2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
herkese günaydın:))
arzucum gözünden kaçtı sanırım ben kalp atışlarını duydum,eklersin bi ara (20.10.2012)
eline sağlık tekrardan

hcg daha yüksek oluyor ve iki kese oluyor bildiğim kadarı ile

ben bulantılar yüzünden üç gündür işi asıyorum bakalım bayram bitince ne olacakbu arada avatarını çook beğendim pek tatlı

ahahah sevin işte bebiş güzel beslenir bizimkiler eciş bücüş çıkcek bu ne dicez
yaa canım, şaka yaptın biliyorum ama yazdığın çok içime oturdu nedense, hamilelik duygusallığıdır herhalde hormonlardandır

amin güzelim hiç canını sıkma kayınvalideler kıskanır çünkü oğullarının kendinden bir parçası olacak ve o bu parçayı çok sevecek ve siz artık tam bir aile olacaksınız oğluda bu vesileyle ondan kopacak artık eskisi gibi oğlunun tek hakimi olamayacak...bende kayınvalide den muzdaripim 2 çocuğumu burnumdan getirdi bir gün bildirmedi hamile olduğumu duyunca ağlama tripine girdi sinirlerim hat sahfada bende bir şey diyemiyorum çünkü karşılığında ne cevap alırım bilemiyorum.sadece eşime doğuma lütfen anneni çağırma dedim ben mi o mu doğuruyor anlayamıyorum çünkü:2:

birdgirl, belki çok kesin konuştuysanız hani "bu ay olacak" gibi ondandır, canım tüp öyle 3-4 ayda olmuyor zaten, 1 sene deniyorsun sonra da tüp için aylarca bekliyorsun ki tüp ile olanlar da çocuk bu şekilde çocuk sahibi olanlar da anne baba..sıkma canını böyle şeylere, arada yaşlılar öyle seni düşünmeden yorum yapıveriyorlarmisal ben erkek çocuk istiyordum önceden, bunu da k.annemle paylaşma gafletinde bulundum. Eşimin tarafında kız torun var diye erkek istiyor o da. Bu benimki kız olacak öyle hissediyorum dedim, aa öyle deme belki erkek olur demesin mi..bi de kız olursa bilmem ne erkek olursa daha büyük bir bilmem ne alacakmış onu söylüyor. Kötü niyetinden değil muhtemelen benim ne hissedeceğimi düşünemediğinden.Sonuçta tüp de olsaydı kız da olsa erkek de olsa..torun olacak ve çook sevilecek eminim

Son düzenleme:

canım günaydın,
canım tüp bebek mi sorusunu niye üstüne alındın ki?bir çok sorun erkek infertilitesi yüzünden de olabiliyor.o bi cahillik edip sormuş sen hiç oralı bile olmıcaktın.gece boyuncada bebeğinide boşu boşuna üzmüşsün.Allahım sana mucizeni bekletmeden aratmadan vermiş onun kıymetini bil,ona ve kendine iyi bak.üzme artık kendini tamam mı canım?
annelerimiz bizim baş tacımız onları yaşarken kıymetini bilmeliyiz.bizde inşallah anne olacağız ozaman kat kat daha fazla anlıcaz annelerimizin kıymetini...
neyazıkki benim kayınvalidem vefat etti,ama herkes benim kadar şanslı olamıyor.benim kayınvalidem melekti.erken ayrıldı aramızdan.eminimki şuan bilse beni pamuklara sarardı.Allah mekanını cennet eylesin...

haklısın canım ben sadece bu kadar güzel şeylerin çok kıymetli olduğunu, Allah'a şükür çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum ...ne var sanki burnumuzdan getireceklerine bizim mutluluğumuzu paylaşsalar .. beni kendinden nasıl soğutuyor bi anlasa ...yazık.. iyi demişsin eşine bazen söyleyebilmek lazım bazı şeyleri,stresten uzak durmamız lazım sonuçta..

Merhaba Haziran anneleri...
Ben Nisan annesiyim,ziyarete geldim:)
"Ebrusen" isimli üye bizim topicte bir soru sormuştu ,o gün cok yogundum.
Cevap veremedim icimde kaldı ...

Canim benim bebeğim 9. Haftaya kadar görülmedi.11. Hafta kalp atışı görüldü.
Geç döllenme diye bir olay var Dr 'unun bundan haberi var ins.Sen gönlünü ferah tut,dilersen Dr değiştir...Hiç birsey için erken davranma...

Hepinize sağlıklı,hayırlı doğumlar olsun...
Hersey gonlunuzce olsun :)

Hayırlı bayramlar şimdiden...

yok canım biliyordu hatta kansızlık için ilaç kullandığımı ve beklediğimi..ama işte cahillik mi desem ne desem bilmiyorum..dediğin gibi tüp bebek olayını ne zannediyor anlamadım herşeyi bu kadar çok bilen insan bunu atlamış demekki..kayınvalidenin sana söylediklerine de şok oldum ama dediğin gibi kötü niyetli olmadığını ,bizim hasas olduğumuzu düşünemediğini varsayıyorum ve bebişlerimizi çok sevecekler doğru..eşimize saygımızdan sabır göstermek durumundayız başka çare yok...

canım ben bunu eşime söyleyene kadar 17 sene geçti başta kayınvalidemi seveceğim ve annemden ayrı tutmayacağım diye kendi kendime söz vermiştim.(annem babaannemle bir ömür aynı evde yaşadı(2 yıl önce babanemi kaybettik))ama maalesef tutumlarıyla beni kendinden soğuttu yapıcı değil yıkıcı bayram geliyor bakalım beni nasıl sinir edecek çocuklarımı bir gün olsun sevmedi hele oğluma düşman gibi davranıyor çok ağrıma gidiyor eşimse annesi için ölür

Herkese Selam,

Benim biraz akla ihtiyacım var. 31 yaşındayım. PKO'luyum. 2 - 3 ayda bir adet görürüm. 17 Ekimde mide bulantılarımdan ve sürekli uyumamdan şüphe ederek idrar testi yaptım pozitif çıktı. aynı gün yani 17 ekimde kan testi yaptım. 47882 çıktı. ertesi gün 18 ekimde doktora gittim. keseyi gördü. 18 mm dedi. ama embriyo gözükmüyor halen dedi. bu arada karından baktı. vajinadan baksak büyük ihtimalle bebeği de görücez ama hiç zorlamayalım şimdi bebişi bayramdan sonra gel dedi. sat bilinmediği için kese ve kan değerine göre yaklaşık 6 - 7 haftalık bebek dedi. Bir sorun varmış gibi konuşmadı ama tecrübeleri en taze olanlar sizlersiniz, tüm bunlar normal mi yani henüz bebeği görememek...

sana da günaydın canım ne bileyim işte inanılmaz duygusalım ondan heralde alındım, bide kayınvalidem, kadında problem varsa tüp bebek yapılır diye biliyordır eminim.. gereksizdi bu kadarı doğru çok üzdüm kendimi de bebeğimi de..ama işte iki güzel laf etse ne olur sanki demekten alamıyorum kendimi..kırgınım..ama uzatmayacağım bebeğim için.. sen şanslıymışsın Allah rahmet eylesin..ne güzel kayınvalidenden böyle güzel bahsedebilmen..çok duygulandım...

ben bulantılar yüzünden üç gündür işi asıyorum bakalım bayram bitince ne olacakbu arada avatarını çook beğendim pek tatlı
benim de bulantılarım başlayacak galiba, iş yerinde zor günler beni bekliyo
Allahım kız isteyen tüm anne adaylarına avatarımdaki kadar tatlı bebişler versinn inşallah

ne kadar acı daha gelmeden strese girmek bakalım bu sefer neler söyleyecek diye düşünmek....annelerimiz ,ananelerimiz çok daha sabırlıymış eskiden..inşallah ben de başarırım..Allah bize sabır versin canım inşallah bayramın güzel geçer..(Allah rahmet eylesin babannene)

ay canım maşallah tebrik ederim
canım sıkıntı yapma hiç bir sorun yok bence,bayramdan sonra görürsün bebişini
karından göremez hemen zaten,alttan baksa görürdü eminimki
hayırlı olsun

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.doğum tarihim 27 haziran:)

hayırlı olsun canm Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallh

bende kendı kendıme nazar degdırdım sanırım hıc bulantım yok dıyodum
ama dunden berı fena vurdu
cok gaz var mıdemde durmdan gak guk bırde oguruyorum sabahtır elım kolum kalmıyo
ustelık daha kımsenın haberı yok bayramda boyle olursam anlarlar herhade soylememk zorunda kalırım

Son düzenleyen: Moderatör:
ay canım maşallah tebrik ederim
canım sıkıntı yapma hiç bir sorun yok bence,bayramdan sonra görürsün bebişini
karından göremez hemen zaten,alttan baksa görürdü eminimki
hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim :)))) hepimiz için en hayırlısı olur inşallah. hala sersem gibiyim. hiç ümidim yoktu tedavi olmadan hamile kalabileceğime.

benim de bulantılarım başlayacak galiba, iş yerinde zor günler beni bekliyo
Allahım kız isteyen tüm anne adaylarına avatarımdaki kadar tatlı bebişler versinn inşallah

Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. çalışamayacak kadar çok etkiliyor bazen. evde olunca daha kolay. iş yerinde sıkıntı ( çubuk kraker veya muz iyi geliyor bana bastıyor bir parça, her bünyede işe yarar mı bilemiyorum tabi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…