canlarım doktorum PPAROL 32.haftadan sonra bebeğin kalbinde hasara yol açar kesinlikle artık içemezsin dedi gittiğimde çok fena nezleydim özellikle sordum ilaç alma artık dedi haberiniz olsun.
kızlar hastalıktan yataktan çıkamıorum. tekimde. sıkıldım. nette de bişi yok
ben bi daha duş alsam kötü olurmuyum ki. terliyim ya kendimi iyi hissetmiyorum
canlarım doktorum PPAROL 32.haftadan sonra bebeğin kalbinde hasara yol açar kesinlikle artık içemezsin dedi gittiğimde çok fena nezleydim özellikle sordum ilaç alma artık dedi haberiniz olsun.
anneler gününde indirim olabiliomuş ama bu şekilde de uygun sanki. 6 aya çıksada almaya karar verdim çünkü ben 2 yaşına kadar falan emzirmek istiorum. çalıştığım için illaki alcam. almışken erken alayımda ilk başlarda da kullanayım diorum. sütü sağdıkça çoğalırmış. sağıp durayım kendimi. yorumlara falan baktım da gece pompa aramak zorunda kalanlar olmuş. ne yaşayacağımı bilemiorum ama temkinli olayım diorum. anneler gününde de indirim olmazsa açıkta kalmim sonra :)
bu arada kızlar ben harfleri yuta yuta yazıorum. kusura bakmayın. uzun uzun yazamıyorum
dikkat edip saçlarını ıslak bırakmadıktan sonra bence bi sakıncası olmaz canım kendini daha iyi hissedersin
aa ilk defa duydum ben ara ara kullanıyodum baş ağrımdan dolayıgerçi parol bitti ama aldırcaktım.minoset mi kullanabiliyoruz yani canım
evet ya güzelleşse artık. ben olmuşum 80 kilo. kendimi zor taşıyorum. birde mont ve bot taşımak zor gelior.
şu botu bi çıkaramadım ayağımdan. bi spor ayakkabı beğenip alamadım. hafif yazlık bi ayakkabı aldım. onu da havalardan giyemiorum. düz rahat hafif acdyakkabı giymek istiorum artık. botlar ayaklarımı mahvedior artık. dün beş dakika da bi durdum dinlendim. topuklu olduğu için ve ben artık kilolu olduğum için olmuyor artık bu ayakkabı olayı olmuyor
bende 81 kilo ve ayak numaram 2 numara buyudu sonradan kullanamam diye almadim.2 tane var sadece ise giymelik o kadar.onlardan da cok slklldlm offf butunlestik ayakkabilarlaa.ozledim topuklu giymeyi normal ayakkabi giymeyi:26:
bende 81 kilo ve ayak numaram 2 numara buyudu sonradan kullanamam diye almadim.2 tane var sadece ise giymelik o kadar.onlardan da cok slklldlm offf butunlestik ayakkabilarlaa.ozledim topuklu giymeyi normal ayakkabi giymeyi:26:
benim ayak numarası çok büyümedi eskiye göre. tabi sıkıyor artık. ama hala eski botumu giyiyorum. topuklu o. dolgu topuk ama bedenimin dengesi değişti ya. ayaklarıma binen ağırlık fazlalaştı zor oluyor. düz ayakkabı giymek istiyorumspor aradım ama istediğim gibi bulamadım. kendi spor ayakkabılarım da eskimişti zaten. onları da giyemiorum
sezeryan olmuycam inşallah.şimdilik normal doğum gözüküyor bana.son anda karar değiştirmezsem tabi:18:Sağol canım inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Evet senin iki ay var canım sezeryan olursa tam iki ayın var işte normal olursa tabi bilemeyeceğim onu
Çok güzelmiş beşikte ayrıca renkli renkli kulplarıda tam minnoşlara göre
Güle güle sağlıcakla uyusun kızçen içinde
Evet ya bende oda yapamadım çok üzülmüştüm ama ne yapalım kısmet böyleymiş yinde çok sindi içime:):)
Ohh Çekmeceside hazır minnoşun ancak sığar zaten
dursun daha durduğu yerde ama 37 den sonra istediği zaman gelebilir.hatta mümkünse 40 ı beklemesin.38-39 ideal.bana uyarorasi hic belli olmaz canim bakarsin seninki bir kac hafta sonbra supriz yaparerken gelmeye niyetlenirtabi bu zamansiz bir erken gelmede olmasin insallah yani saglik durumunu eetkileyecek sekilde olmasin tabiki ben zaten baslrda doguracam cnm kesin mayis sonu gelirr ama sezeryanla olacaklar cok daha erken geliyor sende haziran ortasi belki dogurmus olursun kim bilir haziran ortasinda doguracaklarda gecebilir :))
doğum günün kutlu olsun arzu.bir dahaki yaşına kucağında bebişinle güle oynaya girersin inşallah...Kızlarrr merhabaa,,
Bugün benim doğumgünüm... :)))
İlk defa bir bedende iki kişi giriyorum yeni yaşıma...
Çoook güzel bir duygu..
Öpüyorum hepiniziii....
:)))))
herkese mutlu pazarlar....
topikte hemen hemen herkesin bir sorunu var bende onlardan biri olarak bişey danışmak istiyorum...benim bebeğim zaman zaman bi yerini dayıyo karnıma (artık kafasımı göbişimi bilemem) orası şişip sertleşiyo..böyle olunca ben nefesimin daraldığını hissediyorum kalp atışlarım hızlanıyor.. tansiyonumu ölçüyorum ama bi sıkıntı yok... anlatabildimmi bilmiyorum ama sizce bu normal bi durummu böyle bi sıkıntı yaşayan var mı
bendeeee topuklu ayakkabı giymeyi, yüzüstü uzanmayı, bulantısız yemek yemeyi çok özledim çok... Neyse az kaldı kızlar
aslinda sanslisin cok odemin yok demekki.spor ayakkabi en rahati,dolgu topuk giyme artik canim.burkulur falan ayagin mazallah,haliyle kilo aldik o kadar
Kızlar acile gittim kızım iyiymiş.NST de sancı çıkmadı..Progestan ve bir iğne verdi doktor..
Normalde 31+1 im ama 33+4 çıktık ultrasonda..Devlet olunca kiloyu söylemiyorlar tabi..Ters duruyormuş hala kızım..
canm geçmiş olsunnn bişey çıkmadığına sevindimmm kendine dikkat et yorma kendini
denözcüm ssanada geçmiş olsun tehlikeyi atlattığına sevindimmm
talıaacım dün nette sorun vardı bi cevap yazamadım oyüzden kusura bakma kocaların ilgisizliği hep vardır canımmm ben yine gece kavga ettimmm sinir oluyorumm kocama doğurana kadarda olurum herhaldeee
pdnk canım inşallah sende kocana kavuşursun inşallah en kısa zamandaaa
herkese mutlu pazarlar....
topikte hemen hemen herkesin bir sorunu var bende onlardan biri olarak bişey danışmak istiyorum...benim bebeğim zaman zaman bi yerini dayıyo karnıma (artık kafasımı göbişimi bilemem) orası şişip sertleşiyo..böyle olunca ben nefesimin daraldığını hissediyorum kalp atışlarım hızlanıyor.. tansiyonumu ölçüyorum ama bi sıkıntı yok... anlatabildimmi bilmiyorum ama sizce bu normal bi durummu böyle bi sıkıntı yaşayan var mı
Talliacim cnm benim cok kötu birşeyler oldu ama adını sen koy sancımı ağrımı krampmi yoksa bebegin hareketliliğimi ben normalde telaş yapmam sakın bı yapım var herseyi sorunda etmem ama bu baska birseydi inanki cok şükür ki simdi ikimizde iyiyiz
Mervecim sagol tatlim dün temizlik yaptım ardindanda paAra çıktık eşinle gerçi pazarda yorulmadım öyle ama yinede etkisi olmuştur sanırım
Ucon tesekkur ederim cnm gecti cok şükür ki
Dilca cok haklisin tatlim bebekler ağırlaşıyor ya hareketleri bile aci veriyor artık birde benim kıs iki gündür dogum pozisyonundaydi sanırım ters dondü o yüzdende oldu birde temizlik yaptım f
Dün esım yoktu damacanayi kaldırıp sebile koydum pazara gittim derken kendimi yormuş olmalıyım bundan sonra sanırım bize is yasak hep yatacaz ne kötu ya
Arzu_mü cnm yeni Yaşın Hayirli uğurlu olsun bebeginle kocanla nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara tebrik ederim
benim eşiminde yoktu. annesinin tek çocuğu. annesi herşeyi önüne getirmiş. ama ben çok tembel olduğumdan mecbur alıştı herşeye
flört döneminde de çok işledim tabi onun etkiside var. ortak yapcaz işleri falan demiştim. ev işini pek beceremio ama kahvaltılar ona kaldı. ben kahvaltı yapmayı çok severim, en sevdiğim şeydir hatta. ama kahvaltı hazırlamaktan da nefret edrim. ailemleyken de öleydi. evde teksem bişi yemezdim hazırlayan olmadığı için
ii pazarlar kızlar kocilerinizle huzurlu günler inşallah....
dün akşamdan beri gögüslerim sızlayıp agrıyor sanki süt dolmuş gibi taş gibi.
sıkıyorum süt geliyor ama daha çok erken degilmi süt sızlamaları için??
uff bi arkadaşım erkek dr. seçmemden dolayı bişiler söledi moralimi bozdu
Talliacim cnm benim cok kötu birşeyler oldu ama adını sen koy sancımı ağrımı krampmi yoksa bebegin hareketliliğimi ben normalde telaş yapmam sakın bı yapım var herseyi sorunda etmem ama bu baska birseydi inanki cok şükür ki simdi ikimizde iyiyiz
Dün esım yoktu damacanayi kaldırıp sebile koydum pazara gittim derken kendimi yormuş olmalıyım bundan sonra sanırım bize is yasak hep yatacaz ne kötu ya
Arzu_mü cnm yeni Yaşın Hayirli uğurlu olsun bebeginle kocanla nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara tebrik ederim
uff bi arkadaşım erkek dr. seçmemden dolayı bişiler söledi moralimi bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?