slm kızlar doktordan şimdi geldik alttan ultrasona aldılar bebek çatına çok yerleşmiş dediler kanaman büyük bi ihtiamal ondan dediler ayakta bile durmuycaksın kahverengi leken kırmızı olursa hiç bekleme gel dediler.ndlat erken dogum hapınıda 4 saate bire indirdi daha çk iççem.
ay kızlar yoruldum artık hastane hastane gezmekten hayırlısıyla dogsalardı.artık gecemde kaybettim her an kanamam olur suyum sancım diye hepinizi seviyorum tek tek teşekkür edrim allah razı olsun öpüorum
slm kızlar doktordan şimdi geldik alttan ultrasona aldılar bebek çatına çok yerleşmiş dediler kanaman büyük bi ihtiamal ondan dediler ayakta bile durmuycaksın kahverengi leken kırmızı olursa hiç bekleme gel dediler.ndlat erken dogum hapınıda 4 saate bire indirdi daha çk iççem.
ay kızlar yoruldum artık hastane hastane gezmekten hayırlısıyla dogsalardı.artık gecemde kaybettim her an kanamam olur suyum sancım diye hepinizi seviyorum tek tek teşekkür edrim allah razı olsun öpüorum
ay cnm olmazmı hem ayağa kalkarken , hem yattığım yerde sağımdan soluma dönerken çok ağrım oluyo kuşum acıyooo tekme yemiş gibiof fffff kızlar ya
benım rahım ıyıce agrıo artık
nedenbu kadar abarrtı durumu anlamırom
ayaga kalkarken bıle rahım agrısından zor kalkıorm
v armı bole sıkıntı yasayan
CNM duyy kısma hemenevettttttttttttttttttttttttt geçmişten şimdi ancak gelebildim ama kimse beni özlememişne cok gevezlik yapmışsınız kızlar yaaa vlaaa 2 gündür oku oku bitiremedim iyi ki varsınız ne diyeyim
kızlar temizlik ve hurma konusuna gelince ; ben temizlik işini ufak ufak eşime hallettiryroum çokta iyi oluyoo valaaa ,artık kasık ağrılarım var benimde hully senin gibi aşağı dogru bisey cekiyoo sanki , duyanda yarın doğuracm sanırrr hurma bende bu hafta itibariyle 4-5 tane yemeye başladım zaten cok severdim seve seve yiyorum artık
denizkızı57 duyduğuma göre o kadar tehlikeye rağmen markete gidip eşya tasıdın demek ,kız sana gecenlerde boşuna mı rapor verdi doktor bakim dikkat et kendine , zeynooonun dediği igib migros sanal marketi kullan çok sıkıstıkcaaaa kıyamamm sana
artık günlerimiz azaldı doğum heyecanı beni de almaya başladı hayırlsıınaa biatlatalım daaa başkada bibisey istemiyorum cümlemiz adınaaa
CNM bu hamilelikte hakkaten garip rüyalar görüyoruz benim de film gibi rüyalarım anlatsam valla uzun metrajlı film çekerler. Allah yardımcımız olsunselam millett
öyle bi rüya gördümki bugün çok etkilendim.. sizinle paylaşmk istiyorum..
benim çocuğum olmuyomuş evlat edinmek için bi kaç yere haber vermişiz ve 3 ayrı yerden 2 yaşlarında 3 çocuk getirmişler 3üde bana anne diye sarılıyo .. ay nasıl seviniyorum .. 2 kız bi oğlan ... hepsine aynı özeni göstermeye çalışıyorum ilgileniyorum ama yetişemiyorum çok yaramazlar .. en sonunda oğlan elini kapıya sıkıştırıyo ve o minicik parmağı dümdüz oluyor.. aklım çıktı .. doktora koştururken sıçrayarak uyandım .. bu ne bee hayal gücümü geliştirdi bu oğlan .. amma değişik rüyalar görür oldum...
kavrengi leke uyarıcıymış kırmızı leke tehlikeliymiş sadece yatıosun 1 kilo bile kaldırmayacaksın 4 hafta daha sık dşini dedicanım naptın çok merak ettim..
kızlar ben bi duşa girim,gelicem, doktora gitcem ya doktor teyzemize mis kokalım
merhaba herkese
benim merak ettiğim konu 32+0 da 37 haftaya kadar çalışr iznini aldın.sonra kendini iyi histmedin gidemedin diyelim işe ama sonraya da aktarılsın istiyorsun iznini başlatmamak istiyorsun o zaman doktordan mesela 10 gün falan rapor alabiliyormusun?
ayy canm ben çok etkılenirim oyle seylerden heralde wc değil oraya koy verirdim oyle bişey görsem :):):):)
kızlar kanal d evim şahane bebek odası yapıyo :) erkek bebek için. kadın da bizim gibi hamile daha :))
Kızlar konuyla alakasız ama yardımcı olabilecek var mı banaÖğrenim kredisi borcumu geciktirdim de ben 8 ay kadar şimdi ödemek istiyorum toplu olarak mı ödemem gerekiyor birikenleri yoksa 1. taksitten baslayıp yine aylık ödeyebilir miyim?
Canım çok şükür 60 lı sayıları da gördük. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. 7 ay bittiiiiiii:))))
ayyy evet canım ya
cok sukur
zaman gecıo aslında ama
bende senın gıbı evımde olmayı cok ıstıorm artık
su an ınan gozumden uyku akıo enerjı hıc yooooooooook
ay cnm olmazmı hem ayağa kalkarken , hem yattığım yerde sağımdan soluma dönerken çok ağrım oluyo kuşum acıyooo tekme yemiş gibiArtık doğuma kadar alışıcaz bu acıya ağrıya, ben sadece karnım şişecek biraz da belim ağrıyacak sanıyodum ama hiç öyle değilmiş artık kendimi yaşlı gibi hissediyorum bütün vücudum da biyerlerim ağrıyo
CNM duyy kısma hemenmarkete yürüdüm çok uzak değil ama dönüşte marketin servisi kapıya kadar bırakıyo taşımadım yani yoksa nasıl taşıyayım oracıkta doğrurum Allaha şükür o sancılarımda geçti bir hafta dinlendim çok iyi geldi, bugünde kontrolümüz var bakalım ne durumdayım, ben iyi hissediyorum ama bakalım....
Buarada ben de hurma yemeye başladım inşallah doğum zamanı faydasını görürürz.
CNM bu hamilelikte hakkaten garip rüyalar görüyoruz benim de film gibi rüyalarım anlatsam valla uzun metrajlı film çekerler. Allah yardımcımız olsun
cnm benim enz azından bebişin iyiymiş yaa içim rahatladı vallaha seni merak ettim hep , artık dinlenicen hiç kalkma yapacak bişey yok, kendini de çok üzme bebeğin 34. haftada, ciğer geliştirici iğne de vuruldun artık tehlikeli zamanları atlattın doğarsa da bu zamanda doğmasından bişey olmaz, biraz zayıf olur tabi ama daha erken doğup da yaşayan bir sürü bebek var sen enazından 34.haftadasın herşeyin hayırlısı artık, bebeğinde sen de sağlıklısın ya önemli olan o, geçmiş olsun cnm, bebişi de tembihle az daha dursun havalar ısınmadan gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?