2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
çok güzel ya
bizim pipili hiç göstermiyor kendini ultrasonda gösteriyor ama poz vermeye gelince saklanıyor hemen
çatlatacak beni doğunca gösteririm ama

aynen benim oğlumda göstermiyor... fırlama yaaa...

çok geçmiş olsun canım...

allah kavuştursun hayatım..

o kadar iyi anlıyorum ki seni aynı şeyleri hissediyorum bende.. allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

hanımlar ya bugün şiddetli ayak ağrılarım kas ağrılarım var kemikelrim oldugu gibi ağrıyor..sırtım zaten ağrıyor..magnezyumu kullanmdm bu ay acaba ondan olablrmi tekrara yazdırıcm .böyle ağrı çeken varmı uykusuzlukda çabası kıpır kıpır oğluşum da maşallah da..geçen çok hareketli durmuyrdu 1 saate yakın hemde.eşimtuttu 112 yi aradı sordu doktra bağladılar normal dedi:)

canım magnezyumu ihmal etme ondan olabilir...

Annem gecen hafta ziyaretime geldiginde yuzumdeki sivilcelere lma sirkesi surdu. Butun suraim elma gibi kipkirmizi oldu ki hic alerjik bir cildim yoktur. Hatta kndisi de korkmus gecmeyeck, oyle kalcak diye, gectikten sonra soyledi anca. :) Sonucta bir zarari olmadi, gecti. Ma oyle kizarttigi icin alan bir daha surmedim canim.

valla ya bende onu diyorumm yaa hiç uykuları gelmiyoooo

geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallahhh...

magnezyumu içtigim halde gecelrri bacak kasılmasından avazım çıktıgı kadar bagırcam nerdeyse nefesimi kesiyor.sizdede aynı durum varmı kızlar ya

Cok miskin oldum evi temizledim ustden camasir bulasik birde yemek bir disari cikip yurusem ama hic cikmak istemiyorum surekli uzanip yatiyim istiyorum kocamda playstationa sardi bende biraz kitap okiyim herkes gezmede galiba

kızlar öldükkk yorgunluktan ölüyoruzzzz bugün hastaneye gittik bebişim çok iyi masallah riskimiz hiç kalmadı 1600 kg olmş yakısıklım aynı bana benziyo :) ama makat gelişliymiş suan inşallah döner. bütün mecidiyeköyü alt üst ettik bugün ayaklarımız şiştii şişti patlıycak =)

bnmde 1 ay önce makat gelişiydi oturuodu sıpa içerde resmen bnm ki döndü nasıl mı büyük sözü dinledim döndü valla.Uyguladıklarımı sanada söylim istersen yaparsın canım uzan yere belinin altına yastık koy altındada yumuşak bişi olsun sonra ayaklarını duvara daha yüksek tut belini yani bebek o pozisyonda çok kolay dönermiş ve ben döndüğünü hssetmştim ki 2 gün snra gittik dönmüş dedi doktorumuz sende dene bakalım

merh. kızlar, herkes iyidir inş. bebişler nasıllar?? ben bugün ağda yaptırdım, çok hafif hissediyorum kendimi, gerçi sık sık yaptırıyorum, uzamasını beklemiyorum pek fazla, allah korusun erken doğum falan olur diye korkuyorum işte naparsınız...

ağda yapmak ölüm gibi geçenlerde bende yaptım kendim anam göbekten görünmüo ki orası eşimi aradım ddm altı kaval üstü şeşhane oldu bunun uğraşma bi dahakine gider yaptırırsın dedi oda zaten daha imkanı yok yapamam 50 lira verince şipşak yapıolar mis gibi iyi yapmışsın sende uğraşmamışın kendin güle güle uzat

unuttum bu arada maşallah tosununa annesi hayırlısıyla 2 kiloyu geçsek iyi olucak nasıl benzetmş kendisine bnm ki aynı babası köfte duduşlum benim

Merhaba kızlar biz bu sabah eşimle ataşehir şifanın eğitimine katıldık bebeklere banyo yaptırdık masaj yaptık(tabii ki oyuncak) oradaki hemşirelerden öğrendiğim birkaç bilgi paylaşmak istiyorum: filede yıkıyoruz yaz bebeği oldukları için oda sıcaklığımız yeterli ama en önemlisi kurulamak için önce mermerşa kumaş bezlerle kurulayıp ( kafasından başlayarak çünkü ısı kaybını ilk yaşadığı yer kafaymış) daha sona kuru havluya hemen alıyoruz o arada üşütürmüşüz nerde üşüttüğümüzü de anlamazmışız.
2- burun aspiratörü kullanmak yok çünkü burunda ödeme yol açarmış uzun vadede zararlıymış. Tıkanıklık durumunda serum fizyolojik( tuzlu su çözeltisi) kullanmak en sağlıklısıymış
3-vücuduna masajı bebe yağıyla yapmıyormuşuz petrol türeviymiş ve doğal değillermiş. Ya yenidoğan losyonu veya sızma zeytinyağı ile yapılmalıymış. Hatta ellerini ağızlarına soktukları için z.yağı daha sağlıklı dedi. Mustela ürünlerini öneririm bebek için ama uni baby de hem aynı kalite hem de daha uygun dedi bakım ürünleri olarak.
4-ilk 1-1.5 ay vücut ısısını düşürmemek için dışarı çıkmalara sınır koymalıymışız balkona çıkarıp güneşten yararlanmalı fakat mecburi olmadıkça dışarı çıkmamalıymış. Havuza değil ama denize dikkatli şekilde sokabilirmişiz yaz sonuna doğru
Aklıma gelenler bunlar. Daha gelirse paylaşırım

ay canım çok sağol deniycem bunu mutlaka kaynanamdaym smdı eve gidince ilk işim bunu denemek olucak

magnezyumu içtigim halde gecelrri bacak kasılmasından avazım çıktıgı kadar bagırcam nerdeyse nefesimi kesiyor.sizdede aynı durum varmı kızlar ya

canım, ben şimdiye kadar hiç magnezyum kullanmadım, hergün soda içtim, hiç kramp olmadı, doktorum da hiç magnezyum vermedi bana, ancak birkaç gündür bacağıma kramp girecek gibi oldu dönerken hemen dikkat ettim, bekledim biraz sonra yavaşça döndüm, bu yüzden dün sağlık ocağına gitmiştim, aile hekimine magnezyum yazdırdım, bugün kullanacağım ancak kendi doktoruma sormadan aldım, sanırım kullanmamda sakınca olmaz..

enesibel
valla benimde kalçalarım çok ağrıyooo ya bende anıra anıra ağlıyorum resmennnn
ysmc
Cok miskin oldum evi temizledim ustden camasir bulasik birde yemek bir disari cikip yurusem ama hic cikmak istemiyorum surekli uzanip yatiyim istiyorum kocamda playstationa sardi bende biraz kitap okiyim herkes gezmede galiba​
ahh canım ne güzel biride benm temizliğimi yapsaaa ya neyse hafta sonu geçsinde bende öle yapıyım tatildeyim bennnn...burdayız canım gell yaa
gözünüz aydın canımm maşallah bebeğinde büyümüşşşşallah hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin inşallahhh.valla bende btün gün miskindim havada nasıl güzel offf
bak sen bunu ilk defa duyuyorum benmki en son dönmüştü ama ne oldu bilmem çarşamba günü belli olucak bakalım artık hareketleri çok serttt aama bence dönük hala gibiii
valla bugün arkadaşla bizde bunu konuştukk arkadaş dün gazi olmuş ağda yaptırıorkende baya bi güldümmm yazık ama
bide hamile gidip doktora göstermiş ilaç almışş ayy şu erken doğum korkusu varyaaa ben doğursam evim iğrençç yaaaa:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…