tbr ederim canım benimde karında gözükmemişti vajinadan baktı gördük kalbide atıyor şükür ki geçenki gittiğinde karından mı bakmıştı ondandır ki benimki 20 mm olduğu halde karından gözükmedi
şey canım bu sekulum diye bir alet var maşa gibi rahim ağzı açılsın diye takıyrlar ondan takmadı demi onu merak ediyorumda
gecenkınde de karından bakmıstı yıne karından baktı hemen gorduk çok sukuryıne de gelısımı aynı duruyo yanı çok garıp 6+3 gunluk dedı
o yok işte:) sokmuyorlar öyle birşey açılmasını gerektirecek durum yok ama bende yoktu başkasında varmı bilmiyorum yoktur heralde gerek yok gibi çünkü
kızlar günaydın :) yazdıklarınızı okuyunca bende bir problem var gibi ya da ben çook rahatım :)
Teyzoşları biz geldik
Minik bebeciğim 1,65 cm olmuşKalbi o kadar net ve o kadar hızlı atıyordu ki... Kollarını ve bacaklarını seçebildim. Sanki yüzer gibi hareket ediyordu
Bu sefer karından baktı doktor. Çok rahattı benim açımdan.
Yalnız pıt pıtları duyamadık. Ses dalgası vermem lazım gerek yok, net olarak görünüyor zaten dedi doktorBiraz hevesim kursağımda kaldı o yüzden. Yine de çok heyecan vericiydi
6 saatten uzun seyahat yasak. Bu sefer fan fin serbest
Gayet sağlıklı ve tam iki aylık olmuş. En çok da buna sevindim
İnşallah bitmiştir. Ben bu sabah çok iyi uyandım. Kahvaltımı yaptım. Çok hafifti bulantım. Yemek yapmaya başladım ve nihai sonuç.Soğan ve salçanın kokusuna bayılırdım ben. Ama bugün hiç hoş olmadı benim için.
anladım canım ben en iyisi kendi doktoruma gideyim teşekkürler bilgiler için iyi oldu benim için... sevil pakeride öneriyorlr olmadı onuda bi denerim.. ya aslında kendi doktorum çok iyi çok memnunm ama hastane doktoru olmasını istiyorum bide dorugun yeni doğan bakımı cok iyi ondan doruk hastanesi olsun diyorum ama tabi en iyi doktoru bulmamız lazım.. senin doktor kimdi hangi hastane bide cnm?canım banada evrim aydını tavsiye ettiler ben başka bir dr gidiyordum rahimde kanamalar oluşmuş dikkat et deyince birde evrim hanıma gidelim dedik benim 3. bebeğim diğer ikiside sorunlu olmuştu gittik devlet hastanesi gibi çok bekledik içeri aldı bir form doldurdu şimdi ulturosnla bakalım dedi tebrikler hamilesin diyip kapattı önceside iki gebeliğimide anlattım bir ey yok gayet iyi dedi acaba rahim içinde kanama olbirlir mi dedim ağrımda var yok hayır gayet normal dedi gebelikte ağrılar olabilir ertesi gün yoğun bir kanmayla acil olarak eski dr gittim 3 haftadır yatyorum biraz uzun oldu ama yorumu sana bırakıyorum.normal gebeliklerde her dr iyidir önemli olan sorunlu bir gebelikteki performans
Teyzoşları biz geldik
Minik bebeciğim 1,65 cm olmuşKalbi o kadar net ve o kadar hızlı atıyordu ki... Kollarını ve bacaklarını seçebildim. Sanki yüzer gibi hareket ediyordu
Yalnız pıt pıtları duyamadık. Ses dalgası vermem lazım gerek yok, net olarak görünüyor zaten dedi doktorBiraz hevesim kursağımda kaldı o yüzden. Yine de çok heyecan vericiydi
mrb hamile canlar ben geldimm gördüm bebişimi ve kalbini atıyor pıt pıt çok şükür yaa çok mutluyum leyla gibiyim dolanıyorum :) ilk resminide aldık bebişimizin ::)
pofss aptal kafam kızlar çok byk bi yanlış anlaşılma oldu sosyolog değil sosyoloji :s nicki çok özür herkesi burda paniğe kaptırdım sosyolog iyi allaha şükür bi yaramazlık yoktu en son
kızlaar biliyosunuzdur belki dr bana boş gebelik olabilir demişti 5 gun once gıtmıstım çok erken gelmıssın dedi ama keseyı gorur gormez bebgım kocamanca orda duruyoduu o kadar mutlu oldum ki çok umutsuz gıtmıstım5 gun once hıcbırsey yoktu bombostu ben de görmustum ama sımdı bır mucıze gıbı yaa kalbının attıgını da gordum ama dınletemıyoz dedı ancak bayramdan sonra özel hastane de dınlerım ınsallah :))))
Teyzoşları biz geldik
çok sevindim canım yaa çok telaş ediyodun zaten tüm hamişler gibi için rahatlamıştır artık kendini tam bir hamiş gibi hissediyosundur :) Darısı bizim başımıza ben de üstten baktırıyorum demekki bayramdan sonra gitmem isabet olacak anca gözükür o zamana...
valla heycandan hiçbirşey sormadım kağıtta yazıyor ama anlamadım çok küçükmüş zaten öyle dedi karından göremedik zaten vajinal baktı anca gördük kalbini felan :) resmini atayımda bak bakalım kaç mm ama yolk kesesi 3. 9 mm onu biliyorum
selam hanımlar bende haziran annelerinden olucam Allah izin verirse 32 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak inşallah henüz kalp atışlarını duyamadık inşallah boş gebelik değildir. Allahım bütün isteyenlere bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
selam arkadaşlar bende aranıza katıldım eski vajililerdeniz bende hamileyim 6 haftalık doltora gittim ama karından bebek görünmedi bu normal mi endişelendim
kızlaar biliyosunuzdur belki dr bana boş gebelik olabilir demişti 5 gun once gıtmıstım çok erken gelmıssın dedi ama keseyı gorur gormez bebgım kocamanca orda duruyoduu o kadar mutlu oldum ki çok umutsuz gıtmıstım5 gun once hıcbırsey yoktu bombostu ben de görmustum ama sımdı bır mucıze gıbı yaa kalbının attıgını da gordum ama dınletemıyoz dedı ancak bayramdan sonra özel hastane de dınlerım ınsallah :))))
Maşallah bebişine de sana da.
Benim doktorumda dinletmiyor kalp atışını. Görüyorsun bak burdan ne kadar hızlı atıyor gerek yok ses dalgası vermeye şimdi diyor.
Biraz daha büyüdüklerinde dinlicez annesi bizde pıtpıtlarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?