2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
selam kizlar nasilsiniz ay masallah nekadar gevezsiniz oku oku bitiremedim gecmisi masallahh diyim size.

ohhh hamurişi yemeyde bahanemiz hep hazırrrrbende tam 6 haftadır aynı kilodayım ama bebeğim alıyooo nasıl oluyo anlamdım demekki aldığım 13 kiloyu yiyo bebeğemmmm
öyle oldu cnm yemek icin bahane ariyormsum bende:26: eee sende artik doktordan sonra bir ugrarsin pastaneye
insallah guzel haberlerle gelirsin

Tallia, Merve, ahsen, hulyaerdem, melinnaz allah iyiliğinizi versin sizin e mı bu kadar mı gevezelik olur ya hu:))) gecmisi okim dedim bitiremedin oku iki sıkıldım bende yarıda bıraktım ohh canıma değsin:))))
hehehe bize diyene bak butun gecmisi nerdeyse sen doldurmusun birde tlf la yaziyorsun pc den yazsan acaba ne olurdu halimiz saka yapiyorum bende sana cnm alinma sakin. aam olmazki gcmisi okuman lazim bitirmen gerek yoksa üzülüyorum benim yazilarima yorum yapilmayinca

yaa dimi gece olunca cenemiz düsüyor sanirim sonra raki bulasin seninde masallahin var hanibende seni öpüyorum cnm

masallah az kalmis cnm senin günlerinde hadi gözun aydin sende artik gece bize katilirsin
bende seni son günlerde cok yorgun , keyifsiz ve sessiz görüyordum canim eskisi gibi sohbete katilmiyormusun. lütfen kafana takma bukadar isi ve keyfine bak eskis gibi neseli olmaya calis

of fffff kızlar ya
benım rahım ıyıce agrıo artık
nedenbu kadar abarrtı durumu anlamırom
ayaga kalkarken bıle rahım agrısından zor kalkıorm
v armı bole sıkıntı yasayan

ahhhhhhhhahhh sorma cnm hemde nasil yatakta saga sola dönmek mumkun olmuyor yurumek iskence oldu sanirim senin bebisde artik basasagi duruyor o yuzden baski yapiyor rahminin alt kismina :))

cnm o bebegin pizisyonundan kaynaklaniyordur yine bas asagidir ama saga sola dönuyordur yuzu ust ve asagiya döndugunde fln hickirik seklinide sen farkli algiliyorsndur :)) BU BENIM DÜSÜNCEM KESIN OLARAK BIR BILGIM YOK :))
hosgeldin cnmm özlemez olurmuyuz hic sana öyle gelmis nasilsin bakalim bebeisinde iyidir insallah :) bu arada su gce kuslari diyince üzerime alinmam lazim dimi:26:ya ne aklima geldi sizde gece wc ye kalktikca girip gecmisi okuyun ozaman sabah daha az kalmis olur nasil fikir ama insallah cnm sizide en kisa zamanda aramiza bekliyoruz

cnm ya insallah esin gelene kadar dogurmazsin ben bile suan korkuyorum esim gelmeden doguracam diye. allah yardimcin olsun insallah babasini bekler cnm. evet az kaldi cok özledim ya gelse artik bir an önce:26:

cok gemis olsun cnmm neyseki bir sorun yokmus kanaman oldugunu duymamisim sanirim bakmadigigim sayfalarda kalmis.yat guzelce dinlen sakin bir is yapma bebisin insallah bir ay daha sabreder :))

aaaaaaa kizzzzzzz nerden okudum yazini simdi ben nasil uyuyacammm zaten ben bu tur seyler görmekten korjuyordumm :18::18::18:

hosgeldin cnm kendi adima iyiz sen nasilsin, bebisimolsun o arkadasin adi gecen görmustum doktordan gelmisti bebeisleride gayet iyidi. insallah erken dogum fln yapmamisdir 2 gün icinde :))

kızlar ben bi duşa girim,gelicem, doktora gitcem ya doktor teyzemize mis kokalım

cnm insallah güzel haberlerle gelirsin insallah hersey yolundadir. güzel haberlerini bekliyoruz :)))

ay kızlar eşim aradııı onun müdürü de hamileydii 2. çocuguna
aramızda 10 gün vardııı dogurmuşşşş

masallahhh erken dogum yapmis. hayirlisi olsun insallahh bebisine uzun saglikli ömürler nasip etsin rabbim. ay ben simdi dahah cok korktumm yaaa 10 kadar kisa bir sure :18: insallah bukadar erken olmazz

masallahhh erken dogum yapmis. hayirlisi olsun insallahh bebisine uzun saglikli ömürler nasip etsin rabbim. ay ben simdi dahah cok korktumm yaaa 10 kadar kisa bir sure :18: insallah bukadar erken olmazz

ay evet benide heyecan bastııııııııı :111::111:

geçmişe bi gözattık doğuran yok allaha şükür nasılsınız canlarım herkes iyi inş bebiş görüşleri iyi geçer inş bi rüya gördüm yine ben doğurmuşum 2 ay var daha doğuma erkek bebek saçları pek yok sarı ama saçları nasıl kilolu ama diorum ki eşimin işletme müdürleride yanımda bayan kendisi abla diorum 2 ay erken doğmasaydı bu çocuk nasıl olurdu diorum topaç gibi sanki 8 aylık bebek dioki müdür annesi öp öp kokla bak pipisini öp fln dio bnde diorum ki ne öpmesi yirim o pipiyi ben diorum çocuğunda gözleri mavi bzdede mavi gözlü yok hiç :) abimin oğlu olmuştu 8 aylık şmdi sarışın mavi gözlü yengeme çekmiş bana herkes diodu ki bak bak gözleri fln böyle olsun diolardı bnde olrmu öle dna ya yollarlar valla diodum gülüoduk gecede yatmadan demiştim ki kocişe bu gece oğlumun rüyasına yatıcam nasıl bişey olucak die dedim onun etkisiyle gördüm sanırım ama güzeldi bzde bi yaramazlık yok teteleri anlıycağınız tekmiş yiyos kusuyoz aynı devam

elbet bi isimleri olucak ama ne zaman :) o günü bekliyorum çıkmak istercesine vuruyolar resmen dün tatlı yemeye gittik yan masadaki kadınlar bakıp duruodu bnm ki nasıl vuruyo bakıp gülüyolar fln bizde gülmeye başladık tabi kadın dedi kaç aylık 7 dedim maşallah dedi şöyle bi bakmama denk geldi kıpırdadığını gördüm dedi eşimde tabi havalara grio oğlum topçu olucak gibisinden

al benden de o kdr bnmde karnım hiç yoktu bazen oturup ağlıodum nie bnm karnım çıkmıo die detaylı ultrasona gireceğimiz hafta pırtladı bnm oğlan ama herkes diodu ki erkek bebeklerde anne karnı bi anda çıkar son aylarda çok büyük olur diolrdı bakalım görcez daha ne kdr büyücek bu sıpalar ben hep senin erkek hssediodum karnından dolayı ama kız çıktı minik cadı

çok geçmiş olsun cnm ya bnm yerleşme kanamam bile olmadı nebilim anlamıorum bu lekelenmelerden o yüzden kanuni sultan süleyman hastanesinide bilmiorum istanbuldayım ama nerde ki orası ya ondan başka hastane mi yok sanki özele fln git biyere mutlaka ihmal etme allah korusun yavrunuda senide
transvers duruş senin ki yan yatıo :) çok rahatsız ediyo olsa gerek canım ya bel kısmından vurur hep :) valla bnm ters idi kafa yukarıda makat gelişiydi 1 haftada döndürdüm oğlumu kayınvalidemin dediklerini uyguladım diğer kontrolden normal doğum pozisyonundaydı sıkıntı yoktu yani ama seninkinde nasıl olur bilmem bi dene istersen egzersizleri yazmıştım bazı arkadaşlara süt içip yan uzan belli egzersizler yap sen yan yatıp yapmak belki daha iyi olur senin için bebek yan yattığı için

canım dönmezse yapabileceğin bişey yok masaj yapmalarını öner doktoruna teyzemin kızına doğurucağı gün masaj yaparak döndürmüşlerdi oğlunu onu teklif et olmadı ama sezaryenden de korkma ne olucağımız belli değil bebeklerimiz çoğumuzun normal doğum pozisyonunda ama değişik durumlar olabiliyor sezaryene almaları açısından mesela bi yakınımızın kafası aşağıdaydı ama gitmişti suyu bitmiş kızın sezaryene almışlardı bu gibi durumlarda var hayırlısı olsun hepimiz için ben kendimi yırtıorum norml doğurucam die ama nasipten ötesi yok tabi kesme olaylarınıda çıkar aklından cnm ya bebeği nie kessinler kan kaybını önlemek içinde kan haplarını düzenli içmek gerek ve kan yapıcı gıdalar yemek gerek bi sorun olmaz devamında.
Yok canım pendik değil benim gittiğim
Sarıgazideki bölge hastanesi
Teşekkür ederim bu arada

sarıgazi bölge hastanesinin metini çok duyuyorum.Yengemlerin gelini orada doğum etti ebeleri çok iyiymiş zorlanmadıkça sezaryene almıolarmış.Gelinlerinin kızının 4 ay boyunca kordon boynundaydı sezaryen olabilir demişlerdi doğum tarihi gelince gittiler ultrasonda baktılar kordon gevşemiş brz normal doğurdu valla kordonda boynundaydı bebeğin biz o gün öldük öldük dirildik ben olsam cesaret edemezdim kesin biçin beni normal doğuramam derdim yani korkardım çok bebeğe bişi olucak diye maşallah kızının 40ı çıktı şmdi topaç gibi :) hastane önerilir yani kızlar çok iyiymiş temizmişte
ben bahsedim sana canım 1 hafta daha dönmezse zorlama zaten sezaryen olursun.Yere uzan yumuşak bişeyin üstüne ayaklarını duvara yada koltuğa kaldır daya hafif bir kavis ver ama çok kaldırma zorlıycak hareketler olmasın seni.süt iç uzanmadan öncede konuş arada bebeğinle karnını gıdıkla fln döner inş işe yarar

alemsin ya ne güldürdün beni gebelikte mtlaka olurmuş ben her dşimi fırçaladığımda oluyor mutlaka kivi ve portakal ye c vitamini iyi gelir

bebişin iyi olmasına sevindim cnm dkkt et kendine çok
Bende bı duşa girim ama biz doktora gitmicez kızım banyoyu sevsin diye sık yapmaya çalışıyorum:))
Hafi guzel haberlerle gel cnm kızının fotosunu da getir sevelim azcik:))

bnm oğlan çok seviyor suyu herhalde sıcak suda bıcır bıcır oynuo eşime anlattım geçenlerde nasıl gülüodu inş doğuncada sever zorluk çıkarmaz :)
hg cnm :) kmse doğurmadı ama işte bi erken doğum sendromu var korkuoruz hepimiz 3üzler bebişimolsun idi sanırım yanlış hatırlamıorm inş

erken doğurmuş ya

1 saattir geçmiş okumaktan helak olduk gidimde yemek yapim acıktık oğluşumla görüşürüz kızçeler

maaşallah
Allah muhabbetinizi bozmasın. ben yetişemiyorum size arada bakıp beğenip çıkıyorum
yarın kısmetse okulda son günüm
2014 e kadar çalışmayı düşünmüyorum rapor falan bişeyler ayarlıycam artık :44:
oğlum da ben de çok iyiyiz şükür
ama benim oğluşum ters duruyordu son muayenede ben de normal doğum istiyorum bakalım ne zaman dönecek?
siz de durumlar nedir fıstıklar

evet zaten çalışabilir diye rapor alıp tekrar doktordan hastaraporu almak saçma gelmişti bana ama bizim insan kaynakları raporunu kadın doğumdan değil de mesela ayağım burkuldu diye ortopeden alırsan olabilir falan demişti.o yüzden sormak istedim.teşekkürler.

eee çocuk küvezde mi eve mi göndermişler? ya sağlıkla zamanında gelsin tabii ama ben şöyle izne çıktığım gün doğursam ne iyi olur ya tek sebebim doğum izinlerim sonraya kalsın... ah bu sistem bizi ne hale getirdi yaa

ayy canm ınsallah yasamazsın bda boyle bişey ınsanın aklı gider

kızlar oğlusum doğduktan sonra ağustos ayı gibi tatile gitmeyi düşünüyordum ama ama ama bu çatlaklarla ne tatili korkunç görünüyorlar moralm çok bozldu

insallah canim suan tek amac o 37 den önce dogurmamak aile desen cok uzakta esim de yok bende cok korkuyorum iste birde benim oglan 2 hafta kadar önde gidiyor biliyorsun aksilik buyana tam esim yokken gelmez insallah o yanimda oldugun da daha cesaretli olacagima inaniyorum bol bol dua edicez artik.. esin dönmeden caninin istedigini birseyler varsa simdiden siparis ver derim ben firsati kacirma
gece de korkma canim ya nas-felak-ayetel kursi oku bol bol aklina getirme birsey olmaz allahin izniyle

benim de çevremde o kadar çok 35.haftada doğum yapan var ki .aman inşallah bizimkiler tam zamanında gelir:))

şu an hastanedeler miş küvezde mi bilmiyorum ama akşam eşim ve iş arkadasları gidecekmiş, eşim sende gel dedi ama benim sırtım çok ağrıyor sanırım eve gidip uzanıcam hemen ikiside iyimiş ama öyle dedii

herşeyin hazırsa doğur tabi :) benim iş arkadaşım 2 sene önceydi salı günü izne ayrılıyodu çarşambada gelmesi gerekti öğlene kadar çalıştı öğleden sonra sancısı tuttu doğru doğuma :)

kızlar yatak odası için nasıl sizce?
bu tarz bir beşik almak istiyorum ama bir çok modeli pek dandik duruyor
gg de gördüm bunu da daha bir hoş geldi gözüme ne dersiniz canlar?

aaaaaaa geçmişi okumaya çalışmaktan kafayı yicektim
bi kase spangleyi götürdüm, bitmedi
bir avuç kaju yedim , bitmedi
2 hurma yedim, bitmedi
bunlar kesmedi, kalktım yemek yaptım, şimdi onu da yedim
ancak bittiiiiii
bu geçmiş bana iyice kilo aldırcak gibi hadi hayırlısı

canım bide hamiş fotolarınızı koysanıza yahu, ben de hep hamişleri ekledim

ya bizde de tam tersi oluyodu hep, sabahçı olduğum için, hala çalıştığm için kocama çok kızıyodum benmle yatmıyosun diye,
o da şimdi yatıyor artık benmle, uykusu yoksa da telde oyun oynuyo
haftaya cuma izne ayrılıyorum inşallah, sonra da ben yatmıcam işte hıhhh

canım senin de ne kalmış kii, maşallah ya, hully haklı aslında
sizleri okudukça benm de siz gibi olasım gelmiyor değil, ama hala yapmam gereken çok şey var, zamanın ilerleme hızı şuan benm için iyi, daha hiçbişey halletmedim, izni bekliyorum hayırlısıyla
kızlar ben doktora gidiyorummm kızımı görücemmmm

sağlıklı güzel haberlerle gelin inşallah kuzum

canım haftana göre maşallahı var bebişinin dimi
bakalım biizimki ne kadar oldu, haftaya cuma kontrolümüz...
özledim, heyecanlıyım

güzel haberlerle gelin inşallah canım siz deee

canım ya kıyamam çok geçmiş olsun, dinlen bol bol, kalkma hiç canım herşey bebişlerimiz için , sık dişini
ne kaldı ki zaten şunun şurasında, zaman çabuk geçiyor

Bende bı duşa girim ama biz doktora gitmicez kızım banyoyu sevsin diye sık yapmaya çalışıyorum:))
Hafi guzel haberlerle gel cnm kızının fotosunu da getir sevelim azcik:))

ya ben de bunu konuşcaktım kızlar
ben hiç duş almayı sevmez oldum, çok zorlanıyorum canım hiç istemiyor
vucüt ağırlaştıkca mı öle oldu anlamadım, kızım da sevmicek yaa herhalde ben böyleysem
normalde iki günde bir kesin alırdım, yazın ise her sabah alırdım, neyse bi izne ayrılayım belki durum değişir...

canım normal mi doğurmuş
daha erken değill mi amaaaaa yaaa

Eki Görüntüle 688777

kızlar yatak odası için nasıl sizce?
bu tarz bir beşik almak istiyorum ama bir çok modeli pek dandik duruyor
gg de gördüm bunu da daha bir hoş geldi gözüme ne dersiniz canlar?

ayy şuan tek uğraşım bu sepet oldu. görümcem mobilyacıda çalışıyodu sepet aldı hediye. buraya kadar iyi hoş amaaa
içine gelince bunlar özel yapım olduğu için iç tekstili bulamadım sepetin giydirme işinide 250 300 liraya yapılıyor bide fırfırlı fırfırlı yapılıyo :)
erkek adam öle fırfırda olmaz :) sepet alıcaksan tekstili ile berbar al :) hazluhanda 300 ile 400 arasında vardı hemide sallananlarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…