2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canlarım doktorum PPAROL 32.haftadan sonra bebeğin kalbinde hasara yol açar kesinlikle artık içemezsin dedi gittiğimde çok fena nezleydim özellikle sordum ilaç alma artık dedi haberiniz olsun.

ben dr. a hastayım dedim. artık ilaç olmaz dedi. hafta vurgulamadı ama demekki son aylarda ilaç daha tehlikeli. idrar yolumda hafif enfeksiyon var. onun için tek dozluk bişi verdi. kullansam mı kullanmasam mı bilemiyorum. devletteki dr. bişi vermemişti. bu dr. a koku var falan dedim. ondan verdi sanırım. testlerde de hafif enfeksiyon görünce

kızlar hastalıktan yataktan çıkamıorum. tekimde. sıkıldım. nette de bişi yok

ben bi daha duş alsam kötü olurmuyum ki. terliyim ya kendimi iyi hissetmiyorum

dikkat edip saçlarını ıslak bırakmadıktan sonra bence bi sakıncası olmaz canım kendini daha iyi hissedersin

canlarım doktorum PPAROL 32.haftadan sonra bebeğin kalbinde hasara yol açar kesinlikle artık içemezsin dedi gittiğimde çok fena nezleydim özellikle sordum ilaç alma artık dedi haberiniz olsun.

aa ilk defa duydum ben ara ara kullanıyodum baş ağrımdan dolayıgerçi parol bitti ama aldırcaktım.minoset mi kullanabiliyoruz yani canım

evet kesinlikle onceden almak gerek.bir arkadasimin dogumundan sonra bebek alamadi gogsunu cok fena sismisti tas kesilmisti orda anladim ne kadar gerekli oldugunu.mecburi bisey gordugum kadariyla.ayyy insallah emerler bebeklerimiz bende isterim 2 yasina kadar falan emzirmek

Ya minoseti bilemiyorum sormadığım için bişi diyemem şimdi ama parol alma canım, doktorum çok bilgili birisi ıhlamur iç meyve ye yat dinlen ama ilaç artık yok dedi

bende 81 kilo ve ayak numaram 2 numara buyudu sonradan kullanamam diye almadim.2 tane var sadece ise giymelik o kadar.onlardan da cok slklldlm offf butunlestik ayakkabilarlaa.ozledim topuklu giymeyi normal ayakkabi giymeyi:26:

bende 81 kilo ve ayak numaram 2 numara buyudu sonradan kullanamam diye almadim.2 tane var sadece ise giymelik o kadar.onlardan da cok slklldlm offf butunlestik ayakkabilarlaa.ozledim topuklu giymeyi normal ayakkabi giymeyi:26:

bendeeee topuklu ayakkabı giymeyi, yüzüstü uzanmayı, bulantısız yemek yemeyi çok özledim çok... Neyse az kaldı kızlar

benim ayak numarası çok büyümedi eskiye göre. tabi sıkıyor artık. ama hala eski botumu giyiyorum. topuklu o. dolgu topuk ama bedenimin dengesi değişti ya. ayaklarıma binen ağırlık fazlalaştı zor oluyor. düz ayakkabı giymek istiyorum spor aradım ama istediğim gibi bulamadım. kendi spor ayakkabılarım da eskimişti zaten. onları da giyemiorum

aslinda sanslisin cok odemin yok demekki.spor ayakkabi en rahati,dolgu topuk giyme artik canim.burkulur falan ayagin mazallah,haliyle kilo aldik o kadar

sezeryan olmuycam inşallah.şimdilik normal doğum gözüküyor bana.son anda karar değiştirmezsem tabi:18:
canım senin odan zaten çok güzel görünüyordu fotoğraflarda ayrı oda yapmaya gerek yokki odanın bir kısmı zaten bebeğe ait olmuş.çokta güzel yerleştirmiştin eşyaları.bencede içine sinsin
dursun daha durduğu yerde ama 37 den sonra istediği zaman gelebilir.hatta mümkünse 40 ı beklemesin.38-39 ideal.bana uyarben diye diye yapıcam zaten.sürekli tembihliyorum kızımı:)
Kızlarrr merhabaa,,

Bugün benim doğumgünüm... :)))
İlk defa bir bedende iki kişi giriyorum yeni yaşıma...
Çoook güzel bir duygu..

Öpüyorum hepiniziii....

:)))))
doğum günün kutlu olsun arzu.bir dahaki yaşına kucağında bebişinle güle oynaya girersin inşallah...

o bendede oluyor.bebek dediğin gibi bir yerini dayıyor.ama bende nefes kesilme olayı olmuyor.

bendeeee topuklu ayakkabı giymeyi, yüzüstü uzanmayı, bulantısız yemek yemeyi çok özledim çok... Neyse az kaldı kızlar

bende rahatça yatmayı ve zayıf olmayı özledim. alışverişi ve giyinmeyi çok seven biri değilim ama dün kıyafetlerde gözüm kaldı.

uff bi arkadaşım erkek dr. seçmemden dolayı bişiler söledi moralimi bozdu

aslinda sanslisin cok odemin yok demekki.spor ayakkabi en rahati,dolgu topuk giyme artik canim.burkulur falan ayagin mazallah,haliyle kilo aldik o kadar

dengemi kaybedip duruyorum evet ödem çok yok sanırım. ama ayaklarım benimde şişio çok ayakta kalınca

Iyi pazarlar kizlar burda hava cok güzel esimi tv basindan kaldirabilirsem cikip biraz yürüyecegim...
Simdilik öpüyoruz sizi hayirli pazarlar hepinize

ii pazarlar kızlar kocilerinizle huzurlu günler inşallah....

dün akşamdan beri gögüslerim sızlayıp agrıyor sanki süt dolmuş gibi taş gibi.
sıkıyorum süt geliyor ama daha çok erken degilmi süt sızlamaları için??

Çok geçmiş olsun....sancı çıkmaması iyi birşey en azından ama dinlenmek gerekiyor sanırım bundan sonra bol bol...maşallah bebişine....

çok teşekkür ederim hkncim:))))

benim de oluyor o arada ama beraberinde ağrı veya nefes sıkışması olmuyor sanırım bunlar kasılma...bi de burdan duydum herhalde eğer karnınız yumruğunuzun üstü gibi sert oluyorsa o kasılmaymış...bir doktor söylemiş...

Çok geçmiş olsun rananacım...dediğin gibi bundan sonra bolca dinlenmek lazım..benim de senin gibi hiç şikayetim yoktu ama sancım oldu birden
boyle zamanlarda hemen sol tarafa uzanıp dinlenmek gerekiyor bence...

Walla çok iyiymiş. keşke bende senin gibi alıştırsaymışım.

Benim teyzemin 7. ayda sütü gelmiş...baya bayaa geliyormuş hem de....
normal sanırım

nasil bir zihniyettir doktorun erkegi kadini olurmuymus ufffff takilma bence herkesin secimi kendine fakat elestirtme istersen.bu aralar ben bakiyorum beni kirmaya calisiyorlar elestiriyorlar iki katini yapiyorum kalmiyor icimde

ay güzel arkadaşım damacana mı kaldırdın sen? yapma nolursun? allah korusun neden risk alalım bu günlere kadar gelmişiz güzel güzel...

nasıl bişey söyledi ki? noluyormuş erkek doktorla??? ya deliriyorum bu hastalıklı görüşlere... herkesin seçimi kendine kimse karışamaz ama erkek doktor seçene karışmak ve müdahale etmek ne demek??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…