selam kizlar nasilsiniz ay masallah nekadar gevezsiniz oku oku bitiremedim gecmisi masallahh diyim size.
insallah guzel haberlerle gelirsin
saka yapiyorum bende sana cnm alinma sakin. aam olmazki gcmisi okuman lazim bitirmen gerek yoksa üzülüyorum benim yazilarima yorum yapilmayinca
seninde masallahin var hani bende seni öpüyorum cnm
bende seni son günlerde cok yorgun , keyifsiz ve sessiz görüyordum canim eskisi gibi sohbete katilmiyormusun. lütfen kafana takma bukadar isi ve keyfine bak eskis gibi neseli olmaya calis
ahhhhhhhhahhh sorma cnm hemde nasil yatakta saga sola dönmek mumkun olmuyor yurumek iskence oldu sanirim senin bebisde artik basasagi duruyor o yuzden baski yapiyor rahminin alt kismina :))
nasilsin bakalim bebeisinde iyidir insallah :) bu arada su gce kuslari diyince üzerime alinmam lazim dimi:26:ya ne aklima geldi sizde gece wc ye kalktikca girip gecmisi okuyun ozaman sabah daha az kalmis olur nasil fikir ama insallah cnm sizide en kisa zamanda aramiza bekliyoruz
aaaaaaa kizzzzzzz nerden okudum yazini simdi ben nasil uyuyacammm zaten ben bu tur seyler görmekten korjuyordumm :18::18::18:
öyle oldu cnm yemek icin bahane ariyormsum bende:26: eee sende artik doktordan sonra bir ugrarsin pastaneyeohhh hamurişi yemeyde bahanemiz hep hazırrrrbende tam 6 haftadır aynı kilodayım ama bebeğim alıyooo nasıl oluyo anlamdım demekki aldığım 13 kiloyu yiyo bebeğemmmm
insallah guzel haberlerle gelirsin
hehehe bize diyene bak butun gecmisi nerdeyse sen doldurmusun birde tlf la yaziyorsun pc den yazsan acaba ne olurdu halimizTallia, Merve, ahsen, hulyaerdem, melinnaz allah iyiliğinizi versin sizin e mı bu kadar mı gevezelik olur ya hu:))) gecmisi okim dedim bitiremedin oku iki sıkıldım bende yarıda bıraktım ohh canıma değsin:))))
yaa dimi gece olunca cenemiz düsüyor sanirim sonra raki bulasinkuzummm bizim gündüz 10 kişi yaptığımızı siz merveyle ikiniz yapıyonuz tüm geceee nasıl bir çeneeeeeeeeeeşaka yapıyorum haaa kızlar bozuşlmayın banaa ben sizin sohbetinizi okumayıda seviyorum cvp veremiyorum oda olcak okadar napalımmm öptüm siziiiiiii
masallah az kalmis cnm senin günlerinde hadi gözun aydin sende artik gece bize katilirsinahhhhhhhh ahhhhhhhhhh
bu bana solenır mı
ay ben neden bole ooldum ya resmen kıkanc hasetınden catlayan bı kadın oldum cıktım resmwn
ya ısı kafada bıtıtrdım ya o yuzden calısılmıo sankı
neyse benım de kaldı surda 8 iş gunu
bol bol uyu zeynoo
once dınlen 1 2 gun sorada gıt gez 1 2 gun sora temızlık yaparsın sora alısverıs
ve sora yıkar utuler hem dınlenır hem tv ızler hem gezersınnnn
bende seni son günlerde cok yorgun , keyifsiz ve sessiz görüyordum canim eskisi gibi sohbete katilmiyormusun. lütfen kafana takma bukadar isi ve keyfine bak eskis gibi neseli olmaya calis
of fffff kızlar ya
benım rahım ıyıce agrıo artık
nedenbu kadar abarrtı durumu anlamırom
ayaga kalkarken bıle rahım agrısından zor kalkıorm
v armı bole sıkıntı yasayan
ahhhhhhhhahhh sorma cnm hemde nasil yatakta saga sola dönmek mumkun olmuyor yurumek iskence oldu sanirim senin bebisde artik basasagi duruyor o yuzden baski yapiyor rahminin alt kismina :))
cnm o bebegin pizisyonundan kaynaklaniyordur yine bas asagidir ama saga sola dönuyordur yuzu ust ve asagiya döndugunde fln hickirik seklinide sen farkli algiliyorsndur :)) BU BENIM DÜSÜNCEM KESIN OLARAK BIR BILGIM YOK :))günaydın kızlar gerç, öglen oldu ama bi şey sorucam ben bebeişimin hıçkırıgını bi kasıklarımda bi göbegimde bi sag yanımda bi sol yanımda hissediyorum bunun kafası nerde ya korkarımki yan yatıyo:18:
hosgeldin cnmm özlemez olurmuyuz hic sana öyle gelmisevettttttttttttttttttttttttt geçmişten şimdi ancak gelebildim ama kimse beni özlememişne cok gevezlik yapmışsınız kızlar yaaa vlaaa 2 gündür oku oku bitiremedim iyi ki varsınız ne diyeyim
öncelikle ;
gelelim size gece kuşları valaaa bravoo size gecede 6-7 kere biz çişe kalkarken siz bütün gece laklak yapıyosunuz demekbiizine ayrılalım soracaz size bakalım , artık bizde sizden olmak istiyoruzzz sabah uyumak gece laklak yapmak istiyorummmmm
kızlar temizlik ve hurma konusuna gelince ; ben temizlik işini ufak ufak eşime hallettiryroum çokta iyi oluyoo valaaa ,artık kasık ağrılarım var benimde
cnm ya insallah esin gelene kadar dogurmazsin ben bile suan korkuyorum esim gelmeden doguracam diye. allah yardimcin olsun insallah babasini bekler cnm. evet az kaldi cok özledim ya gelse artik bir an önce:26:Unuturmuyum hic taliaacim benimki son siralar uyku tulumu gibi oturdugu yerde uyuyuo kaliyor hani hangimiz hamileyiz bende anlamiyorum bu siralar, e tabi o uyuyunca ben yalniz kaliyorum bakiyorum devamli buraya ama dedigim gibi yazmaya üsendigimden yazamiyorum asiri tembellestim.. Evet canim malesef birdahaki ayin 20. de gidiyor tam 3 hafta yok 34-37 hafta arasi tek dilegim o yokken dogurmamak.. Neyseki kocisinin gelmesine cok az zaman kalmis özlemissinizdir birbirinizi arada zor ama iyi oluyor
cok gemis olsun cnmm neyseki bir sorun yokmus kanaman oldugunu duymamisim sanirim bakmadigigim sayfalarda kalmis.yat guzelce dinlen sakin bir is yapma bebisin insallah bir ay daha sabreder :))slm kızlar doktordan şimdi geldik alttan ultrasona aldılar bebek çatına çok yerleşmiş dediler kanaman büyük bi ihtiamal ondan dediler ayakta bile durmuycaksın kahverengi leken kırmızı olursa hiç bekleme gel dediler.ndlat erken dogum hapınıda 4 saate bire indirdi daha çk iççem.
ay kızlar yoruldum artık hastane hastane gezmekten hayırlısıyla dogsalardı.artık gecemde kaybettim her an kanamam olur suyum sancım diye hepinizi seviyorum tek tek teşekkür edrim allah razı olsun öpüorum
Ben oraya koyvermedim ama aglamaktan icim disima cikmis halde kendime geliyordum.. yazagin icinde oturuyorum oturma odasinin kapisindan biri giriyor iceri yatagin ucunda bisüre durup beni izliyor sonra tekrar kapidan cikip gidiyordu korkudan sesimi bile cikaramiyordum aglaya aglaya esimi yunrukluyordum uyansin diye ama sabah adam bana dokunsan uyanirdim beni dürtmedin bile diyordu.. Wc e kalkip yatakta bunu yasadigimdan eminim ama esim yok dedigi icin kabusmu gercekmi hic anlam veremedim
aaaaaaa kizzzzzzz nerden okudum yazini simdi ben nasil uyuyacammm zaten ben bu tur seyler görmekten korjuyordumm