canım sen şu an kaç haftalık hamilesin benim bugün 5 haftam bitiyor ve biz dün görebildik keseyi
tebriklerHerkese merhaba bende Allahımın izniyle haziran annesi olucam beş haftalık hamileyim kızlarr benide aranıza kabul edermisiniz..benim üç buçuk yaşında bir oğlum var 2008 şubat annelerinde çok güzel arkadaslıklarım ve dostluklarım oldu ve hala devam ediyor o yüzden çok seviyorum burayı..:) aslında bu üçüncü hamileliğim ikinci gebeligim nisan ayında kürtajla son buldu malesef nasip böylemiş bir düşük yaşadım ama şükrettim ve Allahım aylardan sonra gene hamilelik nasip etti inşş saglıklı sıhatli evladımı kucağıma alırım çok umutlu ve mutluyum inşş sıcak bir yaz mevsimine girerken evlatlarımızı saglıklı sıhatli kucaklarımıza alırız... Allahım hepimize saglık sıhat versin kızlarrr...bebişlerimizle birlikte....:) :) şimdiden çok tşk ederim
herkese merhaba ve ıyı bayramlar...... yaa psıkolojım bozuldu sızlere yazmak ıstedım... bende hiçbir belırtı yok... acaba normalmı yoksa kotu bırseylermı oluyouff hastaneye gıtmemek için zor tutuyorum kendımı ...bugun 7+3 gunluk olduk:) ama ne mıde bulantısı ne bel agrısı nede halsızlık hiçbirsey kalmadı böyle hamılelık olurmu?
Kızlar günaydınlar herkese
günaydııınnnn :) nabersiniz kızlar bebişleriniz nasıl iyi bakın onlara bnm bulantılar fena başladı ama öle sabah değil yemekten snra yemek yediğimde yok gerçi iştahım kapandı
İyi bayramlar kızlar, nasılsınız, iyi misiniz..
Ben bu bayram kan kokusundna çok rahatsız oldum..
Her yer kan kokuyor bana..
Birkaç güne geçer inşallah, yoksa kurban eti bile pişirememekten korkuyorum..
Oysaki bizim için çok gereklşi; protein deposu kırmızı et...
Hayırlısı olur inşallah...
Sevgilerimle..
ben de bişe yiyemiyorum çok acıkıp midem açlıktan kıvrılana kadar..yiyeceğim her şeyin görüntüsü midemi bulandırıyor.kendimi onu yerken düşününce kuscak gibi oluyorum.yemiyorum yemiyorum sonra zaman geçiyor akşama doğru hiçbişe düşünmeden yiyince rahatlıyorum. bazen yedikten sonra da bulantım oluyor..
bu arada miniklerimizle birliktee nice nice bayramlara ulaşırız inş..büyük,minik herkesin bayramı mübarek olsun..
Herkese iyi bayramlar...24 Ekim'de doktora gittik..Kalp atışlarını duyduk 21 mm yani 2 cm olmuş ..Bayram öncesi çok güzel bir hediye oldu..O kadar değişik bir duyguymuş ki..Allahım herkese tüm bebek isteyenlere versin ..Hala salak gibiyim içimde canlı olduğunu yeni anlıyorum...
hadi güzel haberlerle gel canım, dualarımız seninlegözün aydın canım..biz de bugün gideceğiz inş doktora kalp atışlarını duymak için...doktorumuz nöbetçi bugün için gelebilirsiniz demişti.zaman bir türlü geçmiyor inş hayırlısıyla duyarız..dua edin bize :)
off kolay gelsin canım, ben günlerdir midemde sadece şehriye çorbası tutabiliyorum, onun dışında ne yersem gidiyor..Bayram bitince iş başlıyor, nasıl bu halde işe gideceğim bilmiyorum, sanırım rapor almam gerekecekgünaydııınnnn :) nabersiniz kızlar bebişleriniz nasıl iyi bakın onlara bnm bulantılar fena başladı ama öle sabah değil yemekten snra yemek yediğimde yok gerçi iştahım kapandı
hadi güzel haberlerle gel canım, dualarımız seninle
off kolay gelsin canım, ben günlerdir midemde sadece şehriye çorbası tutabiliyorum, onun dışında ne yersem gidiyor..Bayram bitince iş başlıyor, nasıl bu halde işe gideceğim bilmiyorum, sanırım rapor almam gerekecekO raporları hiç harcamak istemiyorum ama başka çare yok gibi görünüyor
dün ciğer pişirdiler kaynanamlar hiç yiyemedim ben de..eti denemedim ama yiyebilirim inş..pişerkenki kokusu rahatsz etti beni de..
Hamilelere ciğer yasak, diye biliyorum.
Bence yememen iyi olmuş.
gözün aydın canım..biz de bugün gideceğiz inş doktora kalp atışlarını duymak için...doktorumuz nöbetçi bugün için gelebilirsiniz demişti.zaman bir türlü geçmiyor inş hayırlısıyla duyarız..dua edin bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?