günaydın herkese..çok kötüydü dün gecem hiç uyuyamadım göğüs ağrısından,4-5 kere tuvalete gitmekten...sağolsun dün akşam bir de kayınvalidem delirtti beni sabaha kadar ağladım...düşünsenize daha evleneli 5 ay olmuş bunun 3,5 ayı doktor kontrolünde kansızlık vs. giderilmesi için beklemişiz Allah'a şükür doktor artık çocuk yapabilirsiniz dediği ilk anda hamile kalmışım ,bu güzel haberi veriyoruz sonra şöyle diyor 'tüp bebek mi?' ...3,5 ay bilerek beklediğim halde direk kusurlu damgası yemişim meğer...nasıl canım acıdı anlatamam hiç de bir cevap veremedim..çok kırdı beni...en kötüsü de cevap verememek..sabaha kadar ağrı şu bu bahane sinirden uyuyamadım...Allah onu bildiği gibi yapsın..canım annem daha bilmiyor duysa nasıl sevinir ne güzel şeyler söyler..Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
hayırlı olsun canm Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallh
bende kendı kendıme nazar degdırdım sanırım hıc bulantım yok dıyodum
ama dunden berı fena vurdu
cok gaz var mıdemde durmdan gak guk bırde oguruyorum sabahtır elım kolum kalmıyo
ustelık daha kımsenın haberı yok bayramda boyle olursam anlarlar herhade soylememk zorunda kalırım
kızlar merhaba benhisgde aranıza yeni katıldım.doğum tarihim 27 haziran:)
ayyy canım gözün aydın çok sewindim karışıklık için kusura bakma sorun bendemi oluştu öylemi oldu anlamadım
dum tıss dum tıss atıyodu haa senin bebiiş fena olacak desene
bu arada ne testi yaptırdın:26:
bebeği görememen çok normal canım, biz de göremedik henüz..Herkese Selam,
Benim biraz akla ihtiyacım var. 31 yaşındayım. PKO'luyum. 2 - 3 ayda bir adet görürüm. 17 Ekimde mide bulantılarımdan ve sürekli uyumamdan şüphe ederek idrar testi yaptım pozitif çıktı. aynı gün yani 17 ekimde kan testi yaptım. 47882 çıktı. ertesi gün 18 ekimde doktora gittim. keseyi gördü. 18 mm dedi. ama embriyo gözükmüyor halen dedi. bu arada karından baktı. vajinadan baksak büyük ihtimalle bebeği de görücez ama hiç zorlamayalım şimdi bebişi bayramdan sonra gel dedi. sat bilinmediği için kese ve kan değerine göre yaklaşık 6 - 7 haftalık bebek dedi. Bir sorun varmış gibi konuşmadı ama tecrübeleri en taze olanlar sizlersiniz, tüm bunlar normal mi yani henüz bebeği görememek...
her gün muzumu 4-5 arası yiyordum, sabahları yemeyi deniyim bakalım işe yarayacak mı.. saol canım :))Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. çalışamayacak kadar çok etkiliyor bazen. evde olunca daha kolay. iş yerinde sıkıntı( çubuk kraker veya muz iyi geliyor bana bastıyor bir parça, her bünyede işe yarar mı bilemiyorum tabi :)))
aynı durumdayım deryabaşım geçmiyor
migren hafifler derlerdi hamilelikte, ben de öyle olmadıdaha da coştu sanki hatta...
bulantı yerine baş ağrısından çekeceğimi hiç düşünmezdim.
aynı durumdayım derya
migren neredeyse yok oluyor hamilelikte derlerdi ama ben 2 günde bir baş ağrısı çekiyorum ve bu mide bulantısından da gaz sancısından da beter bişi
bayramda kayinvaludeme soyluyecegim
tedaviyle oldugunu kimse bilmiyor bizler daha erken ogreniyiruz hamileliginizi buda dikkat cekiyor tabii
sizce erkenmi kac haftalikkeb ogrendiniz? ve siyledinix
o kayınvalide değil kaynanaymış
hiç bir şey yapmıyorum canım.. evdeki işimi, eşimi ihmal edip eve gider gitmez uyuyorum neredeyse..gözlerim kaydı artık ya, ne uyumak istiyorum ne uyanık kalmak... 1-2 gün ara veriyor sonra tekrar başlıyor. dün sabah başladı hala devam ediyor. dr. günde en fazla 2 parol a izin verdi. her alışımda vicdan azabı çekiyorum bebeğim içinzaten işe de yaradığı pek söylenmez. sen ne yapıyorsun ağrın olunca? Allah yardımcımız olsun...
tedaviyle oldugunu kimse bilmiyor bizler daha erken ogreniyiruz hamileliginizi buda dikkat cekiyor tabii
hiç bir şey yapmıyorum canım.. evdeki işimi, eşimi ihmal edip eve gider gitmez uyuyorum neredeyse..
uyuyunca geçiyor Allahtan.. Ağrı kesici içmedim henüz, elime alıyorum bırakıyorum..
bol bol su iç olur mu? Daha az sıklıkta gelir migrenin :106:
birde papatya yağı ile başına masaj yaparsan hafifliyor..
denozcum anca okuyorum geçmişi,yeni gördüm mesajını.çok sevindim tebrik ederimmaşallah bebişin baya büyümüş ne güzel bende 20 sinde gördüm senden iki gün önce benim bebişim daha minikti 7mm bende 7+1 olmama rağmen 6+4 dedi.bende gerideyim biraz:44:
canım senin ilk bebek mi?benim ilk bebeğim olucak inşallahbuarada nerden biliyorsun soldan yumurtladığını?
o kayınvalide değil kaynanaymış
bencede o kaynanaymış resmenn
bebek solda olunca kız, sağda olunca erkek derler
Günaydın herkeseben gibi çalışan var mı acaba :106:
aynen bende yataktan birden kalkıorum canımya,
evet benimde solda bebişim.
valla erkek olursa, kocam uçar
bana sağlıklı olsun da, cinsiyeti önemli deil kurban olduğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?