezsek alışveriş yapsak şöyle bir Kızılay'a uzansak :)) ama nerde o enerji şu plesenta previa korkusu mahvetti bizi :))