çok güzel ya
bizim pipili hiç göstermiyor kendini ultrasonda gösteriyor ama poz vermeye gelince saklanıyor hemen
çatlatacak beni doğunca gösteririm ama
kızlar... güzel hamişler...
hasta oldum ben bu haftada o kadar zormuş ki, aman dikkat edin kendinize hoş ben ettim de oldum o da bi ayrı mesele.... eşim nezle oldu benden ayrı yattı hep ama aynı evde illa bulaşıyomuşgece uykusu zaten çoğunuzun da yaşadığı gibi kalmamıştı ama şimdi burun tıkanınca iyice uyuyamıyo insan... Üstelik 8.ayımdayım hala safra çıkarıyorum, doktorum normal değil dese de tahlillerimde sıkıntı yok... Ah ahhh anne olmak çok zor annelerin hakkı ödenmez çok şükür yinede bi kıpırtısı yavrumun DÜNYALARA BEDEL....
ohh iyi etmisin anneninde yardimi olmustur sana aradan cikmis olmus gercektende guzel yapmisin ellerine saglik
ay canim az kalmis senin masallahh cabucak gecer 5 gunde insallah ozaman benimkinede 5 gun kalmis olur
10 gunlugune gidiyor cunku bizimkide yok canim cok uzulmem ama yoklugunu cok ariyacagim kesin esim evlendikten sonra ayri kaldigimiz iki yildan sonra ilk defa evden uzak kalmis olcaknapcaz bilmiyorum bakalim artik insallah cabukcak gecer gunler
Kız tövbe de anacım daha erken:18::18: sabret ne kaldı şunun şurasında
Eee anne olmak elbet kolay değil
ya bana bu ağrılar bile güzel geliyor
kimbilir belkide bir daha yaşayamayacağım düşüncesi beni böyle yapan
hanımlar ya bugün şiddetli ayak ağrılarım kas ağrılarım var kemikelrim oldugu gibi ağrıyor..sırtım zaten ağrıyor..magnezyumu kullanmdm bu ay acaba ondan olablrmi tekrara yazdırıcm .böyle ağrı çeken varmı uykusuzlukda çabası kıpır kıpır oğluşum da maşallah da..geçen çok hareketli durmuyrdu 1 saate yakın hemde.eşimtuttu 112 yi aradı sordu doktra bağladılar normal dedi:)
ya kızlar cildim şu son 1-2 haftada felaket bozuldu.ergenlikte bile bu kadar sivilce çıkarmamıştım.allahtan leke falan oluşmadı.ama şu buluşan bayanlar maşallah baktım hepinizin cildi pırıl pırılşaka bir yana var mı benim gibi sivilce problemi olan.varsa kullndığınız bişey var mı?eczaneye sordum krem falan veremiyorlarmış hamilelikte.annem elma sirkesi ile yüzünü temizle dedi.o da içime sinmedi.bir sakıncası olur mu acaba?
Eki Görüntüle 684736 Eki Görüntüle 684737
kızlar şuna bakarmısınız eliyle kordon bağını tutmuş yalıyor .. acıkmış benim kuzum ..
merve02
taliaa
günaydın teteleerr yaww geçmişi okumakla yoruluyorum
akşaam saat 11den sonra
yukarıdaki iki yaramazı topiğe almayalım bir araya gelince kaynat babaaam kaynatt
topiğe girme yasağı olsun bu yaramasslara
kızlar... güzel hamişler...
hasta oldum ben bu haftada o kadar zormuş ki, aman dikkat edin kendinize hoş ben ettim de oldum o da bi ayrı mesele.... eşim nezle oldu benden ayrı yattı hep ama aynı evde illa bulaşıyomuşgece uykusu zaten çoğunuzun da yaşadığı gibi kalmamıştı ama şimdi burun tıkanınca iyice uyuyamıyo insan... Üstelik 8.ayımdayım hala safra çıkarıyorum, doktorum normal değil dese de tahlillerimde sıkıntı yok... Ah ahhh anne olmak çok zor annelerin hakkı ödenmez çok şükür yinede bi kıpırtısı yavrumun DÜNYALARA BEDEL....
kızlar öldükkk yorgunluktan ölüyoruzzzz bugün hastaneye gittik bebişim çok iyi masallah riskimiz hiç kalmadı 1600 kg olmş yakısıklım aynı bana benziyo :) ama makat gelişliymiş suan inşallah döner. bütün mecidiyeköyü alt üst ettik bugün ayaklarımız şiştii şişti patlıycak =)
merh. kızlar, herkes iyidir inş. bebişler nasıllar?? ben bugün ağda yaptırdım, çok hafif hissediyorum kendimi, gerçi sık sık yaptırıyorum, uzamasını beklemiyorum pek fazla, allah korusun erken doğum falan olur diye korkuyorum işte naparsınız...
Eki Görüntüle 684736 Eki Görüntüle 684737
kızlar şuna bakarmısınız eliyle kordon bağını tutmuş yalıyor .. acıkmış benim kuzum ..
kızlar öldükkk yorgunluktan ölüyoruzzzz bugün hastaneye gittik bebişim çok iyi masallah riskimiz hiç kalmadı 1600 kg olmş yakısıklım aynı bana benziyo :) ama makat gelişliymiş suan inşallah döner. bütün mecidiyeköyü alt üst ettik bugün ayaklarımız şiştii şişti patlıycak =)
bnmde 1 ay önce makat gelişiydi oturuodu sıpa içerde resmen bnm ki döndü nasıl mı büyük sözü dinledim döndü valla.Uyguladıklarımı sanada söylim istersen yaparsın canım uzan yere belinin altına yastık koy altındada yumuşak bişi olsun sonra ayaklarını duvara daha yüksek tut belini yani bebek o pozisyonda çok kolay dönermiş ve ben döndüğünü hssetmştim ki 2 gün snra gittik dönmüş dedi doktorumuz sende dene bakalım
magnezyumu içtigim halde gecelrri bacak kasılmasından avazım çıktıgı kadar bagırcam nerdeyse nefesimi kesiyor.sizdede aynı durum varmı kızlar ya
valla benimde kalçalarım çok ağrıyooo ya bende anıra anıra ağlıyorum resmennnnenesibelmagnezyumu içtigim halde gecelrri bacak kasılmasından avazım çıktıgı kadar bagırcam nerdeyse nefesimi kesiyor.sizdede aynı durum varmı kızlar ya
ahh canım ne güzel biride benm temizliğimi yapsaaa ya neyse hafta sonu geçsinde bende öle yapıyım tatildeyim bennnn...ysmcCok miskin oldum evi temizledim ustden camasir bulasik birde yemek bir disari cikip yurusem ama hic cikmak istemiyorum surekli uzanip yatiyim istiyorum kocamda playstationa sardi bende biraz kitap okiyim herkes gezmede galiba
gözünüz aydın canımm maşallah bebeğinde büyümüşşşşsedaakkızlar öldükkk yorgunluktan ölüyoruzzzz bugün hastaneye gittik bebişim çok iyi masallah riskimiz hiç kalmadı 1600 kg olmş yakısıklım aynı bana benziyo :) ama makat gelişliymiş suan inşallah döner. bütün mecidiyeköyü alt üst ettik bugün ayaklarımız şiştii şişti patlıycak =)
bak sen bunu ilk defa duyuyorum benmki en son dönmüştü ama ne oldu bilmem çarşamba günü belli olucak bakalım artık hareketleri çok serttt aama bence dönük hala gibiiigvn1907
bnmde 1 ay önce makat gelişiydi oturuodu sıpa içerde resmen bnm ki döndü nasıl mı büyük sözü dinledim döndü valla.Uyguladıklarımı sanada söylim istersen yaparsın canım uzan yere belinin altına yastık koy altındada yumuşak bişi olsun sonra ayaklarını duvara daha yüksek tut belini yani bebek o pozisyonda çok kolay dönermiş ve ben döndüğünü hssetmştim ki 2 gün snra gittik dönmüş dedi doktorumuz sende dene bakalım
valla bugün arkadaşla bizde bunu konuştukk arkadaş dün gazi olmuş ağda yaptırıorkende baya bi güldümmmNilommerh. kızlar, herkes iyidir inş. bebişler nasıllar?? ben bugün ağda yaptırdım, çok hafif hissediyorum kendimi, gerçi sık sık yaptırıyorum, uzamasını beklemiyorum pek fazla, allah korusun erken doğum falan olur diye korkuyorum işte naparsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?