2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hamileliğini öğrendikten sonra tam 1.5 hafta aynı banada öyle ededi nasıl beklediniz zaman geçmiyo ya nasıl geçirdiniz o zamanları banda söleyin lutfen
Kolay geçiyor diyemicem..Ama zaten sizin az kaldı artık 30'uydu yanlış hatırlamıyorsam..Kırmızı görmediğin sürece herşey yolundadır bence..Bekle ve keyfini çıkar..Şimdi biz kalp atışını duyduk taaa 24 kasıma gün verdi..Çatlarım meraktan heralde o zamana kadar...

Benim hala devam ediyor..Normalde yemek yapamıyorum annem yapıyor.Şimdi onlar tatile gitti..(Bizde gidicektik ama doktor seyahati yasakladı) Bende arife gününden beri kayınvalidemde yatıyorum..Yemek yerken zorlanıyorum..1 kilo vermişim..Doktorum 1 ay sonra saldırıcaksın yemeklere diyo..

rabbim şifa versin inşaalah hızla geçsinde rahatlayın ilk ne zaman başlamıştı bulantı

benımde hemen hemen aynıyız 19 eylül son adetim sen dr gittinmi benimde bilgisayara göre 26 haziran 2013

evet canım çok yakın bizim tarihler benim de en son adet 20 eylüldü.benim de 28 haziran gösteriyor. dr gittim göbekten bakarsak göremeyiz dedi alttan baktı.alttan baktırmak zararlı falan diyorlardı dr sordum yok öyle bir şey dedi ve bebişimin kesesini gördük.5 kasım gibi de kalp atışlarını duyarız dedi bana çok erken gibi geldi ama bilmiyorum bakacağız artık.inş sen de görürsün bir an önce

hayırlı olsun inşaallah ah canım aynıyız ama neden bana bakmadı ta 3o ekıme bıraktı ben ona kızıyorum senin kesen tam hangi gün gözükmüştü

hayırlı olsun inşaallah ah canım aynıyız ama neden bana bakmadı ta 3o ekıme bıraktı ben ona kızıyorum senin kesen tam hangi gün gözükmüştü

canım benim kesem 24 ekimde arefe günü göründü.22 ekimde gitmiştik görememiştik kan testi yaptı değer 1340 çıktı bu değerle göremeyiz 2 gün sonra kesin görünür dedi ve gördük.sen merak etme canım hayırlısıyla sen de göreceksin inş belki de senin doktorun göbekten bakacak o yüzden görünmez dedi.dr gittiğinde sen de sorar mısın alttan baktırmak zararlı mı diye kafama çok takılıyor

rabbim şifa versin inşaalah hızla geçsinde rahatlayın ilk ne zaman başlamıştı bulantı

İlk 6 haftalıkken bulantılarım tiksinmem ve kokulara karşı hassaslaşmam başladı..Ve hala devam ediyor..Ama yinede Allahıma şükürler olsun..Bazı anne adayları hastanelerde serum yiyerek geçiriyormuş bu zamanı..Ben yine iyiyim diye düşünüyorum..

Kesinlikle zararlı değil..Benim doktorum kalp atışına gittiğimizde alttan baktı..Bundan sonra ultrasonla bakıcam dedi..Yani korkmayın..

Benim doktorum özellikle ilk 3 ay alttan bakıyor.

Kızlar haftalardır gaz sancısı çekiyorum geceleri uykularm hiç iyi degil gaz çıkartamıyorum degil Allaha şükür çıkartabiliyorum sürekli karın şişligi karın ağrısi artık çok bunaltıyo gazmana döndüm çok kötü durumum :'( kızlar bana yardımcı olun neyaparsam geçer bu gaz sıkıntısı

Kesinlikle zararlı değil..Benim doktorum kalp atışına gittiğimizde alttan baktı..Bundan sonra ultrasonla bakıcam dedi..Yani korkmayın..

çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız bir çok kişiden öyle duydum kafama takılıyordu dr da sordum zararlı değil dedi ama içim rahat etmiyordu.kaç haftalıkken kalp atışını duydunuz?

ben de aynı durumdayım ve ne yapacağımı bilemez haldeyim 6 haftalık hamileyim ama kendimi 4 aylık hamile gibi hissediyorum.bitki çayları da yasak diye içemiyorum. üzerine kabızlık problemi de var activia yoğurt yemeye başladım

maşallah sana canım, çok sevindim senin adına..biraz iğrenç olacak ama günde 10-15 poşet atıyorum çöpe, artık midem acıyor, çıkarırken ağlıyorum. Umarım benimki de geçer hayırlısıyla, 10 günde iki kilo verdim bilmiyorum böyle nereye kadar gidecek hiç bir şey yiyemez su bile içemez oldum..böyle sızlanmak da istemiyorum çünkü bu bebeği çoook istedim, çok şükür kavuştum

yediklerine dikkat etmen gerek canım, gaz yapan şeyleri yememeye çalış (örn.baklagiller, bazılarına süt ürünleri, sucuk vs. gibi),yemek yerken konuşma ve iyice çiğne, bir de yürüyüş gaza gerçekten yardımcı oluyor. Güvenli bir yoga duruşu var, çok rahatsız olduğunda onu da yapabilirsin, aslında bildiğimiz alaturka tuvalet pozisyonu ama artık bunlar pek kalmadığından bu duruşu yapma şansımız pek yok, bu şekilde bir iki dakika durup nefes alıp verebilirsin..umarım yardımcı olur ;

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun. ben çok sık yaşarım bu sorunu. sakın karnına sıcak su torbası falan koyma. kimisi yanlış bilir tehlikelidir. ayaklarının altına sıcak su torbasından daha etkili yöntem bilmem.dene mutlaka,rahatlatır.

Kızlar dün bildiğiniz gibi doktora gittik.yolda ben de bir heyecan var ki sormayın..en son gittiğimizde sadece keseyi görmüştük ya bebek görünecek mi? kalbi atıyor mu?bir sürü soru kafamda. Eşim biraz rahattır onda heyecan fazla yok,kızıyorum ona bazen..neyse işte doktor karından ultrasonla bakıyor. İlk başta keseyi gördük ama boş gibi geldi bana bir korku sardı içimi sonra yaklaştı yaklaştı gördük bebeğimizi hamdolsun…teyzeleri miniğim daha küçücük 0.5 cm..doktor geç döllenme olmuş daha 6 haftalık dedi bebişim için..normalde 7 haftalık olması gerekiyordu..bir de içinde bir şey yanıp sönüyor,doktor işte bakın kalbi orada atıyor dedi. Onu görmek bile o kadar güzel kii... sonra sesini dinleyelim dedi. Sesini açtı. Allah’ım dedim silinmesin bu ses hafızamdan.durup durup o sesi düşünüyorum şimdi :):) Rabbim tatmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu, miniklerinizin kalbini duymayı hepinize nasip etsin inş..

Doktorumuz çıkarken yaptırmam gereken testleri verdi çıkarken.15 gün içinde yaptırıp gösterirsiniz dedi.bir sonra ki kontrolümüz 26 kasıma..1 hafta bile geçmezken nasıl geçecek 1 ay bilmiyorum…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…