2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sabirsiz seni....
dogal yoldan olsa yayardim ama supheyle bakiyorlar iste
allah tamamina erdirsin insaallah canim...

kızlar benim bebişler çift yumurta ikizi bi kız bi erkek olma ihtimali var mıdır? ahhh olsa ne güzel olur:))

ayyhhh çok sevindim evet cnm yüksek ihtimal hmde çift yumurta ikizleri kız ve erkek çok oluo bi yakınımında öle oldu :) hiç alakaları yok brbrleriyle :)

sabirsiz seni....
dogal yoldan olsa yayardim ama supheyle bakiyorlar iste
allah tamamina erdirsin insaallah canim...

cnm değerin kaçıncı gün kaçtı bnmde daha 9 günlükken bebek 114 idi değerim banada ikiz olma ihtimali var dediler ama ben pek hssetmioru o ayrı konu bayramın 3. günü anlıycaz bakalım :)sağlıklı olsunlarda 2iz tek farketmio

arkadaşlar çift yumurta ikizi ya da işte ikiz olma ihtimali nasıl anlaşılıyor?

cnm değere göre anlaşılıo o ultrasonda görülüo zaten tekse veya çift ise :) 2 kese oluo çift yumurta ikiziyse tek ise tek kese içinde 2 embriyo oluo bu net görülüo ultrasonda.Mesela 2iz olanların erken dönemlerde değeri yüksek oluo deseha arkadaşımızın 200ün üstüydü mesela çok erken dönemlerde daha adet gelmeden

bayramda kayinvaludeme soyluyecegim
tedaviyle oldugunu kimse bilmiyor bizler daha erken ogreniyiruz hamileliginizi buda dikkat cekiyor tabii
sizce erkenmi kac haftalikkeb ogrendiniz? ve siyledinix

ben adet olmam gereken günde test yaptım ve çift çizgi çıktı. ikimizin annesine de söyledik. kayın validem de annesine söyledi aynı gün ve o tarafa direk yayıldı..ben daha annemle konuşurken eşimin teyze kızı aradı tebrik için :) ama onlar teyzeleri ile çok sık görüşürler. duyulmaması biraz imkansızdı :)

kızlar benim bebişler çift yumurta ikizi bi kız bi erkek olma ihtimali var mıdır? ahhh olsa ne güzel olur:))

var canım.. benim eşim de ikiz olmasını çok istiyordu. hem ikiz istiyordu hem de ikisinin de erkek olmasını..biz de ikiz olmadığı için pek umudum yok bnm. doktor tek kese gördü zaten. ama bebeği göremedik. kesenin içinde 2 embriyo olma ihtimali de var ama ben pek sanmıyorum.. bayramda görecez bakalım :)

anladım canım teşekkür ederim.. benim BAT da 392 çıkmıştı değerim.. tek kese görüldü ama.. bakalım artıkk zaten 2 tanesi de zor olur bence:)

anladım canım teşekkür ederim.. benim BAT da 392 çıkmıştı değerim.. tek kese görüldü ama.. bakalım artıkk zaten 2 tanesi de zor olur bence:)

hiç önemli değil cnm o tek olsun sağlıklı olsun değerin güzel çıkmış sağlıklı gebeliğe işaret normal bi değer

kızlar doktora gittik biz
bebişim iyimiş, karın agrıları da normalmiş..
Testler istedi, 1 ay sonraya randevu verdi,
kalp atımları çok minik de olsa görülüyo dedi.
Biraz buruğum hiç bir şey göstermedi doktor 10 dk kendisi baktı.. Kağıt bitmiş foto da alamadık ((
Eşim gördü amaa..
Kalp atışlarımızı eklermisin arzucum 24.10 da evlilik yıldönümümüzden 1 gün sonra gördük.
Allahım sana çok şükür

gözün aydın canım :) şmdi nasıl mutlusundur

ultrasonda göremedin mi cnm sen miniği aslında anlardın kendinde baksan yoksa daha küçük görünmüomu fln dedi :s

böle görünmedi mi cnm

Son düzenleme:

gözün aydın canım,darısı bizim başımıza :)

gözün aydın canım kalbi atıyorya boşver onu birdahakine görürsün sıkma canını boşuna :) en azından bayrama girmeden attığını öğrendin miniğinin kalbini :) çok güzel bir haber bu :)

Merhaba,
Bu gün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve 30 Haziran beklenen doğum kısmetse :) Paylaşımlar güzel olur buradan eğer kapalı bir grup değilseniz :)

ultrasonda göremedin mi cnm sen miniği aslında anlardın kendinde baksan yoksa daha küçük görünmüomu fln dedi :s

böle görünmedi mi cnm

bu resmin çok net yaa bukadar olmuyor ki herkesin böyle olacak die birşey ben gördüm ama bu kadar net ve ayrı değildi hem yolk kesesinin ayrı fotosunu aldım hem bebeğimin daha minicik ama kalbi atıyor

canim benim tup bebek cift embryo 400 cikmisti test gunuyumsek dediler insaallah ikizdir saglikla

arkadaşlar çift yumurta ikizi ya da işte ikiz olma ihtimali nasıl anlaşılıyor?
kan degerinin yuksekliginden cnm

Ay tebrik ederim Nektar masallah
İnsallah bende bayramdan sonra duyarim ...

gözün aydın arkadaşım ne kadar da güzel çıkmış ulturason resmin :) hayırlı olsun inşallah.. darısı başımıza inşallah biz de böle güzel
görüntüler alıp döneriz... benim şimdilik elimde sadecee kese resmim var :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…