2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bebek arabası buna pierre cardin ps 112 almaya karar verdim. hem anakucağı var hem baston puset olması sebebiyle almak istiyorum. fiyatı 500 tl nasıl sizce. 400 tl olan bir modeli daha var. ama onun yanlarından geçen demirler. çubuk kadar ince.

park yatak olarak prego nun bu modelini beğendim ama renk olarak karar veremedim. ben kırmızı istemiştim eşim fenerbahçeli olunca kırmızıya alerjisi var. asla kırmızı istemiyor. bu model 60&120. ben 70&110 olan modeli var o mu olsa diyorum. 3 yaşa kadar yatmıyormuş çocuk boşuna uzun almayım diyorum. geniş olsun da varsın boyu kısa olsun. 70&110 un ise kırmızısını beğendim ama eşime nasıl kabul ettireceğim bilmiyorum.

Eklentiler

• $pierre cardin ps112.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $prego gri.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $prego lacivert.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 45
iyi pazarlar kızlar
dünden beri evde tadilat işleriyle uğraşıyorum, daha dogrusu kocişi çalıştırıyorum
heran boğabilir beniii

geçmişe çok bakamadım ama arzu_mu canım dogum gününmüş, oğluşunla ve eşinle birlikte nice sağlıklı huzurlu senelere inşş :119:

geridönüşüm canım benim doktorum da erkek, hemi de çok yakışıklıı
şaka bi yana doktorun erkegi kadını olmaz söylenenleri boşver, memnunsan takma kafana

neyse ben gidim kociş kaytarmadan başında durim hepinizi öptümm

Çok güzelmiş bebek arabanız canım bence bu olsun Almışken iyisi olsun
Park yatakta lacivert koyu mu olur acaba sen oda yapacakmısın bunuda ayrıyetten senin odana mı koyacaksın
Kırmızı olaydı iyiydi ya:26: Eşinde fanatik galiba

neyse geldim, kız merve yeşil meyve diye diye bana en sonunda aldırdın o meyveden

valla herhalde vücut kendini doğuma hazırlıo artk alıştırma yaptırıo bize bu ağrılarla akşamları bnde çok ağırlaşıyorum dün gece çok ağladım eşimde gripti yolladım içeriye ddm ayrı uyuyalım bu gece yatağımız bile ayrıldı adamla bi doğursam rahatlıycam

ağrın sancın yoksa şükret valla çok zor inan ki ben yeni başladım yaşamaya ter atıyorum resmen sancıdan kramptan bu sabah 6da uyudum rsmen

aynı durum bende de var 20 gündür gtmedim anneme o geldi yaklaşık 1 hafta önce ama yetmedi önümüzdeki hafta gtcem görmeye kısmetse özlem zor ya aynı yerdeyiz 40 dk mesafe var ama adamıda bırakamıorum duramıo tek başına üzülüyorum gtmiorum bnde anneme gidince kocamı evimde olunca annemi özlüyorum zor valla bebek doğsa brz daha uğraş olursa sıkıntı olmaz bu durum sanırım :)

Hey Yarabbim beni akıllısı bulmaz ya biri zili çaldı kiralık mı bu ev diyor ne kiralığı bacım oturuyoruz işte
Yan bina o diyorum.Eşimde kapıyı üstüme kilitlemiş gitmişDaha yeni farkettim
Bir açta tarif etsen ne olur ölür müsün diyor deli mi ne ya.Valla kendi anahtarımı çıkarıp açmaya üşendim
Kadın bide ne diyor bana

canım benim eşim de koyu fb li, ben bi çok şeyini kırmızı aldım.. oda başta mırın kırın etti ama ne alaka be diye çemkirdim hemen :124:
yanında sarı olmadıgı sürece gs yi anımsatmıyor dee. hatta ben kırmızı olmasını istiyorum de elini korkak alıştırmaaa

erkek dr. konusu da şöyle. kadın varken neden erkek seçiosun vs. vs. boşverdim sölediklerini. ilk bi taktımda sonra boşverdim

mllet manyak mı ne size ne yani değil mi erkek doktora giderim kadına giderim doktora aşık olcak halim yok yada doktor bana olmıcak ya ne saçma insanların zihniyetleri

arzu mu;cnm doğum günün kutlu olsun ne güzel bişey olsa gerek yavrunla kutla
tugok;canım bnmde temmuzda valla eşime ddm unutma bebeği görünce o yokken sen vardır dedi kapak etti beni

merhaba kızlar nasılsınz bakalım ? biz bi iyi olamadık artık zaman gecsn doğum gelsn ıstıyorum ınanın çok yoruldm emnm hepmz oleyızdr hastalığı ağrısı hıc bıtmıyor sımdı bırde grip çıktı basıma gözler kalkmıyor zaten hormnlarm tavan yapmş durumda sreklı ağlayasm glıyor annem geldi dün bugün gitti canm annem hep çalısıyor hem gelip bnm evımn temzlıne yardım edıyo hayırsz kv olunca boyle oluyo ınsan sormaz mı bır kere bı ısın varmı yardıma ıhtyacn varmı ancak lafa gelnce konusurlar iskele gibi .

arzum doğm günün kutlu olsn cnm nce yıllara

arzu mu;cnm doğum günün kutlu olsun ne güzel bişey olsa gerek yavrunla kutla
tugok;canım bnmde temmuzda valla eşime ddm unutma bebeği görünce o yokken sen vardır dedi kapak etti beni

bende tembihliyorum doğum hediyemi al diyorum sonra hastaneye çiçek isterim diyorum... sölemesem aklına gelmez benimkinin çünkü...

geçmiş olsun canım.. tez zamanda atlatırsın inşallah...

ranana'' valla canim sok oldum damacanayi kaldirma lutfen sucuya koydurt olmadi esini bekle

aynı sıkıntı bendede var ama bnm kendimde sıkıntı :s mutfağa koyduk damacanayı balkonda kirlenio die temizlik fln yaparken mutfağı temizlicem mesela kaldırıorum itiyorum veya ben hiç dkkt etmiorum ya maşallahım var ama 7 aydır pat küt yapıorum işleri cam flnda sildim beklicem de o bu gelsin evimi temizlesin die mi valla ben dayanamıorum mutlaka her hafta sonu heryeri kaldırıorum iyi bişey değil ama herkesin bünyesi bir değil denenmemesi rica olunur
kızlar bebeklerinizin isimlerinizi krarlaştırdınızmı

biz hala ha bire degiştirip duruyoruz :

yok be canım nerde yakıştıramıorum hiçbir ismi oğluma gidip geliyoruz isimler arasında kısmet bakalım
bende rahatça yatmayı ve zayıf olmayı özledim. alışverişi ve giyinmeyi çok seven biri değilim ama dün kıyafetlerde gözüm kaldı.

zayıflığı bende özledim fil gibi oluyorum her geçen gün.Alışverişi ve giyinmeyi o kdr çok seviyorum ki ama inan 7 aydır hamilelik dışında bişey almadım onlarda 5,6 parça giyip duruyorum bazı şeylerim badiler fln esnek olanlar zaten oluyor ama doğursam kiloları verip deli gibi kıyafet alıcam valla özeniyorum bazen
Iyi pazarlar kizlar burda hava cok güzel esimi tv basindan kaldirabilirsem cikip biraz yürüyecegim...
Simdilik öpüyoruz sizi hayirli pazarlar hepinize
iyi pazarlar tatlım çık gez valla biz ev kuşları evde oturuos napak

aman napıon cnm sen bide tecrübeli annesi göğüs sıkılır mı ? sakın yapma bi daha kasılmaları arttırıo oynama göğüslerle bnde o hatayı yaptım bilmediğim için yengem çok kızmıştı ilk ağız sütü o bebişe lazım olucak

çok güzel bi bilgi vermişsin sağol canım çok önemliymiş sancılar gerçekten :) o yzden görmcem diodu 7ayından snra hafif sancıların olursa bu çok iyi diye bnde manyakmı ne bu kadın diodum
kızlar ağrılardan bahsetmişken, benim vajinanın içi ağrıo sanki. bu şekilde bişi hisseden var mı

ben suyu az tükettiğim günlerde oluyor vajen içine doğru hafif ağrı sızı gibi bişey böyle ama sürekli değil bide bebek aktifken bazen kafa çok oynuosa onun sızısıda vuruo
Kızlarrr merhabaa,,

Bugün benim doğumgünüm... :)))
İlk defa bir bedende iki kişi giriyorum yeni yaşıma...
Çoook güzel bir duygu..

Öpüyorum hepiniziii....

:)))))
tekrardan doğum günün kutlu olsun canım

Merhaba bayanlar ve hoşçakalın,bir süre giremicem eve geri gidiyorum annemlere kalmaya gelince gene görüş.byby öpüldünüz sizde kuzularda by

Kızlar doğum günüm için mesajlarınıza çook teşekkürler..
Bir dahaki yıl inşallah pstanın ıcıne parmaklarını sokan,
ben mumu uflerken yakamı basımı yolan bir yavrucakla karşılamak kısmet olur;
hepiizeee...

denizkizi57, yedim valla pastadan; zaten özellikle hafif olandan aldırmıştım;
zeyyynonun pastasındansonra canım cekıyordu zaten ama dogum gunumu beklıyım diyordum,
iyi geldi gerçekten :)))

geridonusumkutusu
, nasıl oldun, yalnızım, hastayım yazmışsın;
daha iyi misin şimdi?

hastayım hala. eşimde hasta. bi yerden mi bulaştı bilmiorum yarın için izin aldım bugünden neyseki. kafam biraz ondan rahat

Doktor sadece ilişki oldumu diye sordu..Hayır dedim..Başka açıklama yapmadı..Malum devlettekilerin ağzından lafı almakta zor

bu sorudan ilişkinin artık tehlikeli olduğunu çıkarabilir miyiz kızlar
sizlerde durum nasıl devam mı?

canım sıkma, ben de bu göğüs ucu çıkarıcılardan almıştım bi denym dedim su gibi bişey gelmeye çalıştı devamı da süttü belki bilmiyorum hemen bıraktım

kızlar bebeklerinizin isimlerinizi krarlaştırdınızmı
biz hala ha bire degiştirip duruyoruz :

bizim de hala ismimiz yok ya
kızımız olcak , ben de hiçbi ismi yakıştıramıyorum

bende tembihliyorum doğum hediyemi al diyorum sonra hastaneye çiçek isterim diyorum... sölemesem aklına gelmez benimkinin çünkü...

benm de kociş araba alıyor baana, salı gelicek işte, ama nasıl kullanıcam bu halde bilmiyorum, en azından 2-3 hafta binerm iyice alışmış olurum, sonrası tehlikeli olur dimi

kızlar biz de araba, park yatak filan inceeledik bugün
baby 2 go nun çift yönlü bi arabasını beğendm ama çift yönlü hakkında ne düşünüyosunuz?
biraz büyük gibi geldi bana
cuma hepsini alıcaz ama, o zamana kadar karar ver dedi kociş
bana yardımcı olun kızlar ya, hangi park yatak, hangi arabaaaa ooofff ne zormuşşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…