başka dr bulabilirmiyim bekleyemiyorum
kan testi mi pozitifti?başka dr. bulabilirsin tabi ki, sonra kendi dr.una geri dönersin. Kadın doğum hastanelerinin acillerine de gidebilirsin ama azar yememek için bi iki ufak yalan söylemen gerekebilir.. beklemek özellikle ilk günlerde çook zor olabiliyorhayırlı bayramlar arzu ben sorum var benim son adet 19 eylül test pozitif dr um izinde 30 unda gel dedi nasıl beklicem
Bence doktoruna bekle..30 u çok geç değil
kan testi mi pozitifti?başka dr. bulabilirsin tabi ki, sonra kendi dr.una geri dönersin. Kadın doğum hastanelerinin acillerine de gidebilirsin ama azar yememek için bi iki ufak yalan söylemen gerekebilir.. beklemek özellikle ilk günlerde çook zor olabiliyor
kızlar bulantı için denediğimiz yöntemi paylaşmak istedim:
genişçe bir cam kaba bir avuç nane ve bir kaç dal mercan köşk koyduk, yarım limonu sıktık ve biraz limon kabuğu rendeledik. Üzerine kaynar su ekledik ve kapıları pencereleri kapattık. Kokusu odaya yayıldı ve az da olsa rahatlattı (içmiyorum sadece kokluyorum çünkü nane ve mercanköşk yasak).
kan testim pozitif acile ne dicem korkarım onlar çok sinirli olmazlarmı
sizler dr gitmeden sadece kan testiyle herkese hamile olduğunuzu söyledinizmi yani ben de sölesemmi acaba ya bide yoksa
merhaba güzel annecikler nasılsınız bugün artık bende sayfaları takip edemez oldum maşallah baya çoğalmışız, bu arada benim de miğde bulantılarım sabahları başlamaya başladı ama iştahım yerinde maşallah :) ya şimdiden bir buçuk kilo aldım buna dur demem lazım şimdiden böyle kilo alırsam kontrol edemiycem diye korkuyorum zaten 1.70 boya 77 kiloyla hamile kaldım yani fazla kilolarımla hamile kaldım kızlar benimle aynı sorunu çeken varmı neyapsam önüme güzel yemekler geldimi karbonhidrattı protein di diye ayırtedemiyorum gözüm dönüyo
siz nekadar beklemiştiniz adet tarihinizden sora
ben gününde gitmiştim ama benim daha önceden kaybım vardı canım, biz kalp atışlarını duymadan söylemedik mümkün olduğunca..şu anda da en yakınlarımız biliyor, diğerleri için 13.haftayı bekliyoruz. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap, ne zaman istersen o zaman söyle bunun için doğru zaman diye bir şey yok. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızkan testim pozitif acile ne dicem korkarım onlar çok sinirli olmazlarmı
sizler dr gitmeden sadece kan testiyle herkese hamile olduğunuzu söyledinizmi yani ben de sölesemmi acaba ya bide yoksa
ben gününde gitmiştim ama benim daha önceden kaybım vardı canım, biz kalp atışlarını duymadan söylemedik mümkün olduğunca..şu anda da en yakınlarımız biliyor, diğerleri için 13.haftayı bekliyoruz. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap, ne zaman istersen o zaman söyle bunun için doğru zaman diye bir şey yok. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızkan testim pozitif acile ne dicem korkarım onlar çok sinirli olmazlarmı
bende aynı dertteyim canım 178 boy 86 kilo 3. ayımıza girdik 1 kilo aldım
ilk 3 ay zaten sadece 1 kilo alabilirsin dedi dr.
ama işthım hiç yok bulantıların başlayınca geri verirsin kiloları bol su iç,
ekmek günde 7dilimi geçmesin,akşam kaçta uyuyorsan 5 saat önceden süt ve meyve haricinde yemeği kesersen faydasını görürsün tatlım
bende katıldım arkadaşlar sizlere. en son günüm 17 eylüldü. çok şükür benim hiçbirşeyim yok şimdilik. birazcık ağrım var sadece. o yüzden hamile olduğuma inanmakta zorlanıyorum :) 1.59 boyda 65 kilodayım,iştahımda iyi yani kapılardan sığamayacağım sanırım ilerleyen dönemlerde. haa bir de akşam üstleri uykum geliyor belirti olarak.
ekmeği her öğünde 2 dilim kepek ekmeği yiyorum zaten 7 dilimi geçmiyo, bol su da içiyorum ama sevdiğim bir yemek olursa 2 tabak dolusu yiyorum bazen işte ama bu geç saatte yemek zorunda kalıyorum yani akşam işten 6buçukta eve giriyorum bir telaş yemek hazırlıyorum akşam 8 olmuş oluyo e o saatte yiyince sonra ağırlık çöküyo yattığım yerden kalkamıyorum sanırım ben deki asıl sorun bu geç yiyip hareketsiz kalmak(
Günaydın kızlar. 7. haftamın sonu itibariyle başlayıp 3 gün önce son bulan ve beni o 1 haftada yatak döşek yatıran mide bulantıma sanırım veda ettim.
3 gündür sadece acıkmaya başlayınca hafif bulanan bir midem var. Buna can kurban. İnşallah bir daha başlamaz.
Günaydın kızlar. 7. haftamın sonu itibariyle başlayıp 3 gün önce son bulan ve beni o 1 haftada yatak döşek yatıran mide bulantıma sanırım veda ettim.
3 gündür sadece acıkmaya başlayınca hafif bulanan bir midem var. Buna can kurban. İnşallah bir daha başlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?