ay güzel arkadaşım damacana mı kaldırdın sen? yapma nolursun? allah korusun neden risk alalım bu günlere kadar gelmişiz güzel güzel...
nasıl bişey söyledi ki? noluyormuş erkek doktorla??? ya deliriyorum bu hastalıklı görüşlere... herkesin seçimi kendine kimse karışamaz ama erkek doktor seçene karışmak ve müdahale etmek ne demek??
Ya minoseti bilemiyorum sormadığım için bişi diyemem şimdi ama parol alma canım, doktorum çok bilgili birisi ıhlamur iç meyve ye yat dinlen ama ilaç artık yok dedi
uff bi arkadaşım erkek dr. seçmemden dolayı bişiler söledi moralimi bozdu
ii pazarlar kızlar kocilerinizle huzurlu günler inşallah....
dün akşamdan beri gögüslerim sızlayıp agrıyor sanki süt dolmuş gibi taş gibi.
sıkıyorum süt geliyor ama daha çok erken degilmi süt sızlamaları için??
Cnm doğum günün kutlu olsun bebişinle daha nice mutlu yaşlar geçirmen dileğiyleKızlarrr merhabaa,,
Bugün benim doğumgünüm... :)))
İlk defa bir bedende iki kişi giriyorum yeni yaşıma...
Çoook güzel bir duygu..
Öpüyorum hepiniziii....
:)))))
Cnm hala düzelemedin bol bol limon sık sıcak suya iç cnm, nane limon da olur inşallah biranönce iyişirsin inşallah.kızlar hastalıktan yataktan çıkamıorum. tekimde. sıkıldım. nette de bişi yok
ben bi daha duş alsam kötü olurmuyum ki. terliyim ya kendimi iyi hissetmiyorum
Aldığın ciclerini güle güle kullan bebişinle cnm, bende biçok şeyi civilden aldım, ürünleri güzel ve uygun. Bizimde bir eksiğimiz cibinlik ve dönencemiz. cibinliği beşiğe takılandan alıcam ama bulamıyorumki bi türlü artık en son çare bidahaki ay internetten sipariş vericem ikisini de....sıkılırken biraz anakucaklarına baktım. zararlı mı diye. bebeği onda taşımak nasıl olur bilemiorum ya. ufakken taşımak. ben birde ucuz bişi alcam. dün baktım civile. 80 liralıklardan alcam. sağlıklı olur mu ki.
dün cibinlik aldım, tavandan asılan değil.
birde civilden iç dış zıbın takımı aldım. bi tanesi sadece iç dıştı, biride iç dış eldiven şapka tam setti. ondan aldım. bi tane tane kucağında iç var, bir tane hariçten almıştım. yeter dimi bu kadar zıbın.
bu arada ben bu zamana kadar, bir iki hafta öncesine kadar yani, zıbını çıtçıtlı badi sanıodum
civilde minidamlanın polar battaniyesi vardı indirimde. leblebi desenlilere benzior kumaş olarak. onun baklavalısı vardı. 15 tl ye aldım. almak isterseniz duyurayım dedim. birde dönence aldım indirimden ama çok dandik duruyor sanırım geri vercem. civil iade kabul ediomu bilen var mı
Benim de ayaklarım şişti botlarım olmuyo, spor ayakkabı giyiyorum herşeyin altına uysa da uymasa da neyapim ayaklardan raahat edemiyorum. bi havalar açsa sandalet yada babet giyebilsek ne iyi olur.evet ya güzelleşse artık. ben olmuşum 80 kilo. kendimi zor taşıyorum. birde mont ve bot taşımak zor gelior.
şu botu bi çıkaramadım ayağımdan. bi spor ayakkabı beğenip alamadım. hafif yazlık bi ayakkabı aldım. onu da havalardan giyemiorum. düz rahat hafif ayakkabı giymek istiorum artık. botlar ayaklarımı mahvedior artık. dün beş dakika da bi durdum dinlendim. topuklu olduğu için ve ben artık kilolu olduğum için olmuyor artık bu ayakkabı olayı olmuyor
cnm sıkma göğsünü zaten erken doğum riskin var, kanaman vari7, göğüsleri sıkmak erken doğumu tetikliyo cnm dikkat et kendiniii pazarlar kızlar kocilerinizle huzurlu günler inşallah....
bende rahatça yatmayı ve zayıf olmayı özledim. alışverişi ve giyinmeyi çok seven biri değilim ama dün kıyafetlerde gözüm kaldı.
kızlar bebeklerinizin isimlerinizi krarlaştırdınızmı
biz hala ha bire degiştirip duruyoruz :
Dr Harvey Karp Mahallenin en mutlu bebeği diye bir kitap var, yöntemleri de güzel nette videoları var başarılı görünüyor. Öncelikle kitabı tavsiye ederim. Karp der ki; emzirme saatlerinin ne zamanlara denk geldiğini az çok anladıktan sonra, emzirme öncesi göğüsleri pompayla sağarsanız bir miktar bebeğe sona kalan o zengin sütü içirmiş olursunuz. Bazen bebeklere süt az geldiğinde de sürekli emmek istermiş. Tavsiye edilen pompayla sağıp ne kadar geldiğine bakın diyorlar. Bunun gibi şeylerden ötürü pompa sadece depolamak için ya da çalışan annelere kolaylık sağlasın diye kullanılan bir ürün değil.
Bir diğer söyleyeceğim de taç online sitesinde 23 nisana kadar bebek ürünlerinde %23 indirim var ki çok iyi fiyata düşüyor, ben nevresimlerini hep ordan aldım ve çok hoşuma gitti, kargo ücreti de yok.
ben dr. a hastayım dedim. artık ilaç olmaz dedi. hafta vurgulamadı ama demekki son aylarda ilaç daha tehlikeli. idrar yolumda hafif enfeksiyon var. onun için tek dozluk bişi verdi. kullansam mı kullanmasam mı bilemiyorum. devletteki dr. bişi vermemişti. bu dr. a koku var falan dedim. ondan verdi sanırım. testlerde de hafif enfeksiyon görünce
Kızlarrr merhabaa,,
Çoook güzel bir duygu..
Öpüyorum hepiniziii....
herkese mutlu pazarlar....
topikte hemen hemen herkesin bir sorunu var bende onlardan biri olarak bişey danışmak istiyorum...benim bebeğim zaman zaman bi yerini dayıyo karnıma (artık kafasımı göbişimi bilemem) orası şişip sertleşiyo..böyle olunca ben nefesimin daraldığını hissediyorum kalp atışlarım hızlanıyor.. tansiyonumu ölçüyorum ama bi sıkıntı yok... anlatabildimmi bilmiyorum ama sizce bu normal bi durummu böyle bi sıkıntı yaşayan var mı
Kizlar cepten giriyorum malum herkese alıntı yapamıyorum kusura bakmayın ilk defa yadıyorum böyle birsey hem korktum hem panikledim eşimde yoktu yeni geldi bebe yağı ile masaj yaptım sırt üstü yattım sancılar var ama biraz daha iyiyim cok şükür birde ayetelkursi ve la havle çektim biraz icin rahatladı kendim icin degil kızım icin telaş ettim o iyi oldunda ben sancılara raziyim Rabbim kimseye yaşatmasın cok zormuş burdaki arkadaslar anlatınca dua ediyorsun iyi dilekler diliyorsun ama basına gelmeyince bilemiyordun gercek manada simdi sıkıntı çeken arkadaşları daha iyi anladım hic bu zamana kadar problem yasamadım bebegimle alakalı Rabbim yardımcımız olsun kizlar cok sagolun yakınlarda özel hastane yok izmire gitmem lazım taa arabamızda yok bu saatlerde yola düşmek istemiyorum ayağa kalkınca daha kötu belim ağrıyor yatıyorum
kızlar az önce wc de kağıtta 1-2 damla pembe leke gördüm. Karın ağrımda var..Garibim bu akşam..Eşim gelecek işten birazdan acile gideyim diyorum.Telaşlanmalımıyım sizce? İlk defa yaşıyorum bunu..Ama kızım haraketli..
Aynen aspirini bende bıraktım 30. haftada tüp bebek tedavisiyle başlamıştım ona zaten
AMA BU kan sulandırıxı önemli bırakırsam bebeğe ya bir şey olursa diye düşünmeden yapamıyorum
Banada bir gün az bir süre geldi işte bakalım hayırlısı artık
slmmmm fıstık hamişler güzel anneler nasılsınız...herkes iyidir inşallah...
kızlar sabahtan beri ellerim parmalarım uyuşuyor sizdede aynı durum varmı acaba merak ettim
dr. dan geliorum. benimde bebeğim tersmişben bu zamana kadar hep kafası aşagıda sanıodum.
kilosu 1990. boyu 39-40 cm dedi dr.
taç ın indirimli halini göremedim. kaça gelio. link atabilir misin
Üye oluyorsun, indirim sepete atınca uygulanıyor.
kaç para peki. sitelere üye olmaktan yoruldum. öğreneyim de ona göre üye olayım
Bende akşam 7-8 arası vurunuyorum iğneyievet bizim oğlançe durdu durdu sonradan coştuben iğneyi akşam 8 de yapıyorum zaten doğumada gündüz çağırır buyuk ihtimal bana iğneyi bırak falan demedi de daha konuşmadık o kadar ayrıntıyı ablam 1 gün önce yapmıştı çok şükür kanama problemi falan olmadı ama aspirini bıraktım bu hafta..
ayyy sonuna kadar nasıl heyecanla okudum gözün aydın bizim kız şimdi bebişini alır gelir bi güzelde havasını atar dedimaman daha erken otursun oturduğu yerde
Canım sorma gece 3te yatıyorum öğlen 1de uyanıyorum bak daha yeni patladı afyonum hemen giriverdimoh maaşallah canım, küçük bi heyecan atlatmışsınız ama herşeyin yolunda olmasında sevindim
sen madem hergün evdesin neden gündüz yazmıyosun anacım
gece kuşu olcaz diye 2ye 3e kadar oturuyosunuz, aaa bebişler de öle olcak işte...
gece 3 e kadar uyumıcak sizin gibi
canım çok geçmiş olsun dinlen ya, kızlar artık eski hallerimizden eser yok
hepiimiz 2 kiloya yakın bebişler taşıyoruz, şişiz, ödemliyiz...vs
son haftalar hadi sıkalım dişimizi...
bol bol dinlence, fazla gezmece, iş yapmaca yok
Doğum günün kutlu olsun o zamanKızlarrr merhabaa,,
Çoook güzel bir duygu..
Öpüyorum hepiniziii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?