2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merve02

taliaa

günaydın teteleerr yaww geçmişi okumakla yoruluyorum
akşaam saat 11den sonra
yukarıdaki iki yaramazı topiğe almayalım bir araya gelince kaynat babaaam kaynatt
topiğe girme yasağı olsun bu yaramasslara

Son düzenleme:
kızlar... güzel hamişler...
hasta oldum ben bu haftada o kadar zormuş ki, aman dikkat edin kendinize hoş ben ettim de oldum o da bi ayrı mesele.... eşim nezle oldu benden ayrı yattı hep ama aynı evde illa bulaşıyomuş gece uykusu zaten çoğunuzun da yaşadığı gibi kalmamıştı ama şimdi burun tıkanınca iyice uyuyamıyo insan... Üstelik 8.ayımdayım hala safra çıkarıyorum, doktorum normal değil dese de tahlillerimde sıkıntı yok... Ah ahhh anne olmak çok zor annelerin hakkı ödenmez çok şükür yinede bi kıpırtısı yavrumun DÜNYALARA BEDEL....

canım dikkat et kendine çok geçmiş olsun.kendini kötü hissedersen dktra gitmeyi ihmal etme.anne olmak zor ama onları kucağımıza aldığımızda bütün sıkıntımız bitecek.o zamanları düşün....

herkese iyi sabahlar

geçmişe bakmam mümkün deil 10 gündür falan giremiyorm.. annem geldi demiştim ya bi kaç gün o bende kaldı sonra ben onla gittim dün akşam döndüm.. herkes iyi deilmi doğuran falan yok kontrole de gittim 1550 gram olmuş oğlum .. yüzünü gördüm ilk defa net bi şekilde .. ve bu kadarda olmaz dedim.. babasının kopyası .. benden eser yok .. sanki aylardır onun karnındaydı doktorum herşey yolunda tek sorun sensin yani o aldığın kilolar dedi ve tuzu kesinlikle yasakladı çünkü elim ayağım şişmeye başladı .. 40 numara bi ayakkabı aldım kendime .. ayakkabılarm olmuyodu artık .. oğlumun resmini paylaşıcam birazdan .. kaçırdığım bişey varsa anlatın bakiyim ..

günaydın güzel anneleeeerrrr :)

öncelikle bacak kasılması yaşandığında ayak parmaklarını geri çekmenin iyi geldiğini söyleyen arkadaşlardan Allah bin kere razı olsun. neredeyse 2-3 senedir olmuyordu ilk kez dün gece oldu bacak kasılması. hemen aklıma geldi yaptım sanki bacağımın havasını indirdi birisi, o semsert olan kas oldu pamuk. hemen rahatladım o saatte de bunu burada yazana dua okudum :) hem sabah üzerine bastığımda da canım yanmıyordu çok şükür, dedim.

kızlar sabahlık konusunda yazmışsınız ya ben aldım sabahlık ama şimdi bir tane daha alasım var :) aldığım sabahlık mor, başımdaki örtüm mavi uyumsuz oluyor zaten hemen gece rüyama girmiş. bir yer açılmış gecelik sabahlık var bir sürü hem de hepsi 10 lira :))

yakışıklı oğlum gece pek hareketliydi hem oynuyo hem hıçkırıyordu :)

evde yapılacak çoooooookk iş var ama bende o işleri yapacak hal yok... napalım azıcık daha sabretcez...

dün akşam bir arkadaşımız kanal d deki canlı doğumun linkini yazmıştı. önce biz posta tek başıma izledim ağladım sonra eşim geldi ona izlettim bir posta da öyle ağladım, ayyyy ne minik oluyorlar doğduklarında yaaa ve ne kadar çaresiz duruyorlar sanırım 3.posta ağlamayı da şimdi yapıcam :)))

kızımla muhteşem bi kahvaltı yaptıkk
hava çok güzel Ankarada ama bi yere gitmiycez, çok yoruluyorz ya
anneannemizin son günü, evdeyiz bugün analı kızlı, 3 nesil
dünkü problemimiz de dinlenince geçti gerçekten, sağolun kızlar iyiki varsınız

oyyy oyyy maşallahh 2. fotoda gülüyomu pipili yaaaa
1.fotoyu pek anlayamadım ama:26::26:

evet canım annesine gülümsüyor paşam .. ilkinde de başı görünüyor sadece .. yan profilden ağzını açmış .. gözleri sağda ağzı solda öyle düşün .. aslında bana diğerinden daha netmiş gibi geldi ama onu kimse farkedemiyor.. gerçi doktor söylemese kordonunu yaladığını bende anlamamıştım

çok güzel ya
bizim pipili hiç göstermiyor kendini ultrasonda gösteriyor ama poz vermeye gelince saklanıyor hemen
çatlatacak beni doğunca gösteririm ama

iyi hafta sonları canlar :) herkes gezmelere gtmiş bnm gibi bahtszlarda kocası hafta snu çalıştığı için evde oturur zaten g
e çok rahatsızlandım vişne suyu yaptım evde dün onu fazla kaçırınca gece kus kus canım çıktı bide grip gibiyim oğlum gece çok hareketsizdi kusmam onu çok etkiliyor sabahta o uyandrmadı uyandım konuşuyorum hareket yok brz bekledim minik minik hareket ediodu alışkında değilim öyle sakin durmasına kalktım kahvaltı ettim bnm ki anca kendine geldi şikayet etmiycem daha oğlum durmuo die çok üzüldüm çnkü o az hareket edince

hiç rahat durmuyoruz dimi artık geçti bizden eğilip kalmalar dkkt et cnm.Bende 1,5 ay önce bütün evin camlarını silmiştim 5 tane cam hepsinin perdesi o gün bebeğim hareket etmeyince çok korktum vicdan azabı duydum annem çok bağırdı emzikten düşürcen çocuğu diye o korku yetti bana yapabildiğimi yapıyorum artık yavrumdan kıymetli değil dkkt et sende aman ha eğilip uzanma biyerlere

ayy canm bayildm odaniza allah iyi gunletde kullanmyi nasp etsn trenlernzde cok cici olms bi oglus eksik

beğenmene sevindim teyzesi odamızda oğluştan önce daha çok eksik var canım ya inş tamamlansın da öyle herşeyi koyucaz buraya sağol canım bnm
Eki Görüntüle 684474
şunun güzelliğe bakın ya arada çıkarıp öpüp koklasak geri karnımıza koysak ne varkii yaaa

oyyyy bal bal ya şuna bak bu resimleri görünce dayanamıyorum hiç ben öpüp koklayıp geri koyamam ki kıyamam bırakamam gelsin die kendimi yırtıom zaten
önceden çok şey yaşadım ya şimdi hafif artçılar da büyük deprem gibi geliyor insana

zaten ufak sinekler mide bulandırıyor büyükleri değil.Ben nişanlıyken görümcemle hiç anlaşamazdım sinir olurdum her dediğine şmdi sorun yok zaten 4 ayda bir geliyo huzurumu kaçıramam o da zaten baş edemiyceğini anladı benle geri vites yaptı eşim çok arka çıkar bana onunda etkisi var

heves etmiyor değilim bebişlerinin kıyafetini yıkayanlara :) daha eksiklerimiz var onlarıda tamamlim ay sonu dayanamıycam bende yıkamaya başlıycam valla kese fln yaparım kokularıda gtmez hem.Geç vakitte yeme canım yatmadan 2 saat önce kes yemeği bol su iç mide fena yanıyo sonra valla ben bu konuda çok dertliyim
kızlar azance karnıma bir sancı girdi sandm oğlum geliyo odum patladı
bazen banada bir sancı girio ki sorma canım çıkıo sanıyorum topukları çok sert oğlanın bide hafif yanlarımdan elleri kollarıyla vuruyor zıplatıyo resmen geçen gece bi bağırmışım uykudan zıpladım eşimde korktu ddm sancı girdi karnıma ya erken değil mi dedi ddm erken bunlar yalancı sancı olsa gerek doktorum olacak dedi korkma dedi bana bu durum için iyi besliyoruz bebeleri durmuolar yerlerinde sıpalar :)

Portbebe ne canım:26:
3 yıllık evliyiz bizde
Waoww tarih süper amaa

portbebe bez olan çanta şeklinde tutulanlar sanırım yolculuk yapıcak olmasak bnde ondan alıcaktım ama uçak yolculuğu yapıcaz 2. ayında o yzden ana kucağı aldım
Benim yavruyu gene hıçkırık tuttu çok tatlı yaa yiyesim geldii

ben korkuom çocuğu hıçkırık tutunca :s eşimde bilmio ya demez mi kızım kalk su iç çocuk hıçkırıosa zaten diom içerde çok su içmesinden oluo

Günaydın tontişler:))) hava güzel gezsek alışveriş yapsak şöyle bir Kızılay'a uzansak :)) ama nerde o enerji şu plesenta previa korkusu mahvetti bizi :))

plasenta previa mısın sen ?,Bi yakınım öyleydi doğuma yakın kızı ayaklarıyla vura vura yerini değiştirmişti plasentanın :) her kontrolünde sor plasenta ne konumda die inş değiştirir yerini cnm bebeğin kilosu iyi mi bari görümcemde öyleydi bebeği 2.5 kilo gelmişti plasentadan dolayı beslenemiodu bebek

doğuran yok aman olmasında daha erken :) tuzu kesmemi bnm doktorda söyledi ellerim şişior ayaklarım şişiyor çok kaçırdığım günlerde kes sende yoksa ödem topluycak vücudumuz valla
Eki Görüntüle 684736 Eki Görüntüle 684737

kızlar şuna bakarmısınız eliyle kordon bağını tutmuş yalıyor .. acıkmış benim kuzum ..

oyy maşallah tombişe :) kordonuna aşık bi bebek daha

bebekler geceleri çok hareketli olurmuş zaten :)
linki ekleyen bendim bende çok ağlamıştım sizlerlede paylaşim dedim :)

Eki Görüntüle 684789 Eki Görüntüle 684790
milletin işi gücü yok nelerle uğraşıyo yaa
ahahaha ne güldüm ya

çok güzel ya
bizim pipili hiç göstermiyor kendini ultrasonda gösteriyor ama poz vermeye gelince saklanıyor hemen
çatlatacak beni doğunca gösteririm ama

biz detaylımızda girdik 4D ye bnm oğlan eliyle gözünü kapamış alttanda gülüyodu dil çıkarıodu doktorda çok gülmüştü neyse brz organları inceledikten snra tekrar renkliye döndü bu sefer parmağını emiodu gülücük atıodu izlemekten bi hal olmuştum oğlumun videosunu

ya valla haksızlık topu tupu dün saat 16dan sonra girmedim çoşmuşsunuz valla oku oku bitmez.
bizde oğluşumla eğleniyoruz.evde eşimin bana evlenmeden önce aldığı büyük bi oyuncak bebek vardı. onu aldık bebek arabasına koyduk bi güzel evde deneme sürüşleri yapıyoruz :) can sıkıntısından deliriyoruz galiba. neyse birazdan kardeşlerim gelecek bugünü böle atlatırım. ama dün çok ağladım yanlızımmmmm yanlızzzımm die :) pek mi nazlandık iyice ne?

ayy tatlım bacak kasılmasıyla ilgili çözümü yazan bendim çok sevindim valla Allah senden de razı olsun ben de bugün neden böyle mutluyum diyodum dua almışım demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…