kızlar... güzel hamişler...
hasta oldum ben bu haftada o kadar zormuş ki, aman dikkat edin kendinize hoş ben ettim de oldum o da bi ayrı mesele.... eşim nezle oldu benden ayrı yattı hep ama aynı evde illa bulaşıyomuşgece uykusu zaten çoğunuzun da yaşadığı gibi kalmamıştı ama şimdi burun tıkanınca iyice uyuyamıyo insan... Üstelik 8.ayımdayım hala safra çıkarıyorum, doktorum normal değil dese de tahlillerimde sıkıntı yok... Ah ahhh anne olmak çok zor annelerin hakkı ödenmez çok şükür yinede bi kıpırtısı yavrumun DÜNYALARA BEDEL....
Eki Görüntüle 684736 Eki Görüntüle 684737
kızlar şuna bakarmısınız eliyle kordon bağını tutmuş yalıyor .. acıkmış benim kuzum ..
oyyy oyyy maşallahh 2. fotoda gülüyomu pipili yaaaa
1.fotoyu pek anlayamadım ama:26::26:
evet canım annesine gülümsüyor paşam .. ilkinde de başı görünüyor sadece .. yan profilden ağzını açmış .. gözleri sağda ağzı solda öyle düşün .. aslında bana diğerinden daha netmiş gibi geldi ama onu kimse farkedemiyor.. gerçi doktor söylemese kordonunu yaladığını bende anlamamıştım
kızlarr
sabah okula gittim yine herzamanki gibi, gelince temzlkçiler vardı, azcık bende kitaplığı düzelteym dedim
ayaklarımın üzerinde eğildim filan, 2 saat oyalanmışım orda, şmdi de bi yemek yiyip geldik dışarda.
niye anlattım bu kadar...
şuan rahmime yukardan iğne batıyor gibi, arada geliyor
korkuyorum, bu neden olur, çok yorulduğum için mi
ayy canm bayildm odaniza allah iyi gunletde kullanmyi nasp etsn trenlernzde cok cici olms bi oglus eksik
Eki Görüntüle 684474
şunun güzelliğe bakın ya arada çıkarıp öpüp koklasak geri karnımıza koysak ne varkii yaaa
önceden çok şey yaşadım ya şimdi hafif artçılar da büyük deprem gibi geliyor insana
heves etmiyor değilim bebişlerinin kıyafetini yıkayanlara :) daha eksiklerimiz var onlarıda tamamlim ay sonu dayanamıycam bende yıkamaya başlıycam valla kese fln yaparım kokularıda gtmez hem.Geç vakitte yeme canım yatmadan 2 saat önce kes yemeği bol su iç mide fena yanıyo sonra valla ben bu konuda çok dertliyimkızımın cicilerini ütüledim canlar ama resmen pestilim çıktı
herkes yardım edelim dedi ama ben kendim yapmak istedim sanki kimse benim kadar özenmeyecekmiş gibi geldi
şimdi ayaklarım resmen sızlıyor
bir de kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum çok şiştim sanki :26:
karnım resmen kocaman oldu ve semsert
bebeğin ne tarafa yaslandığı filan her hareketi rahat rahat görülüyor dışarıdan
zaten 2 kilo daha almışım sinirimden oturdum bu saatte neler yedim
şunun şurasında kalmış 2 ay
dişini sık da çok kilo alma işte ama nerdee
hep annemlerin yüzünden ben buradayım diye neler yapıyorlar gel de yeme ama bu da can yani
hüüüp diye yutuyorum ne varsa hiç affetmiyorum ama kontrolde doktor da beni affetmeyecek
şekerim de sınırdaydı zaten ama bende en ufak dikkat yok
ay böyle anlatınca içim daraldı deli miyim neyim :26:
diyabetli ve doymak bilmez şişkonun tekiyim orası kesin
bazen banada bir sancı girio ki sorma canım çıkıo sanıyorum topukları çok sert oğlanın bide hafif yanlarımdan elleri kollarıyla vuruyor zıplatıyo resmen geçen gece bi bağırmışım uykudan zıpladım eşimde korktu ddm sancı girdi karnıma ya erken değil mi dedi ddm erken bunlar yalancı sancı olsa gerek doktorum olacak dedi korkma dedi bana bu durum için iyi besliyoruz bebeleri durmuolar yerlerinde sıpalar :)kızlar azance karnıma bir sancı girdi sandm oğlum geliyo odum patladı
Portbebe ne canım:26:
3 yıllık evliyiz bizde
Waoww tarih süper amaa
Benim yavruyu gene hıçkırık tuttu çok tatlı yaa yiyesim geldii
Günaydın tontişler:))) hava güzel gezsek alışveriş yapsak şöyle bir Kızılay'a uzansak :)) ama nerde o enerji şu plesenta previa korkusu mahvetti bizi :))
herkese iyi sabahlar
geçmişe bakmam mümkün deil 10 gündür falan giremiyorm.. annem geldi demiştim ya bi kaç gün o bende kaldı sonra ben onla gittim dün akşam döndüm.. herkes iyi deilmi doğuran falan yokkontrole de gittim 1550 gram olmuş oğlum .. yüzünü gördüm ilk defa net bi şekilde .. ve bu kadarda olmaz dedim.. babasının kopyası .. benden eser yok .. sanki aylardır onun karnındaydı doktorum herşey yolunda tek sorun sensin yani o aldığın kilolar dedi ve tuzu kesinlikle yasakladı çünkü elim ayağım şişmeye başladı .. 40 numara bi ayakkabı aldım kendime .. ayakkabılarm olmuyodu artık .. oğlumun resmini paylaşıcam birazdan .. kaçırdığım bişey varsa anlatın bakiyim ..
Eki Görüntüle 684736 Eki Görüntüle 684737
kızlar şuna bakarmısınız eliyle kordon bağını tutmuş yalıyor .. acıkmış benim kuzum ..
günaydın güzel anneleeeerrrr :)
öncelikle bacak kasılması yaşandığında ayak parmaklarını geri çekmenin iyi geldiğini söyleyen arkadaşlardan Allah bin kere razı olsun. neredeyse 2-3 senedir olmuyordu ilk kez dün gece oldu bacak kasılması. hemen aklıma geldi yaptım sanki bacağımın havasını indirdi birisi, o semsert olan kas oldu pamuk. hemen rahatladım o saatte de bunu burada yazana dua okudum :) hem sabah üzerine bastığımda da canım yanmıyordu çok şükür, dedim.
kızlar sabahlık konusunda yazmışsınız ya ben aldım sabahlık ama şimdi bir tane daha alasım var :) aldığım sabahlık mor, başımdaki örtüm mavi uyumsuz oluyorzaten hemen gece rüyama girmiş. bir yer açılmış gecelik sabahlık var bir sürü hem de hepsi 10 lira :))
yakışıklı oğlum gece pek hareketliydi hem oynuyo hem hıçkırıyordu :)
evde yapılacak çoooooookk iş var ama bende o işleri yapacak hal yok... napalım azıcık daha sabretcez...
dün akşam bir arkadaşımız kanal d deki canlı doğumun linkini yazmıştı. önce biz posta tek başıma izledim ağladım sonra eşim geldi ona izlettim bir posta da öyle ağladım, ayyyy ne minik oluyorlar doğduklarında yaaa ve ne kadar çaresiz duruyorlarsanırım 3.posta ağlamayı da şimdi yapıcam :)))
ahahaha ne güldüm ya
çok güzel ya
bizim pipili hiç göstermiyor kendini ultrasonda gösteriyor ama poz vermeye gelince saklanıyor hemen
çatlatacak beni doğunca gösteririm ama
günaydın güzel anneleeeerrrr :)
öncelikle bacak kasılması yaşandığında ayak parmaklarını geri çekmenin iyi geldiğini söyleyen arkadaşlardan Allah bin kere razı olsun. neredeyse 2-3 senedir olmuyordu ilk kez dün gece oldu bacak kasılması. hemen aklıma geldi yaptım sanki bacağımın havasını indirdi birisi, o semsert olan kas oldu pamuk. hemen rahatladım o saatte de bunu burada yazana dua okudum :) hem sabah üzerine bastığımda da canım yanmıyordu çok şükür, dedim.
kızlar sabahlık konusunda yazmışsınız ya ben aldım sabahlık ama şimdi bir tane daha alasım var :) aldığım sabahlık mor, başımdaki örtüm mavi uyumsuz oluyorzaten hemen gece rüyama girmiş. bir yer açılmış gecelik sabahlık var bir sürü hem de hepsi 10 lira :))
yakışıklı oğlum gece pek hareketliydi hem oynuyo hem hıçkırıyordu :)
evde yapılacak çoooooookk iş var ama bende o işleri yapacak hal yok... napalım azıcık daha sabretcez...
dün akşam bir arkadaşımız kanal d deki canlı doğumun linkini yazmıştı. önce biz posta tek başıma izledim ağladım sonra eşim geldi ona izlettim bir posta da öyle ağladım, ayyyy ne minik oluyorlar doğduklarında yaaa ve ne kadar çaresiz duruyorlarsanırım 3.posta ağlamayı da şimdi yapıcam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?