valla benmki ne hazırlar ne yerrr aç oturur oda işlemek sökmez benmkine yaniibu ara kendi yoğun olduğu için kahvaltıda edemiyoo zatenn neyse benm elim mahkum yani kendim hazırlıyorummm
geçmiş olsun canımm hastalık beni çok korkutuyo valla çünkü bende aç dolaşıyoprum ozamanlarrrgeridonusumkutusune güzel işte. benim gibi aç kalmazsın :) açım ya. hastayım hiç kalkasım yok
doğum günün kutlu olsunn yeni yaşın bebeğinle sana hayırlı uğrlu olsunnn nice güzel yaşlaraaaaarzu_muKızlarrr merhabaa,,
Bugün benim doğumgünüm... :)))
İlk defa bir bedende iki kişi giriyorum yeni yaşıma...
Çoook güzel bir duygu..
Öpüyorum hepiniziii....
:)))))
canım o bu haftalardan sonra günde bi kaç kez olur hatta benimm günde 6 7 kez oluyoo bebek içerde toplanıyomuş gibi hissediyosun rahmin toplanıyomuş gibi normal kasılmalardan tabi takip et çok sık olursa doktoruna danışırsınn...melekmelek2Yardımm
herkese mutlu pazarlar....
topikte hemen hemen herkesin bir sorunu var bende onlardan biri olarak bişey danışmak istiyorum...benim bebeğim zaman zaman bi yerini dayıyo karnıma (artık kafasımı göbişimi bilemem) orası şişip sertleşiyo..böyle olunca ben nefesimin daraldığını hissediyorum kalp atışlarım hızlanıyor.. tansiyonumu ölçüyorum ama bi sıkıntı yok... anlatabildimmi bilmiyorum ama sizce bu normal bi durummu böyle bi sıkıntı yaşayan var mı
Devlet hastanesi nasıl canım doğumu orada yapsan:26:
Kızlar acile gittim kızım iyiymiş.NST de sancı çıkmadı..Progestan ve bir iğne verdi doktor..
Normalde 31+1 im ama 33+4 çıktık ultrasonda..Devlet olunca kiloyu söylemiyorlar tabi..Ters duruyormuş hala kızım..
insallah bir zarari yoktur yinede keske doktoruna sormadan almasaydin cnm soguk kompres yaparak yada sikica baglayarak gecirmeyi deneseydin.tekrar gecmis olsunn.
hehehe cocukluk yapmisin yani diyorsunhimm hakli olabilirsin:26: ama sebebim vardi hakliydim yani
bebisin dönüp dönemedigini hickiriklarini takip ederek anlamaya calis cnm alt kisimdan gelirse asagida kafasi. benim kiz baya erken dönemlerde döndu halada hic degismedi cok sükür. ama cok fazla saga sola dönuyor poposu bir o yana bu buyana dönup duruyor
günaydınn kızlarrr dün gece benm için çok yorucu ve uykusuzduu mide ağrım benii mahvetti hiç uyuyamadımm en sonunda otururken sızmışım resmennn çok yorgun hissediyorum bugün kendimi duş alıp bi yemeğe katılmam gerekiyoo off kızlar bütün topiğin ağrısı sızısı varr nasıl işşş tabi doğum yaklaşmaya başladı yaaa neysee öle iştee
benimki de bana hazırlardı ama işe gitti. alışmışım ya şimdi kalkıp kendim hazırlayasım yok. bi meyve bide gofret attı önüme gitti
uyuyamadım da onun alarm sesiyle. hastalıktan dolayı terliyim. üşütürüm diye hiç mutfağa gidesim yok. öle bekliorum. topik de sessizdi. neyseki gelen olmuş :)
Talliacim cnm benim cok kötu birşeyler oldu ama adını sen koy sancımı ağrımı krampmi yoksa bebegin hareketliliğimi ben normalde telaş yapmam sakın bı yapım var herseyi sorunda etmem ama bu baska birseydi inanki cok şükür ki simdi ikimizde iyiyiz
Mervecim sagol tatlim dün temizlik yaptım ardindanda paAra çıktık eşinle gerçi pazarda yorulmadım öyle ama yinede etkisi olmuştur sanırım
Ucon tesekkur ederim cnm gecti cok şükür ki
Dilca cok haklisin tatlim bebekler ağırlaşıyor ya hareketleri bile aci veriyor artık birde benim kıs iki gündür dogum pozisyonundaydi sanırım ters dondü o yüzdende oldu birde temizlik yaptım f
Dün esım yoktu damacanayi kaldırıp sebile koydum pazara gittim derken kendimi yormuş olmalıyım bundan sonra sanırım bize is yasak hep yatacaz ne kötu ya
Arzu_mü cnm yeni Yaşın Hayirli uğurlu olsun bebeginle kocanla nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara tebrik ederim
hadi gözun aydin cnm cok gecmis olsun neyseki birsey yokmus. kanama neden olmus birsey soyledimi doktor.ters durmasindan ayagiyla tekmeledigi icin olabilirmi acaba :)) masallah birde supriz yapmis kizin gelisimi öndne gidiyormus buda bence sevindirici birsey olmami :))
Merhba kızlar ,
Anca girebildim öğlenden beri bir baş ağrısı çekiyorum akşam bi novalgin aldım şükür geçti ama
Şmdi yaramaz kızım durmuyor tekme atıp duruyor sağ tarafıma kaburgamı ağrıtıyor yaramaz.
Uykumda geldi aslında genede bir girim dedim nasılsınız?
31. haftamada girmişim ya geçmiyor zaman
Novalgin alınabiliyor mu hamileyken???
Minoset yada parol iç bunlarında plus ını asla içmiceksin.
herkese mutlu pazarlar....
topikte hemen hemen herkesin bir sorunu var bende onlardan biri olarak bişey danışmak istiyorum...benim bebeğim zaman zaman bi yerini dayıyo karnıma (artık kafasımı göbişimi bilemem) orası şişip sertleşiyo..böyle olunca ben nefesimin daraldığını hissediyorum kalp atışlarım hızlanıyor.. tansiyonumu ölçüyorum ama bi sıkıntı yok... anlatabildimmi bilmiyorum ama sizce bu normal bi durummu böyle bi sıkıntı yaşayan var mı
Yağmurlu bir pazar gününden merhabaa hepinize, biz bugün de evdeyiz, artık ev kuşu oldumhava da kapalı içimi karartıyo , artık güzelleşse şu havalar...
Biz bugün kızımla 11de uyandık, kızım da benim gibi uyuyodu ben ayaklandım bir bardak süt içtim ondan sonra uyandıuykucu kızım süt yatıştırdı ama anca karnım acıktı şimdi kahvaltı yapcaz , biraz geç ama öğle yemeğiyle birleştirilmiş olacak brunch yapıcaz kızımla Şimdi show tv de ilk nefesi açtık siz de izleyin kızlar, her hafta bir başka doğumu gözteriyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?