2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hayırlı bayramlar arzu ben sorum var benim son adet 19 eylül test pozitif dr um izinde 30 unda gel dedi nasıl beklicem
kan testi mi pozitifti?başka dr. bulabilirsin tabi ki, sonra kendi dr.una geri dönersin. Kadın doğum hastanelerinin acillerine de gidebilirsin ama azar yememek için bi iki ufak yalan söylemen gerekebilir.. beklemek özellikle ilk günlerde çook zor olabiliyor

kızlar bulantı için denediğimiz yöntemi paylaşmak istedim:
genişçe bir cam kaba bir avuç nane ve bir kaç dal mercan köşk koyduk, yarım limonu sıktık ve biraz limon kabuğu rendeledik. Üzerine kaynar su ekledik ve kapıları pencereleri kapattık. Kokusu odaya yayıldı ve az da olsa rahatlattı (içmiyorum sadece kokluyorum çünkü nane ve mercanköşk yasak).

kan testim pozitif acile ne dicem korkarım onlar çok sinirli olmazlarmı
sizler dr gitmeden sadece kan testiyle herkese hamile olduğunuzu söyledinizmi yani ben de sölesemmi acaba ya bide yoksa

sizler dr gitmeden sadece kan testiyle herkese hamile olduğunuzu söyledinizmi yani ben de sölesemmi acaba ya bide yoksa

ben söledim kan testinden önce hatta kan testin pozitifse bebek var cnm daha neden endişeleniosun ki ya yoksa die durduk yere hcg salgılanmaz

bende aynı dertteyim canım 178 boy 86 kilo 3. ayımıza girdik 1 kilo aldım
ilk 3 ay zaten sadece 1 kilo alabilirsin dedi dr.
ama işthım hiç yok bulantıların başlayınca geri verirsin kiloları bol su iç,
ekmek günde 7dilimi geçmesin,akşam kaçta uyuyorsan 5 saat önceden süt ve meyve haricinde yemeği kesersen faydasını görürsün tatlım

hayırlı bayramlar anne adayları
çok fenayım bulantılar dewaaaaam
bu arada muz ve tahinli pekmez bebeği anne karnında büyüten iyi besinlermiz haberiniz ola

bende katıldım arkadaşlar sizlere. en son günüm 17 eylüldü. çok şükür benim hiçbirşeyim yok şimdilik. birazcık ağrım var sadece. o yüzden hamile olduğuma inanmakta zorlanıyorum :) 1.59 boyda 65 kilodayım,iştahımda iyi yani kapılardan sığamayacağım sanırım ilerleyen dönemlerde. haa bir de akşam üstleri uykum geliyor belirti olarak.

siz nekadar beklemiştiniz adet tarihinizden sora

ben gününde gitmiştim ama benim daha önceden kaybım vardı canım, biz kalp atışlarını duymadan söylemedik mümkün olduğunca..şu anda da en yakınlarımız biliyor, diğerleri için 13.haftayı bekliyoruz. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap, ne zaman istersen o zaman söyle bunun için doğru zaman diye bir şey yok. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız

siz nekadar beklemiştiniz adet tarihinizden sora

ben gününde gitmiştim ama benim daha önceden kaybım vardı canım, biz kalp atışlarını duymadan söylemedik mümkün olduğunca..şu anda da en yakınlarımız biliyor, diğerleri için 13.haftayı bekliyoruz. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap, ne zaman istersen o zaman söyle bunun için doğru zaman diye bir şey yok. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız

ekmeği her öğünde 2 dilim kepek ekmeği yiyorum zaten 7 dilimi geçmiyo, bol su da içiyorum ama sevdiğim bir yemek olursa 2 tabak dolusu yiyorum bazen işte ama bu geç saatte yemek zorunda kalıyorum yani akşam işten 6buçukta eve giriyorum bir telaş yemek hazırlıyorum akşam 8 olmuş oluyo e o saatte yiyince sonra ağırlık çöküyo yattığım yerden kalkamıyorum sanırım ben deki asıl sorun bu geç yiyip hareketsiz kalmak (

Kızlaaar, herkese çok güzel, sevdikleriyle, mutlu bayramlar diliyorum. Umarım herkes iyidir. Bulantılar hala devam ediyor bende. Doktorumla yine konustum. Bir test yaptırmıştı bayramdan önce. Sanırım ismi kreatin gibi biseydi. Hani beslenip beslenemedigine bakılıyor kandaki seviyesine göre. O test iyi çıktı, çok şükür. Demek herşeyi çıkartmıyorsun, birazda olsa beslenebiliyorsun dedi. Kendini yiycem diye zorlama dedi. Zaten zorlayamam, kızlar sizde zorlamayın olur mu? 3. Aydan sonra aslında yediklerimizden besleniyor bebişlerimiz.
Bu arada ben listede kaybolmuşum, tekrar ekleyebilir misiniz? Teşekkürler.

günaydın kızlar eşim kardeşini uğurlamaya gitti. ben mide bulantıları ve bebişim ile oturuyorum. tvdeki lösev reklamına ağladım bu sabah, eşim çok güldühormonlar içerde parti veriyor resmen:118:, çok şükür

hoşgeldin canım bi tontiş anne adayı daha geldi
ekmeği,tatlıyı,tuzu ve kızartmayı çok kaçırma inşallah rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

ooo ekmek süper kepekli ekmek 1 numaralı folik asit taşıyan besindir
eve gelir gelmez bi çorba yap ve iç yemeğinide sonradan az yersen sorun olmaz
bide şuanki durumunun tadını çıkar inan varya tıka basa yemek yemeyi özledim
bulantılar yüzünden 2
lokma yiyorum midem alt üst oluyo dewam edemiyorum

bende biraz kilolu hamile kaldım neyazıkkidoktor üç aydan sonra seni diyetisyene yönlendirebilirim dedi
ya şansıma mide bulantım falan da yok ki iştahım kapansın
ben yiyorum valla
bebeğimide çok özledim,iple çekiyorum 3 kasımı

Günaydın kızlar. 7. haftamın sonu itibariyle başlayıp 3 gün önce son bulan ve beni o 1 haftada yatak döşek yatıran mide bulantıma sanırım veda ettim.
3 gündür sadece acıkmaya başlayınca hafif bulanan bir midem var. Buna can kurban. İnşallah bir daha başlamaz.

Ay çok sevindim senin adına canım. İnşallah bir an önce benimde hafifler. Bayramın tadını alamadım ve malesef eşim de alamadı sayemde. :) bayram gezmesini bıraktık annemlere bile gidemedik. Yatak döşek yatmak insanın moralini de bozuyor. Ben kitap okuyarak, puzzle yaparak unutmaya calışıyorum ama hormonlar beni dinlemiyokii:) Herşeye rağmen bugünümüze şükür , bebeğimiz için herşeye katlanırız di mi kızlar?

çok sevindim,hadi gözün aydın canım:118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…