evet canım naz'ın dolabı şimdi baktım canım o metal kısım ve porselen kısım bütün ayrılmıyor yani ama ben böyle de çok beğendim
.
canım burada fiyat yazmıyor?
Oglumun hareketlerini hissetmeye basladigim ilk günden beri hep karnimin sol alt kismina vuruyordu 31. haftaya geldik hala basi inatla yukarda ne yapsam etsem de belki bir 5 dk farkli yerde hissediyorum hareketlerini sonra yine ayni yere... Yeri iyice daraliyor dönmeye de hic niyeti yok gibicok taktim buaralar oglusumun ters pozisyon da olmasina... Benden baska bebegi hala dönmeyen kalmadi sanirim:26:
Canım araman lazım sanırım çünkü ben de fiyat bilmiyorum. Facebooktaki sayfası daha geniş kapsamlı, bir de oaraya bak istersen dreams by seda
Ben varım arkadaşım üzülme, geçen hafta başaşağıydı, bu hafta yukarı çevirmiş. Doktorum suyu iyi ondan dönüyor merak etme daha döner dedi bakalım bekliyorum
var canım olmaz mı benim kızım da dönmedi doktorum 36. haftada bile dönen bebekler oluyor telaşlanma diyor benimki büyük ihtimal sezeryan olacak o yüzden takmıyorum aslındaOglumun hareketlerini hissetmeye basladigim ilk günden beri hep karnimin sol alt kismina vuruyordu 31. haftaya geldik hala basi inatla yukarda ne yapsam etsem de belki bir 5 dk farkli yerde hissediyorum hareketlerini sonra yine ayni yere... Yeri iyice daraliyor dönmeye de hic niyeti yok gibicok taktim buaralar oglusumun ters pozisyon da olmasina... Benden baska bebegi hala dönmeyen kalmadi sanirim:26:
canım teşekkür ederim erkek bebekler için de şirin şeyler var öyle deme belki 2. kız olur canım allah gönlüne göre versin...anammm bayıldım yaaa çok datlı olmuşşş .. kız anneleri daha şanslı bu konuda.. benim eş dost akraba örmüş getirdiler hep mavi yada beyaz hepside dümdüz örülmüş .. süsleme imkanı olmuyo .. geçenlerde annemle kayınvalidemle alışverişe çıktık bakınıyoruz öylee.. gidip gidip kız cicilerine bakıyolar.. hülya kız doğursaydın bak buda güzelmiş diyolar.. dedm boşuna bakmayın onlara kız mız yok .. oğluşuma bakın sizz
evet canım bütün yapmışlar üsttekiler de bütün sevindim beğenmene eşim zaten odasını da verecekmiş çeyiz diyeüstteki kulpda da metal detay varmışş ona dikkat etmemiştim, böylede çok güzel
o mavi patigin kurdelasız olanından biricik damadına da isteriz
var canım olmaz mı benim kızım da dönmedi doktorum 36. haftada bile dönen bebekler oluyor telaşlanma diyor benimki büyük ihtimal sezeryan olacak o yüzden takmıyorum aslında
canım teşekkür ederim erkek bebekler için de şirin şeyler var öyle deme belki 2. kız olur canım allah gönlüne göre versin...
evet canım bütün yapmışlar üsttekiler de bütün sevindim beğenmene eşim zaten odasını da verecekmiş çeyiz diye
yaparım canım ne demek feda olsun damadıma....
Hala gecelik, aldım. Pelin'e açıkken uğrayıp bir daha bakabilirsem daha ayrıntılı yazarım buraya. sütümü içip geliyorum ( yrm litre kadarcık)
Hala 16 hafta malesef. Bu 24 hafta muhabbetinden ses seda çıkmadı.
arzu_mu Herkes hastane için bişeyler hazırlıyor ama ben hastaneye gelen olacağını düşünmüyorum çok umursamıyorum bu yüzden. Lavantalı bebek şekeri yaptırdım mevlütte onu dağıtacağım. Bebek görmeye gelenlere de onu vereceğim. Siz böyle konuştukça hastaneye de az miktarda bebek kurabiyesi mi yapsam diye düşünmeye başladım :44:
canım gerçekten uygun ve hoş , ben de alayım ama daha erken dimi, 1 ay sonra alırız , son kullanma tarihi nedir acaba alıp kenara mı atsak, ay erimeye karşı korunmalı diyo ama çok sıcak olcak erir o yaa erimez mi
dayanamayorum da ama
ben sabah gene ağladım.
çok yorgun ve uykusuzsum zaten. hazırlıksız olmam sebebiyle de huzursuzum.
evde yemek de yok pişirecek bişi de yok. aç kalıyorum.
bugün pazar var. ben eve 7 de anca giderim. ek işe de gideceğim. zaten pazara gitmem mümkün değil rahatsızım.
kayınvalideme pazara git dedim. gidemem bacağım ağrıyor dedi. eşim 10 dan önce gelmiyor. bana oturup ağlamak düştü tabi
Bende kızıma yaptığım bazı şeyleri paylaşayım belki yapmak isteyenlere fikir olur
Eki Görüntüle 687986
hırkayı örerken o kadar zorlandım ki deli kızın çeyizi gibi kaç kez ördüm söktüm anlatamam
arkadaşım çook çookk güzel bayıldım yaaa amma beceriklisin bacım haaa valla ben hep ananeye yıktımmm yapamam hayatta beceriksizim bu konudaaa tebriklerBende kızıma yaptığım bazı şeyleri paylaşayım belki yapmak isteyenlere fikir olur
Eki Görüntüle 687978
Eki Görüntüle 687979
Eki Görüntüle 687980
Eki Görüntüle 687985
Eki Görüntüle 687986
Eki Görüntüle 687987
Eki Görüntüle 687988
Eki Görüntüle 687989
hırkayı örerken o kadar zorlandım ki deli kızın çeyizi gibi kaç kez ördüm söktüm anlatamam
Bende kızıma yaptığım bazı şeyleri paylaşayım belki yapmak isteyenlere fikir olur
Eki Görüntüle 688049 çok tatlısın sennnnn.... hkn2013 bak az kaldı sabret yardımcılar geliyor...
zeynocum benide dinlermisinvalla bu ara kendime bir terapist bulmayı düşünüyorum hergün ağlıyorum hiç normal değilll hiç iş yapmıyorum artıkkk ben gebelik depresyonundayımmm galibaaa olabilir miii zeynoooo
yok canım fena olma hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun öyle düşün...Benimki de 3 hafta icinde dönmezse sezeryana randevu vericek hastane.. Ben sezeryani duyunca bile fena oluyorum
pellori afiyet olsun;
ama sütü bir defada yarım litre içmek yerine bölerek içmeni tavsiye ederim
çünkü vücut bir defada en fazla 500 mg kalsiyumu asorbe edebiliyor.
Bence tatlı bişiler mutlaka olsun, gelenlere ikram hoş olur;
madem şekerler de lavantalıymış, dediğim gibi bir kutu bayram çikolatası da yeterli aslında.
yok yavrucum şimdiden alır mıyım, siteyi favorilere ekledim
doğum yaklaşınca alırız inşallah.
üzme kendiniiiiiii
kv ler böyle işte
aç kalırsınız hep beraber akşama
aklı başına gelir. :)
muh-te-şem olmuşlar
çok tatlılar
ellerine sağlık
şu patiği bize de öğretir mısın,
tıgla yapılıyor sanırım
yazsan da biz de yapsak olmaz mıııı
noooluuurrr...
:)))
aynen aynen, benım de yandı da ondan soruyorum
ben bebek gormeye gıttıgımde bazıları sadece bebek cıkolatası sunmustu
bazıları hem cıkolata hem bebek sekerı
ama bence cıkolata yeterlı gıbı gelıyor
bebek sekerı ıcın de bır zahmet eve gelsınler, di mi?
canım en kotu erken bıle gelseler
pastaneden şık kutulu bır cıkolata alınıp ıkram edılır
sart mı yanı ılle de bebek cıkolatası olması dı mı
ben begendım 30-35 tane var ıcınde,
95 TL dıyorlar
mavı yaldızlı kagıda sarılı, uzerınde bebek fıguru ve kurdela var
ben sanırım hastane ıcın bunu yaptırıcam, zaten az gelen olur;
eve gelenlere de bebek sekerı yaptırsam,
kalanı da daha önce eve gelmeyip de mevlutte gelenlere versem,
+ mevlut sekerı ıkram etsem
anammm
en az 300 TL tutar; off
battık biz.. :))
canım bende senin gibiyim sebepsiz yere ağlıyorum durmadan bide içim sıkılıyo ne yapmak istediğimide bilmiyorum bebeğime zarar veriyorum diyede korkuyorum offf offff zamanda geçmiyo amma da dertliymişim :)))
Eki Görüntüle 687978
Eki Görüntüle 687979
Eki Görüntüle 687980
Eki Görüntüle 687985
Eki Görüntüle 687986
Eki Görüntüle 687987
Eki Görüntüle 687988
Eki Görüntüle 687989
döner cnm döner mrk etme sedaya dediğim egzersizleri yap sende çok işe yarıyor bak onun ki döndü büyük ihtimalleOglumun hareketlerini hissetmeye basladigim ilk günden beri hep karnimin sol alt kismina vuruyordu 31. haftaya geldik hala basi inatla yukarda ne yapsam etsem de belki bir 5 dk farkli yerde hissediyorum hareketlerini sonra yine ayni yere... Yeri iyice daraliyor dönmeye de hic niyeti yok gibicok taktim buaralar oglusumun ters pozisyon da olmasina... Benden baska bebegi hala dönmeyen kalmadi sanirim:26:
off şu mide bulantıları ya 9 ay kusan biri olucam herhalde bende 2 gün iyiysem 5 gün kusuyorum allahtan hemen çıkarmıorum yediğimi çocuk vitaminini alıyordur o kdr zamanda inş iştahımda kapandı psikolojimi bozdu bu durum iyice biliyo musun ben iş güç yaptığım günler kendimi çok iyi hssediorum oturup kalınca midem bulanıo hafif eğilince kaburgalarımı kırıo bnm ki sanki ayakları ne kuvvetli bu sıpanın diyorum deşiyo resmen vermiycem sana süt fln diorum kızıorm bazen ama 10 dk snra yine elimde koca bi bardak sütGeçmişe şöyle bi baktım da günler yaklaştıkça telaşlarımız artmış baya, ben de artık çalışmak istemiyorum ama mecburum ücretsiz izin alamıyacam alacak olanlardan çok özeniyorummutfak banyo tuvalet temizliği ve salon süpürme hariç hiç temizlik faaliyeti falan yapmıyorum mide bulantılarım da maalesef geri geldi ilk aylardaki gibi 3 gündür aralıksız yağış var, anemin gelmesien de çok var yrn da seyahat etmek zorundayım biraz olumsuz düşünüyorum bu gün ama minik tekmeleyince ne iç,n uğraştığımı anlayıp her şeye değer diyorum
bnm kan grubum aRH negatif cnmgvn1907 canım AB0 uyuşmazlığı içinmi bi iğne önerdiii yoksa rh uyşmazlığı mı var sende hangisiii :26:
bende pek beceriksizim tığ bile tutamam yabizimkileride ananesi göndersin öle koyucaz inşallahhh anamız hamarat diil napalımmm
odana bayildim masallah super olmus. en cokta avizeyi sevdim. burda yok oyle avizeler(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?