2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

o kayınvalide değil kaynanaymış

:))))))) 7 haftadan sonra başlıyo kaç haftalıksın sen :))))bende onlar daha başlamadı ama acayip gaz sancısı çekiyorum ya sürekli gazım var.bende de kimse bilmiyo gerçi benim daha dün belli oldu.ama kendimi çok garip hissediyorum...

başım geçmiyor
migren hafifler derlerdi hamilelikte, ben de öyle olmadı daha da coştu sanki hatta...
bulantı yerine baş ağrısından çekeceğimi hiç düşünmezdim.

bayramda kayinvaludeme soyluyecegim
tedaviyle oldugunu kimse bilmiyor bizler daha erken ogreniyiruz hamileliginizi buda dikkat cekiyor tabii
sizce erkenmi kac haftalikkeb ogrendiniz? ve siyledinix

cnm önemlı dgl ama dgr arkadasa uzuldum.testler kan sayımı falan.doktora gttgnde ıste.5 hafta sonrada ıkılı test yaplacak dedı.

bebeği görememen çok normal canım, biz de göremedik henüz..
inş bir sonraki kontrolünde görürsün bebişini..
hoşgeldin aramıza

her gün muzumu 4-5 arası yiyordum, sabahları yemeyi deniyim bakalım işe yarayacak mı.. saol canım :))

başım geçmiyor
migren hafifler derlerdi hamilelikte, ben de öyle olmadı daha da coştu sanki hatta...
bulantı yerine baş ağrısından çekeceğimi hiç düşünmezdim.
aynı durumdayım derya
migren neredeyse yok oluyor hamilelikte derlerdi ama ben 2 günde bir baş ağrısı çekiyorum ve bu mide bulantısından da gaz sancısından da beter bişi

aynı durumdayım derya
migren neredeyse yok oluyor hamilelikte derlerdi ama ben 2 günde bir baş ağrısı çekiyorum ve bu mide bulantısından da gaz sancısından da beter bişi

gözlerim kaydı artık ya, ne uyumak istiyorum ne uyanık kalmak... 1-2 gün ara veriyor sonra tekrar başlıyor. dün sabah başladı hala devam ediyor. dr. günde en fazla 2 parol a izin verdi. her alışımda vicdan azabı çekiyorum bebeğim için zaten işe de yaradığı pek söylenmez. sen ne yapıyorsun ağrın olunca? Allah yardımcımız olsun...

tedaviyle oldugunu kimse bilmiyor bizler daha erken ogreniyiruz hamileliginizi buda dikkat cekiyor tabii

hem k.validem hem annem adet tarihlerimi bildikleri için benim öğrendiğim gün onlar da öğrendiler :) ama anlaştık, herkese söyleme olayını kalp atışına kadar beklettik. şimdi soranlara söylüyoruz artık.

hiç bir şey yapmıyorum canım.. evdeki işimi, eşimi ihmal edip eve gider gitmez uyuyorum neredeyse..
uyuyunca geçiyor Allahtan.. Ağrı kesici içmedim henüz, elime alıyorum bırakıyorum..
bol bol su iç olur mu? Daha az sıklıkta gelir migrenin :106:
birde papatya yağı ile başına masaj yaparsan hafifliyor..

canımcım,ben 5 haftalıkken öğrendim.annemlere ablamlara hemen söyledim ama yakın çevreme kalp tışlarını duyduktan sonra söyledim canım

su ile pek aram yok artırıyım bakıyım içmeyi. sağol canım. geçmiş olsun...

Kızlar, mesaim bitiyor
şimdiden herkesin bayramını kutlarım
Bebişlerinize ve kendinize iyi bakın :))

Mnsrozcum cok saol canım, ben de seni cok tebrik ederim. Bebisini kucağına almayı nasip etsin canım. Küçük veya hafta olarak geride olması tamamen döllenme zamanıyla ilgiliymis küçük veya geride diye sakın uzulme tatlim. Bebeğin annenin beslenmesinden veya genetik nedenlerle büyük veya küçük olması 3 aydan sonra belli oluyormuş. İnsallah hepimiz saglikla doğumlarını yaparız yavrularımızın. İyi bayramlar herkese. Yavrularımızla beraber ilk bayramımız olacak bu:)

bebek solda olunca kız, sağda olunca erkek derler

Günaydın herkese ben gibi çalışan var mı acaba :106:

bizdede solda erkek derler :) annem bnde sağdan abimde soldan kalmış
aman cnm ya nerde olursa olsun mercimekler orda olsunda içimizde kız erkek fark yapmaz
aynen bende yataktan birden kalkıorum canımya,
evet benimde solda bebişim.
valla erkek olursa, kocam uçar
bana sağlıklı olsun da, cinsiyeti önemli deil kurban olduğum

bnmde kocam erkek çok istio nedenide 2.kız olursa abisi olsun istio ondan :) ben takılmam pek kız daha cici hatta

ben adetime 4 gün kala testte siliği gördüğüm an yaydım hayatta dayanamam ki insan mutluluğunu paylaşmak istio görümceme söledik o da yaymış sülaleye :) annemler çok sevindi kalabalık bi aileydik biz herkes uçtu havalara ben daha 10 günlükken öğrendim :)

kızlar benim bebişler çift yumurta ikizi bi kız bi erkek olma ihtimali var mıdır? ahhh olsa ne güzel olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…