pofss aptal kafam kızlar çok byk bi yanlış anlaşılma oldu sosyolog değil sosyoloji :s nicki çok özür herkesi burda paniğe kaptırdım sosyolog iyi allaha şükür bi yaramazlık yoktu en son
mrb hamile canlar ben geldimm gördüm bebişimi ve kalbini atıyor pıt pıt çok şükür yaa çok mutluyum leyla gibiyim dolanıyorum :) ilk resminide aldık bebişimizin ::)
mrb hamile canlar ben geldimm gördüm bebişimi ve kalbini atıyor pıt pıt çok şükür yaa çok mutluyum leyla gibiyim dolanıyorum :) ilk resminide aldık bebişimizin ::)
valla heycandan hiçbirşey sormadım kağıtta yazıyor ama anlamadım çok küçükmüş zaten öyle dedi karından göremedik zaten vajinal baktı anca gördük kalbini felan :) resmini atayımda bak bakalım kaç mm ama yolk kesesi 3. 9 mm onu biliyorumcanım çok sevindim,hayırlı olsun pıtpıtlarınbebişin ne kadar olmuş?kaç mm?
ben evde 58,5 çıkıyorum doktorum tarttı 60 dedi yaa..slm kızlar nasılsınız bakalım ben kaç gündür uyumaktan giremiyorum nete.öncelikle sosyolog için çok üzüldüm şok oldum resmen ve içimde hep olan o korku birden artıverdi.allahım hepimizin miniklerini bize bağışlasın, almasın onları bizden, sağlıklı olsunlar ve onların o minik kalbi hep atsın.bu arada benim bulantılarım hafifledi hala sabahları bulantı ilacı alıyorum onun etkisinden mi bilmem ama çok rahatım birkaç gündür nazar değmesin en son 4+3 te tartılmış 53,700 çıkmıştım tabi sabah ve aç karnına.dün akşam yemekten sonra tartıldım 55,400 çıktı bi an noluyoruz ya dedim bu sabah tekrar tartıldım 54,200 1 ayda yarım kilo.sizin kilolar ne alemde :44: sanırım bugün yine bisürü anne pıt pıtları duymaya gidecek.birçoğu da çoktan duymuş.hepinizin pıtpıtları hayırlı olsun
ona da üzüldümpofss aptal kafam kızlar çok byk bi yanlış anlaşılma oldu sosyolog değil sosyoloji :s nicki çok özür herkesi burda paniğe kaptırdım sosyolog iyi allaha şükür bi yaramazlık yoktu en son
bayılıyorum ben de yağmuraaakızlar izmirde şimdi yağmur başladı.nohut büyüklüğünde mermi gibi dolu yağıyor.kışa giriyoruz galiba artık inşallah hasta olmayız ay çok özlemişim yağmuru, toprak kokusunu, yoldan akan suyu izlemeyi
ben evde 58,5 çıkıyorum doktorum tarttı 60 dedi yaa..oldum
e tabi , hırka ayakkabıyla tarttıldım amabaşlangıç kilosu 60 yazdı
ona da üzüldüminş Allahım en kısa zamanda yeni bir bebiş verir :26:
bayılıyorum ben de yağmuraaa
maşallah size, biz duyamadık cumartesi
anladım canım, benim karından baktı ondan duyulmamış olabilirduyarsın canım yaa ama karından göremedi vajinadan baktı anca gördü
hanimlar ilk muayenemden yeni geldim ama kalp atislarini duyamadik malesef bayram sonrasi tekrar gidicem
birde kist cikti 2 tane. catlatma ignesi olmusmuydun diye sordu doktor olmadim halbuki genelde igneler yaparmis ilerleyen aylarda erir sorun yok dedi ama tedirgin oldum yinede:26:
Allah esirgesin cumlemizin bebisleriniii
karından mı baktı canım karından görünmüyor benim hiç görünmedi bebekte vajinadan anca göründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?