2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
slm kızlar nasılsınız bakalım ben kaç gündür uyumaktan giremiyorum nete.öncelikle sosyolog için çok üzüldüm şok oldum resmen ve içimde hep olan o korku birden artıverdi.allahım hepimizin miniklerini bize bağışlasın, almasın onları bizden, sağlıklı olsunlar ve onların o minik kalbi hep atsın.bu arada benim bulantılarım hafifledi hala sabahları bulantı ilacı alıyorum onun etkisinden mi bilmem ama çok rahatım birkaç gündür nazar değmesinen son 4+3 te tartılmış 53,700 çıkmıştım tabi sabah ve aç karnına.dün akşam yemekten sonra tartıldım 55,400 çıktı bi an noluyoruz ya dedim bu sabah tekrar tartıldım 54,200 1 ayda yarım kilo.sizin kilolar ne alemde :44: sanırım bugün yine bisürü anne pıt pıtları duymaya gidecek.birçoğu da çoktan duymuş.hepinizin pıtpıtları hayırlı olsun

pofss aptal kafam kızlar çok byk bi yanlış anlaşılma oldu sosyolog değil sosyoloji :s nicki çok özür herkesi burda paniğe kaptırdım sosyolog iyi allaha şükür bi yaramazlık yoktu en son

Merhaba arkadaşlar. ben arada sırada yazıyorum sizlere.. evde istirahatteyiz.. inşaAllah bayram haftasını hayırlı şekilde atlatırsam. 30 ekimde randevum var doktorla. ilaçlarımı içiyorum iğne mi oluyorum. ben şey soracağım size.. göbek deliğim ağrıyor kaç gündür. sizlerde böyle ağrısı olan var mı? ara ara sızlıyor.. dün baya ağrıyordu..

kızlar izmirde şimdi yağmur başladı.nohut büyüklüğünde mermi gibi dolu yağıyor.kışa giriyoruz galiba artık inşallah hasta olmayız ay çok özlemişim yağmuru, toprak kokusunu, yoldan akan suyu izlemeyi

pofss aptal kafam kızlar çok byk bi yanlış anlaşılma oldu sosyolog değil sosyoloji :s nicki çok özür herkesi burda paniğe kaptırdım sosyolog iyi allaha şükür bi yaramazlık yoktu en son

Allah hayırlı ve sağlıklısıyla yeni bir bebiş nasip etsin inş..

mrb hamile canlar ben geldimm gördüm bebişimi ve kalbini atıyor pıt pıt çok şükür yaa çok mutluyum leyla gibiyim dolanıyorum :) ilk resminide aldık bebişimizin ::)

canım çok sevindim,hayırlı olsun pıtpıtlarınbebişin ne kadar olmuş?kaç mm?
valla heycandan hiçbirşey sormadım kağıtta yazıyor ama anlamadım çok küçükmüş zaten öyle dedi karından göremedik zaten vajinal baktı anca gördük kalbini felan :) resmini atayımda bak bakalım kaç mm ama yolk kesesi 3. 9 mm onu biliyorum

ben evde 58,5 çıkıyorum doktorum tarttı 60 dedi yaa.. oldum
e tabi , hırka ayakkabıyla tarttıldım ama başlangıç kilosu 60 yazdı

ona da üzüldüm inş Allahım en kısa zamanda yeni bir bebiş verir :26:
bayılıyorum ben de yağmuraaa
mrb hamile canlar ben geldimm gördüm bebişimi ve kalbini atıyor pıt pıt çok şükür yaa çok mutluyum leyla gibiyim dolanıyorum :) ilk resminide aldık bebişimizin ::)
maşallah size, biz duyamadık cumartesi

duyarsın canım yaa ama karından göremedi vajinadan baktı anca gördü

hanimlar ilk muayenemden yeni geldim ama kalp atislarini duyamadik malesef bayram sonrasi tekrar gidicem
birde kist cikti 2 tane. catlatma ignesi olmusmuydun diye sordu doktor olmadim halbuki genelde igneler yaparmis ilerleyen aylarda erir sorun yok dedi ama tedirgin oldum yinede:26:
Allah esirgesin cumlemizin bebisleriniii

merhaba bayanlar benim kahverengi akıntım olunca doktora gittim ya ben progestan hapı ve iğnesi verdi iğne haftalıktı gecen hafta pazartesi vurundumdu :) bugün ise unuttum eve geldim pijamalarımı giydim eşim de yarın götürürüm dedi sorun olur mu ki ?

karından mı baktı canım karından görünmüyor benim hiç görünmedi bebekte vajinadan anca göründü

karından mı baktı canım karından görünmüyor benim hiç görünmedi bebekte vajinadan anca göründü

evet canm karindan bakti alttan bakarsak goruruz ama gerek yok haftaya gel istersen dedi bende tamam dedim.haftaya kaadr sabretcez artik
ama cok heycanandim hanimlar cok gaarip bi duygu RABBIM tum isteyenlere nasip etsin insalllah

vuhhhhhuuuuuuuu :))))
çooooooook sevindim şu andaaaaa :)
benimde atıcakkkk gitseeeeemmmm:)

selam arkadaşlar bende aranıza katıldım eski vajililerdeniz bende hamileyim 6 haftalık doltora gittim ama karından bebek görünmedi bu normal mi endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…