valla heycandan hiçbirşey sormadım kağıtta yazıyor ama anlamadım çok küçükmüş zaten öyle dedi karından göremedik zaten vajinal baktı anca gördük kalbini felan :) resmini atayımda bak bakalım kaç mm ama yolk kesesi 3. 9 mm onu biliyorum
slm herkese bgn hiç iyi haberler alamadımçok üzüldüm sosyolog bebeğini kaybetmiş off stres oldum iyice allahm sabır ver:18::18:
hoşgeldinselam arkadaşlar bende aranıza katıldım eski vajililerdeniz bende hamileyim 6 haftalık doltora gittim ama karından bebek görünmedi bu normal mi endişelendim
hoşgeldinbir önceki sayfaya bakar ve okursan arkadaşlar 7. haftada karından göremediklerini yazmış
endişelenmene gerek yok yani :)
aynen allah tüm isteyenlere nasip etsin karından göremeyince korktum geçen hafta 11 mm kesem şimdi 20 mm olmuş ama karından genede görünmedi bebğim çok küçük :)evet canm karindan bakti alttan bakarsak goruruz ama gerek yok haftaya gel istersen dedi bende tamam dedim.haftaya kaadr sabretcez artik
ama cok heycanandim hanimlar cok gaarip bi duygu RABBIM tum isteyenlere nasip etsin insalllah
vuhhhhhuuuuuuuu :))))
çooooooook sevindim şu andaaaaa :)
benimde atıcakkkk gitseeeeemmmm:)
Ekle bakalım senin bebişini de görelim, sevelim accık.
selam arkadaşlar bende aranıza katıldım eski vajililerdeniz bende hamileyim 6 haftalık doltora gittim ama karından bebek görünmedi bu normal mi endişelendim
endişelenme canım bende göremedim karından bugün hemde kesem 20 mm düşün ama vajinadan baktık gördük şükür :) karından zor görünüyor
canım benim içimi rahatllattın vajinadan nasıl bakılıyor sadce oraya ultrason mu sokuyorlar spekulum filan takıyorlar mı
tbr ederim canım benimde karında gözükmemişti vajinadan baktı gördük kalbide atıyor şükür ki geçenki gittiğinde karından mı bakmıştı ondandır ki benimki 20 mm olduğu halde karından gözükmedikızlaar biliyosunuzdur belki dr bana boş gebelik olabilir demişti 5 gun once gıtmıstım çok erken gelmıssın dedi ama keseyı gorur gormez bebgım kocamanca orda duruyoduu o kadar mutlu oldum ki çok umutsuz gıtmıstım5 gun once hıcbırsey yoktu bombostu ben de görmustum ama sımdı bır mucıze gıbı yaa kalbının attıgını da gordum ama dınletemıyoz dedı ancak bayramdan sonra özel hastane de dınlerım ınsallah :))))
kızlaar biliyosunuzdur belki dr bana boş gebelik olabilir demişti 5 gun once gıtmıstım çok erken gelmıssın dedi ama keseyı gorur gormez bebgım kocamanca orda duruyoduu o kadar mutlu oldum ki çok umutsuz gıtmıstım5 gun once hıcbırsey yoktu bombostu ben de görmustum ama sımdı bır mucıze gıbı yaa kalbının attıgını da gordum ama dınletemıyoz dedı ancak bayramdan sonra özel hastane de dınlerım ınsallah :))))
yok canım öyle zor birşey değil ince bir alet ya hele bu sefer hiç hissetmedim aleti acı felan yok yani kassan bile bişey olmuyor ben çok korkarım oysaki ama alıştım artık :) ama bakmak isterse doktor baktır sakıncalı birşey değil doktor için rahat etsin dedi bayrama rahat girelim dedi:) rahatladım şükür
kızlaar biliyosunuzdur belki dr bana boş gebelik olabilir demişti 5 gun once gıtmıstım çok erken gelmıssın dedi ama keseyı gorur gormez bebgım kocamanca orda duruyoduu o kadar mutlu oldum ki çok umutsuz gıtmıstım5 gun once hıcbırsey yoktu bombostu ben de görmustum ama sımdı bır mucıze gıbı yaa kalbının attıgını da gordum ama dınletemıyoz dedı ancak bayramdan sonra özel hastane de dınlerım ınsallah :))))
çook sevindim sizin adınıza canım, maşallah bebişinekızlaar biliyosunuzdur belki dr bana boş gebelik olabilir demişti 5 gun once gıtmıstım çok erken gelmıssın dedi ama keseyı gorur gormez bebgım kocamanca orda duruyoduu o kadar mutlu oldum ki çok umutsuz gıtmıstım5 gun once hıcbırsey yoktu bombostu ben de görmustum ama sımdı bır mucıze gıbı yaa kalbının attıgını da gordum ama dınletemıyoz dedı ancak bayramdan sonra özel hastane de dınlerım ınsallah :))))
ben memnun kalmazasam kendi doktoruma gidicem Gülin okana hastane doktoru değil diye istemiyordum ama beğenmzssem mecbur açıcaz kesenin ağzını gülin okanı tavsiye ederim ben maddi durumun el verirse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?