hamileliğini öğrendikten sonra tam 1.5 hafta aynı banada öyle ededi nasıl beklediniz zaman geçmiyo ya nasıl geçirdiniz o zamanları banda söleyin lutfen1.5 hafta tam 5+4 ken çağırmıştı doktor.sonrasında 8+4 ken çağırdı..
Kolay geçiyor diyemicem..Ama zaten sizin az kaldı artık 30'uydu yanlış hatırlamıyorsam..Kırmızı görmediğin sürece herşey yolundadır bence..Bekle ve keyfini çıkar..Şimdi biz kalp atışını duyduk taaa 24 kasıma gün verdi..Çatlarım meraktan heralde o zamana kadar...hamileliğini öğrendikten sonra tam 1.5 hafta aynı banada öyle ededi nasıl beklediniz zaman geçmiyo ya nasıl geçirdiniz o zamanları banda söleyin lutfen
1.5 hafta tam 5+4 ken çağırmıştı doktor.sonrasında 8+4 ken çağırdı..
Günaydın kızlar. 7. haftamın sonu itibariyle başlayıp 3 gün önce son bulan ve beni o 1 haftada yatak döşek yatıran mide bulantıma sanırım veda ettim.
3 gündür sadece acıkmaya başlayınca hafif bulanan bir midem var. Buna can kurban. İnşallah bir daha başlamaz.
bugun benım 5+3 ama tatil dr yok bide o var 30 ekıme gel dedi ozaman 6 haftalık olcak inşaallah
Benim hala devam ediyor..Normalde yemek yapamıyorum annem yapıyor.Şimdi onlar tatile gitti..(Bizde gidicektik ama doktor seyahati yasakladı) Bende arife gününden beri kayınvalidemde yatıyorum..Yemek yerken zorlanıyorum..1 kilo vermişim..Doktorum 1 ay sonra saldırıcaksın yemeklere diyo..
İnşallah..Keseyi görüceksin ve sonrasında kalp atışını duymak için heycanlanıcaksın..Haberlerini takip edicem...
benımde hemen hemen aynıyız 19 eylül son adetim sen dr gittinmi benimde bilgisayara göre 26 haziran 2013
evet canım çok yakın bizim tarihler benim de en son adet 20 eylüldü.benim de 28 haziran gösteriyor. dr gittim göbekten bakarsak göremeyiz dedi alttan baktı.alttan baktırmak zararlı falan diyorlardı dr sordum yok öyle bir şey dedi ve bebişimin kesesini gördük.5 kasım gibi de kalp atışlarını duyarız dedi bana çok erken gibi geldi ama bilmiyorum bakacağız artık.inş sen de görürsün bir an önce
hayırlı olsun inşaallah ah canım aynıyız ama neden bana bakmadı ta 3o ekıme bıraktı ben ona kızıyorum senin kesen tam hangi gün gözükmüştü
hayırlı olsun inşaallah ah canım aynıyız ama neden bana bakmadı ta 3o ekıme bıraktı ben ona kızıyorum senin kesen tam hangi gün gözükmüştü
rabbim şifa versin inşaalah hızla geçsinde rahatlayın ilk ne zaman başlamıştı bulantı
canım benim kesem 24 ekimde arefe günü göründü.22 ekimde gitmiştik görememiştik kan testi yaptı değer 1340 çıktı bu değerle göremeyiz 2 gün sonra kesin görünür dedi ve gördük.sen merak etme canım hayırlısıyla sen de göreceksin inş belki de senin doktorun göbekten bakacak o yüzden görünmez dedi.dr gittiğinde sen de sorar mısın alttan baktırmak zararlı mı diye kafama çok takılıyor
canım benim kesem 24 ekimde arefe günü göründü.22 ekimde gitmiştik görememiştik kan testi yaptı değer 1340 çıktı bu değerle göremeyiz 2 gün sonra kesin görünür dedi ve gördük.sen merak etme canım hayırlısıyla sen de göreceksin inş belki de senin doktorun göbekten bakacak o yüzden görünmez dedi.dr gittiğinde sen de sorar mısın alttan baktırmak zararlı mı diye kafama çok takılıyor
Kesinlikle zararlı değil..Benim doktorum kalp atışına gittiğimizde alttan baktı..Bundan sonra ultrasonla bakıcam dedi..Yani korkmayın..
Kızlar haftalardır gaz sancısı çekiyorum geceleri uykularm hiç iyi degil gaz çıkartamıyorum degil Allaha şükür çıkartabiliyorum sürekli karın şişligi karın ağrısi artık çok bunaltıyo gazmana döndüm çok kötü durumum :'( kızlar bana yardımcı olun neyaparsam geçer bu gaz sıkıntısı
maşallah sana canımGünaydın kızlar. 7. haftamın sonu itibariyle başlayıp 3 gün önce son bulan ve beni o 1 haftada yatak döşek yatıran mide bulantıma sanırım veda ettim.
3 gündür sadece acıkmaya başlayınca hafif bulanan bir midem var. Buna can kurban. İnşallah bir daha başlamaz.
yediklerine dikkat etmen gerek canım, gaz yapan şeyleri yememeye çalış (örn.baklagiller, bazılarına süt ürünleri, sucuk vs. gibi),yemek yerken konuşma ve iyice çiğne, bir de yürüyüş gaza gerçekten yardımcı oluyor. Güvenli bir yoga duruşu var, çok rahatsız olduğunda onu da yapabilirsin, aslında bildiğimiz alaturka tuvalet pozisyonu ama artık bunlar pek kalmadığından bu duruşu yapma şansımız pek yok, bu şekilde bir iki dakika durup nefes alıp verebilirsin..umarım yardımcı olurKızlar haftalardır gaz sancısı çekiyorum geceleri uykularm hiç iyi degil gaz çıkartamıyorum degil Allaha şükür çıkartabiliyorum sürekli karın şişligi karın ağrısi artık çok bunaltıyo gazmana döndüm çok kötü durumum :'( kızlar bana yardımcı olun neyaparsam geçer bu gaz sıkıntısı
Kızlar haftalardır gaz sancısı çekiyorum geceleri uykularm hiç iyi degil gaz çıkartamıyorum degil Allaha şükür çıkartabiliyorum sürekli karın şişligi karın ağrısi artık çok bunaltıyo gazmana döndüm çok kötü durumum :'( kızlar bana yardımcı olun neyaparsam geçer bu gaz sıkıntısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?