2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bu mide bulantılarının ve özelikle akşamları başlayan gazın tüm kaynağının folik asit hapları olduğuna kanaaat getirmiş bulunuyorum arkadaşlar :)
hapa başlayana kadar hiç bir şikayetim yoktuu kasık ağrıları ve göğüss ağrıları dışındaaa... şimdi hem onlar katlandıı ikiye hem de bulantı ve gaz eklendi
bazen ne yapıp ne yiiceeğimi şaşırıyorummmmmm

gözün aydın canım :) şmdi nasıl mutlusundur
evet canımm çok :)) darısı tüm annişlere

ultrasonda göremedin mi cnm sen miniği aslında anlardın kendinde baksan yoksa daha küçük görünmüomu fln dedi :s

böle görünmedi mi cnm
yook gayet nrt görünüyomuş bebegim, ama ekranı bana çevirmedi doktorum ondan görmedim dedim canım. Eşim çok net görmüş,ekranın karşısındaydı o.. Virgül şeklinde diyo, küçük bi fasulye kadar diyo

gözün aydın canım,darısı bizim başımıza :)
teşekkür ederim canımm, inş sizde güzel haberlerle gelirsiniz doktor kontrolünden

gözün aydın canım kalbi atıyorya boşver onu birdahakine görürsün sıkma canını boşuna :) en azından bayrama girmeden attığını öğrendin miniğinin kalbini :) çok güzel bir haber bu :)
evet tatlım, içim rahatladı.. Babası görmüş ya ben de bir sonraki kontrolde görürüm artık :)))

Ay tebrik ederim Nektar masallah
İnsallah bende bayramdan sonra duyarim ...
bizimki duyulmuyodu galiba, ama görülüyomuş minik minik attığı.. Sizinki de mutlaka görünür canım :))) hatta inş duyarsınız..

tatlım ya bnm değil resim netten alıntı :) bnmde inş böle net çıkar ben sen gördün mü böle bişiymiydi die sana örnek olsun die koydum resmi :)darısı başıma bayramın 3 .günü gtcem ben

senle aynıyız canım ya bnm değil üstte açıklamasını yaptım örnek olsun die 7 haftalık bebek o bnm daha yeni 6 :) inş dediğin gbi darısı bizede öle görürüz mercimeği

sengelen ya cnm ortaya yerleşmiş ddn ya ben hep solumda hssediorum neden öle yada bana mı öle gelio o yerleşmiş midir iyice :s korkuom ben hep ya dış gebelikse falan die ama öle belirtilerim yok kötü ağrım sızım kanamam vs olmadı hiç ak kara cumartesi bakalım

korkma canım bişey olmaz benimde hep sol tarafım agrıyodu bugünde çok agrıdı ama ultrason resminde birazcık sagta tarfta ama ortalamış gibi kese bakalım senin az kaldı 3. günü gitcen bende çarşamba günü gitcem

onlar neden olmuyor ama arttırdıkları kesin, ben folik asiti 9 aydır kullanıyordum o bulantı ve gaz bebekten..doktorun dediğine göre hcg hormonu yükseldiği için oluyormuş aman düşmesin de varsın bulantı olsun

canım çok sevindimfoto daha çok alırsınız merak etme, bir dahaki gidişe duyarsınız da, videoya kaydedebilirsiniz. Biz de onu unutmuşuz ama hala kulağımda o pıtpıtlar

Hadi gözün aydın inşallah hakkında en hayırlı olacak şekilde ataman da gerçekleşir bebeşler rızıklarıyla beraber geliyolar. Benim de eşim ticaretle uğraşıyo onun da işleri daha hamile olduğumu öğrenmeden önce açılmaya başladı hatta bak gör sen kesin hamilesin diyodu hakkaten de hamileymişim. İşler güzel gitmeye devam edince ikiz herhalde demeye başladı :))) Ama orasını daha bilemiyoruz :) Annem de bana hamile kalır kalmaz babamın işleri çok açılmış. Her çocuk rızkıyla beraber geliyo. O yüzden bakamam diye çocuğunu aldıranları hiç anlayamıyorum...

bayadır bakmıyorum yeni hamileler katılmış aramıza :) baya kalabalık bi topic olmuş burası

Merhaba
Ilk sayfayi guncellemede sorun yasandigi yazilmis ama hic bir devrettigimiz kiside bu sorunu yasamdik. Denemek amaciyla dilerseniz arzu_mu isimli arkdasinizindan baska birine devredelim. Zira su anda hic bir teknik sorun gozukmemektedir.

Allah bildiği gibi yapsın ne diyim. Takma canım cehalet. Yani zaten biraz bilgisi olsa 5 aylık evliyken çocuğum olmuyo diye doktora gitmiş olsan seni muayene bile etmeyeceğini bilirdi. Doktorlar 1 seneden önce muayene bile etmiyolar 2 seneden önce de tedaviye başlamıyolar çünkü. Kaç tanıdığım var öyle gidip doktorun yanına hiçbişey yapmadan geri gelen. Hele ki tüp bebek kaç aşılamadan sonra yapıyolar onu da. Bazı insanların moral bozmada üzerlerine yok malesef. Ay okuyunca ben bile sinirlendim.
Cevap vermemen de çok iyi olmuş canım çünkü bişey desen sen suçlu pozisyonuna düşerdin. Seviyeni korumuşsun işte boşver inme onun seviyesine. Kayınvalideni de Allah ıslah etsin ne diyeyim...

cehalete çözüm yok napalım canım..Allah'a havale ettim zaten diyecek bir sözüm yok..saolasın canım..

Normal tatlım normal. Doktor da olumsuz bişey dememiş zaten. Değerin de çok güzel maşallah. İçini ferah tut. İnsan biran önce görmek kalp atışlarını duymak istiyo tabi ama sabredicez mecbur...

Çok zor bir durummuş canım. Bu arada ne çok kayınvalide maduru varmış. Ben daha taze ve yabancı gelin olduğum için kayınvalidemi pek tanımıyorum. Çok muhatap da olmuyoruz zaten akşam yemeğe gidiyoruz bir kaç saat oturup kalkıyoruz. Normalde Cezayir'in adetlerine göre haftada bikaç gün kayınvalidemlerde kalmamız gerekiyo hatta onlarla beraber yaşamamız gerekiyo ama eşim sağolsun çok anlayışlı hiç zorlamıyo. Eşimin tarafı da çok çekinir zaten ondan onlar da bişey diyemiyolar :) Kayınvalidem "bayramda kalmıcak mısın" dedi ben de ben bilmem beyim bilir hesabı "eşime sorun" dedim. Eşim de "ne farkader canım ha burda kalmışız ha evimizde" dedi. Kayınvalidem de "e tabi bişey farketmez" demek zorunda kaldı... Seviyorum eşimiiii :)))))

bayramda kayinvaludeme soyluyecegim
tedaviyle oldugunu kimse bilmiyor bizler daha erken ogreniyiruz hamileliginizi buda dikkat cekiyor tabii
sizce erkenmi kac haftalikkeb ogrendiniz? ve siyledinix

5. haftaya girmişsin zaten 4 hafta bittikten sonra adetlerimiz gecikti test yaptık öğrendik senin de öyle oldu sanırlar. Bayramda söylebilirsin yani bence...

İyi akşamlar güzel hamişler,
Akşam 8'e kadar bir kaç kraker bir muz ve bir elma dan başka bişey yiyememiştim ve artık açlıktan midem acıyodu.
Sonra aklıma burda (Cezayir'de) çocuklara yaptıklarları bir mama geldi aklıma onu içimin alacağını farkettim yaptım ve yedim. Belki siz de yiyebilirsiniz. Hem de çok kolay.
Tel şehriyeyi haşlıyosun süzüyosun (burda kaynar suya ıslayıp süzüp sonra da buharda pişiriyolar) içine sıcak süt koyuyosun. İsteğe göre tuz da atabilirsiniz. Hem hafif hem besleyici en azından süt var içinde. Ben normalde sütü hiç içemediğim halde bunu yiyebiliyorum çok lezzetli. Belki siz de yiyebilirsiniz diye paylaşmak istedim..
Afiyet olsun...

şimdi öğrendimki alt komsumda hamile cok sevindim 1yıl önce 9 aylık hamileyken bebeği karnında ölmştü 7 aydır cok istiyorlardı hamileyim diye az önce geldi uctum havaya iyi birbirmizi rahatsız etmiycez iki evdede bebek ağlaması olucak:)allah isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…