2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ekle bakalım senin bebişini de görelim, sevelim accık.

selam arkadaşlar bende aranıza katıldım eski vajililerdeniz bende hamileyim 6 haftalık doltora gittim ama karından bebek görünmedi bu normal mi endişelendim
hoşgeldin bir önceki sayfaya bakar ve okursan arkadaşlar 7. haftada karından göremediklerini yazmış
endişelenmene gerek yok yani :)

evet canm karindan bakti alttan bakarsak goruruz ama gerek yok haftaya gel istersen dedi bende tamam dedim.haftaya kaadr sabretcez artik
ama cok heycanandim hanimlar cok gaarip bi duygu RABBIM tum isteyenlere nasip etsin insalllah
aynen allah tüm isteyenlere nasip etsin karından göremeyince korktum geçen hafta 11 mm kesem şimdi 20 mm olmuş ama karından genede görünmedi bebğim çok küçük :)
vuhhhhhuuuuuuuu :))))
çooooooook sevindim şu andaaaaa :)
benimde atıcakkkk gitseeeeemmmm:)

ama karından görünmedi canım benim rahat edelim die alttan baktık :) gördük şükür ki

selam arkadaşlar bende aranıza katıldım eski vajililerdeniz bende hamileyim 6 haftalık doltora gittim ama karından bebek görünmedi bu normal mi endişelendim

endişelenme canım bende göremedim karından bugün hemde kesem 20 mm düşün ama vajinadan baktık gördük şükür :) karından zor görünüyor

selam hanımlar bende haziran annelerinden olucam Allah izin verirse 32 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak inşallah henüz kalp atışlarını duyamadık inşallah boş gebelik değildir. Allahım bütün isteyenlere bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin

selam hanımlar bende haziran annelerinden olucam Allah izin verirse 32 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak inşallah henüz kalp atışlarını duyamadık inşallah boş gebelik değildir. Allahım bütün isteyenlere bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin

endişelenme canım bende göremedim karından bugün hemde kesem 20 mm düşün ama vajinadan baktık gördük şükür :) karından zor görünüyor

canım benim içimi rahatllattın vajinadan nasıl bakılıyor sadce oraya ultrason mu sokuyorlar spekulum filan takıyorlar mı

7haftalikken sıkısık gittigimde karin bakiyirdu doktorum
yine oyle yapacagim

kızlaar biliyosunuzdur belki dr bana boş gebelik olabilir demişti 5 gun once gıtmıstım çok erken gelmıssın dedi ama keseyı gorur gormez bebgım kocamanca orda duruyoduu o kadar mutlu oldum ki çok umutsuz gıtmıstım5 gun once hıcbırsey yoktu bombostu ben de görmustum ama sımdı bır mucıze gıbı yaa kalbının attıgını da gordum ama dınletemıyoz dedı ancak bayramdan sonra özel hastane de dınlerım ınsallah :))))

canım benim içimi rahatllattın vajinadan nasıl bakılıyor sadce oraya ultrason mu sokuyorlar spekulum filan takıyorlar mı

yok canım öyle zor birşey değil ince bir alet ya hele bu sefer hiç hissetmedim aleti acı felan yok yani kassan bile bişey olmuyor ben çok korkarım oysaki ama alıştım artık :) ama bakmak isterse doktor baktır sakıncalı birşey değil doktor için rahat etsin dedi bayrama rahat girelim dedi:) rahatladım şükür

tbr ederim canım benimde karında gözükmemişti vajinadan baktı gördük kalbide atıyor şükür ki geçenki gittiğinde karından mı bakmıştı ondandır ki benimki 20 mm olduğu halde karından gözükmedi

canım benim çok sevindim yaşasınnnnnn ya inşallah sağlık ve sıhhatli gelir bebeişlerimiz...

deryaerhan senin içinde çok sevindim aynı temmenim senin için hepimiz için geçerli mtlu haberler almak çok güzel :)

şey canım bu sekulum diye bir alet var maşa gibi rahim ağzı açılsın diye takıyrlar ondan takmadı demi onu merak ediyorumda

ay çok sevindim canım benm gözün aydın

çook sevindim sizin adınıza canım, maşallah bebişine
..

kızlar yaa dün çok felaket bi ağrı girdi karnıma ama regl ağrısı gibi değil, sabah uyandım geçmişti ama tüm gece kıvrandım.. şimdi de ufak ufak aynı ağrı girecek gibi.. gaz sancısı mı acaba? sizde bu şekilde şiddetli gaz sancısı oluyo mu?
Birde ağrı tam göbek deliğimin altında

ben memnun kalmazasam kendi doktoruma gidicem Gülin okana hastane doktoru değil diye istemiyordum ama beğenmzssem mecbur açıcaz kesenin ağzını gülin okanı tavsiye ederim ben maddi durumun el verirse..

canım banada evrim aydını tavsiye ettiler ben başka bir dr gidiyordum rahimde kanamalar oluşmuş dikkat et deyince birde evrim hanıma gidelim dedik benim 3. bebeğim diğer ikiside sorunlu olmuştu gittik devlet hastanesi gibi çok bekledik içeri aldı bir form doldurdu şimdi ulturosnla bakalım dedi tebrikler hamilesin diyip kapattı önceside iki gebeliğimide anlattım bir ey yok gayet iyi dedi acaba rahim içinde kanama olbirlir mi dedim ağrımda var yok hayır gayet normal dedi gebelikte ağrılar olabilir ertesi gün yoğun bir kanmayla acil olarak eski dr gittim 3 haftadır yatyorum biraz uzun oldu ama yorumu sana bırakıyorum.normal gebeliklerde her dr iyidir önemli olan sorunlu bir gebelikteki performans

çokk sevindim yaa.. çok şükür..kalp atışlarını da duyarsın inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…