2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

gecenkınde de karından bakmıstı yıne karından baktı hemen gorduk çok sukuryıne de gelısımı aynı duruyo yanı çok garıp 6+3 gunluk dedı

şey canım bu sekulum diye bir alet var maşa gibi rahim ağzı açılsın diye takıyrlar ondan takmadı demi onu merak ediyorumda

o yok işte:) sokmuyorlar öyle birşey açılmasını gerektirecek durum yok ama bende yoktu başkasında varmı bilmiyorum yoktur heralde gerek yok gibi çünkü

kızlar günaydın :) yazdıklarınızı okuyunca bende bir problem var gibi ya da ben çook rahatım :)

daha çok erken bi kaç hafta sonra sende başlarsın bizim gibi yakınmalara :))) şaka bi yana çok rahat hamilelik geçirenler de var onlardan olursun inşallah.

Teyzoşları biz geldik

Minik bebeciğim 1,65 cm olmuş Kalbi o kadar net ve o kadar hızlı atıyordu ki... Kollarını ve bacaklarını seçebildim. Sanki yüzer gibi hareket ediyordu

Bu sefer karından baktı doktor. Çok rahattı benim açımdan.

Yalnız pıt pıtları duyamadık. Ses dalgası vermem lazım gerek yok, net olarak görünüyor zaten dedi doktor Biraz hevesim kursağımda kaldı o yüzden. Yine de çok heyecan vericiydi

6 saatten uzun seyahat yasak. Bu sefer fan fin serbest

Gayet sağlıklı ve tam iki aylık olmuş. En çok da buna sevindim

Allah sağlık ve ömür versin canım

SOSYOLOGG çok üzüldüm canım ya rabbim sabır versin
ne desem boş bunun üzüntüsü hiç bir şeye benzemiyor ama canını sıkma
moral çok önemli rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize
ben 2 kez yaşadım bu üzüntüyü ama şükürler olsunki bebeğimiz oluyor hiç olmayanlar ne yapsın buna şükür
ii taraflarına bak inşLLh kendini toparlayınca allahım tekrar doldursun göbüşünüü:)
keşke böyle olmasaydı demiyorum çünkü rabim en iyisini bilir
çok hevesli çok heyecanlı ve meraklıydın inşallah bu ilk ve son olur canını hiiç sıkma kendine ii bak senden haber bekliyoruz

Ben de çok severdim soğan salça hatta annem yemek yaparken yanına giderdim ekmek arasına koyar yerdim o derece şimdi değil kendim yapmak komşuların kavurdukları soğanın kokusunu bile alıyorum pöffff. Dün eşime tavuk yaptım fırın poşetine koydum mutfağın camını balkon kapısını açtım kapısını kapattım ama yine aldım kokusunu. Eşime de tabağına kendisinin koymasını rica ettim. Tavuk yazarken bile midem bulanıyo bıyyyy

anladım canım ben en iyisi kendi doktoruma gideyim teşekkürler bilgiler için iyi oldu benim için... sevil pakeride öneriyorlr olmadı onuda bi denerim.. ya aslında kendi doktorum çok iyi çok memnunm ama hastane doktoru olmasını istiyorum bide dorugun yeni doğan bakımı cok iyi ondan doruk hastanesi olsun diyorum ama tabi en iyi doktoru bulmamız lazım.. senin doktor kimdi hangi hastane bide cnm?

Sosyolog bebğini mi kaybetmiş Allah sabır versin

İyi akşamlar kkızlar, yarın görüşürüz

sosyolog_h gelince ne oluyor diyecek muhtemelen. Bebeğini kaybeden arkadaşımız sosyoloji12 arkadaşlar. Yanlış anlaşılma olmasın.

Maşallah bebişine de sana da.
Benim doktorumda dinletmiyor kalp atışını. Görüyorsun bak burdan ne kadar hızlı atıyor gerek yok ses dalgası vermeye şimdi diyor.

Biraz daha büyüdüklerinde dinlicez annesi bizde pıtpıtlarını.

mrb hamile canlar ben geldimm gördüm bebişimi ve kalbini atıyor pıt pıt çok şükür yaa çok mutluyum leyla gibiyim dolanıyorum :) ilk resminide aldık bebişimizin ::)

çok sevindim canım yaa çok telaş ediyodun zaten tüm hamişler gibi için rahatlamıştır artık kendini tam bir hamiş gibi hissediyosundur :) Darısı bizim başımıza ben de üstten baktırıyorum demekki bayramdan sonra gitmem isabet olacak anca gözükür o zamana...

arkadaşlar kim kaybetmiş bebeğini bende de iki gündür acaba bebk içimde öldü mü diye düşünmekten kendimi alamıyorum hamilelik belirtileri olarak sadece göğüslerim ağrıyodu şimdi o da yok.. okudum çoğu yerde hiç bi belirtisi olmuyo kontrole gidince öğrendik yazmışlar..zaten mide bulantısı falan hiç olmuyodu ama böyle sessiz sedasız olamsı da beni çok rahatsız ediyo

pofss aptal kafam kızlar çok byk bi yanlış anlaşılma oldu sosyolog değil sosyoloji :s nicki çok özür herkesi burda paniğe kaptırdım sosyolog iyi allaha şükür bi yaramazlık yoktu en son

Canım yaa çok üzüldüm... Nasıl olmuş?? Rabbim kimseye bu acıyı göstermesin ((

Ay canım benim çok sevindim şu doktorlar daha kesin bişey olmadan en kötü ihtimali söyleyip hamişlerin moralini bozmuyo mu bi sinir oluyorum anlatamam... Bak ne güzel bebişin seninle kalbi atıyo annesine de sımsıkı tutunmuş. Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına da alırsın...

maşAllah canım senin bebişine..darısı bizim başımıza :)

Son düzenleme:

aynen gözükmez canın sıkılır boşyere bende gözükmeyince bozuldum biraz sonra alttan bakalım dedi aceleciyiz biraz dedi:) rahat bayram yapalım dedi):

anladım canım,sesini duydun mu?bi benim doktorum yolk kesesinden bahsetmiyor heralde:26:

hoşgeldin canımneden duyamadınız,karından mı baktı?

selam arkadaşlar bende aranıza katıldım eski vajililerdeniz bende hamileyim 6 haftalık doltora gittim ama karından bebek görünmedi bu normal mi endişelendim

tebriklerhoşgeldin...

canımmmmmm çok sevindimtebrikler

tokoyaycım neden dinletmiyor kalp atışlarını,zararı mı oluyomuş:18:
ya kafam öyle karışıyorki herkesin doktoru farklı elbet ama hangisi doğru şaşırmış durumdayım
biri dinletiyor biri dinletmiyor,biri alttan bakıyor biri karından
korkuyorum artık herşeyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…