2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
minikuss kutumu boşalttım. ıhlamur nane limon ve zencefil içtim. bi ara iyileşio gibiydim bu sabah iyice kötü olmuşum. terlemek istemiorum yataktan çıkmak zorunda kalıorum die.

yataktan çıkmamam lazım. banada bakcak biri lazım. iyice herşeyi içip içip terlemem lazım. pazar günü eşim ilgilendi ama ptesi ve salı tekrar kaptım şifayı. annem şu an istanbulda bile değil

merhaba arkadaşlar, ben çok fazla giremiyorum; girdiğimde de yazılanları okuyorum. bilgisi olanlara bir sorum olacaktı. benim 2 aydan beri bel, kasık ve karın ağrılarım var. biraz iş yaptıktan sonra ayakta duramıyorum ve aşırı ağrı çekiyorum. doktora gittim doktor bebek aşağıda dedi, ciğer geliştirici iğne yaptı, erken doğabilir diye. şimdii de ağrılarım var. bu şekilde ağrısı olan var mı, benim ki normal mi, bilemiyorum.

bende her muayeneye 30 tl veriyorum ama doğum miktarını tam bilmiyorum, tahminimce 500 tl civarı bişey yinede pahalı yawww

bende ağrısız istiyordum ama vazmıgeçsem ne

eşini taktir ettim doğrusu, bende ailesinden uzak biri olarak kesinlikle giderdim ailemin yanına, görümcende haklı tabia ama sana sormadanda seninle ilgili plan yapamaz kimse zaten doğum izniniz öyle çok değil kışın mecbur istanbulda olacaksın yazı bari doya doya geçir, ayrıca oruç meseleside ne kadar saçma öyle plan yapılırmı hiiç muşta günler kısa diye cık cık cık, sen bilirsin tabi senide anlıyorum vicdanın el vermiyordur ama ben olsam giderdimmm

Ben de öyle ama 5 gün kıyamıyorsam 2 gün öyle bir kıyıyorum ki tüm haftanın acısı çıkıyor kocamdan :) ben izne ayrıldım canım da, demeye çalıştığım ben sabah onunla erkenden uyanınca da geç geliodu, şimdi ben yayılınca sabahları o da benle yayılıyo tabi; yine geç gelio sonra da vay sabah geç çıkmış da ondanmış... Git! İşkolik oğlu işkolik

kocişini birkez daha taktir ettim bencede böyle daha mantıklıymış hem eşini hem aileni hemde kendini memnun etmiş olursun tatlımm

Yaa her okuduğumda daha çok üzülüyorum sana, çok geçmiş olsun. Ben de yapamıyorum ama artık biraz daha bencil olmamız mı gerekiyor acaba? Bu insanların bizi düşüneceği yok, yakıp gemileri alauına gider mi yapsak isyan ededim var herkese atarlanasım var benim bugün.. Dikkat et kendine valla sen ve bebeğinden önemli kimse yok artık bunu böyle düşünürsek insanlara da belki azıcık hissettirebiliriz

Kızlar günaydın geçmişi tam okuyamadım geçen bir halt ettim balkon yıkadım halbuki hep eşim yıkıyodu o nöbetten geldi diye kıyamadım sonra benim de adet sancıları gibi sancım oldu geçti ama korktum o yüzden fazla iş yapmayın dikkat edin artık az kaldı bi de kayınvalidelere görümcelere sinirlenmeyin ve taviz vermeyin tamam gelip görsünler torunlarını yeğenlerini ama çok da fazla işe karıştırmayın sonra hakkından gelemeyiz

Günaydın annişler! dün eşim tatil olunca oğluşun ihtiyaçlarını bitirdik sayılır.. yatsan dan iki tane yatak ,yün yorgan yastık aldık.tavsiye ederim çok güzel.ikea dan odasına halı aldım çok da uygun 75 tl. kızılcık şerbeti aldım malatya pazarından lohusa şerbeti için.paşabahçeden de sürahi ve bardak takımı aldık..gece 11 de gelip dolap ve çekmece kulplarını da taktılar şükür artık silip yerleştiricez..bir de küçük bavul aldım hastane için onu yerleştirdik mi oğluşu beklicez artık hayırlısıyla ağrısı olan ,hasta olan annişlere acil şifalar,kayınvalide görümcezedelere sabır diliyorummm

yastık yorgan kaça aldın. lohusa şerbeti nasıl yapılıo

denizkızı tatlım seni çok iyi anlıyorum arada kalmışsın ama çok iyi niyetlisin. önemli olan sen ve bebeğinsin unutma görümcen kendi planını nasıl bozmuyosa sende bozma bence hiç vicdan yapılacak bişi yok bunda. ama koca konusuna gelince bende kıyamazdım heralde o kadar ayrı kalmaya eğer git gel yapıcaksanda bu kocan için olsun görümcen için diil ( görümcem yok ama olsaydı heralde ben hiç sevmezdi )

taliaa eşin gelmiş gözün aydın canım
kralkaya yaşadıklarını anlayabilmeme imkan yok ama o dışardan gördüğün hamileler varya herşeyleri dörtdörtlük dedğin onların bile yüzlerce derdi var inan bana içini ferah tut azıcık bakış açını değiştirip çocukların için hayattan zevk almaya çalış tatlım. şimdiden depresyona girmeyelim (bende dün kıyısından döndüm depresyonun yani döndürdüm kendimi. bebişim için mecburum çünkü huzurlu olmaya)
geridönüşümkutusu canım eğer üst solunum yolundaysa hastalığın zencefil ve bal karışımını mutlaka dene doğal antibiyotik

yastık yorgan kaça aldın. lohusa şerbeti nasıl yapılıo

yastık 80 tl,yorgan 180 tl..indirimli fiyatı bu,fazla gelebilir ama yün yorgan çok hafif ,yastık da tamamen doğal koyun yününden..ben çok beğendim. lohusa şerbeti için aktarlarda kızılcık şekeri satılıyor canım kırmızı tablet gibi bir şey onu sıcak suda kaynatıyorsun lohusa şerbeti oluyor..

üst alt karışık sanırm :)

zencefil bana çok iyi gelir ama eşim kök zencefil almamış. normal zencefil almış. dün biraz içtim ama pek iyi gelmedi

Dün İKEA çıkarması yaptık eşimle. Neme lazımdı sanki. O kadar yoruldum ki hala yorgunluğum geçmedi. Mağazanın her yerini görmeden çıkamıyorsunuz var mı böyle bir şey İkeadaki bebek-çocuk nevresimlerine bayıldım. Desenler şahane, fiyatlar da makul. Oğluşum için oyuncak saklama filesi ve saklama kutusu aldım.
Eki Görüntüle 693911

Bu da kendime

Eki Görüntüle 693912

Canım inşallah geçici bir dönemdir bu yaşadığın. Bazen öyle olur ya, kimse bizi sevmiyor anlamıyor deriz. Ben de eşimle tartışınca kendimi çok kötü hissediyorum. Dışarıdan mutlu gördüklerine çok özenme, kimbilir onların da ne sıkıntıları vardır. Bu depresyon hallerinde gebeliğin de çok etkisi var. Kızınla teselli bul bebeğini düşün.

günaydın kızlar ,,
2 gündür gündüzleri hiç bakamadım buralara malum izindeyim kahvaltı davetlerini kabul ediyorum
akşamları biraz bakabildim geçmişe, umarım keyifler yerindedir..

Biz birbirimize yardımcı olacağız artık madem sırayla depresyona girip girip çıkıyoruz, iyi olanlar olmayanlara moral veriyor, birkaç gün sonra iyileşenler de kötüleşenlere moral vermeye çalışıyor, böyle yuvarlanıp doğuma kadar gidecez inşallah ben de bugün bunalımlıyım ağlayarak uyandım bayağı da bi süre durduramadım.. rüyamda ne gördüm diye sorarsanız masmaviydi deniz alabildiğine görüş mesafesi, ama ben sahildeyim, kardeşim yüzüyor ve ben ağlayarak bağırıyorum '' ama ben bu yaz sadece 4 kez yüzdüüüüm''. bu muydu bu kadar ağladığım bilmiyorum ama hareket edememek gerçekten beni çok sıkmaya başladı.. valla bebişim kıymetini bilsin, başkası için asla dayanamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…