2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çok geçmş olsn canm sadece wc ye kalk hiç bişey yapma canm

Ohh ne guzel cok sevindim cnm bebisin iyi cok şükür artık yat ayağa kalkma az kaldı oda olur insallah

Kizlar bizde bugun tam 32+0 olduk valla çalışmış olsaydım izine ayrılacaktım sanırım ama bize hergün tatil:)))

canım çok geçmiş olsun yat dinlen zaten 34.haftaya gelmişsin allahın izniyle hiçbişey olmaz daha da durur bebişin sen hiç merak etme...

çok geçmiş olsun arkadaşım haberler iyi sayılır bol bol dinlen 2-3 hafta daha dayanır bebeğin inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

of fffff kızlar ya
benım rahım ıyıce agrıo artık
nedenbu kadar abarrtı durumu anlamırom
ayaga kalkarken bıle rahım agrısından zor kalkıorm
v armı bole sıkıntı yasayan
ay cnm olmazmı hem ayağa kalkarken , hem yattığım yerde sağımdan soluma dönerken çok ağrım oluyo kuşum acıyooo tekme yemiş gibi Artık doğuma kadar alışıcaz bu acıya ağrıya, ben sadece karnım şişecek biraz da belim ağrıyacak sanıyodum ama hiç öyle değilmiş artık kendimi yaşlı gibi hissediyorum bütün vücudum da biyerlerim ağrıyo
CNM duyy kısma hemen markete yürüdüm çok uzak değil ama dönüşte marketin servisi kapıya kadar bırakıyo taşımadım yani yoksa nasıl taşıyayım oracıkta doğrurum Allaha şükür o sancılarımda geçti bir hafta dinlendim çok iyi geldi, bugünde kontrolümüz var bakalım ne durumdayım, ben iyi hissediyorum ama bakalım....
Buarada ben de hurma yemeye başladım inşallah doğum zamanı faydasını görürürz.

CNM bu hamilelikte hakkaten garip rüyalar görüyoruz benim de film gibi rüyalarım anlatsam valla uzun metrajlı film çekerler. Allah yardımcımız olsun

cnm benim enz azından bebişin iyiymiş yaa içim rahatladı vallaha seni merak ettim hep , artık dinlenicen hiç kalkma yapacak bişey yok, kendini de çok üzme bebeğin 34. haftada, ciğer geliştirici iğne de vuruldun artık tehlikeli zamanları atlattın doğarsa da bu zamanda doğmasından bişey olmaz, biraz zayıf olur tabi ama daha erken doğup da yaşayan bir sürü bebek var sen enazından 34.haftadasın herşeyin hayırlısı artık, bebeğinde sen de sağlıklısın ya önemli olan o, geçmiş olsun cnm, bebişi de tembihle az daha dursun havalar ısınmadan gelmesin

kızlar ben bi duşa girim,gelicem, doktora gitcem ya doktor teyzemize mis kokalım

kızlar ben bi duşa girim,gelicem, doktora gitcem ya doktor teyzemize mis kokalım

Bende bı duşa girim ama biz doktora gitmicez kızım banyoyu sevsin diye sık yapmaya çalışıyorum:))
Hafi guzel haberlerle gel cnm kızının fotosunu da getir sevelim azcik:))

32den sonra aldığın her rapor doğum izninden sayılıyor diyelim 4 gün aldın kalan haftalarından düşülüyor.benide bir arkadaş aydınlattı 32den sonra 35 falan diyelim çalışmak istemiyorsun gidip raporunu bozdurutormuşsun öyleymiş canım gene çalıştıkların sonraya aktarılıyor ama.

ayy canm ben çok etkılenirim oyle seylerden heralde wc değil oraya koy verirdim oyle bişey görsem :):):):)

Ben oraya koyvermedim ama aglamaktan icim disima cikmis halde kendime geliyordum.. yazagin icinde oturuyorum oturma odasinin kapisindan biri giriyor iceri yatagin ucunda bisüre durup beni izliyor sonra tekrar kapidan cikip gidiyordu korkudan sesimi bile cikaramiyordum aglaya aglaya esimi yunrukluyordum uyansin diye ama sabah adam bana dokunsan uyanirdim beni dürtmedin bile diyordu.. Wc e kalkip yatakta bunu yasadigimdan eminim ama esim yok dedigi icin kabusmu gercekmi hic anlam veremedim

kızlar kanal d evim şahane bebek odası yapıyo :) erkek bebek için. kadın da bizim gibi hamile daha :))

Slm kızlar, nasılsınız. ben uzun bir süredir kk ya giremiyorum.neler oldu bitti takip edemiyorum. işten ayrılacağım için yerime yeni bir arkadaş geldi sabahtan akşama kadar ona iş öğretmek zorunda olduğum için siteye giremiyorum.bu arada rüyamda kk dan bir kişiyi erken doğum yaptığını gördüm.ama isim olarak kimdi sabah kalkınca unuttum :) yok öyle birşey değil mi kızlar :26::26: bu arada üçüz bebek bekleyen arkadaşın rumuzu neydi onu unuttum:26::26:

kızlar kanal d evim şahane bebek odası yapıyo :) erkek bebek için. kadın da bizim gibi hamile daha :))

sen söyleyince netten açtım sessizce izliyorummm sözde kimseye çaktırmıcam herkess gördüüüüü izledigimii
saol cnmm

bu güne kadar ödemediğin ayları ödedikten sonra başlaman gerek diye düşünüyorum canım çünkü ödemediğin ve geciktirdiğin her ay için faiz biniyor üzerine. biz de şu an hem eşimin hem benim kredilerimizi ödüyoruz, biz de geç başladık ödemeye ama mecbur önce ödemediğimiz ayları kapattık. biraz faiz ödemiş olduk ama şimdi aylık olarak devam ediyoruz. kyk nın istesinden tc numaranla görebilirsin borcunu.

Canım çok şükür 60 lı sayıları da gördük. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. 7 ay bittiiiiiii:))))

Canım çok şükür 60 lı sayıları da gördük. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. 7 ay bittiiiiiii:))))

ayyy evet canım ya
cok sukur
zaman gecıo aslında ama
bende senın gıbı evımde olmayı cok ıstıorm artık
su an ınan gozumden uyku akıo enerjı hıc yooooooooook

ayyy evet canım ya
cok sukur
zaman gecıo aslında ama
bende senın gıbı evımde olmayı cok ıstıorm artık
su an ınan gozumden uyku akıo enerjı hıc yooooooooook

seni anlıyorum gerçekten zor artık ağırlaştık ben çok çabuk yoruluyorum tansiyonum düşüyor. Rapor alsaydın keşke(

canım çok teşekkür edrim çok saol allah razı olsun hepimizin yardımcısı olsun rabbim

ay kızlar eşim aradııı onun müdürü de hamileydii 2. çocuguna
aramızda 10 gün vardııı dogurmuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…