2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
evet canım naz'ın dolabı şimdi baktım canım o metal kısım ve porselen kısım bütün ayrılmıyor yani ama ben böyle de çok beğendim
.

üstteki kulpda da metal detay varmışş ona dikkat etmemiştim, böylede çok güzel

o mavi patigin kurdelasız olanından biricik damadına da isteriz

canım burada fiyat yazmıyor?

Canım araman lazım sanırım çünkü ben de fiyat bilmiyorum. Facebooktaki sayfası daha geniş kapsamlı, bir de oaraya bak istersen dreams by seda

Ben varım arkadaşım üzülme, geçen hafta başaşağıydı, bu hafta yukarı çevirmiş. Doktorum suyu iyi ondan dönüyor merak etme daha döner dedi bakalım bekliyorum

Insallah canim yaa aslinda hickiriklarini sürekli göbegimin altin da cok asagi da hissediyorum kafasi neredeyse orada hissedilir ohalde döndü sanirim diye seviniyordum ama burdan bir arkadas demisti hickirirken vücudumun neresi carparsa orasini da hissediyor olabilirsin diye.. Birde baska bir paylasim da okudum ayaktayken göbegine bakinca göbek deligini net görebiliyorsan asagida demekmis, ben hic göremiyorum bilmem ne kadar dogru bir yöntem

var canım olmaz mı benim kızım da dönmedi doktorum 36. haftada bile dönen bebekler oluyor telaşlanma diyor benimki büyük ihtimal sezeryan olacak o yüzden takmıyorum aslında

canım teşekkür ederim erkek bebekler için de şirin şeyler var öyle deme belki 2. kız olur canım allah gönlüne göre versin...

üstteki kulpda da metal detay varmışş ona dikkat etmemiştim, böylede çok güzel

o mavi patigin kurdelasız olanından biricik damadına da isteriz
evet canım bütün yapmışlar üsttekiler de bütün sevindim beğenmene eşim zaten odasını da verecekmiş çeyiz diye
yaparım canım ne demek feda olsun damadıma....

Benimki de 3 hafta icinde dönmezse sezeryana randevu vericek hastane.. Ben sezeryani duyunca bile fena oluyorum

Hala gecelik, aldım. Pelin'e açıkken uğrayıp bir daha bakabilirsem daha ayrıntılı yazarım buraya. sütümü içip geliyorum ( yrm litre kadarcık)

pellori afiyet olsun;
ama sütü bir defada yarım litre içmek yerine bölerek içmeni tavsiye ederim
çünkü vücut bir defada en fazla 500 mg kalsiyumu asorbe edebiliyor.

Bence tatlı bişiler mutlaka olsun, gelenlere ikram hoş olur;
madem şekerler de lavantalıymış, dediğim gibi bir kutu bayram çikolatası da yeterli aslında.

yok yavrucum şimdiden alır mıyım, siteyi favorilere ekledim
doğum yaklaşınca alırız inşallah.

üzme kendiniiiiiii
kv ler böyle işte
aç kalırsınız hep beraber akşama
aklı başına gelir. :)

muh-te-şem olmuşlar
çok tatlılar
ellerine sağlık
şu patiği bize de öğretir mısın,
tıgla yapılıyor sanırım
yazsan da biz de yapsak olmaz mıııı
noooluuurrr...

:)))

Son düzenleme:
zeynocum çok teşekkür ederim tekrar çok iyi geldinn
nilomcum sanada teşekkür ederim yardımcı olabiliyosam ne mutluuu arada deprosyana giriyom ama allahtan zeynooo var
rananacım görebildiğim herşeye yetişmeye çalışıyorum faydası olduysa ne mutluuu
bebek şekeri olayına gelince zorunlu bişi değil onun yerine kurban kesip mevlüt okutmakta güzel fikir bebek şekeri hatırasını yapmakta güzel fikir allah inşallah hepsini yapmayı nasip etsinn

arkadaşım çook çookk güzel bayıldım yaaa amma beceriklisin bacım haaa valla ben hep ananeye yıktımmm yapamam hayatta beceriksizim bu konudaaa tebrikler

gvn1907 canım AB0 uyuşmazlığı içinmi bi iğne önerdiii yoksa rh uyşmazlığı mı var sende hangisiii :26:

canım bende senin gibiyim sebepsiz yere ağlıyorum durmadan bide içim sıkılıyo ne yapmak istediğimide bilmiyorum bebeğime zarar veriyorum diyede korkuyorum offf offff zamanda geçmiyo amma da dertliymişim :)))

Benimki de 3 hafta icinde dönmezse sezeryana randevu vericek hastane.. Ben sezeryani duyunca bile fena oluyorum
yok canım fena olma hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun öyle düşün...

çok teşekkür ederim beğenmene sevindim ben şu linkten bakarak ördüm eğer takıldığın yer olursa yardımcı olabilirim...

Kız Bebek Patiği Yapılışı (Tığ işi) - Rize İğne Oyaları Örnekleri Havlu Kenarı dantel

valla kizlar orda dogum yapmak daha karisikmis. bunlarin hic birini bilmiyordum ben. iyiki burda boyle seyler yok. hastane odasina balon koymamiza bile izin vermiyolar. buz gbi sacma sapan bir hastane odasi. zaten ziyaretcide gelmicek. evede cok gelen olmaz mevlut falanda okunmucak. sizlerin baya isiniz varmis Allah yardimciniz olsun

saat 7 de 2. c
ve son ciger geliştirici ignemi olacagım 24 saat dolmasını bekliorum baklaım

canım bende senin gibiyim sebepsiz yere ağlıyorum durmadan bide içim sıkılıyo ne yapmak istediğimide bilmiyorum bebeğime zarar veriyorum diyede korkuyorum offf offff zamanda geçmiyo amma da dertliymişim :)))

yok ya ona zarar vermessin merak etme hamilelğin getirdiği bişey buuu rahat olmaya çalışşş... tabi sabah zeynoya ağlanmış biri olarak pek inanadırıcı olmayabilirim amaaa senin ilk gebelik herhalde ben baş etmeyi öğrendim bişekildeee sen yapma kendine böleeeeoldumuuuuinandırıcımııı

çok ciciler cnm kızçen güle güle giysin :)
döner cnm döner mrk etme sedaya dediğim egzersizleri yap sende çok işe yarıyor bak onun ki döndü büyük ihtimalle
off şu mide bulantıları ya 9 ay kusan biri olucam herhalde bende 2 gün iyiysem 5 gün kusuyorum allahtan hemen çıkarmıorum yediğimi çocuk vitaminini alıyordur o kdr zamanda inş iştahımda kapandı psikolojimi bozdu bu durum iyice biliyo musun ben iş güç yaptığım günler kendimi çok iyi hssediorum oturup kalınca midem bulanıo hafif eğilince kaburgalarımı kırıo bnm ki sanki ayakları ne kuvvetli bu sıpanın diyorum deşiyo resmen vermiycem sana süt fln diorum kızıorm bazen ama 10 dk snra yine elimde koca bi bardak süt herşey onlar için yani
gvn1907 canım AB0 uyuşmazlığı içinmi bi iğne önerdiii yoksa rh uyşmazlığı mı var sende hangisiii :26:
bnm kan grubum aRH negatif cnm

bizimkileride ananesi göndersin öle koyucaz inşallahhh anamız hamarat diil napalımmm
bende pek beceriksizim tığ bile tutamam ya 2 takım ben yaptırıyorum dışardan birine şuan annem yaptırmış bir sürü şey görmedik tabi daha 3 takımıda şuan dolabında var yeter ona epeyce zaman :)

odana bayildim masallah super olmus. en cokta avizeyi sevdim. burda yok oyle avizeler(

cnm netten getirtemiyo musun gg'de çok güzel abajur ve avize kombinleri var bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…