2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

neyse ya. boşverdim gitti.

desty özelden yazamadım dk. sınırlamasından. gitmediğine sevindim :) haftaya kalır inş. ne diyorsun haftaya alalım mı.

kızlar bebeklerinizin isimlerinizi krarlaştırdınızmı

biz hala ha bire degiştirip duruyoruz :

Ya minoseti bilemiyorum sormadığım için bişi diyemem şimdi ama parol alma canım, doktorum çok bilgili birisi ıhlamur iç meyve ye yat dinlen ama ilaç artık yok dedi

kurt düştü şimdi içime gidince soralım bakalım doktorumuza :44:

uff bi arkadaşım erkek dr. seçmemden dolayı bişiler söledi moralimi bozdu

ne gibi bişey söyledi canım merak ettim benim burda başka şansım yok ta

bu zamanlarda gelebiliyomuş normalmiş canım ama oynama sıkma sakın erken doğumu tetikliyomuş göğüslerin uyarılması

Göğüslerle oynamak pek iyi değil, rahim kasılmalarını tetikliyormuş. Bu arada bu haftalarda gelmesi de normal, bazılarının geliyor sütü. Ama sen pek kurcalama.

Kızlarrr merhabaa,,

Bugün benim doğumgünüm... :)))
İlk defa bir bedende iki kişi giriyorum yeni yaşıma...
Çoook güzel bir duygu..

Öpüyorum hepiniziii....

:)))))
Cnm doğum günün kutlu olsun bebişinle daha nice mutlu yaşlar geçirmen dileğiyle bugün doğum günü pastasını götür cnm hakkın bugün :125:

kızlar hastalıktan yataktan çıkamıorum. tekimde. sıkıldım. nette de bişi yok

ben bi daha duş alsam kötü olurmuyum ki. terliyim ya kendimi iyi hissetmiyorum
Cnm hala düzelemedin bol bol limon sık sıcak suya iç cnm, nane limon da olur inşallah biranönce iyişirsin inşallah.
Aldığın ciclerini güle güle kullan bebişinle cnm, bende biçok şeyi civilden aldım, ürünleri güzel ve uygun. Bizimde bir eksiğimiz cibinlik ve dönencemiz. cibinliği beşiğe takılandan alıcam ama bulamıyorumki bi türlü artık en son çare bidahaki ay internetten sipariş vericem ikisini de....

Benim de ayaklarım şişti botlarım olmuyo, spor ayakkabı giyiyorum herşeyin altına uysa da uymasa da neyapim ayaklardan raahat edemiyorum. bi havalar açsa sandalet yada babet giyebilsek ne iyi olur.

bide o erkek doktor için laf diyen arkadaşının ne dediğini tahmin edebiliyorum, ama sen boşver eğer sen doktorundan memnunsan salla gerisini, doğum için doktorla olan iletişim de önemli çünkü...
cnm sıkma göğsünü zaten erken doğum riskin var, kanaman vari7, göğüsleri sıkmak erken doğumu tetikliyo cnm dikkat et kendini

bende rahatça yatmayı ve zayıf olmayı özledim. alışverişi ve giyinmeyi çok seven biri değilim ama dün kıyafetlerde gözüm kaldı.

En çok zayıf olmayı özledim. +18 durumlarını yaşıyorum. Dün gece hiç uyuyamadım. Sol yanıma dönsem sol yanım acıyor. Sağa dönsem sağ tarafım acıyor. Sırt üstü yatsam belim uyuşuyor. Çok zor olmaya başladı. Bide geceleri sola doğru uyumaya çalışınca bebek çok hareket ediyor. Çok korkuyorum acaba onu sıkıştırıyor muyum da böyle çırpınıp duruyor sanki. Uyumaktan korkar oldum. Bazen keşke 40. haftayı beklemese böyle 38 39 da gelse ama sağ salim gelse diyorum.

saolun kızlar evet çok haklısınız olabilir
hemde bende annemden şöyle duuydum ilk gelen süt agız sütüymüşya bebek için gerekli olan ilk agız sütüymüş boşa giderme demişti

Dr Harvey Karp Mahallenin en mutlu bebeği diye bir kitap var, yöntemleri de güzel nette videoları var başarılı görünüyor. Öncelikle kitabı tavsiye ederim. Karp der ki; emzirme saatlerinin ne zamanlara denk geldiğini az çok anladıktan sonra, emzirme öncesi göğüsleri pompayla sağarsanız bir miktar bebeğe sona kalan o zengin sütü içirmiş olursunuz. Bazen bebeklere süt az geldiğinde de sürekli emmek istermiş. Tavsiye edilen pompayla sağıp ne kadar geldiğine bakın diyorlar. Bunun gibi şeylerden ötürü pompa sadece depolamak için ya da çalışan annelere kolaylık sağlasın diye kullanılan bir ürün değil.

Bir diğer söyleyeceğim de taç online sitesinde 23 nisana kadar bebek ürünlerinde %23 indirim var ki çok iyi fiyata düşüyor, ben nevresimlerini hep ordan aldım ve çok hoşuma gitti, kargo ücreti de yok.

denizkızı bende beşiğe monteli bi cibinlik almak istiyorudm. bi beşik mağazasından , eve yakın hatta, 20 tl ye aldım. basit bişi. ben sade, beyaz aldım. işimi görür benim. kız olsa az daha cafcaflı olsun isterdim belki ama bana yeter bu. dönencede aldım ama müzik sesi falan ii değil. ışığıda varmış ama çok ii değil değiştircem.

taç ın indirimli halini göremedim. kaça gelio. link atabilir misin

erkek dr. konusu da şöyle. kadın varken neden erkek seçiosun vs. vs. boşverdim sölediklerini. ilk bi taktımda sonra boşverdim

canım sıkma sakın göğüslerine erken doğuma neden olur diye biliyorum ben.. süt gelmesi normal bende de oluyor sızlama da ara ara var.. doktora sordum normal dedi..

kullan hayatım doktorun verdiği ilacı bence onlar veriyorsa bir bildikleri vardır ilerlerse enfeksiyon çok zorlanırsın bir de biliyorsundur ama ben yine söliim bol bol su iç canım.. geçmiş olsun

Kızlarrr merhabaa,,

Çoook güzel bir duygu..

Öpüyorum hepiniziii....

iyi ki doğdun hayatım çok güzel bir şey benim doğum günüm temmuzda oğluşum bana doğum günü hediyesi olacak inşallah sağlıkla gelsinler hayırlısıyla..

aynısı bana da oluyor canım sanırım kasılma o durum benimde sürekli yatıyorum ya nefesim kesiliyo kalkıp bi dolanıyorum 5-6 sn de geçiyo hemen.. normal diye düşünüyorum ama doktora sormadım..

canım geçmiş olsun ama yormayın kendinizi allah korusun damacana kaldırmak ne demek bu halinle yapma nolur dikkat et çok lütfen..

canım iyi olduğunu okudum çok sevindim geçmiş olsun. kötü bişey olmamasına sevindim sen yine de bu ara kendini yorma bol bol dinlen..

ben coraspin kullanıyorum tüp bebeğe başladığımdan beri geçen hafta doktora sordum bırakma kullan doğumdan 10 gün önce bırakırsın dedi.. erken doğum falan allah korusun olmasında ama bende tedirginim nolur diye.. gerçi doktorların biğr bildiği var işte güveneceğiz artık..

slmmmm fıstık hamişler güzel anneler nasılsınız...herkes iyidir inşallah...

kızlar sabahtan beri ellerim parmalarım uyuşuyor sizdede aynı durum varmı acaba merak ettim

canım nidilattan olabilir mi bi baksana prospektüsüne.. yan etki olabilir diye düşünüyorum ben..

dr. dan geliorum. benimde bebeğim tersmiş ben bu zamana kadar hep kafası aşagıda sanıodum.

kilosu 1990. boyu 39-40 cm dedi dr.

maaşallah bebişine... bende oğlumun 2 kilo geleceği günleri iple çekiyorum..

Bende akşam 7-8 arası vurunuyorum iğneyi
Muhtemelen sabah çağırır sezeryana yani inşallah
Bir problem çıkmaz inşallah
Canım sorma gece 3te yatıyorum öğlen 1de uyanıyorum bak daha yeni patladı afyonum hemen giriverdim
Kızlarrr merhabaa,,

Çoook güzel bir duygu..

Öpüyorum hepiniziii....

Doğum günün kutlu olsun o zaman
uff bi arkadaşım erkek dr. seçmemden dolayı bişiler söledi moralimi bozdu

Ayy yok daha neler yaa.Takma kafana Tıpta ayıp olmaz demişler
Arkadaşının zihniyeti baya gerilerde kalmış anlaşılan

Ranana kız ALlah seni ne etmesin emi o damacanayı kaldırmakta neyin nesi Allah aşkına
Ben bir bardak su içmeye üşeniyorum.Hİmen misin kız sen
Yapma bir daha öyle şeyler bırak eşin gelince hallederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…